Slažem se s tobom, nepozivanje Bičakčića mora dobro objasniti, čak i da neće da odgovori na to pitanje ukoliko ga novinari pitaju može se napisati da ne želi komentarisati to oko Bičakčića, a ni to nisam nigdje pročitao. Nadam se da Hadžić leti kada se Cimirot oporavi. Ako ništa, raduje me što obilazi i prati dosta igrača, traži opcije na desnom beku, pridobio je Miličevića i Jajala, a očito i da na Krunića ozbiljno računa, pitanje je kada će dobiti priliku, valjda neće momka treći put sjebati za poziv. Nije problem pogriješiti, problem je biti tvrdoglav i ne ispraviti to, a to je krasilo Safeta, valjda neće i Mešu inače smo ga dobro najebali. Glavno je uigrati odbranu, odnosno stoperski par i jasno odlučiti ko je prvi a ko drugi desni bek. U ostalim linijama je sve više ili manje poznato, samo se traži treći igrač pored Pjanića i Bešića u veznom redu. Neka sad dobiju priliku Vrančić, Sušić, Prcić, naredne prijateljske Krunić, i Hodžić kao SS i nemam ništa protiv. Hoće li Krunić gledati utakmice sa klupe ili preko TV-a to me ne zanima, samo ukoliko dobije priliku u narednim prijateljskim, naravno svi da dobiju priliku uz 2 najbolja, a to su Pjanić i Bešić. Nema smisla uigravati Prcića i Vrančića na terenu.dubrovnik je napisao/la: Pa i ja nesto slicno pisem samo sto mi je pocelo ici ovo na zivce. Sjecas se sta smo Susicu pisali za Zukanovica i ne znam zasto bi ovog zaobilazili. Vidis on novinarima objasni nepozivanje svih stalnih reprezentativaca osim Bicakcica. Znaci njega nije duzan objasnjavati. Ja mislim da jest boga mi i vise nego te druge. Sta zove Hadzica ako ga ne smije ubaciti u tim? Sto zahebava Krunica? Brate mili to su 3 igraca i meni se ovo ne svidja. Znaci 3 poteza koja su nigdje veze da ostatak i ne spominjemo a ja mislim da je to puno. Ne valja ovakve stvari ignorirati jer ce se rapidno povecavati broj upitnika ako javnost odmah ne bude propitivala.
Ako neko jednom ne dobije poziv nije kraj svijeta i ne znači da je on prekrižen zauvijek, nego ga možda jednostavno selektor ne vidi u kombinacijama za to okupljanje, vidjeli smo to na primjeru Salihovića. Dok je potpuno ignorisanje Krunića u svim utakmicama prije kvalifikacija ogromna greška. Nije sve tako crno iako bi moglo biti, ali ima vremena da se isprobaju svi, polako. Ja kad sam pisao da je loša odluka što smo odbili ponudu Engleza za prijateljsku napadoše me. Da igramo 10 utakmica mislim da ne bi sve potencijalne igrače u veznom redu i na stoperu stigli isprobati s obzirom na to koliko ih ima a niko se ne izdvaja klasom. Dok jedan igra, drugi je zakovan za klupu, drugi proigra a ovaj prvi preseli na klupu. Nikako spojiti 2 dobra.