U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Jedno je iznositi podatke i hvala na tome a drugo ponizavati. A ja se evo prvi nadam sa ce mo aBd za 5 godina imati paklen reprezentativni trojac u napadu hadzic-dadic-hadzic!
Nedim iz Sarajevaedinedin1 je napisao/la:Koji Hadzic?BA1997 je napisao/la:Hadzic mora igrati sljedecu tekmu u prvoj!!!
Kakav ej Kovac bio danas? Za one koji su gledali? Pratio sam mec iz skole ko na iglama 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Odlican... presjekao je milion napada... i jos usput bio jedini opasan po gol Gruzije.... sve sto imali, imali smo preko njega...sajo10 je napisao/la:Kakav ej Kovac bio danas? Za one koji su gledali? Pratio sam mec iz skole ko na iglama
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
**** vas kovac..pogledajte sa predstavljanja, kada je potpisao ugovor sa zvezdom sta je izjavio..pita ga novinar zasto igras za Bosnu a ne za srbiju, a odgovara : "Ja cu nastaviti raditi i dalje i nadati cu se pozivu."Peace je napisao/la:Odlican... presjekao je milion napada... i jos usput bio jedini opasan po gol Gruzije.... sve sto imali, imali smo preko njega...sajo10 je napisao/la:Kakav ej Kovac bio danas? Za one koji su gledali? Pratio sam mec iz skole ko na iglama
Sve ti je jasno..
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sta pricas ti, pusti momka na miru, mozes li molim te da postavis link od videa ako je to Kovac stvarno rekao, a siguran sam da nije nego si ti nesto izvukao iz konteksta, na videu od predstavljanja spominje samo porodicu i prijatelje i trenere Crvene Zvezde
http://sport.rs/27679-kovac-novi-piksi/
A u ovom clanku se zahvaljuje Malkocevicu na povjerenju i nada se plasmanu u naredni krug...
http://sport.rs/27679-kovac-novi-piksi/
A u ovom clanku se zahvaljuje Malkocevicu na povjerenju i nada se plasmanu u naredni krug...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vesti/ ... ba%21.html
Pogledaj tu, na samom kraju videa i sve ce ti biti jasno..
Momak trenutno igra za BiH... i to je ono sto je relevantno... isto tako je relevantno i to da je igrao za pionire Srbije, i da komotno moze igrati i za kadete Srbije... i da je imao poziv kad je bio onaj Skijin turnir u Sarajevu... međutim tad se odlucio za BiH... on je uz Joveljica i najbolji igrac u Zvezdi u tom uzrastu i kao takav bi uvijek dobijao pozive Srbije... da li ce, ili nece igrati za Srbiju ostaje vidjeti... recimo M. Stevanovic nikad nije htio igrati za Srbiju, a mogao je jer je imao pozive da promijeni sportsko drzavljanstvo... pa sto ne bi i ova momcina to isto uradila....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Sad mi nije ništa jasno, momak je igrao za njih, promenio je reprezentaciju bez ikakvog pritiska, zašto bi sad opet menjao. I meni zvuči čudno ova izjava i vidi se po izrazu lica da je iznenađen pitanjem. E sad da li je to samo rekao zato što su bili sve sami srpski novinari bili prisutni ili ipak tako misli ne možemo znati dok mu se ne postavi isto pitanje. Ja imam osjećaj da se on nešto zakačio sa njima pa prešao kod nas. Ajde nek mu je sa srećom pa kako god.BA1997 je napisao/la:http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vesti/ ... ba%21.html
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Opstanak moramo izboriti
A vidi kad ovo igrax izjavi kod mene nikad ne bi igrao zato sto igra kod nas jer tamo nema mjesta i čim dobije poziv prihvatit ce ga odma o tome ti govorimPeace je napisao/la:Momak trenutno igra za BiH... i to je ono sto je relevantno... isto tako je relevantno i to da je igrao za pionire Srbije, i da komotno moze igrati i za kadete Srbije... i da je imao poziv kad je bio onaj Skijin turnir u Sarajevu... međutim tad se odlucio za BiH... on je uz Joveljica i najbolji igrac u Zvezdi u tom uzrastu i kao takav bi uvijek dobijao pozive Srbije... da li ce, ili nece igrati za Srbiju ostaje vidjeti... recimo M. Stevanovic nikad nije htio igrati za Srbiju, a mogao je jer je imao pozive da promijeni sportsko drzavljanstvo... pa sto ne bi i ova momcina to isto uradila....
Ako pogledaš statistiku vidjet ces da Hadzic nije dobio pravu sansu nikako, 10min iz obje tekme na skijinom turniru, nije igrao 2 utakmice protiv CG, nije isao na razvojni turnir u Finsku, igrao je protic Srbije 60min i opravdao je povjerenje i dobio je poziv za kvalifikacije u Moldaviji, pa opet nakon toga nije igrao u CG i sada je dobio naknadno poziv.edinedin1 je napisao/la:Nedim Hadzic iz Sarajeva nista nije pokazao u kadetskoj reprezentaciji i normalno da je tek treci izbor, pa lako je davati Mladosti dva puta po 5 golova, momku svaka cast na svim golovima, ali repka je nesto drugo, ta ekipa se uigravala i on je tu na klupi gdje mu je realno i mjesto. Tesko cemo mi preko Rusije i Italije na Evropsko, jedino ako budemo bas imali neke lude srece. Za ove koji ne znaju Kovac je rodjen u Beogradu, tako da je logicno da igra za Srbiju, a on igra za nas, prema tome ....
Zadnja izmjena: BA1997, dana/u 16 mar 2016, 08:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ali vidi nešto on može igrati za Srbiju jer ima kvalitet... nije bas neko nekvalitetan da ga se Srbi odreknu i sutnu ga kao vecinu Srba koji su igrali za nas... i igrao bi i kod njih u prvih 11 100% u ovom uzrastu... ja ne znam sto je on otkantao Srbiju... mozda ima nesto po srijedi.... ne pisem sta jer ne znam... mozda ce on igrati za Srbiju u buducnosti... i to ne znam...
Ali momak trenutno igra za BiH i shodno tome treba mu pruziti podrsku... kao i svim ostalim...
Ali momak trenutno igra za BiH i shodno tome treba mu pruziti podrsku... kao i svim ostalim...
Nedim hadzic mladosti nije dao ni jedan gol ali je zato dao celiku,slavij,rudaru 4 kom,radniku 5 kom pa ljudi na terminu ne migu dati toliko gol,naravno da je zeljin igrac bila bi druga prica
I sto ce reci 4 ekipe skoro 20 golova, u ostalim slabo... nije bas relevantno to trpanje u svom uzrastu... hajd da on daje dosta golova za juniore pa inekako... tj 2 god starijim od sebe, pa 15-20 golova 2 god starijim od sebe je bolje nego 40-50 u svom uzrastu... al on nikako ni ne igra za juniore... pa se to u svakom slučaju uzima sa dozom rezerve...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Niko da spomene utakmicu Rusija : Italija 0:4.
Izgleda sa se može sa ovim rusima igrati, pobjeda protiv njih bi nas odvela na EP
Izgleda sa se može sa ovim rusima igrati, pobjeda protiv njih bi nas odvela na EP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma u 2min crveni i penal... odmah je to u 99% slucajeva gotova utakmica... jos pogotovo ako je to u korist boljeg...Tracy3McGrady je napisao/la:Niko da spomene utakmicu Rusija : Italija 0:4.
Ruse ne znam nikog... ali kod Italijana ne brani Donnaruma, inace prvi golman Milana, i samim time su puno slabiji... od igraca "mali" (Ganac ili Nigerijac po porijeklu) Kean iz Juventusa je brutalno dobar igrac... 2000. god a igra ravnopravno sa 96. i 97., cak je i tamo bolji od vecine... next big thing u fudbalu sigurno... ostale ne znam...
malac nije dao go samo zrinji, velezu i vitezu a svim ostalim jeste hahah po tebi nije dobar jer je zabio 28 iz 15 utakmica hahah lud si pasa. Armin Hodzic je trpao svoja godista pa je tek druge godine prebacem sacekaj maloPeace je napisao/la:I sto ce reci 4 ekipe skoro 20 golova, u ostalim slabo... nije bas relevantno to trpanje u svom uzrastu... hajd da on daje dosta golova za juniore pa inekako... tj 2 god starijim od sebe, pa 15-20 golova 2 god starijim od sebe je bolje nego 40-50 u svom uzrastu... al on nikako ni ne igra za juniore... pa se to u svakom slučaju uzima sa dozom rezerve...
Sadiku treba počet narednu od prve minute . Imal ova generacija boljeg golamana od Vasilja ?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Prosle god npr Mujagic u 20 tak utakmica za juniore dao 15tak golova... 2 god starijim od sebe... ove sezone u 4-5 utakmica u PLBiH sto je ulazio sa klupe dao 2 gola za prvi tim... e to je vec nesto impozantno... a stariji je godinu od n. hadzica koji jos igra za kadete... dakle nerelevantno trpanje svog uzrasta... veci talenti se dokazuju sa starijim od sebe a ne u svojoj generaciji...