FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 22:57

Proljece 2014. Jarni
Proljece 2015. Kodro
Proljece 2016. Jesic

Pa je li dosta vise?
Ovo sa trenerima je veca bruka nego da se ne plasiramo u Europu.
Ovo nema nigdje u svijetu.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 mar 2016, 22:58

slika
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 mar 2016, 22:58

Evander je napisao/la:Proljece 2014. Jarni
Proljece 2015. Kodro
Proljece 2016. Jesic

Pa je li dosta vise?

katastrofalne igre pod vodstvom svih, tako da je opravdano, ali nije opravdano za one koji su ih doveli i koji dovode zvako 6mj trenera novog
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 23:00

sekac je napisao/la:@evander hajde brate razmisli gdje su Dinine zasluge obezbijedio je sponzore doveo je ljude koji su ubacili pare u klub da toga nije bilo nema ni rezultata e sad koliko su te pare pomogle za titulu pa da dovedemo Benku Velkoskog Bilbiju Stojčeva i ne može se zanemariti njihov učinak za titulu i kup bilo je i promašaja bačenih para za Protića Purića Barića Kostića itd. ali bez te injekcije sa parama mislim da ne bi osvojili ništa .Nisu to Dinine pare ali su pare od Tana i bez njih mi bi bili kita od ovce.Sloboda od ispadanjapa povratka haman do titule ili duple krune ćak ali sa parama bez toga ne ne.Eto tu je Dinina zasluga Edisa i narvno Feđe Kusturice najviše e sad fakat ne znam ko je najviše uradio oko Turkisha ali opet to je posao uprave
Ruzno bi i nepravedno bilo reci da nije puno dobrih stvari uradio. Rekao sam i ranije, vjerujem da je njegov nijet bio iskren, ali...
Neke stvari se izmaknu kontroli.

Jednostavno, moralo se vise uraditi u predhodnom periodu.
To je direktno greska uprave sto nije.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 23:01

zlo87 je napisao/la:
Proljece 2015. Kodro
Proljece 2016. Jesic

Pa je li dosta vise?

katastrofalne igre pod vodstvom svih, tako da je opravdano, ali nije opravdano za one koji su ih doveli i koji dovode zvako 6mj trenera novog
Ne kazem da su otjerani neopravdano.
Ali nije normalno da se to stalno desava.
Postoji uzrok za sve to.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 16 mar 2016, 23:02

Proljece 2015. Kodro
Proljece 2016. Jesic

Pa je li dosta vise?

husref, jarni, petrović, uščuplić, kodro, uščuplić, hurtić, ješić...

ali ne vidim šta je ovdje novo!? pa i ranije smo mijenjali trenere kao na traci...
Zadnja izmjena: Coromandel, dana/u 16 mar 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 mar 2016, 23:02

zlo87 je napisao/la:
Proljece 2015. Kodro
Proljece 2016. Jesic

Pa je li dosta vise?

Bez uvrede sa Kodrom smo samo 1 utakmicu izgubili u prvenstvu, Kodru je kostalo ispadanje iz kupa i sto uprava nije covjeka podrzala protiv pojedinaca medu igracima ;)

http://www.transfermarkt.de/meho-kodro/ ... 2015-04-21

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 mar 2016, 23:09

OooOooo, šta se desilo? Pa te ludo volim Saraj'vooo.... AaaAaa niko nikada, neće saznat šta se dešava!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 16 mar 2016, 23:11

Dobro neko neki dan napisa da je prvi vjesnik proljeca kad FK Sarajevo mijenja trenera :D, svakako da sam i za smjenu trenera, ali vrijeme je i za smjenu uprave, slazem se da su mnogo za klub uradili ali i ugradili su se oni u mnoge stvari, vrijeme je za smjene i u upravi, a ko je alternativa fkt nemam pojma ali znam kao i vi da samo smjenom trenera nismo nista rijesili.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 23:14

isko1807 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Proljece 2015. Kodro
Proljece 2016. Jesic

Pa je li dosta vise?

Bez uvrede sa Kodrom smo samo 1 utakmicu izgubili u prvenstvu, Kodru je kostalo ispadanje iz kupa i sto uprava nije covjeka podrzala protiv pojedinaca medu igracima ;)

Ja da sam se pitao, Kodro bi i danas bio trener. Bez obzira na rezultate.
Vrijednije bi nam bilo da smo njega podrzali nego sto smo titulu na sadaku uzeli.
Ali yebi ga, nismo mi naavikli da na klupi imamo profesionalca i gospodina.
Ollako smo ga potrosili.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 16 mar 2016, 23:17

DINO ODLAZI
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 23:20

I da se razumijo, kad govorim Dino, mislim na cijelu upravu.
Da ne ispadne da samo njega prozivam.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 mar 2016, 23:20

Šta kaže Tan 'podrška Ješicu'? E moj Dino, pa cime se ti služiš. Ja znam da je Dino neko ko istinski voli FK Sarajevo, ali mišljenja sam da su ga para promijenile i da je izgubio kompas.

Ne znam cemu ovoliko radovanje nakon ostavke Ješica, ko ce nam garantovati da nam sutra na klupu nece doci novi Jarni, Kodro ili Ješic? Mislim znam da to ne može niko garantovati, ali ovo su greške koje se konstantno ponavljaju.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 16 mar 2016, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 16 mar 2016, 23:21

Evander je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la: katastrofalne igre pod vodstvom svih, tako da je opravdano, ali nije opravdano za one koji su ih doveli i koji dovode zvako 6mj trenera novog

Vrijednije bi nam bilo da smo njega podrzali nego sto smo titulu na sadaku uzeli.
Ollako smo ga potrosili.

Meni je ostalo najvise u sjecanju pripremna utakmica protiv Partizana kad onaj Lazovic opsova jednom nasem igracu nesta, kad Kodro rece ne govori tako momak to nije uredu, a nasem igracu ne odgovaraj mu ne budi ko on, ne spustaj se na njegov nivo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2016, 23:25

hilmo je napisao/la:@miky
KO bi po tebi od legendi bio idealan za poziciju SD-a?

Ja tipujem na Hadžibegića ;)

I skini taj potpis više :mrgreen:
Boris Zivkovic na mjesto SD.
Ovo sam neki dan napisao, mislim da nije losa ideja. Imao je odlicnu karijeru, igrao za Sarajevo.. Nedavno je i posjetio isti.. Ima dosta kontakata, moze nam dosta pomoci.. ala Mladen Krstajic

I kad on dodje aBd prvo ga fokusirati da ocisti omladinski pogon i akademiju, pa onda prvi tim..

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 16 mar 2016, 23:27

Jako malo pisem al sad moram pojede me nesto. Za ovo sto smo dozivjeli krivac je trener jer nam je ekipa skup rekreativaca. Jesic je bivsi pa nebi o njemu al daleko da je i jedini krivac i ova smjena ne smije biti jedina valjda nam je to svima jasno. Pratim Sarajevo dugo pamtim i papeta i calu i husrefa i ine da ih ne nabrajam. Ovima bi mogao svasta nesto halaliti al suze ljudi koji imaju 60+ godina sinoc na zapadu ne mogu i necu. Dosta starije raje sinoc napustilo zapad poslije treceg gola uz rijeci halali brate al ja ovo ne mogu gledat pod kozu mi nemoze. Nisu to derby nasvijaci vec bolesnici bordo boje. Jel to ono obecano Sarajevo??????? Cijeli stadion je x puta trazio smjene tgo je jedina istina. A sad da pitam vas braco jel direktor kluba ogledalo navijaca i svih struktura u klubu? Po meni jeste. Ako se slozimo da jeste onda Dino treba da leti da mi je brat rodjeni. Taman da je donio 100 miliona u klub jer da mi neko hebe to sto i njemu i da pred drzavom cijelom klaze necu se izvinut i nije mi zao a da nas Dino suti samo nam kazze da je on jedan obicni poltron koji nema obraza koliko je trun jedna. On je svakog od nas ucinio jadnim i manje vrijednim u ocima drugih. Ako nam neko takav treba biti u vrhu kluba nismo ni za sta.

Halalite

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 16 mar 2016, 23:29

isko1807 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
isko1807 je napisao/la: Bez uvrede sa Kodrom smo samo 1 utakmicu izgubili u prvenstvu, Kodru je kostalo ispadanje iz kupa i sto uprava nije covjeka podrzala protiv pojedinaca medu igracima ;)

Ollako smo ga potrosili.

Meni je ostalo najvise u sjecanju pripremna utakmica protiv Partizana kad onaj Lazovic opsova jednom nasem igracu nesta, kad Kodro rece ne govori tako momak to nije uredu, a nasem igracu ne odgovaraj mu ne budi ko on, ne spustaj se na njegov nivo.
Ma mi smo papci da bi imali takvog gospodina na klupi.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 mar 2016, 23:30

Mislim da je bolje da Ćelo iz Radnika dodje kod nas u akademiju. Vidim svi pišete o prvom timu. Pa pogledajte ko nama dolazi iz akademije. Prije nego što ovo napišem želim napomenuti da nemam namjeru ove sezone pljuvati Kovačevića i Kadušića, jer im je ovo faktički prva sezona i treba ih ispoštovati. Ali dobronamjerne kritike im treba uputiti. Pa Kadušić kod drugog gola ne pravi faul na centru nad Zebom i pušta kontru. Pa ja ne tražim da on prodje sam 3 igrača i da asistira napadačima, tražim samo da uradi poteze koje bi svaki od nas sa foruma uradio na terenu. Moraju se stručniji ljudi dovoditi u akademiju, pa ako treba bolje dovesti trenera iz Hrvatske, nego nekog igrača polovnjaka iz Hrvatske, Slovenije ili Srbije. Ćelo može biti dobar u Radniku jer nema glavni problem trenera u FKS. Pritisak. Pa njemu kad se bori za Evropu na tribinama bude 400 ljudi. Izgubio bi on odma 5 kila kad bi mu istok j*bo sve poslije prvog kiksa.
Što se tiče SD moja želja je Pašić.
SARAJEVO

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 mar 2016, 23:36

miden je napisao/la:Šta kaže Tan 'podrška Ješicu'? E moj Dino, pa cime se ti služiš. Ja znam da je Dino neko ko istinski voli FK Sarajevo, ali mišljenja sam da su ga para promijenile i da je izgubio kompas.

Ne znam cemu ovoliko radovanje nakon ostavke Ješica, ko ce nam garantovati da nam sutra na klupu nece doci novi Jarni, Kodro ili Ješic? Mislim znam da to ne može niko garantovati, ali ovo su greške koje se konstantno ponavljaju.
I ja smatram da na ovome ne treba stati. Radujemo se jer su nam se sa ovom promjenom povećale šanse za Evropu. Iskreno teško bi je sa Ješićem izborili.
SARAJEVO

HordasDE

Post Postao/la HordasDE » 16 mar 2016, 23:39

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, mercurial, Pact1921 i 90 gostiju.