FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da će Hurtić kolko-toliko vratit samopouzdanje igračima do vikenda. Nakon ovog debakla i smjene su mnogi pali mentalno i bez obzira na (ne)kvalitet igrači trebaju znat da imaju našu podršku sve dok se bore i ginu na terenu. Nije ni njima motivirajuće kad se čuje sa tribina sve vam hebemo, odlazi ovaj, odlazi onaj i sl. Al šta ćeš dođu i takvi dani. Upali smo u krizu i moramo se vadit kako znamo i umijemo da spasimo šta se spasit može.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ekipa koja je dobila Slaviju na Koševu novembra četvrtog 3:1
Plakalo, Kadušić, Kovačević, Okić, Hebibović, Mihojević, Osmanović, Kallasi, Ikande, Herić i Čataković
Klupa: Trifković, Mujakić, Rastoder, Berberović, Barbarić, Veladžić i Vazda
Plakalo, Kadušić, Kovačević, Okić, Hebibović, Mihojević, Osmanović, Kallasi, Ikande, Herić i Čataković
Klupa: Trifković, Mujakić, Rastoder, Berberović, Barbarić, Veladžić i Vazda
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- egzodus1946
- Kontakt:
Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
samo kad se sjetim da smo mogli da dovedemo kojasevica koji je maradona za nasu ligu, covjek imao ciste papire na polusezoni,
mi izaberemo simeunovica

mi izaberemo simeunovica
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A i to vala. Sportski rezultat nije cilj. Pa nismo fudbalski klub yebemu...egzodus1946 je napisao/la:Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li ko radio print na dresu u Fan shopu? Koliko košta?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tako je i promjenit cemo ovo Fudblaski klub posto rezultat nije imperativ.Da nebi bilo zabune kod stranacaegzodus1946 je napisao/la:Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
31 Dzelo MuharemovicBesic je napisao/la:Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
- egzodus1946
- Kontakt:
To mene kralju najvise boli, ko da smo neka firma pa je samo profit bitan.FrancescoTotti je napisao/la:A i to vala. Sportski rezultat nije cilj. Pa nismo fudbalski klub yebemu...egzodus1946 je napisao/la:Bolinas ku.rac prodali smo cirota i uzeli pare, evo sad smo i za velkoskog i barbarica uzeli jos repa, rezultat je i onako u drugom planu znaci sve ide kako treba, sta se sikirate
Miky to je to, **** ja mater svoju ako ne prolupam zbog ovog kluba
To je bilo vjerovatno prije ovog sistema sa 16 klubova ?kyrgios je napisao/la:31 Dzelo MuharemovicBesic je napisao/la:Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
Tako je, bile su 22 ekipe. Sa 16 ekipa Emir Hadzic i Alen ŠkoroBesic je napisao/la:To je bilo vjerovatno prije ovog sistema sa 16 klubova ?kyrgios je napisao/la:31 Dzelo MuharemovicBesic je napisao/la:Ko drži rekord s najviše golova u sezoni ? Benko ima 13 volio bi da ga obori dok je kod nas .
E red je da ih neko skine .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj Dzelo
nije pitao u vrijeme kad je bilo 150 kola nego ovo normalno od 16 klubova, mislim da je Skoro dao 20 golova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znao je Jesa sta prica i radi..21-og nastupa proljece,mi docekujemo taj dan Slaviju i krecemo s pobjedama..BordoArmy88 je napisao/la:Ubrzo će 21. tako da #vjerujemuzlatnoproljeće
Vracaj Jesu..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ljudi i IBRAKOVIC neka ide, on je ovo sve zakuhao i doveo a rastjerao gotovo sve igrace koje on nije doveo odnosno sa kojima nije u relaciji.
Jedino je on u svemu ovome prosao super jer ga niko ne pominje A JOS JE TU I JOS SE PITA koordinator za transfere.
DINO ODLAZI I VODI ABDULAHA SA SOBOM
Jedino je on u svemu ovome prosao super jer ga niko ne pominje A JOS JE TU I JOS SE PITA koordinator za transfere.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kako to da se hadzija jos nije oglasio..On je inace jedan od pametnijihLQZI je napisao/la:Samo me interesuje kako nema izjava sportskih novinara, bivših fudbalera, trenera i ostalih stručnjaka
Samo Puzigaća i Baho. Očekivao sam više" pametnih"
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la:Ljudi i IBRAKOVIC neka ide, on je ovo sve zakuhao i doveo a rastjerao gotovo sve igrace koje on nije doveo odnosno sa kojima nije u relaciji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Normalno da je tu,nije sigurno o svom trosku isao u Antaliju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Smislite parolu za Ibraka , da objesimo na istok .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, misstianopenaldo, skoJaa i 16 gostiju.