Ja sam ti nabrojao ,procitaj ponovo i nemoj se praviti lud.I neću se više raspravljati s tobom jer samo mlatis gluposti ,iza Dine su rezultati a ti ovde pricas o nečem što nemaš dokaza i isto siguran sam izmišljas,CaoEvander je napisao/la:Koji su njihovi rezultati i uspjesi?Majkl je napisao/la:Ti to sve što pricss da je ukro da je u talu s nekim ili sl.Nemaš ni jedan dokaz a ja ti opet kažem i mogu ti nabrojati uspjehe i rezultate Dine ,Edisa i ostalih."Evander" je napisao/la: Dini pripisujes zasluge za kamp, vracanje dugova, za titulu, za kup, za Borusiu.
A sa druge strane kazes kako on nije kriv za dovodjenjenje igrac, trenera?
Koga ba saltas?
Opste poznato je da se itekako mijeesao u odabir trenera i dovodjenje igraca. Produzena je ruka Muminovica bio cijelo vrijeme.
Pa yeboo te, koja kontradiktornost.
Ja fakat ne znam cime vas je feminizirani banjalucki student omadjijao?
Kazete kamp i dugovi?
A istina je da je to samo mahanje tudjimm kurrcem. Odnosno Tanovim parama, njegovom investiciom i njegovoom imovinom.
MI SMO OSTALI BEZ KLUBA ZBOG TOG KAMPA I DUGOVA!
Je li se to treba zvati uspjehom?
Titula?
Pa Mostre pored Visokog, ako imaju klub, da su ulozili para koliko mi za tu titulu, osvojili bi dvije.
Hebeni skretnicari da su imali te pare, dominirali bi ligom godinama.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Nemoj mi samo mahati Tanovim parama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: FK Sarajevo
Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim. 
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koji rezultati?Majkl je napisao/la:Ja sam ti nabrojao ,procitaj ponovo i nemoj se praviti lud.I neću se više raspravljati s tobom jer samo mlatis gluposti ,iza Dine su rezultati a ti ovde pricas o nečem što nemaš dokaza i isto siguran sam izmišljas,CaoEvander je napisao/la:Koji su njihovi rezultati i uspjesi?"Majkl" je napisao/la: Ti to sve što pricss da je ukro da je u talu s nekim ili sl.Nemaš ni jedan dokaz a ja ti opet kažem i mogu ti nabrojati uspjehe i rezultate Dine ,Edisa i ostalih.
Nemoj mi samo mahati Tanovim parama.
Naucite se vise citirati jedni druge. Umara ovo citati i gledati ko je sta napisao.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dajte ljudi ba, naucite citirati.
Sekac brate, pito si sta je Dino kriv, ne sta je Haad kriv. Pa skontaj sam. Neko je gore vec napiso da neke stvari nisu za otvorenog foruma pa tako da ti nemam namjeru dodatno objasnjavati.
Sekac brate, pito si sta je Dino kriv, ne sta je Haad kriv. Pa skontaj sam. Neko je gore vec napiso da neke stvari nisu za otvorenog foruma pa tako da ti nemam namjeru dodatno objasnjavati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad će ti onaj molotovljev reći da je to samo nekolicina sa sjevera skandirala, a da je ostatak stadiona "minutom šutnje" to ispratio... Koliki trebaš biti slijepac/ ili spiner da tako nešto izjaviš, a 10.000 ljudi bilo prisutno...Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
Samo Saraj'vo.
Kako imaju obraza i kakvi su smradovi Baho i Mirza da odmah dočekaju oni fol da kritikuju upravu i igru Sarajeva.Koliko mi dusmana imamo mi nismo ni svjesni.Poslije kupa i titule nisi ih mogao nigdje vidjeti i sad oni našli da kritikuju .Fuj
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
biti dio manjine u ovom shupku svijeta je privilegija u vechini sluchajeva[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
+1Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To je cijela poenta,a ne da se povrsno toliko gleda kad se napise vlastita imenica,Dino. A upravo se napise da se ne bi detaljisalo ovdje oko svega i svacega. Kaze,ne treba sve ovdje iznositi,opet neki insistiraju na dokazima..Dino je optuzen direktno za ucesce u razgovorima oko cega se digla halabuka. Zasto Dino kaze,izvini se,i bice sve 5????Evander je napisao/la:Okruzilli su ga lesinari i lopovi, nije se znao nositi sa tim.nukleusmember je napisao/la:poznajem dinu od njegove sedme godine,bio svjedok svih faza njegovog odrastanja,u zadnjih par godina ga vidim tu i tamo dodushe,garantujem zhivotom da lik u zhivotu chachkalice nije ukr"o
VVVBK
Nije mangup da **** menadzere i mafijase.
Ja u njegov nijet ne sumnjam, ali nekad to ne zavrsi kako i sam zelis.
Jasno,da se ne bi rovilo dalje. Pa dovoljno je pogledati ga,njegov govor tijela,lice..Frajera mjesecima "nesto" lomi ,ljudi sta vam je.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Koriste tapatalk koji sje8e kvotanje ali se ne potrude da to poprave ručno, ja se već isternirao da čitam te "slomljene citate".AdiFKS je napisao/la:Naucite se vise citirati jedni druge. Umara ovo citati i gledati ko je sta napisao.
Samo Saraj'vo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zdravko Mamić
“Ulaganjem novca Tana Sarajevo je dobio sjajnu injekciju. Znam sve što rade i u odličnoj upravi i uvjeravam vas to je to. Oni će vrlo brzo biti novi Dinamo na našim prostorima i gledat ćete ih ovdje na žrijebanju grupa Lige prvaka. Veoma mi je drago što se Sarajevo vraća na pravi put, što je dobro za kompletan bosanskohercegovački fudbal. Vjerujem da će se i drugi klubovi iz BiH dizati u narednom periodu”, rekao je Mamić nakon sinoćnjeg žrijeba Lige prvaka."
“Ulaganjem novca Tana Sarajevo je dobio sjajnu injekciju. Znam sve što rade i u odličnoj upravi i uvjeravam vas to je to. Oni će vrlo brzo biti novi Dinamo na našim prostorima i gledat ćete ih ovdje na žrijebanju grupa Lige prvaka. Veoma mi je drago što se Sarajevo vraća na pravi put, što je dobro za kompletan bosanskohercegovački fudbal. Vjerujem da će se i drugi klubovi iz BiH dizati u narednom periodu”, rekao je Mamić nakon sinoćnjeg žrijeba Lige prvaka."
100% si u pravu.aleksandar_veliki je napisao/la:Situacija vam je teska sa moje tacke gledista. Tesko je napraviti pametan i dobar potez u ovom trenutku. I vi snosite dio krivice, shvatite to kako hocete. Naravno, nema razlika niti najmanjih u odnosu na navijace bilo kojeg kluba kada se nadje u slicnoj situaciji. Ono sto me fascinira je da nekako vi neprijatelja najveceg uvijek trazite u svojim redovima. Juce Jarni, pa Kodro pa Klan pa Ibrak pa Jesic pa ovo i ono a danas vidim kod vas dosta je neprijatelj broj jedan Dino. Cudno, meni barem pravo cudno. Ne mogu da shvatim da vi ne mozete da shvatite da se ovo desava u sportu da sport bez ovakvih situacija ne moze. Razumije da ste razocarani ali morate i vi razumjeti da i drugi kao i vi rade, zele biti najbolji. Opet savjetujem, polako, lopta se brzo i cesto okrece i nemojte mahalati jer nije lijepo da iznodite ovdje price koje ste culi u kafani koje nemaju veze sa istinom.
Ali reci mi ovo, kao sportski novinar koji bi trebao da se razumije u fudbal:
Da li je Ješić sa stilom igre koji je nametnuo (Ultradirektno, sa praktično samo 6 igrača koji učestvuju u defanzivi i ovom formacijom) mogao IKAKO uspjeti? Na stranu sreća, nesreća, pritisci, izbor igrača, pojačanja, "pojačanja" i sve drugo. Čisto onako fudbalski.
Ja mislim da se sam osudio na propast već nakon pripremnih utakmica.
Zdravko Mamić
- molotovljev
Opet vi podvaljujete i pogrešno prenosite komentare. Po tome se može zaključiti da niste sigurni u to što tvrdite i izbjegavatePitarBordo je napisao/la:Sad će ti onaj molotovljev reći da je to samo nekolicina sa sjevera skandirala, a da je ostatak stadiona "minutom šutnje" to ispratio... Koliki trebaš biti slijepac/ ili spiner da tako nešto izjaviš, a 10.000 ljudi bilo prisutno...Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
evo već 24 sata da javno objavite video. Da je onako kako vi tvrdite forumi bi bili preplavljeni snimcima...
Nisam rekao da je nekolicina sa Sjevera skandirala već cijeli Sjever, odnosno grupa ne znam tačno koliko ih je bilo ne više od
dvije milje, mada to nije ni bitno jer je to stav tribine. A što se tiče Istoka, tačno je da je nekolicina podržala Sjever.
Ne morate mene uvjeravati u suprotno, uvjerite javnost, jer zašto bi neko vama vjerovao na riječ.
Vi nemate svoj stav i mišljenje, vama drugi formiraju mišljenje, meni ne i većini raje sa Istoka. Poslali ste Svjedoke na Istok
da lože raju i da bi mogli potvrditi vaše podmetanje. hehe
F.K.SARAJEVO
Moje neko viđenje stvari, odnosno zbog čega je Dino Selimović kriv:
Ne sviđaju nam se Emerson, Cezar, Kramar... Ko ih je doveo? - Miodrag Ješić. Ko je doveo Miodraga Ješića? - Abdulah Ibraković. Ko je doveo rumenog seljaka iz klokotnice i ko se kleo u njega? - Dino Selimović.
Zbog čega nismo imali para da dovodimo pojačanja ove zime? - Jer smo pare potrošili na bariće, protiće i njima slićne. Ko je dovodio igrače koji u FKS nisu odigrali 5 utakmica a uzeli lovu? - Abdulah Ibraković. Ko se kleo u Abdulaha Ibrakovića? - Dino Selimović.
Opet kažem, ne moraju Dino Selimović i njegovi saradnici otići ako će promjeniti ponašanje i rastjerati kvazi menadžere. Da li on to može neka pokaže u naredna dva mjeseca. Uostalom, niko nije veći od FK Sarajevo!
Ne sviđaju nam se Emerson, Cezar, Kramar... Ko ih je doveo? - Miodrag Ješić. Ko je doveo Miodraga Ješića? - Abdulah Ibraković. Ko je doveo rumenog seljaka iz klokotnice i ko se kleo u njega? - Dino Selimović.
Zbog čega nismo imali para da dovodimo pojačanja ove zime? - Jer smo pare potrošili na bariće, protiće i njima slićne. Ko je dovodio igrače koji u FKS nisu odigrali 5 utakmica a uzeli lovu? - Abdulah Ibraković. Ko se kleo u Abdulaha Ibrakovića? - Dino Selimović.
Opet kažem, ne moraju Dino Selimović i njegovi saradnici otići ako će promjeniti ponašanje i rastjerati kvazi menadžere. Da li on to može neka pokaže u naredna dva mjeseca. Uostalom, niko nije veći od FK Sarajevo!
SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Poslali smo? Opra tebe neka strašna paranoja, u jednom trentuku je barem 90% cijelog stadiona orilo sve tri prozivke, ne znam čime se ti to smatraš da su svi ostali obavezni tebi da pravdaju i traže video dokaze, ko si ti uopšte?molotovljev je napisao/la:Opet vi podvaljujete i pogrešno prenosite komentare. Po tome se može zaključiti da niste sigurni u to što tvrdite i izbjegavatePitarBordo je napisao/la:Sad će ti onaj molotovljev reći da je to samo nekolicina sa sjevera skandirala, a da je ostatak stadiona "minutom šutnje" to ispratio... Koliki trebaš biti slijepac/ ili spiner da tako nešto izjaviš, a 10.000 ljudi bilo prisutno...Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
evo već 24 sata da javno objavite video. Da je onako kako vi tvrdite forumi bi bili preplavljeni snimcima...
Nisam rekao da je nekolicina sa Sjevera skandirala već cijeli Sjever, odnosno grupa ne znam tačno koliko ih je bilo ne više od
dvije milje, mada to nije ni bitno jer je to stav tribine. A što se tiče Istoka, tačno je da je nekolicina podržala Sjever.
Ne morate mene uvjeravati u suprotno, uvjerite javnost, jer zašto bi neko vama vjerovao na riječ.
Vi nemate svoj stav i mišljenje, vama drugi formiraju mišljenje, meni ne i većini raje sa Istoka. Poslali ste Svjedoke na Istok
da lože raju i da bi mogli potvrditi vaše podmetanje. hehe
Nema većeg slijepca od onog koji ne želi da vidi ili u ovom slučaju ekvivalent sa sluhom.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bravo pasa.nukleusmember je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Najjaci su mi ovi slijepci pored sopstvenih ociju. Sreca pa su u manjini i sreca da je sinoc sjever i ostatak stadiona prenio poruku Dini i ostalim.
biti dio manjine u ovom shupku svijeta je privilegija u vechini sluchajeva[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzave 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google Adsense [Bot], Puas, supervizor i 38 gostiju.