FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
daj ljudi ako toliko volite zelju pogledajte makar ovaj najnoviji amarov info na izvoru..covjek je sve odgovorio i oko odlaska bucana,simeta,o nijazu i njegovom odlasku,eventualnim pojacanjima,i milion drugih pitanja koja se ovdje postavljaju svakih 5 minuta..i ukratko objasnio sitvaciju u zelji..ako je iko kompetentan da govori onda je on pa tako odvojite 20ak minuta i sve pogledajte..
-PAJA Fan Club!!
Niko nije glup da gleda sta on govori...lakse je ovako...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
oj majko draga trazim po netu nebil kako nasao koliko je placen bekric..nasao sam stranicu ovog kluba Ichiona al brate sve neke kockice nigdje veze..ne moze se ni naslutiti clannak o bekricu 
google translator je nemocan
)
https://www.incheonutd.com/notice/notice_list.asp
google translator je nemocan
https://www.incheonutd.com/notice/notice_list.asp
-PAJA Fan Club!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ibrahim Šehić ostaje u Želji, uskoro na zvaničnoj stranici kluba!
'oćemol dobit 3,5% od Brkovića što je otišao? 
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
- partibrejker1921
- Kontakt:
Od Bekrićevog transfera, Želji će pripasti ukupno nešto više od 230.000 Eura, informacija još nije potvrđena ali vjerujte mi na riječ da je tako. 
pogledajte na soruce-u interviju sa amarom lik je sve rekao o cemu vi razglabate vec 5-6 stranica, i o nijazu, i o bekricu, grbavici, simetu bucanu
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
VRATIA SE NIJAAAZ DII JE BIJAAAA

pa da doduseSeyo_TM je napisao/la:Niko nije glup da gleda sta on govori...lakse je ovako...
-PAJA Fan Club!!
Važi,dogovoreno...što ti nebi vjerovali,ti si vazda bio korektan mladić.partibrejker1921 je napisao/la:Od Bekrićevog transfera, Želji će pripasti ukupno nešto više od 230.000 Eura, informacija još nije potvrđena ali vjerujte mi na riječ da je tako.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
hahha
nije jos niko dostigo taj nivo da bude kloc, ko sto je ovaj bio kloc...
hhahahah
koja budala
nije jos niko dostigo taj nivo da bude kloc, ko sto je ovaj bio kloc...
hhahahah
koja budala
Por que ? Por que somos los mejores...
da ti nisi malo poletio...kad ne bi na usta...partibrejker1921 je napisao/la:Ibrahim Šehić ostaje u Želji, uskoro na zvaničnoj stranici kluba!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kad svi lupetate i mlatite po tastaturama, što ne bih i ja...
Seha produzuje ugovor na godinu dana i na zimu ga prodajemo,to je najpametnije!..partibrejker1921 je napisao/la:Ibrahim Šehić ostaje u Želji, uskoro na zvaničnoj stranici kluba!
Tako se uspješno završila saga oko odlaska ponajboljeg igrača Premier lige u prošloj sezoni. Iako je imao ponude Borussie Dortmund i Hanovera, Bekrić je na kraju ipak završio u Koreji.
Ja bi prije otisao u BD za 2-3 milje mjesecno, a iznos bi bio sigurno mnogo veci. Nego tamo u neku Koreju za 50 milja mjesecno, vidi se da se mali boji konkurencije. Eto njega kao i onog izs FKS sto je otisao jednu sezonu i nazad u carsiju.
A (po)najbolji igrac PL otici za takve pare
, ja bi prije svoju saravu uvalio nekom Korejcu za vise love al' eto.
Ja bi prije otisao u BD za 2-3 milje mjesecno, a iznos bi bio sigurno mnogo veci. Nego tamo u neku Koreju za 50 milja mjesecno, vidi se da se mali boji konkurencije. Eto njega kao i onog izs FKS sto je otisao jednu sezonu i nazad u carsiju.
A (po)najbolji igrac PL otici za takve pare
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
Jest jako obestecenje, izvedi igrace na veceru i vise nema obestecenjalottdogg je napisao/la:nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
Pa trebao je Bekric dolaziti malo cesce na ovaj forum ,da ga ovi nezaposleni forumaši savjetuju gdje mu je bolje u životu i šta mu je bolje u karijeri....covjek bi sam raspao od svih tih silnih savjeta i mišljenja za njegovo dobro.lottdogg je napisao/la:nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:Pa trebao je Bekric dolaziti malo cesce na ovaj forum ,da ga ovi nezaposleni forumaši savjetuju gdje mu je bolje u životu i šta mu je bolje u karijeri....covjek bi sam raspao od svih tih silnih savjeta i mišljenja za njegovo dobro.lottdogg je napisao/la:nije mi jasno sto se svi brinete za njega , covjek je odlucio ide tamo i nek mu je sa srecom , nek ide u etiopiju sto se mene tice samo nek zeljo dobije obestecenje
Vidis ja imam $ 3.000 + svaki mjesec, a to znaci imam posao
SRAMOTA
Intervju na izvoru fenomenalan, jes' da su novinari neprofesionalni, pogotovo za onaj dio dole što su izvukli iz konteksta o crncima, al' bože moj, ni u najtiražnijim novinama u državi novinari nisi puno pismeniji i profesionalniji. Amar na nivou, kao i uvijek, ko nije gledao nek to obavezno uradi. Manje će biti gluposti po forumu..
Nasmija me kad reče onom malom da ne smije navijat za CZV i Partizan.
"Biti dostojanstven i mangup, mangupski je to, čestitati protivniku!!"
Kongo nek si ti nama rekao koliko imaš mjesečno
p.s. malograđani koji i dalje sklapaju teorije o kupovini utakmica i noćima ne spavaju zbog toga nek obavezno pogledaju svih pet dijelova intervjua, sve će vam biti jasno
Nasmija me kad reče onom malom da ne smije navijat za CZV i Partizan.
"Biti dostojanstven i mangup, mangupski je to, čestitati protivniku!!"
Kongo nek si ti nama rekao koliko imaš mjesečno
p.s. malograđani koji i dalje sklapaju teorije o kupovini utakmica i noćima ne spavaju zbog toga nek obavezno pogledaju svih pet dijelova intervjua, sve će vam biti jasno
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.