Stipu debila, on se ovde udomaćio.molotovljev je napisao/la:A šta ti čekaš indijanac, što se ne prebaciš na opšte diskusije?SiouxLukavac je napisao/la:Zar još nije otišao Ješić? Šta se čeka? Šta čeka i Dino????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?SiouxLukavac je napisao/la:Zar još nije otišao Ješić? Šta se čeka? Šta čeka i Dino????
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 16 mar 2016, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Majkl je napisao/la:Ma frajer je odlučio da priča protiv Dine i uprave ,a nema ni jedan razlog.Ja mu nabrojim uspjehe :akademija,kamp,kup ,titula(poslije 10 god),play of el,stabilan klub,vraćeni dugovi itd.Frajer samo ponavlja da on zna nešto i nece da kaže .A ljudi imaju rezultate iza sebe i to su činjenice a ovo sve ostalo je suplja.I onda se ufati sto je Sisoje reko da smo premirali,a to su klevete koje on tek treba da dokaže pa onda možeš Dinu optužiti.nukleusmember je napisao/la:"Evander" je napisao/la:Ovdje se stvara situacija da su Dino i kompanija nasli nekog levata, on dao pare, oni ga premuntali, klub se rijesio duga i svi sretni.
E pa, nije bas tako bilo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
samo mi reci shta ti je cilj sa ovim konstantnim poseravanjem?jesi li ti ba uopshte normalan frajer?shvatili smo odavno da si protiv ove uprave i njihove politike,ne morash to 10 puta dnevno naglashavati,svima nam je jasan tvoj stav,predlozhi ba neshto konstruktivno mangupe,ne mogu da vjerujem da si toliki opsesivni destruktivac,a nisi ni glupan shto je najgore,ne kontam te fkt
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sa vechinom toga shto si napis"o se slazhem osim ovoga za shuplju,meni je sisoje bio uvjerljiv kada je isprich"o to za cvaju,e"o recimo da je to sve istina,pa shta?pogrijeshili i gotovo,na kraju krajeva sve je ostalo na prichi i da je istina,meni je zhao frajera jer toliko vremena potroshi na bespotrebnu destrukciju da to nije normalno,svi mi poseravamo i kritikujemo al" morash imati neku mjeru ako po predmetu kritike imash neku simpatiju,a najgore je shto frajer uopshte nije neki mediokritet,kada bi samo ovaj svoj kox na forumu preusmjerio u neshto pozitivno u zhivotu mislim da bi bio bash uspjeshan lik
VVVBK
- DrustveniParazit
- Kontakt:
sekac je napisao/la:Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?SiouxLukavac je napisao/la:Zar još nije otišao Ješić? Šta se čeka? Šta čeka i Dino????
Haad, Garmond... Hoćeš još?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Znaci sjasi Murta da uzjase Hurta..hmm
Nekako mi je tada izgledalo da covjek zna sta radi,vidjet cemo..
Definitivno Ibrak nije sam bio u svemu,necemo sad pored ociju zmiriti...Dino je prvi na redu,a njegovo je da dokaze da nije involviran u bilo sta..Edis isto. Nema privilegovanih,i ne smije biti, da su ucinili ne znam sta dobro za klub. To im ne daje za pravo da lese klub.
Nekako mi je tada izgledalo da covjek zna sta radi,vidjet cemo..
Definitivno Ibrak nije sam bio u svemu,necemo sad pored ociju zmiriti...Dino je prvi na redu,a njegovo je da dokaze da nije involviran u bilo sta..Edis isto. Nema privilegovanih,i ne smije biti, da su ucinili ne znam sta dobro za klub. To im ne daje za pravo da lese klub.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Neke stvari se i iz dobrih namjera ne pisu na otvorenom dijelu foruma.A ima i do Dine, itekako. U raznim talovims i semama. Ukljucujuci i favorizovanje pojedinih menadjera i drugih stvari.Ne zelim dalje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
@parazit evo ti odgovor "Haad pa kako te bolan nije stid koliko se usta hrani od tog Haada naša firma Bosanska i to ne valja a valja nam svako ko nije naš, inaće imamo viška zaposlenih u BH",neosnovan argument.Garmond fakat ne znam ništa i ne mogu komentiratiDrustveniParazit je napisao/la:sekac je napisao/la:Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?SiouxLukavac je napisao/la:Zar još nije otišao Ješić? Šta se čeka? Šta čeka i Dino????
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dini pripisujes zasluge za kamp, vracanje dugova, za titulu, za kup, za Borusiu.sekac je napisao/la:Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?SiouxLukavac je napisao/la:Zar još nije otišao Ješić? Šta se čeka? Šta čeka i Dino????
A sa druge strane kazes kako on nije kriv za dovodjenjenje igrac, trenera?
Koga ba saltas?
Opste poznato je da se itekako mijeesao u odabir trenera i dovodjenje igraca. Produzena je ruka Muminovica bio cijelo vrijeme.
Pa yeboo te, koja kontradiktornost.
Ja fakat ne znam cime vas je feminizirani banjalucki student omadjijao?
Kazete kamp i dugovi?
A istina je da je to samo mahanje tudjimm kurrcem. Odnosno Tanovim parama, njegovom investiciom i njegovoom imovinom.
MI SMO OSTALI BEZ KLUBA ZBOG TOG KAMPA I DUGOVA!
Je li se to treba zvati uspjehom?
Titula?
Pa Mostre pored Visokog, ako imaju klub, da su ulozili para koliko mi za tu titulu, osvojili bi dvije.
Hebeni skretnicari da su imali te pare, dominirali bi ligom godinama.
-
nukleusmember
- Kontakt:
poznajem dinu od njegove sedme godine,bio svjedok svih faza njegovog odrastanja,u zadnjih par godina ga vidim tu i tamo dodushe,garantujem zhivotom da lik u zhivotu chachkalice nije ukr"o
VVVBK
VVVBK
- HzHercegovac
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:PRVENSTVO JE BILO REGULARNO
jbt koliko ga moras nositi bas si grdan
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ja ,ja sam trolejbus jer sam ti reko stvari koje stoje i koje ne možeš ničim pobiti.Hoćeš da ti ponovo nabrojim rezultate Dine i uprave opet.Evander je napisao/la:Trolu, ne lazi i ne izmisljaj!Majkl je napisao/la:Ma frajer je odlučio da priča protiv Dine i uprave ,a nema ni jedan razlog.Ja mu nabrojim uspjehe :akademija,kamp,kup ,titula(poslije 10 god),play of el,stabilan klub,vraćeni dugovi itd.Frajer samo ponavlja da on zna nešto i nece da kaže .A ljudi imaju rezultate iza sebe i to su činjenice a ovo sve ostalo je suplja.I onda se ufati sto je Sisoje reko da smo premirali,a to su klevete koje on tek treba da dokaže pa onda možeš Dinu optužiti."nukleusmember" je napisao/la:
samo mi reci shta ti je cilj sa ovim konstantnim poseravanjem?jesi li ti ba uopshte normalan frajer?shvatili smo odavno da si protiv ove uprave i njihove politike,ne morash to 10 puta dnevno naglashavati,svima nam je jasan tvoj stav,predlozhi ba neshto konstruktivno mangupe,ne mogu da vjerujem da si toliki opsesivni destruktivac,a nisi ni glupan shto je najgore,ne kontam te fkt
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Razlozi trenutne situacije u klubu jesu i podjele medju navijacima, jedni podrzavaju, drugi pljuju, treci su zbunjeni, cetvrte nije briga, peti advokatisu i opravdavaju sve lose sto je trenutna uprava uradila u zadnjih osam mjeseci. Dok god su podjele dotle ce se nastaviti samovolja pojedinaca. Klub vise ne pripada nama, Tan fakticki moze klub i da ugasi ako zeli, zaboli ga racku.
Mozda Dini rezultati nisu bitni, meni je nezamisliva sezona bez evropskih utakmica.
Mozda Dini rezultati nisu bitni, meni je nezamisliva sezona bez evropskih utakmica.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Da otkazemo onda i sponzorstvo Turkishu, nisu nasi?sekac je napisao/la:@parazit evo ti odgovor "Haad pa kako te bolan nije stid koliko se usta hrani od tog Haada naša firma Bosanska i to ne valja a valja nam svako ko nije naš, inaće imamo viška zaposlenih u BH",neosnovan argument.Garmond fakat ne znam ništa i ne mogu komentiratiDrustveniParazit je napisao/la:sekac je napisao/la:Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?
Dobavljac opreme je samo jedan od sponzora.
Kakva ba gladna usta?
Jesi dobar?
Okruzilli su ga lesinari i lopovi, nije se znao nositi sa tim.nukleusmember je napisao/la:poznajem dinu od njegove sedme godine,bio svjedok svih faza njegovog odrastanja,u zadnjih par godina ga vidim tu i tamo dodushe,garantujem zhivotom da lik u zhivotu chachkalice nije ukr"o
VVVBK
Nije mangup da **** menadzere i mafijase.
Ja u njegov nijet ne sumnjam, ali nekad to ne zavrsi kako i sam zelis.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti to sve što pricss da je ukro da je u talu s nekim ili sl.Nemaš ni jedan dokaz a ja ti opet kažem i mogu ti nabrojati uspjehe i rezultate Dine ,Edisa i ostalih.Evander je napisao/la:Dini pripisujes zasluge za kamp, vracanje dugova, za titulu, za kup, za Borusiu.sekac je napisao/la:Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?"SiouxLukavac" je napisao/la:Zar još nije otišao Ješić? Šta se čeka? Šta čeka i Dino????
Koga ba saltas?
Opste poznato je da se itekako mijeesao u odabir trenera i dovodjenje igraca. Produzena je ruka Muminovica bio cijelo vrijeme.
Kazete kamp i dugovi?
A istina je da je to samo mahanje tudjimm kurrcem. Odnosno Tanovim parama, njegovom investiciom i njegovoom imovinom.
Titula?
Pa Mostre pored Visokog, ako imaju klub, da su ulozili para koliko mi za tu titulu, osvojili bi dvije.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Najbolja moguca stvar koju bi nasimogli uraditi jeste kada bi iz aradnika iz Bjeljine doceli čelu za trenera a Krstajića za sportskog direktora. Siguran sam da bi se svaka marka isplatila. Ali to je nerealno ocekivati.
Evandere brate zar nisi čitao da je skoro Haad otvorio fabriku i zaposlio recimo 30 radnika ili radnica nisam rekoa gladna usta ali nisam puno ni fulio večina nas je u BH u kurcu i gladna.Zato podrška za bilo koju firmu pa makar se zvala laktaši ako če pomoći nekom a usput i klub iam opremi koju svi pljuemo hočemo adidas ili ne znam ti šta a meni je draga oprema pravo moji sunarodnjaci hrane porodice od tog a nije vala ni toliko grdna ta oprema.A i da ti odgovorim za te pare nije to baš toliko, familija je ostavila podobar dug kamp se napravio ne plačamo više za treniranje na Hakiji Mršo npr. e bi komšije bi sve kupovale sad se pakuje i Dini da je kupovano a da je mi bi sigurno pobijedili u Prijedoru prema tome ja sam ponosan na moj klub koliko toliko pošteno pa šta Bog da a da ne prozivam druge pa zar ti misliš da Tan nije mogao kupiti titulu ali realno da razmišljamo.Evander je napisao/la:Da otkazemo onda i sponzorstvo Turkishu, nisu nasi?sekac je napisao/la:@parazit evo ti odgovor "Haad pa kako te bolan nije stid koliko se usta hrani od tog Haada naša firma Bosanska i to ne valja a valja nam svako ko nije naš, inaće imamo viška zaposlenih u BH",neosnovan argument.Garmond fakat ne znam ništa i ne mogu komentiratiDrustveniParazit je napisao/la:
Dobavljac opreme je samo jedan od sponzora.
Kakva ba gladna usta?
Jesi dobar?
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koji su njihovi rezultati i uspjesi?Majkl je napisao/la:Ti to sve što pricss da je ukro da je u talu s nekim ili sl.Nemaš ni jedan dokaz a ja ti opet kažem i mogu ti nabrojati uspjehe i rezultate Dine ,Edisa i ostalih.Evander je napisao/la:Dini pripisujes zasluge za kamp, vracanje dugova, za titulu, za kup, za Borusiu."sekac" je napisao/la:Ovo nije samo tebi odgovor nego svima pitanje " ŠTA JE TO DINO TOLIKO LOŠE URADIO,ŠTA JE UKRAO KONKRETNO ,SPORTSKI ASPEKT KOLIKO ZNAM DINO NE DOVODI IGRAČE I TRENERE.SVE OVO REKLA KAZALA BEZ DOKAZA ALI ONAJ MOMAK MAJKL DOBRO NABROJA DOKAZE PA BUJRUM PA GA POBIJTE.IDETE NA ŽIVCE SA PROZIVANJEM BEZ RAZLOGA I DOKAZA EVO KO IMA KOKNKRETNE DOKAZE NEKA IZNESE PA DA SVI ZNAMO I GOVORIMO DINO NAPOLJE DOK NAS GRLA I RUKE OD PROZIVANJA I PISANJA NE ZABOLE" !?
Koga ba saltas?
Kazete kamp i dugovi?
Titula?
Nemoj mi samo mahati Tanovim parama.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Okruzilli su ga lesinari i lopovi, nije se znao nositi sa tim.nukleusmember je napisao/la:poznajem dinu od njegove sedme godine,bio svjedok svih faza njegovog odrastanja,u zadnjih par godina ga vidim tu i tamo dodushe,garantujem zhivotom da lik u zhivotu chachkalice nije ukr"o
VVVBK
Nije mangup da **** menadzere i mafijase.
Ja u njegov nijet ne sumnjam, ali nekad to ne zavrsi kako i sam zelis.
pa oko nasheg kluba je uvijek bilo lopova i leshinara kao i oko svakog balkanskog kluba,90% svjetskih managera su polusvijet i skorojevichi,zna biti wimp slazhem se ali je za poslijeratne prethodnike izmislio zhivot,jbg a nisu svi savrsheni
VVVBK
Evo majke mi moje prvi put se 100 % slažem sa tobom čuuju priče i odma on ovo on ono dokazi a nema se a da je prave države kao što nije za klevetu bi se moglo i odgovorati ali dobro nije mi to bio cilj hvala ti Aco na korektnom i poštenom textu!aleksandar_veliki je napisao/la:Situacija vam je teska sa moje tacke gledista. Tesko je napraviti pametan i dobar potez u ovom trenutku. I vi snosite dio krivice, shvatite to kako hocete. Naravno, nema razlika niti najmanjih u odnosu na navijace bilo kojeg kluba kada se nadje u slicnoj situaciji. Ono sto me fascinira je da nekako vi neprijatelja najveceg uvijek trazite u svojim redovima. Juce Jarni, pa Kodro pa Klan pa Ibrak pa Jesic pa ovo i ono a danas vidim kod vas dosta je neprijatelj broj jedan Dino. Cudno, meni barem pravo cudno. Ne mogu da shvatim da vi ne mozete da shvatite da se ovo desava u sportu da sport bez ovakvih situacija ne moze. Razumije da ste razocarani ali morate i vi razumjeti da i drugi kao i vi rade, zele biti najbolji. Opet savjetujem, polako, lopta se brzo i cesto okrece i nemojte mahalati jer nije lijepo da iznodite ovdje price koje ste culi u kafani koje nemaju veze sa istinom.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.