FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 16 mar 2016, 13:48

Jos uprava :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2016, 13:48

Titula je nasa :opaopa: :tokralju: :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 13:49

MortemHz je napisao/la:Titula je nasa :opaopa: :tokralju: :lol:
naravno, mnogi ne znaju da je ovo bilo sve izrezirano, a sad slijedi spektakl poslije kojeg ce se film snimiti o ovoj sezoni, zanr: sci-fi :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2016, 13:51

Sad kad Dzeno dodje i osvoji titulu :lol: :lol:
Onda sve te nazovi "strucnjake" treba nabiti nogom u guzicu

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 13:53

JEsic i njegove avanture prije Sarajeva:

- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Slavia Sofija 8 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci

Ogledalo trenera , preporuka našoj upravi da mu podari višegodišnii ugovor. Sve to treba rastjerati, Tana u Sarajevo nije doveo ni DIno, ni Edis već Feđa Kusturica, ne pripisujte im zasluge. Ostatak posla su uradili traljavo, a tek će tužilaštvo u budućnosti utvrditi o kakvom se kriminalu ovdje radi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2016, 13:55

THEC je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Titula je nasa :opaopa: :tokralju: :lol:
naravno, mnogi ne znaju da je ovo bilo sve izrezirano, a sad slijedi spektakl poslije kojeg ce se film snimiti o ovoj sezoni, zanr: sci-fi :lol: :lol:
Pa tehnicki je moguce samo sto cemo prije ispasti sa ovim igracima nego sto cemo titulu uzeti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 13:55

Haj ti čelo negdje gdje proljeće već došlo.Kod nas je vrijeme nestabilno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 mar 2016, 13:56

FRANK RIBERY je napisao/la:JEsic i njegove avanture prije Sarajeva:

- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci

Ogledalo trenera , preporuka našoj upravi da mu podari višegodišnii ugovor. Sve to treba rastjerati, Tana u Sarajevo nije doveo ni DIno, ni Edis već Feđa Kusturica, ne pripisujte im zasluge. Ostatak posla su uradili traljavo, a tek će tužilaštvo u budućnosti utvrditi o kakvom se kriminalu ovdje radi.
Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 13:56

slika IDEMO MAJSTORE :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 13:59

ReufHerco je napisao/la:

- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci

Ovo i ja neki dan govorim za Fedju, al jok napadose me, kaze Dino i Edis ga privukli idejom...
a ko je izmislio statut i konsoldovao klub da bi Tan ulozio i izvuko nas iz govana?Daj ba Dino ,Edis i ostali su nesto najljepse sto nam se desilo ,nezahvalnici jedni,na virslama smo bili ,nismo nista osvojili 10 godina i vi tako pricate.Sramota
ŠTA SE OVO DEŠAVA

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 mar 2016, 14:00

:facepalm:
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 mar 2016, 14:00

pa vodio nas je na pocetku sezone, pa da je ostao mi bismo ovu polusezonu usli da igramo rekreativno, i da obezbjedimo opstanak
Pyro is not a crime !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2016, 14:00

Polahko raja naravno da se treba rjesiti Jesica i to sto prije,ali sta sa Dinom i Kusturicom.
Oni su nam dali kup i titulu nakon toliko godina,stavili klub na zdrave noge i mislim da ne zasluzuju da ih se otjera nakon svega.Treba im dati jos jednu sansu jer je zasluzuju .To je neko moje misljenje i mislim da treba spustiti lopticu sto se tice uprave i Dine na kraju krajeva.I kanite se suplje price valjalo je zasukat rukave pa pripremiti teren za Tana,misle ljudi Fedja mu reko "hajde",i on odmah prihvatio.Da nije bilo Dine,pa Kusturice nikad nebi dosli do Tana i ko zna gdje bi sada bili kako je bilo krenulo,svaki dan se citalo o gasenju kluba jbt,fuzijama sa Gracicem bljakkkk :puke: :puke: ,a sad udarite po ti ljudima koji su nas izvukli iz sranja,dali titulu i kup,ne kazem da su nedodirljivi al jbg imaju i oni pravo na kiks. ;) ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 16 mar 2016, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 16 mar 2016, 14:01

Majkl je napisao/la:slika IDEMO MAJSTORE :tokralju: :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]
:D
(aka. simon )

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 mar 2016, 14:01

Vidjet ćemo koga će Ibrakovic predložiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2016, 14:02

:facepalm:
Majkl je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:

- Yangon 7 mjeseci
- Litex 2 mjeseca
- Cska 2 mjeseca
- NAjran 6 mjeseci
- Tabriz 6 mjeseci
- CS Ginde 6 mjeseci
- Al-Ittihad 11 mjeseci
- Buducnost 9 mjeseci
- Otopeni 2 mjeseca
- Litex 7 mjeseci
- Partizan 6 mjeseci
- CSKA 14 mjeseci
- Sfaxien 12 mjeseci
- PArtizan 11 mjeseci
- OFK Beograd 9 mjeseci
- RAdnicki 19 mjeseci

a ko je izmislio statut i konsoldovao klub da bi Tan ulozio i izvuko nas iz govana?Daj ba Dino ,Edis i ostali su nesto najljepse sto nam se desilo ,nezahvalnici jedni,na virslama smo bili ,nismo nista osvojili 10 godina i vi tako pricate.Sramota
Da nije bilo Feđe Tan za Sarajevo nikad ne bi čuo, ne širite dezinformacije. Lično znam kako se sve odiralo oko Tana. Oni su pogurali statut, ali statute su donijeli i drugi klubovi u regionu pa TAn nije otišao u Hajduk, Partizan, Zvezdu,... Feđa Kusturica je Tanu savjetovao da ulaže u Sarajevo, nije Tan googlao po netu u koji ce klub investirati.

A ko hoce nek Dinu ljubi dupe, bicemo zahvalni ako nam ne uzmu titulu od prosle sezone, o tome ce se tek pricati. ZAsto DIno nije izasao javno da kaze zasto je pozvan u Nogometni savez da da izjavu? KAd je sve čisto zašto nas drugi prozivaju po medijima? Zbog sličnih stvari Juventus je igrao treću ligu, vrijeme je da se svi zamislimo i pitamo kud ide naš klub i gdje ga vodi opjevana uprava.

- NEko je doveo Ibrakovica, nije ga doveo moj babo
- NEko je doveo 50 igrača
- NEko je doveo JEšića
- Kamp nije završen, a zna se kad je bio rok za njegov završetak-
- NEko je odgovoran što smo potrošili pare za jednu polusezonu pa ih nismo imali zimud da ih investiramo u pojačanja...

Ko je kriv, navijači Sarajeva?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 16 mar 2016, 14:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 mar 2016, 14:04

Kakav crni Ušcuplic :facepalm:
Das Ist Walter

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2016, 14:05

mma_hz je napisao/la:Polahko raja naravno da se treba rjesiti Jesica i to sto prije,ali sta sa Dinom i Kusturicom.
Oni su nam dali kup i titulu nakon toliko godina,stavili klub na zdrave noge i mislim da ne zasluzuju da ih se otjera nakon svega.Treba im dati jos jednu sansu jer je zasluzuju .To je neko moje misljenje i mislim da treba spustiti lopticu sto se tice uprave i Dine na kraju krajeva.I kanite se suplje price valjalo je zasukat rukave pa pripremiti teren za Tana,misle ljudi Fedja mu reko "hajde",i on odmah prihvatio.Da nije bilo Dine,pa Kusturice nikad nebi dosli do Tana i ko zna gdje bi sada bili kako je bilo krenulo,svaki dan se citalo o gasenju kluba jbt,fuzijama sa Gracicem bljakkkk :puke: :puke: ,a sad udarite po ti ljudima koji su nas izvukli iz sranja,dali titulu i kup,ne kazem da su nedodirljivi al jbg imaju i oni pravo na kiks. ;) ;)
:tokralju: :tokralju: Bravo pasa ,ljudi zaboravljaju brzo.Potpisujem
ŠTA SE OVO DEŠAVA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2016, 14:06

Ako ces tako ici onda da nije bilo Edisa i Dine,Fedja nikad ne bi predlozio Tanu Sarajevo.Ne siri dezinformacije molim te.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 mar 2016, 14:07

mma_hz je napisao/la:Polahko raja naravno da se treba rjesiti Jesica i to sto prije,ali sta sa Dinom i Kusturicom.
da nije bilo juke , dvojice cela i ostalih ne bi ni sarajeva bilo .... al oni su svoje uradili i to je to , sad neko sposobniji treba nastaviti ,ne tjerat iz kluba nego premjestit na drugu funkciju , kako god neko mora odgovarati za ovo sve , ne rezultate nego punca , ibraka , kako znam svi su pljuvali ibraka a kusturica ga branio ... cak jedno vrijeme selimovic nije dobar bio sa ibrakom , zadnje vrijeme se nije pojavljivao na press .... pa se pricalo da nisu nikako dobri dino i ibrak ...al neko mora odgovarati za punca i bog sami zna sta jos ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, miguelramos i 5 gostiju.