Olimpik Sarajevo
-
HORDAS_1987
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Ma nemoj ti SEJA pogresno razumiti volio bi i on da je normallan.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
To ti koridas sam sa sobom...a jbg teska su ti vremena...HORDAS_1987 je napisao/la:Ma nemoj ti SEJA pogresno razumiti volio bi i on da je normallan.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- kosewsko hill
- Kontakt:
Cena i on se inače druže ja mislimSeyo_TM je napisao/la:To ti koridas sam sa sobom...a jbg teska su ti vremena...HORDAS_1987 je napisao/la:Ma nemoj ti SEJA pogresno razumiti volio bi i on da je normallan.
Željo - My first love!!!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Izgleda ništa od stadiona, šteta
Kadeti Olimpika u Banja Luci izgubili 1:0 i tako ostvarili povoljan rezultat pred revanš koji se igra u srijedu u Sarajevu. Sigurno je da su sa ovim rezultatom jako blizu finala iako je nedostajalo malo sportske sreće da se vrate neporaženi
Za ovu generaciju kadeta kažu da je jedna od najtalentovanijih generacija poslije rata naovamo. Iako su već 4 igrača otišla izvan BiH, ali i ovako ostvaruju odličan rezultat i vjerovati je da će ako nastave sa radom kao dosada mnogi od njih biti uzdanice kluba i bh fudbala u budućnosti
-
borac_sampion
- Kontakt:
Bili ste bolji od nas..go ste primili bzvz iz neke odbijemaltasa je napisao/la:Kadeti Olimpika u Banja Luci izgubili 1:0 i tako ostvarili povoljan rezultat pred revanš koji se igra u srijedu u Sarajevu. Sigurno je da su sa ovim rezultatom jako blizu finala iako je nedostajalo malo sportske sreće da se vrate neporaženi
TREĆI PUT ČASTIMO
Tuzno i tuzno, Novi Grad je okrenuo leđa Olimpiku tako bezobrazno i zaboravio na klub. Klub koji nezna ni gdje igrat vise sad se susrece sa problemima kakve je "tesko" rijesiti. Graciću bi preporučio da trazi sponzore privatnike, nek nemoljaka opšitanare, jer su se pokazali!
FORZA OLIMPIK
FORZA OLIMPIK
Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ček malo, jel ti navijaš za Fulham ili OlimpikCottager je napisao/la:Tuzno i tuzno, Novi Grad je okrenuo leđa Olimpiku tako bezobrazno i zaboravio na klub. Klub koji nezna ni gdje igrat vise sad se susrece sa problemima kakve je "tesko" rijesiti. Graciću bi preporučio da trazi sponzore privatnike, nek nemoljaka opšitanare, jer su se pokazali!
FORZA OLIMPIK
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
decki hoce biti sta sa ovim olimpikom sljedece sezone? oni ti kao imaju neku lovu nesto, ali su slabi bili u prosloj sezoni, gledao sam ih u travniku kad su gostovali, bili su izuzetno gruba ekipa..sta ima sad za sljedecu? kakve su ambicije?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
u danasnjem avazu neki direktor il sta je vec rekao da ce olimpik zadrzati sadasnju ekipu uz mogucnost prodaje subasica jer ima mnogo ponuda..a osim toga je receno i da u olimpik dolaze dva nova igraca...neki kamerunci obojica..
-PAJA Fan Club!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
pa ne, imali su vece ambicije na pocetku sezone od 6 mjesta , to mislimsupersonik je napisao/la:Slabi, a šesto mjesto , odmah kod TorpedaAmar Dzeko je napisao/la:decki hoce biti sta sa ovim olimpikom sljedece sezone? oni ti kao imaju neku lovu nesto, ali su slabi bili u prosloj sezoni, gledao sam ih u travniku kad su gostovali, bili su izuzetno gruba ekipa..sta ima sad za sljedecu? kakve su ambicije?![]()
Najveci uspjeh u historiji kluba...
Ronaldo - Isco - Bale
Citam na jednom drugom forumu da Gracic lobira i radi na tome da napokon pokrenu "navijacku" grupu. mislim,zelim im sve najbolje,al' nesto ne vjerujem da se navijacka grupa pokrece od strane vlasnika kluba!!!
Jel istina ova info??
i nije mi jasno sto pojedinci umanjuju rezultat ove sezone Olimpika. Pa ljudi su 6. I samo da su odigrali kvalitetnije "kuci",lagano bi dosli do evro takmicenja,prosuli su domacih bodova nenormalno puno.
Jel istina ova info??
i nije mi jasno sto pojedinci umanjuju rezultat ove sezone Olimpika. Pa ljudi su 6. I samo da su odigrali kvalitetnije "kuci",lagano bi dosli do evro takmicenja,prosuli su domacih bodova nenormalno puno.
Došao je kraj sezone i dok struka svodi račune i vrši procjene učinka igračkog kadra mi ćemo se okrenuti nekim statističkim podacima koji su obilježili prošlu sezonu.
Ekipa Olimpika je završila na 6. mjestu ligaške tabele, te tako stala uz bok ekipama koje su otišle u Evropu, a da je bilo samo malo sreće Vukovi su mogli već u premijernoj sezoni ostvariti plasman koji bi ih odveo u Evropu.
Jedan od razloga zašto je to tako je upravo onaj o kojem su uprava kluba, ali i struka napominjali kroz cijelu sezonu. Domaće utakmice je Olimpik u stvari igrao kao gost jer je morao mijenjati stadion na kojem je dočekivao svoje protivnike, tako su jesenas igrali ....
Cjelokupan tekst :
http://****/cms/index.php?Statistika
Ekipa Olimpika je završila na 6. mjestu ligaške tabele, te tako stala uz bok ekipama koje su otišle u Evropu, a da je bilo samo malo sreće Vukovi su mogli već u premijernoj sezoni ostvariti plasman koji bi ih odveo u Evropu.
Jedan od razloga zašto je to tako je upravo onaj o kojem su uprava kluba, ali i struka napominjali kroz cijelu sezonu. Domaće utakmice je Olimpik u stvari igrao kao gost jer je morao mijenjati stadion na kojem je dočekivao svoje protivnike, tako su jesenas igrali ....
Cjelokupan tekst :
http://****/cms/index.php?Statistika
Stigla pismena ponuda Lokerena za Subasica iznos oko 650 000 euro.Gracic nije dao odgovor ali cekati ce do 18-og ovog mjeseca.Vidjeti cemo kada se vrati iz Belgije. 
U petak je prozivka i biće nekoliko novih imena u opticaju, sa početkom pauze i nakon analiza struke dogovoreno je koja i kakva su pojačanja potrebna klubu za sljedeću sezonu. Naviknuti na prijašnje prelazne rokove u kojima je učestvovao Gracić ne treba sumnjati, da će se i ovom prilikom pojaviti nekoliko zvučnih imena. Prema riječima ljudi bliskih klubu nekoliko imena koja su bili nosioci igre svojih klubova u prošloj sezoni su blizu realizacije ugovora, ali se o imenima još ne govori.
Sve u svemu sljedeća sedmica bi mogla biti vatrena na Otoci
Sve u svemu sljedeća sedmica bi mogla biti vatrena na Otoci
-A- je napisao/la:Citam na jednom drugom forumu da Gracic lobira i radi na tome da napokon pokrenu "navijacku" grupu. mislim,zelim im sve najbolje,al' nesto ne vjerujem da se navijacka grupa pokrece od strane vlasnika kluba!!!
Jel istina ova info??
I ja imam slican info.Koliko je pouzdan neznam.Ali ako sta bude od toga javim vam jer se kako znam "sjediste" Vukova treba smjestiti u moj komsiluk i dijo navijaca je iz moga komsiluka to jeste raja koja se druzi sa mojim sinom.Koliko ce to biti ozbiljno vidjetcemo.U svakom slucaju sretno im.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.