FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad pisite Tanu za novu kesu para za iduću godinu,da pocistite sopstvena **** koja ste napravili od ekipe.Brat bratu trebat će 10 igrača pošto će još neki otići na kraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zbogom i našim milionerima na TM-uSteph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
Ja sam uvijek bio za neka malo dugoročnija riješenja, i zaista sam sve prrethodne trenera branio i želio da ostanu duže bez obzira na rezultate jer nam treba kontinuitet. Od Jarnija, Džene prvi put, Kodre, pa opet Džene ali sam jedva čekao kada će ovaj otići. Još od utakmice sa zeničanima sam mu okrenuo leđa jer je ona samo potvrdila da on nije trener za nas.
U svakom slučaju ovo će biti pozitivan šok za igrače kojima ne zamjeram ništa za sinoćnji poraz jer su na terenu i pored sve želje i zalaganja (većine) izgledali izgubljeno na terenu.
Almire sretno i probaj ovo popraviti.
A šta ćemo sa skautom? On opet ostaje!
Sto se mene tice Dino moze ostat ali da se bavi samo finansijama, marketing, sponzori, akademija itd.
Eksperiment bez sportskog dirktora propao, naci covjeka koji ce samo oko sportskog dijela da se brine, ali ne ko Ibrakovic lazna zvucna imena dovoditi, istrosene igrace, povrijdene, bez cistih papira, nekih sumljivih manager-a, vec mlade talentovane iz nase lige ima ih dovoljno kao npr. Goran Karacic,Daniel Graovac ZRINJSKI, Luka Menalo SIROKI,Aleksandar Jovicic PRIJEDOR, Kenan Piric,Amer Ordagic SLOBODA, Ajdin Redzic, Fedor Predragovic BORAC,Dzenan Burekovic,Marin Popovic Celik.
Treba ti igrac koji moze rijesit utakmicu sam ala Sojcev ili Said, uvest nase juniore.
Dovest trenera koji poznaje ligu,protivnike, sudije, delegate, a ne neke koji nikad culi nisu za nasu ligu.
Ne znam sta vise mudrijemo i glumimo Real.
LP
Eksperiment bez sportskog dirktora propao, naci covjeka koji ce samo oko sportskog dijela da se brine, ali ne ko Ibrakovic lazna zvucna imena dovoditi, istrosene igrace, povrijdene, bez cistih papira, nekih sumljivih manager-a, vec mlade talentovane iz nase lige ima ih dovoljno kao npr. Goran Karacic,Daniel Graovac ZRINJSKI, Luka Menalo SIROKI,Aleksandar Jovicic PRIJEDOR, Kenan Piric,Amer Ordagic SLOBODA, Ajdin Redzic, Fedor Predragovic BORAC,Dzenan Burekovic,Marin Popovic Celik.
Treba ti igrac koji moze rijesit utakmicu sam ala Sojcev ili Said, uvest nase juniore.
Dovest trenera koji poznaje ligu,protivnike, sudije, delegate, a ne neke koji nikad culi nisu za nasu ligu.
Ne znam sta vise mudrijemo i glumimo Real.
LP
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Majkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sent from my ALE-L21 using TapatalkMajkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener.Steph je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 mar 2016, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bosniacum Lilium je napisao/la:I ko je sad SD? Ko ce sada dovesti trenera. Nadam se da nece opet nekog ciji je prosjecni vijek trajanja u karijeri bio dva mjeseca

-
Coromandel
- Kontakt:
sjedio sam sa ćalom janjošem prije nekoliko godina, tada je kemal malovčić bio trener. kaže ćala, ne može niko trenirati sarajevo sa strane to zapamti dok si živ. kontam da ga je malo sujeta obuzela jer fakat kemo nije kalibar za sarajevo, ali fakat kad nakon ovih godina sve rezimiram, ćala je bio u pravu 100000%.Evander je napisao/la:Kad dovedu novog trena pa ga otjeraju nakon par mjeseci, ne mislim ovdje na Hurtica, ko ce tad biti kriv?
Opet Ibrakovic ili?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
smijeniše husrefa, postaviše jarnija, kodru, ješića...za to vrijeme smo osvojili kup i prvenstvo, ali upisano trenersko ime nije ni jedan od njih već dženan uščuplić...
Nakon Slavije opet pisanje po sirotinji!
Nista dok i ove u ublehe iz uprave ne odu.
Nista dok i ove u ublehe iz uprave ne odu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
13 hebenih trenera smo promijenili u pet godina.
Halllllllooooooo.
Ko je ovdje lud?????
To je samo dokaz koliko se lose radi.
Halllllllooooooo.
Ko je ovdje lud?????
To je samo dokaz koliko se lose radi.
Idealan scenario bi sada bio kad bi se bar u sportskom dijelu kluba doveli kvalitetni ljudi koji bi preuzeli sportsku politiku u putpunosti,a uz to vratiti funkciju sportskog direktora npr. Pasica postaviti ili Hadzibegica. Neka ljudi od struke rade taj dio posla. A Tan neka rjesava Dinu i kompaniju.
I sta sad sa Kramarom, Cezarom , Emersonom trpi debile godinama
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
normalan NIJE ko god brani ove ublehe!!!
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dino ostajeEvander je napisao/la:Sent from my ALE-L21 using TapatalkMajkl je napisao/la:Dokaz još jedan da Zukanovic pojma nema.Kaže Hurtic do kraja sezone a Hurtic do pauze samo trener."Steph" je napisao/la:Zukanovicu, zbogom i tebi.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160316/cbc6bf8e2b2175b6110f4a08a4dd46ba.jpg[/img]
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Citirajte me"Lakoste je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:I ko je sad SD? Ko ce sada dovesti trenera. Nadam se da nece opet nekog ciji je prosjecni vijek trajanja u karijeri bio dva mjeseca
- Zdravko Mamic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prvo neka naša legenda na poziciju SD pa sve ostalo,trener i to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A ti misliš da ga je Dino doveo je li ne kontam hljeba miBordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
Sarajevo ljubavi moja!
@miky
KO bi po tebi od legendi bio idealan za poziciju SD-a?
Ja tipujem na Hadžibegića
I skini taj potpis više
KO bi po tebi od legendi bio idealan za poziciju SD-a?
Ja tipujem na Hadžibegića
I skini taj potpis više
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tan je covjek koji na kraju sezone podvuce crtu i pravu rezove!Sigurno da imaju neki cilj koji im je postavio!Moje skromno misljenjeBordoArmy88 je napisao/la:Šta kaže dino vrli: Tan je doveo Ješića i daje mu podršku, i 48h kasnije - noga Ješiću... PAMETNOM DOSTA, DINO ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE!!!
Nemamo dobar tim, jedini dobri igraci su benko, dulja i delac, svi ostali su prosjecni igracici koji su rangu igraca iz celika, travnika itd..keli1946 je napisao/la:Ovim se ne rijesavaju problemi oni ostaju!!!!
Imamo dobar tim i uz pozitivan šok nadam se da cemo bar osvojiti trece mjesto sto je bilo upitno sa miodragom.
Miodrag je trener za cijeg vremena provedenog na klupi ekipa nista nije pokazala a to se nikad nije desilo, niti jednu ja pozitivnu stvar na terenu nisam vidio otkako je preuzeo ekipu sto ne mogu reci za hurtica i onih njegovih par utakmica
Daj boze da hurtic nesto napravi, fino je to izgledalo u "prvom mandatu",,, problem je sto je celava prevara otjerala 15 igraca a nisu zamjene dovedene.. Pozicija centralni vezni kod nas ne postoji, sto u startu znaci da cemo biti losi sa posjedom lopte i kreiranje igre na sredini terena...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
Coromandel
- Kontakt:
izjava krigera za medije nako smjene