Neda mi se nervirati oko ovoga vise, lagano gledam.. Realno Juve nije niti zasluzio jer je odigrao kako je odigrao, a moglo se dalje ali je mentalitet Italijanima takav kakav je da ce se ovo desiti jos 100 puta u buducnosti
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Cestitke Bayernu na prolazu dalje
Neda mi se nervirati oko ovoga vise, lagano gledam.. Realno Juve nije niti zasluzio jer je odigrao kako je odigrao, a moglo se dalje ali je mentalitet Italijanima takav kakav je da ce se ovo desiti jos 100 puta u buducnosti
Kakva seljačina ovaj bernat. Crveni iz knjiga
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I prvi je njegov, samo da je izasao uzeo bi loptu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Gigi je ovo morao braniti, njemu na dusu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Coman iako jednodimenzionalan u driblinzima ipak neuhvatljiv, najbrzi na svijetu mozda trenutno, donio je prevagu ako se malo bolje pogleda mec. Jeftino ga dadosmo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako loša fizička sprema kod Juventusa.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Nevjerovatno kakav fizički pad Juventusa, ako šta znači svim Bianconerrima Allegri je yebeni taktički genije, Gvardo je odnio pobjedu na fizičku spremu i kvalitet individualaca, poserem mu se u facu nesposobnu. Preslikana utakmica iz Torina, samo eto Bayern pokazo karakter njemačke ekipe, a da mi se Gvardiole otarasit majko miiila
I da ovo su bila dva finala prije finalaaa
I da ovo su bila dva finala prije finalaaa
instaliraj HRTi aplikaciju i odaberi drzavu -HrvatskaBassha je napisao/la:Ima li link za mobitel

koliko tek sad na znacaju dobija ona velika greska pomocnika kad ponisti gol za 0:3
al i juve dopusti sebi da primi gol u 91. min ,a citavu utakmicu bili na top nivou ...
al i juve dopusti sebi da primi gol u 91. min ,a citavu utakmicu bili na top nivou ...
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 16 mar 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Sturaro 
Jbg, ubio sudija Juve.
Jbg, ubio sudija Juve.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ono je bilo prije drugog gola. Za 0:3 su pogodili stativu sa pola metrabarca_87 je napisao/la:koliko tek sad na znacaju dobija ona velika greska pomocnika kad ponisti gol za 0:3
Naravno da je zasluzio.tuzlak1987 je napisao/la:
Allegri je takticki unistio Guardiolu, nesto malo slabije od Ancelottija 2014-te. Samo je Real iskoristio prilike koje Juve nije.
Bayern je do 70-te bio bez prilike. Tika taka se svela na standardno kruzenje uz milion centarsuteva.
Jbt u kakvom god je qrcu Real, a u velikom je, volio bih da izvuku Bayern.
Ma Juve se raspo od sedamdeste minute disu na skrge .
Pa nije mogao juve u onom tempu izdrzati cijeli mec. Imali su sanse da bde 0;4
- tuzlak1987
- Kontakt:
A po meni je Allegri bas ispao kanta sa ovim izmjenama, izbacio je Khediru, Moratu i Cuadrada. U prevodu osudio je Juventus na poraz..geoxx je napisao/la:Naravno da je zasluzio.tuzlak1987 je napisao/la:
Allegri je takticki unistio Guardiolu, nesto malo slabije od Ancelottija 2014-te. Samo je Real iskoristio prilike koje Juve nije.
Bayern je do 70-te bio bez prilike. Tika taka se svela na standardno kruzenje uz milion centarsuteva.
Jbt u kakvom god je qrcu Real, a u velikom je, volio bih da izvuku Bayern.
Champions League 2015/16
Juve mogao i u ovom drugom produzetku dati hladno 2 gola.
A ekipa jedva hoda.
Erikson ima dres Bayerna ispod sudijskog zivota mi.
Erikson ima dres Bayerna ispod sudijskog zivota mi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Contentissimo
- Kontakt:
Bolja ekipa veceras je ispala, previse sam emocionalno potrosen, ne mogu da vjerujem da nismo prosli, ponisten gol, stativa sa pola metra i gol za 2-2 u sudijskom...pa moze li gore
cestitke na prolazu, i nadam se da bayern ispada u sljedecem kolu
cestitke na prolazu, i nadam se da bayern ispada u sljedecem kolu
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Po meni glavni krivac je bufon,onaj prvi go je mora da uhvati ili izboksuje loptu a ne da ceka zakovan na liniji
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva utakmica
I kako je to sve izgledalo do gola Lewandowskog a kako poslije
Fenomen 
Ma ubila je njih standardno glupa taktika Talijana.Zabi prvi go i povuci se.To je funkcionisalo 70 minuta i dok je Morata bio u igri,i uvijek imas dodatni pritisak ako primis jedan gol onda se uvuce strah i logicno da samo cekas kad ce primit drugi gol.Juve kad je god presao centar napravili su sansu pogotovo u ovim produzetcima,tu dolazi do izrazaja da su morali igrati hrabrije cijelu utakmicu stvarati dodatni pritisak na Bayern.Naravno stoji da su promasili i nekoliko zicera nakon kontre,ali ne mozes se branit protiv Bayerna 90 minuta nema te ekipe koja ce izdrzati to protiv Bayerna i Barcelone.Nije ih Bayern izbacio nego oni sami sebe.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sudija vrhunski veceras
Juve nezasluzeno ispao.
Cestitke Bayernu
Juve nezasluzeno ispao.
Cestitke Bayernu
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
do mene je ,pratio sam dvije utakmice u isto vrijeme pa nisam lijepo pohvatoSlevinKelevra je napisao/la:Ono je bilo prije drugog gola. Za 0:3 su pogodili stativu sa pola metrabarca_87 je napisao/la:koliko tek sad na znacaju dobija ona velika greska pomocnika kad ponisti gol za 0:3
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.