Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 15:53

tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 mar 2016, 15:56

jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Samo 3 boda. :salut: :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 15:57

jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Teško je nešto očekivati, ovakve utakmice mogu završiti bilo kojim znakom. Žao mi je što nam nema prva 4 stopera, a i vama vidim nema Kosorica? Bilo bi dobro da su obje ekipe u punom sastavu i 100% spremne za utakmicu, pa da se pokoljemo i ko koga. Ja bi i sa remijem bio zadovoljan, jer Zrinjski gostuje na Grbavici, a ako pobjedimo titula je strašno blizu...
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 15:58

Minimalnu pobjedu, 2:1 možda. Nije se niko evo više od godinu dana naigrao na Tušnju, naši igrači jednostavno jedu teren ovdje. Sad imamo dosta problema u odbrani, al imate i vi kako sam pročitao. S tim da ni X ne bi bio smak svijeta al mislim da smo bliži pobjedi.

Kakva su vaša očekivanja?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 15:59

NKMramor je napisao/la:
tako i treba, u formi ste, rastavili se sarajeva, sto vam daje dodatno krila, medjutim i mi se tu nesto pitamo... ocekujem puno golova sigurno, i jedno 3-1 za nas...

a smije li ko u avatar da se kladi?
FOR PAUL

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 mar 2016, 16:01

jovanmaksimovic je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
tako i treba, u formi ste, rastavili se sarajeva, sto vam daje dodatno krila, medjutim i mi se tu nesto pitamo... ocekujem puno golova sigurno, i jedno 3-1 za nas...

a smije li ko u avatar da se kladi?
Može. :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2016, 16:05

amazon je napisao/la:Decko mi cemo evropu izboriti kako god,a ti se ne sikiraj za to. Nego ufati se ovog smrada koji o lige pravi cirkus a onda ode u savez kaze nije nista bilo. Za povracanja :puke:
Ispovracaj se, vidim da ti je muka......-10 bodova....pita se jos Sarajevo, Radnik i Siroki za Evropu......

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 16:06

dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana ;) ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?
FOR PAUL

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 mar 2016, 16:06

jovanmaksimovic je napisao/la:dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana ;) ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?
Prihvatam. :D

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 16:08

NKMramor je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana ;) ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?
Prihvatam. :D
odlicno... let the games start, samo ce mi biti zao skinuti paula u slucaju da izgubimo :(
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 16 mar 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
FOR PAUL

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 16 mar 2016, 16:09

Zajeb'te prepucavanja!
Navijačke boje!

Svi koji možete pozovite 1432 - da spasemo jedan mladi život.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5753C007

Kako sam razumio, još 15 dana nade je ostalo!

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 16 mar 2016, 16:10

Iskreno, dobru utakmicu.
Nama fali odbrane, ali možemo dati gol - dva, pa koliko primimo. Sumnjam da će biti golijada, jer vrijeme ne služi, teren će biti "kaljav". A i inače Sloboda nikoga ne dobija sa 2 razlike, igraju koliko im treba i to mi se ne svidja. Ovo od juče je izuzetak :lol: .
Kako god, nek ne bude belaja, a prošli put su manijaci napravili nešto sitno. Uglavnom očekujem da uz Radnik ovo bude jedan bolji gost na Tušnju ove sezone, niko drugi nije igrao, a kamoli se naigrao.
FK Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2016, 16:11

Oba tima u naletu...dajem blagu prednost Slobodi zbog domaceg terena jer igramo u znatno oslabljenom sastavu.....zbog toga dajem blagu prednost ako je to prednost sto igramo na Tusnju.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 16:46

Jes ova Sloboda ofirna. Sada kada su prošli kup sve regularno... smijurija. Biti će da je i feningas platio 20000.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 16 mar 2016, 17:07

maxmore je napisao/la:Jes ova Sloboda ofirna. Sada kada su prošli kup sve regularno... smijurija. Biti će da je i feningas platio 20000.
Prije 2-3 kola i tvoj klub je kmecao kako je neregularno, slali video u Hrvatsku na analize, a danas potpisase kao i ostali klubovi da je sve uredu i da je liga regularna....Dakle od danas nema niko pravo vise zaliti se ni na sta...Hvala lijepo, prijatno!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 17:12

shalabajzer je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Jes ova Sloboda ofirna. Sada kada su prošli kup sve regularno... smijurija. Biti će da je i feningas platio 20000.
Prije 2-3 kola i tvoj klub je kmecao kako je neregularno, slali video u Hrvatsku na analize, a danas potpisase kao i ostali klubovi da je sve uredu i da je liga regularna....Dakle od danas nema niko pravo vise zaliti se ni na sta...Hvala lijepo, prijatno!
Koji moj klub? Čisto onako da upitam.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 16 mar 2016, 17:16

maxmore je napisao/la:
shalabajzer je napisao/la:
Koji moj klub? Čisto onako da upitam.
Greska je moja...sad kolko uprati Siroki nije potpisao ovaj dokument iz Saveza.....oprosti molim te :) :) :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 mar 2016, 17:21

Ako pobjedite cestitacu prvi.Ko bude bolji nek pobjedi i to je to.Vi ste prvaci garantujem bez obzira kako odigrali snama jer mi cemo Zrinjskog zgazit.Prognoza 1-1.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 16 mar 2016, 17:21

Možda,ali je toliko ljigava da bih vrlo rado povratio po njima. :puke:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []