On voli Saraj`vo pravi je hordaš Husref Musemić jedan je od nas!!!miky_hz je napisao/la:Hvala Husrefe što ga otjera.
Neka uprave, ali ovo neka shvate veoma ozbiljno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
On voli Saraj`vo pravi je hordaš Husref Musemić jedan je od nas!!!miky_hz je napisao/la:Hvala Husrefe što ga otjera.
Još nemogu da vjerujem šta nam frajer uradi od onakve ekipe,ekipe koja bi ovu današnju što imamo najblaže rečeno rastočila ko pivu u Irskom pabu.BordoArmy88 je napisao/la:Eh to je tek muštuluk, pošto se ovaj ćelavi ublehaš još sinoć trebao nogirati.sasistika je napisao/la:Haj još objavite da i Dino da je ostavku iz moralnih razloga pa da je vijest za muštuluka..
Evander je napisao/la:Sad ce nam ruze procvijetati?remA1 je napisao/la:Muštuluk narode!
Joj kakva smo mi komedija od kluba.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Pa dobro, ne kazem nista , ne branim mirzu, ali ovo sto sam gore rekao je cinjenica...DrustveniParazit je napisao/la:I sta mislis da bi ove sezone napravio tako nesto? Dosta toga se promjenilo od tog vremena.Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
Smiješan si sa tom konstatacijom da je Uprava nekoga angažovala. Prihvati da neko ima drugačije mišljenje od tebe.Sedrenik je napisao/la:Vidim da su nase cvjecke iz Uprave angazovale i ovdje par likova koji pokusavaju svim silama da amortizuju opravdani bijes navijaca i ubijede nas da je mlijeko zapravo crno. Samo nastavite, budite istrajni... Ipak, na vasu zalost, promjena mora biti, nije ovo mali Klub i nije mala nasa ljubav prema njemu da se i dalje dopusta sto se dosad dopustalo!
"Mi smo tu i j.bemo vam mame..."
Nismo mi komedija,nego,mi smo malomudaši pa nas onakav lik poput Dine može handrit sa trenerima kako poželi!!!Evander je napisao/la:Sad ce nam ruze procvijetati?remA1 je napisao/la:Muštuluk narode!
Joj kakva smo mi komedija od kluba.

hvala ti i njemu i la familly vozdraTesto je napisao/la:Pa dobro neka vodi, imamo mi jarnija i jesicasekac je napisao/la:Testo je napisao/la:samo da podsjetim ove sto pljuju varesanovica da je taj covjek u eri "virsli" sa 7 juniora iz naseg pogona bio viceprvak drzaveNeka vodi juniore ali Olimpika
I ja kazem, neka ih, ali neka ovo shvate j*beno ozbiljnohilmo je napisao/la:On voli Saraj`vo pravi je hordaš Husref Musemić jedan je od nas!!!miky_hz je napisao/la:Hvala Husrefe što ga otjera.![]()
Neka uprave, ali ovo neka shvate veoma ozbiljno.
Vidi Evanderu Upravni odbor če izabrati ako ne angažuje se sportski direktor u upravnom odboru imaju dva tanova čovjeka i oni se sve pitaju ovi naši mogu samo predlagati a to je viđeno i kroz ovaj prelazni rok ne da amiđa lovu više tek tako nalijepe oči nilo da se radi o treneru ili igraču.Evander je napisao/la:Kad dovedu novog trena pa ga otjeraju nakon par mjeseci, ne mislim ovdje na Hurtica, ko ce tad biti kriv?
Opet Ibrakovic ili?
Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, insegnante, kosuljaplava i 14 gostiju.