Taldzija, lopovv, taman za naše uprave da se dobro uklopiRollMan je napisao/la:
PROBLEM NISU TRENERI NEGO UPRAVA KOJA UZIMA PARE , NEMA CILJA A OD KLUBA JE NAPRAVILA BH TELECOM!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taldzija, lopovv, taman za naše uprave da se dobro uklopiRollMan je napisao/la:
zagorski je napisao/la:JEŠIĆU ODLAZI!
DINO ODLAZI!
UPRAVA NAPOLJE!
Covjek jos spava, a lijepog vremena danas za odlazakzagorski je napisao/la:JEŠIĆU ODLAZI!
DINO ODLAZI!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa jel ti vidis da se sve vrti u krug? Opet sve isto, smjeni trenera, zataskaj svoje greske!Majkl je napisao/la:Bili za upravu ili ne moramo ostati slozni dati podrsku ekipi da se nesto proba uraditi jer mozda zvucim ko budala ali u prvenstvu se jos moze nesto uraditi.Ako otjeraju Jesica ili ako ode sam dovesti trenera koji je vodio ekipu u nasoj ligi(Karacic,Jagodic,Musa)a ako ostane onda se nadajmo da cemo proigrati ko porsle i predprosle sezone.
Ješić out
Uprava IN

Ma daj nam bilo koga, ali da poznaje ovu ligu i da je stručan. OK, suzio sam izbor na možda 5 trenera.kanarinac je napisao/la:Ja sam za naseg bivseg igraca kakvog koji voli Sarajevo koji nece biti tu samo zbog para vec i zbog ljubavi prema klubu.
Mislio sam poslijeratnih igracaPitarBordo je napisao/la:Daj nam Papeta, on najbolje računa koliko je bodova do kraja ostalo.kanarinac je napisao/la:Ja sam za naseg bivseg igraca kakvog koji voli Sarajevo koji nece biti tu samo zbog para vec i zbog ljubavi prema klubu.
Ma to sam se zajebavao, otišao Pape da ekspresno vrati one jadnike iz druge lige, zakucao ih za dno, dobio otkaz ljudi zamalo ispali u treću...kanarinac je napisao/la:Mislio sam poslijeratnih igracaPitarBordo je napisao/la:Daj nam Papeta, on najbolje računa koliko je bodova do kraja ostalo.kanarinac je napisao/la:Ja sam za naseg bivseg igraca kakvog koji voli Sarajevo koji nece biti tu samo zbog para vec i zbog ljubavi prema klubu.
hz1987 je napisao/la:ja bih postavio za menadzera zlatana bajramovica. dovoljno je svabo da unese disciplinu, a dovoljno je i bosanac da mu se ne prodaju muda pod bubrege i operisan od bh mutnih radnji. ima sve licence koje trebaju, ima iskustva sa radom u bundesligasima kao pomocnik, ima igracko iskustvo i mlad je i zeljan dokazivanja.
uredno potpisati ugovor, a onda krenuti u rekonstrukciju tima, dati mu odrijesene ruke i pustiti ga da radi.
U moru komentara do sada, ovo je mi je najjače.RuleHz je napisao/la:JESIC OSTAJE DO KRAJA SEZONE, I AKO SI ISTINSKI NAVIJAC SARAJEVA, PRUZITI CES MU PODRSKU!

Zagrlimo se prijatelji, menadjeri, talovi...RollMan je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Arma00, nedimmmm1337 i 8 gostiju.