FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 09:33

Zip je napisao/la:FK Sarajevo Finale Kupa 3:1: Bandović, Barić, Stojčev, Jajalo (Kovačević), Velkoski (Todorović), Purić (Vusljanin), Trivunović, Cimirot, Dupovac, Puzigaća, Bilbija. 2013/2014

FK Sarajevo Sloboda TITULA 3:1: Delač, Barić, Stojčev, Bekić (od 64. Okić), Velkoski, Tatomirović, Benko, Berberović, Cimirot (od 33. Bilbija), Puzigaća, Radovac (od 71. Rustemović ). 2014/2015

FK Sarajevo Sloboda sinoc 0:3 : Pavlović, Kadušić, Almir Bekić, Kovačević (od 18. min. Mihojević), Barbarić, Berberović (od 46. min Okić), Emerson, Rustemović, Duljević, Harba (od 60. min. Harba), Benko. 2015/2016

Zadnja linija je komplet promjenjena i to na lose
Sredina terena- NE POSTOJI to danas u FKS
Napad Bili 10 puta ubojitiji nego sto je to slucaj danas.

Sta je tu Dino kriv,sta da smo pobjedili sinoc?Kako je Dino mogao znati da ce ovako biti?Cuj uprava i Dino napolje,kako su oni mogli znati da cemo ispasti.Fudbal je to ,ne mozes predvidjeti stvari.Prosle i predprosle godine smo osvojili trofej sa istom upravom poslije 10 godina i sad bi ih tjerali nakon ispadanja iz kupa.Nije fudbal nesto gdje mozes predvidjeti stvari,sad je bitno da urade pravi potez .Fudbal je cudan prosle godine se sve okrenulo u nasu korist ko kaze da nece opet.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 16 mar 2016, 09:46

A ko nama garantuje da cemo biti zadovoljni i sa Hadzijom ili bilo kim drugim, frajer je trazio 5 godina ugovora i nama poslije polusezone se ne svidi kako radi, pocnemo mu ebavati sve po spisku, tjerati i njega i upravu koja ga je dovela (da se razumijemo ne branim Jesica, svi su oni prolazni), i uprava opet podlegne nama navijacima i padne im na pamet da mu daju otkaz, a njemu ostalo ugovora 3-4 godine, pa koju bi tu lovu izletili uhhh. Nasoj upravi treba carobni stapic sa kojim ce da se ispunjavaju zelje nas kad nam krene crijevo na lijevo.
Evo nek Jesic podnese ostavku i dodje evo npr. Petrovic velika vecina nas ne bi ga istrpila da slaze ekipu 2 godine.
Nas je problem, sto znamo da imamo gazdu milijardera i ocekivali smo da ce dati milione za pojacanja, pa da se setamo ligom :(

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 mar 2016, 09:57

Majkl je napisao/la:
Zip je napisao/la:FK Sarajevo Finale Kupa 3:1: Bandović, Barić, Stojčev, Jajalo (Kovačević), Velkoski (Todorović), Purić (Vusljanin), Trivunović, Cimirot, Dupovac, Puzigaća, Bilbija. 2013/2014

FK Sarajevo Sloboda TITULA 3:1: Delač, Barić, Stojčev, Bekić (od 64. Okić), Velkoski, Tatomirović, Benko, Berberović, Cimirot (od 33. Bilbija), Puzigaća, Radovac (od 71. Rustemović ). 2014/2015

FK Sarajevo Sloboda sinoc 0:3 : Pavlović, Kadušić, Almir Bekić, Kovačević (od 18. min. Mihojević), Barbarić, Berberović (od 46. min Okić), Emerson, Rustemović, Duljević, Harba (od 60. min. Harba), Benko. 2015/2016

Zadnja linija je komplet promjenjena i to na lose
Sredina terena- NE POSTOJI to danas u FKS
Napad Bili 10 puta ubojitiji nego sto je to slucaj danas.

Sta je tu Dino kriv,sta da smo pobjedili sinoc?Kako je Dino mogao znati da ce ovako biti?Cuj uprava i Dino napolje,kako su oni mogli znati da cemo ispasti.Fudbal je to ,ne mozes predvidjeti stvari.Prosle i predprosle godine smo osvojili trofej sa istom upravom poslije 10 godina i sad bi ih tjerali nakon ispadanja iz kupa.Nije fudbal nesto gdje mozes predvidjeti stvari,sad je bitno da urade pravi potez .Fudbal je cudan prosle godine se sve okrenulo u nasu korist ko kaze da nece opet.
Uprava je aminovala dovođenmje i odvođenje svih ti igrača gore, "klela" se u Ibrakovića, uprava je učestvovala u zakulisnim radnjama kojim su ukaljali ugled kluba kao niko u 70 godina, a sada šute, šatro tužbe ovo ono. Ili oni ne snose odgovornost za svoje postuke? Mislim ako je tako, da se pomirimo, da ne brojimo njihove greške.

Fudbal nije "čudan" kad imaš ekipu koja može da igra na određenom nivou. Drugo je što su se haman neki pomirili s činjenicom da nama samo nafakaški se nešto dobro može desiti. :salut:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 10:01

Hocu da kazem da ne mozes nikad znati sta ce biti.Svake godine u ovo doba prvo Jarni ,pa Kodro ,evo sad Jesic, imamo krizu rezultata.Prosle godine a i predprosle ,nismo imali nikakvu igru pa je Dzeno dosao i poceli smo igrati.Ne kazem da treba vratiti Dzenu nego kazem da sad treba uprava povuci pravi potez i nadati se da ce se okrenuti na nasu stranu i da cemo nesto napraviti u prvenstvu jer ruku na srce ni prosle ni predprosle godine nismo imali neku igru,sjetite se kod Jarnija jedva Mladost dobili,pa poslije kiksa u Prijedoru ga otjeramo i osvojimo kup.Prosle godine poslije nerjesenog sA Drinom i nerjesenog sa Celikom otjeramo Kodru pa osvojimo titulu.Ne vidim potrebu da se uprava tjera,trebaju oni sad da urade pravi potez i da okrenemo stvari u svoju korist.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2016, 10:05

Uprava ako ne zeli da podnese ostavku, onda imam prijedlog.
Dovedite Mladena Krstajica na mjesto sportskog direktora, il nekoga drugog.. Et sto ne onaj Boris Zivkovic, il kako vec ide, nekad je bio u Sarajevu, odlicnu karijeru imao.
Neka guraju njega u medije, a oni neka se stisaju, sute i ispravljaju svoje greske kako znaju i umiju.

So se tice trenera, suvisno je vise i pricati o tome.
Mi smo sinoc igrali poznatu igru IZBIJ-NABIJ.. Minimum 50 puta smo izbili loptu jer nismo znali sta cemo sa njom.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 16 mar 2016, 10:09

Zip je napisao/la:Ljudi, ajmo mi poceti od sebe, kao navijaca.
Mi podrzavamo ubice, podrzavamo kriminalce, dizemo neke parole za iste, pa o cem mi ovde pricamo?
Kakav napredak mi zelimo?
Citavu utakmicu sjever kad upali baklju, baca prema policiji, zele nerede, a te pichke koje bacaju ce se povuci a batine ce dobiti neduzni.

Prvo da se mi izmedju sebe dogovorimo sta zelimo, jesmo li zbog sebe i svojih hirova na tribini il zbog FKS.

Do kad god mi budemo ovakvi kao sada, nama bog nece dati nista bolje.

Kakvi smo mi i ko nas sve predstavlja kao navijace, bolje nismo ni zasluzili
Svaka cast na postu!
Mnogi govore da je sjever se s rozao poslije Vedranove smrti. To nije tacno. Ima raje koja su otisla sa sjevera zbog toga, ali poslije parole o Vuku je nastao raspad.
Kako se moze dizati parola ubici, kriminalcu, to mi nikada nece biti jasno.
Na tribini nam vodi navikanje neko dijete. Uredu shvatam smjena generacija, ali nema autoriteta nema nista, smijesno izgledamo.
Kad se sjetim Frki-a, Mahira, Poparu, Mireta, to je merak bio. Tad je sjever bio najjaci.
Mene sjever nece vidjeti dok se ne popne Dugi!
I ja sam se jucer sjebo kad sam vidio da gadjaju muriju bakljama. Je li te nasa murija udarala u Tuzli pa im vracas nesto?
Samo sebi belaj prave, a kad murija uleti ti sto su gadjali ko p..... pobjegnu, a neduzni momci batine popuse!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 mar 2016, 10:13

Majkl je napisao/la:Hocu da kazem da ne mozes nikad znati sta ce biti.Svake godine u ovo doba prvo Jarni ,pa Kodro ,evo sad Jesic, imamo krizu rezultata.Prosle godine a i predprosle ,nismo imali nikakvu igru pa je Dzeno dosao i poceli smo igrati.Ne kazem da treba vratiti Dzenu nego kazem da sad treba uprava povuci pravi potez i nadati se da ce se okrenuti na nasu stranu i da cemo nesto napraviti u prvenstvu jer ruku na srce ni prosle ni predprosle godine nismo imali neku igru,sjetite se kod Jarnija jedva Mladost dobili,pa poslije kiksa u Prijedoru ga otjeramo i osvojimo kup.Prosle godine poslije nerjesenog sA Drinom i nerjesenog sa Celikom otjeramo Kodru pa osvojimo titulu.Ne vidim potrebu da se uprava tjera,trebaju oni sad da urade pravi potez i da okrenemo stvari u svoju korist.
Druže, ti si svjestan da je uprava pravila greške dvije sezone za redom i onda vadila kestenje iz vatre, a pa zar svake godine oni treba da pogriješe, ukake pola sezone pa onda da se vade na proljeće, zar stvarno misliš da je to zdrav razvoj kluba? Ako je jedan, pa drugi, pa treći, pa opet onaj drugi trener bio "pogrešan" izbor i smjenjen, nešto onda smrdi u državi Češkoj. Mora se onda promjeniti nešto iznad, a da ne ponavljam ovo za 20.000 KM što smo osramoćeni k'o zadnji. Ova igra sinoć je najlošije Sarajevo u barem zadnjih 5 godina, a da ne pričamo koliko je ekipa prošle godine bila jača, što je @Zip i naveo, a neko mora odgovarati za to što su ti igrači otpisani, a nije se dovela nikome barem dostojna zamjena, da ne pričamo o nekom pojačanju. :salut:
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 mar 2016, 10:13

Nisam više progovorio od 3. gola kad smo primili, sve do sad, teško je to sve palo. Mi smo baš maleri sa tim igračima i sa trenerima, oni da su došli u neku drugu ekipu, bili bi vrhunski(osim kramara i rustemovica, oni ne mogu ni u zanzibaru igrat), a u nas sve to nešto mlohavo i bezvoljno.

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 mar 2016, 10:14

Omogućiti svim navijačima besplatan ulaz na Koševu u rezultatski nevažnim utakmicama do kraja sezone. Ovi igrači, uprava i stručni štab nisu sposobni ni evropu izboriti.
SRETAN BROJ - 1725

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 mar 2016, 10:18

Parola Ibrakovica,a izgleda kako sam razumio prenio i na Dinu,oderi Kineza sto vise mozes.
Samo Sarajevo

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 10:20

pitic je napisao/la:Omogućiti svim navijačima besplatan ulaz na Koševu u rezultatski nevažnim utakmicama do kraja sezone. Ovi igrači, uprava i stručni štab nisu sposobni ni evropu izboriti.

Ne trba to ,gdje si to vidio ko voli klub doci ce i platiti taman da smo ispali u 4 ligu.Manshester city je ulozio 200 miliona pa je opet pun stadion a nece nista osvojiti,Liverpool 30 godina nije titulu osvojio pa je pun stadion,a mi smo zadnje dvije godine 2 trofeja osvojili,ko voli nek dođe ko je tu samo kad je dobro ne mora.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 10:23

Ova slika je tek dobila na znacaju sinoc :lol:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 mar 2016, 10:26

Jel se probudio jesic, ubi me ova neizvjesnost :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 16 mar 2016, 10:29

Semjona Milosevica za trenera.... Covjek voli Sarajevo vise od sebe.....
JTZ

Gazi selju malenog.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 10:32

033ns je napisao/la:Semjona Milosevica za trenera.... Covjek voli Sarajevo vise od sebe.....

Memnuna Suljagića
ŠTA SE OVO DEŠAVA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 mar 2016, 10:33

U ovakvom stanju i Slavija u Nedjelju dolazi po bodove na Koševo. Dokle su doveli ovaj klub igrači, stručni štab, pojedinci iz uprave i menađeri koji poharaše ovaj klub.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 mar 2016, 10:35

joker90 je napisao/la:Ova slika je tek dobila na znacaju sinoc :lol:

slika
U meni jeseeeeen jeeee,
madaa novinarima prodajem priču da sad će kalendarsko proljećee
U meni tuuugaaa jeeeee,
Jer mi kosa ne ra-steeee
Samo Saraj'vo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 mar 2016, 10:41

Ako ne dadne otkaz,cijelu utakmicu protiv slavije mu skandirat bez prestanka,zvizdat,psovat :D
Samo Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2016, 10:43

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ova slika je tek dobila na znacaju sinoc :lol:

slika
U meni jeseeeeen jeeee,
madaa novinarima prodajem priču da sad će kalendarsko proljećee
U meni tuuugaaa jeeeee,
Jer mi kosa ne ra-steeee
Napisa neki lik sinoc na klixu, ako Jesa ostane jos koju tekmu, ostat ce mi od stresa frizura ko kod njega.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 mar 2016, 10:48

Ma dosta vise Jesica, Jarnija itd... UPRAVA NAPOLJE!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, EastMadness, hibrid, juka55, Kyle88, mosarajvosa83, napoleon72, nedimmmm1337, senad82 i 86 gostiju.