FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Totalno bezidejno izgledamo samo beskonačno kruženje oko 16ca i vraćanje lopte na centar.Dan ih yebo nisu u stanju stvoriti šansu za 45 min.Odbrana nesigurna skroz pogotovo Alaba, svaki napad gol šansa.
Teško ćemo sa ovom igrom nešto napraviti u nastavku.
Teško ćemo sa ovom igrom nešto napraviti u nastavku.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 16 mar 2016, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
de ba, i robben bi kreno pa stao i vratio loptu lahmu. Nema proci kad ljudi dupliraju. Talijani su to. Nije ovo WerderNYKnicks Fan je napisao/la:No Arjen no party.
Španska ubleha šta čovjek učini od Bayerna sramota.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav Robben, nema ga ni na klupi, čovjek je otpisan za ovaj meč.jamesrodriguez je napisao/la:U nastavku ulazi lucidni Robben i sve se mjenja!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Al stvarno. Kad se sjetim ko sat smo nekad bili. Masinerija. Gazili. Vidi sad nemozemo sa loptom da se sastavimo!!BvB09 je napisao/la:Španska ubleha šta čovjek učini od Bayerna sramota.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Odmah potpisujem, ali neće se to desiti i da petardu zijanimo, zato ipak budimo na našoj strani.sekerbay je napisao/la:nadam se da ce nas rasut ko sloboda sarajvo, pa da katalonsku prevaru oceraju prije kraja sezone
Sad će priča Riberi prop'o, MIler ne valja...,sekerbay je napisao/la:citavo vrijeme ga dupliraju.majestic24 je napisao/la:Nemoze Ribery ovom lichtsteineru nista. Covjek ga stpao u dzepsekerbay je napisao/la:ala im zvizde![]()
![]()
![]()
hajdii riberi poceraaaaj
a taktika daj loptu dupliranom igraču.
Koji?sekerbay je napisao/la:jos sto sudija ponisti juventusu regularan gol...
Preko streama gledam da nisam nešto propustio?
Kako ce uci kad nije ni na klupi? Ako njega budemo cekali, bas smo nahebali!jamesrodriguez je napisao/la:Jeste da ste totalno lose odigrali prvih 45'min .. ali sam ubjedjen da prolazite zabareU nastavku ulazi lucidni Robben i sve se mjenja!
Predvidjam 3: 2 za Bayern..pogadjaju Robben , Lewat i Müller u najgorem slucaju nerjeseno i produzetke.
Prolazite ovo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
J*** DAN KAD SI DOSAO U KLUB SPANSKA UBLEHO. NIKAD TE NISAM GOTIVIO NITI CU. **** TE BARSELONA I MESSI U SUPCINU.
BOLJE DA SAMO NAHRANILI ONU DJECU U AFRICI NEGO TEBI DALI 52 MILIONA EURA. FUJ CIGANE KATALONSKI.
BOLJE DA SAMO NAHRANILI ONU DJECU U AFRICI NEGO TEBI DALI 52 MILIONA EURA. FUJ CIGANE KATALONSKI.
- Bayern@heart
- Kontakt:
brenat

Evo ga taktizitra,alaba na stopera,haha,jado jadni spanski ljigo,riberi nije trebao startati,daglas desno je los,to se zna kako je dosao,ma fujj necu vise da komentarisem ovaj gvardobayern
VOLIM BAYERN
- majestic24
- Kontakt:
Ono kad je Morata prebacio Neura pri cemu je sviran ofsajd. Nije bio ofsajd jer je Lahm ostao zadnji igracKlare je napisao/la:sekerbay je napisao/la:Koji?sekerbay je napisao/la:jos sto sudija ponisti juventusu regularan gol...![]()
Preko streama gledam da nisam nešto propustio?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
bernat, idi pepune u picku materinu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Evo frka na terenu! Daj jos nam samo crveni fali da nas i sudija hebe. Ne hebe nas Pep dovoljno!

-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Sorry moja greska, ali bez obzira i dalje sam ubjedjen da prolazite zabare.soccerfan je napisao/la:Kako ce uci kad nije ni na klupi? Ako njega budemo cekali, bas smo nahebali!jamesrodriguez je napisao/la:Jeste da ste totalno lose odigrali prvih 45'min .. ali sam ubjedjen da prolazite zabareU nastavku ulazi lucidni Robben i sve se mjenja!
Predvidjam 3: 2 za Bayern..pogadjaju Robben , Lewat i Müller u najgorem slucaju nerjeseno i produzetke.
Prolazite ovo
Bayern je sposoban da preokrene i to ce se desiti
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ja halalio LP
ps **** ti bernat najmilije
ps **** ti bernat najmilije
Ja se nadam da ce svabski mentalitet proraditi! Nema predaje!jamesrodriguez je napisao/la:Sorry moja greska, ali bez obzira i dalje sam ubjedjen da prolazite zabare.soccerfan je napisao/la:Kako ce uci kad nije ni na klupi? Ako njega budemo cekali, bas smo nahebali!jamesrodriguez je napisao/la:Jeste da ste totalno lose odigrali prvih 45'min .. ali sam ubjedjen da prolazite zabareU nastavku ulazi lucidni Robben i sve se mjenja!
Prolazite ovo
Bayern je sposoban da preokrene i to ce se desiti
pa nema svaba u ekipi, sta ce proradit, Spanski ciganluk jedino
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nismo sutnuli na gol za 53 minute, de ba brate 
sad ce izmjene: vidal-> thiago i Kimich ->rafinha
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.