Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
naravno, mnogi ne znaju da je ovo bilo sve izrezirano, a sad slijedi spektakl poslije kojeg ce se film snimiti o ovoj sezoni, zanr: sci-fiMortemHz je napisao/la:Titula je nasa![]()
![]()
Pa tehnicki je moguce samo sto cemo prije ispasti sa ovim igracima nego sto cemo titulu uzetiTHEC je napisao/la:naravno, mnogi ne znaju da je ovo bilo sve izrezirano, a sad slijedi spektakl poslije kojeg ce se film snimiti o ovoj sezoni, zanr: sci-fiMortemHz je napisao/la:Titula je nasa![]()
![]()
![]()
Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...FRANK RIBERY je napisao/la:JEsic i njegove avanture prije Sarajeva:
- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Slavia Sofija 8 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci
Ogledalo trenera , preporuka našoj upravi da mu podari višegodišnii ugovor. Sve to treba rastjerati, Tana u Sarajevo nije doveo ni DIno, ni Edis već Feđa Kusturica, ne pripisujte im zasluge. Ostatak posla su uradili traljavo, a tek će tužilaštvo u budućnosti utvrditi o kakvom se kriminalu ovdje radi.
a ko je izmislio statut i konsoldovao klub da bi Tan ulozio i izvuko nas iz govana?Daj ba Dino ,Edis i ostali su nesto najljepse sto nam se desilo ,nezahvalnici jedni,na virslama smo bili ,nismo nista osvojili 10 godina i vi tako pricate.SramotaReufHerco je napisao/la:Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...FRANK RIBERY je napisao/la:JEsic i njegove avanture prije Sarajeva:
- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci
Ogledalo trenera , preporuka našoj upravi da mu podari višegodišnii ugovor. Sve to treba rastjerati, Tana u Sarajevo nije doveo ni DIno, ni Edis već Feđa Kusturica, ne pripisujte im zasluge. Ostatak posla su uradili traljavo, a tek će tužilaštvo u budućnosti utvrditi o kakvom se kriminalu ovdje radi.
Da nije bilo Feđe Tan za Sarajevo nikad ne bi čuo, ne širite dezinformacije. Lično znam kako se sve odiralo oko Tana. Oni su pogurali statut, ali statute su donijeli i drugi klubovi u regionu pa TAn nije otišao u Hajduk, Partizan, Zvezdu,... Feđa Kusturica je Tanu savjetovao da ulaže u Sarajevo, nije Tan googlao po netu u koji ce klub investirati.Majkl je napisao/la:a ko je izmislio statut i konsoldovao klub da bi Tan ulozio i izvuko nas iz govana?Daj ba Dino ,Edis i ostali su nesto najljepse sto nam se desilo ,nezahvalnici jedni,na virslama smo bili ,nismo nista osvojili 10 godina i vi tako pricate.SramotaReufHerco je napisao/la:Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...FRANK RIBERY je napisao/la:JEsic i njegove avanture prije Sarajeva:
- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci
mma_hz je napisao/la:Polahko raja naravno da se treba rjesiti Jesica i to sto prije,ali sta sa Dinom i Kusturicom.
Oni su nam dali kup i titulu nakon toliko godina,stavili klub na zdrave noge i mislim da ne zasluzuju da ih se otjera nakon svega.Treba im dati jos jednu sansu jer je zasluzuju .To je neko moje misljenje i mislim da treba spustiti lopticu sto se tice uprave i Dine na kraju krajeva.I kanite se suplje price valjalo je zasukat rukave pa pripremiti teren za Tana,misle ljudi Fedja mu reko "hajde",i on odmah prihvatio.Da nije bilo Dine,pa Kusturice nikad nebi dosli do Tana i ko zna gdje bi sada bili kako je bilo krenulo,svaki dan se citalo o gasenju kluba jbt,fuzijama sa Gracicem bljakkkk![]()
,a sad udarite po ti ljudima koji su nas izvukli iz sranja,dali titulu i kup,ne kazem da su nedodirljivi al jbg imaju i oni pravo na kiks.
![]()
da nije bilo juke , dvojice cela i ostalih ne bi ni sarajeva bilo .... al oni su svoje uradili i to je to , sad neko sposobniji treba nastaviti ,ne tjerat iz kluba nego premjestit na drugu funkciju , kako god neko mora odgovarati za ovo sve , ne rezultate nego punca , ibraka , kako znam svi su pljuvali ibraka a kusturica ga branio ... cak jedno vrijeme selimovic nije dobar bio sa ibrakom , zadnje vrijeme se nije pojavljivao na press .... pa se pricalo da nisu nikako dobri dino i ibrak ...al neko mora odgovarati za punca i bog sami zna sta jos ...mma_hz je napisao/la:Polahko raja naravno da se treba rjesiti Jesica i to sto prije,ali sta sa Dinom i Kusturicom.
Oni su nam dali kup i titulu nakon toliko godina,stavili klub na zdrave noge i mislim da ne zasluzuju da ih se otjera nakon svega.Treba im dati jos jednu sansu jer je zasluzuju .To je neko moje misljenje i mislim da treba spustiti lopticu sto se tice uprave i Dine na kraju krajeva.I kanite se suplje price valjalo je zasukat rukave pa pripremiti teren za Tana,misle ljudi Fedja mu reko "hajde",i on odmah prihvatio.Da nije bilo Dine,pa Kusturice nikad nebi dosli do Tana i ko zna gdje bi sada bili kako je bilo krenulo,svaki dan se citalo o gasenju kluba jbt,fuzijama sa Gracicem bljakkkk![]()
,a sad udarite po ti ljudima koji su nas izvukli iz sranja,dali titulu i kup,ne kazem da su nedodirljivi al jbg imaju i oni pravo na kiks.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, miguelramos i 5 gostiju.