FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kosewsko hill
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kosewsko hill » 09 jun 2010, 21:50

konobar je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ay sto filozofiraju ovi sto tek ove sezone idu na utakmice , samo su mi jos trebali dijasporci koji pametuju , imate tamo lokalni klubova dobro uredjenih pa po njihovim forumima smarajte ako nemate nista da kazete pametno , vase pljuvanje po nasem timu i nasim igracima nam nije potrebno
Sta tebe briga odakle je ko i ide li na utakmice...Momak uopste ne komentira igru pa da mora gledati utakmice,vec potez jednog 25-godisnjaka koji je otisao bogu iza nogu da gradi karijeru.Allo ba,zna se u kojim se godinama ide tamo,33-38...A on na vrhuncu karijere,u 25-oj potrcao u neki hebeni Incheon,ZA LOVOM.Vidjet cemo kako ce zavrsit,nek bude zadovoljan ako ko Hrgovic bude imao mjesta u nashoj ligi...

Jarane, 50.000 ljudi na njihovoj tekmi ;) Koreja je za nas ( kao i za većinu evropskih zemalja) velesila.
A Bekrić ima menadžera koji mu sigurno može sljedeći transfer srediti u neku jaču ligu evrope, a vjerujem da će još napredovati u Koreji tako da ti priča ne stoji ;)
Željo - My first love!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2010, 21:51

konobar je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:ay sto filozofiraju ovi sto tek ove sezone idu na utakmice , samo su mi jos trebali dijasporci koji pametuju , imate tamo lokalni klubova dobro uredjenih pa po njihovim forumima smarajte ako nemate nista da kazete pametno , vase pljuvanje po nasem timu i nasim igracima nam nije potrebno
Sta tebe briga odakle je ko i ide li na utakmice...Momak uopste ne komentira igru pa da mora gledati utakmice,vec potez jednog 25-godisnjaka koji je otisao bogu iza nogu da gradi karijeru.Allo ba,zna se u kojim se godinama ide tamo,33-38...A on na vrhuncu karijere,u 25-oj potrcao u neki hebeni Incheon,ZA LOVOM.Vidjet cemo kako ce zavrsit,nek bude zadovoljan ako ko Hrgovic bude imao mjesta u nashoj ligi...
Sta valjate gluposti boga ti, momak je potpisao na godinu dana i sa mjesecnim primanjima 30 000 dolara, nadji mi bolji ugovor da je neki igrac iz nase lige od kako se igra potpisao. Ovo na godinu dana sve govori, jer interes za Bekrica nikada nece splasnuti a ja ga u nekom od jacih ekipa liga petice vidim vec za sezonu dvije... Sta sta se uhvatili lika, samo tracate i laprdate a veze sa vezom nemate.
Kad shvatis da je vlasnik tog kluba 2003 poceo sa izgradnjom stadiona i nedavno zavrsio sa kapacitetom od 55 000 sjedecih mjesta, i da mu se isti taj stadion koji izgleda grandiozno ne svidja i da pocinje gradnju novog stadiona u skorije vrijeme, onda ces skontati da se ne radi o nekom ž klubu nego o ekipi koja prvenstveno ima pare a i trazi kvalitet. I da mi sada neces reci da je njihova liga slabija od nase ??? Daj ba ne budite smjesni, da je ponuda bila zadovoljavajuca Bekric bi sigurno igrao u Borusiji kako se prica a ne u ovom korejskom klubu... Neka je njemu sretno, i da ga povrede mimoidju. Ja mu od srca zelim sve najbolje, jer je momak ginuo za ZELJU od kako je dosao.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 09 jun 2010, 21:51

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Tko je u vas do sada otisao a tko dosao?nek netko odgovori ako mu se da! :mrgreen:
Otisli: Bucan, Simic, Bekric, Bajic
Dosli:Hasanovic, Gancev(vjerovatno)
Stvarno covjek se zapita kakvi su to uvijeti profesionalnim igracima kad se iz drzavnog prvaka koji ce nastupiti u ligi prvaka odlazi u jedan Split,kokuz smo liga nema sto,inace napustili su vas veoma bitni igraci pogotovo Bekric i Bucan koji su u svakoj utakmici odskakali kvalitetom!
Gdje je igrao taj Gancev prije?
HSK Zrinjski Mostar

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 jun 2010, 21:53

Stpu gatibo :mrgreen:,

Meni je Zeljo poslije Veleza najdrazi klub uvijek bio, a Manijaci najbolji navijaci u BiH i sire. I mislim da imam pravo da dam svoje misljenje u vezi prodaje najboljeg igraca. Ipak necemo vise o tome, Bekricu zelim sve najbolje i da uspije, a Zeljo ce se snaci nekako jer Zeljo je navikao na sve.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2010, 21:56

Babilon je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Tko je u vas do sada otisao a tko dosao?nek netko odgovori ako mu se da! :mrgreen:
Stvarno covjek se zapita kakvi su to uvijeti profesionalnim igracima kad se iz drzavnog prvaka koji ce nastupiti u ligi prvaka odlazi u jedan Split,kokuz smo liga nema sto,inace napustili su vas veoma bitni igraci pogotovo Bekric i Bucan koji su u svakoj utakmici odskakali kvalitetom!
Ma nije brate to kokuzluk, Bucan je vec zagazio u tridesetu, a Bekrica smo morali prodati da se finansijski osvjestimo, i Bucana nismo prodali nego je momku istekao ugovor, a on je odradio svoje u Zelji, ginuo na svakoj utakmici i ako mu je Split ponudio vise, neka je otisao i neka mu je sretno, a realan da budem ni on sam nije bio siguran za startnih 11 u narednoj sezoni jer mali Edin VISCA je po meni a i po mnogima vec osigurao svoje mjesto u startnih 11, tako da to nije nikakva tragedija... A sto se tice ostalih, Simic je takodje vec u godinama, i na njegovom mjestu takodje ima igrac koji ce ga mjenjati i vise nego dobro, a i ovaj Gancev je upravo tip igraca koji igra na toj poziciji, odnosno desni bocni...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 09 jun 2010, 21:56

Babilon je napisao/la:
Bez privatizacije, ne može se i ne smije ciljano ulagati u klub jer se bukvalno ne zna čije je šta tj. ne postoje dionice itd.. To je najveći razlog što nema jake organizacije kluba . Uvjeti otkad je Amar došao prošlo ljeto čak dosta bolji nego što su bili prije.Split je ponudio veću platu pomenutim igračima i to je to.Njima je ugovor istekao a poznavajući Amara , neće on sa levatima sigurno krenuti u sljedeću sezonu.Za evropske utakmice potrebna je jača organizacija kluba, kako sam ranije spomenuo.Za Gančeva imaš ja mislim negdje na forumu gdje je igrao, ukucaj u pretraživač ;)
Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 09 jun 2010, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 jun 2010, 21:56

Eo na izvoru uvod u interviju sa dzekom dole nam po terenu dijeca lopte igraju :? :? :? :? :D :D
svoj ti pos'o !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 jun 2010, 22:01

]
Babilon je napisao/la:
Ma nije brate to kokuzluk, Bucan je vec zagazio u tridesetu, a Bekrica smo morali prodati da se finansijski osvjestimo, i Bucana nismo prodali nego je momku istekao ugovor, a on je odradio svoje u Zelji, ginuo na svakoj utakmici i ako mu je Split ponudio vise, neka je otisao i neka mu je sretno, a realan da budem ni on sam nije bio siguran za startnih 11 u narednoj sezoni jer mali Edin VISCA je po meni a i po mnogima vec osigurao svoje mjesto u startnih 11, tako da to nije nikakva tragedija... A sto se tice ostalih, Simic je takodje vec u godinama, i na njegovom mjestu takodje ima igrac koji ce ga mjenjati i vise nego dobro, a i ovaj Gancev je upravo tip igraca koji igra na toj poziciji, odnosno desni bocni...[/quote]
Dovest ce Amar igrace da se opet osvoji liga ako nista ;)
Za zivot cijeli!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 09 jun 2010, 22:01

konobar sta bi sa Maletićem ?? :lol:
1996

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 09 jun 2010, 22:07

Kadeti dobili Slobodu 2-0 i tako se ponosno oprostili , respekt

P.S. ako je vec objavljena info , onda nek mod obrise post
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2010, 22:07

[youtube][/youtube]
E od ovog igraca ocekujem exploziju u predkolu lige prvaka :D

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jun 2010, 23:12

vecina ovih sto pljuju su i proslo ljeto radili isto ovo , pa su pojeli g ov n o kasnije , nadam se da ce opet pojest
g o v n o :mrgreen: :mrgreen:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 jun 2010, 23:13

Znaci definitivno je da ce Hasanovic igrat u Zelji sljedece sezone?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2010, 23:19

Vremeplov:

2001.osvajamo titulu,odlaze Muratović, Bešlija, Gušo, Zubanović,dolaze Huljev, Karić, Seferović, Šilić (mahom anonimusi tada),Djelo odlazi na polusezoni u Rusiju,osvajamo titulu ponovo.

2002.odlazi najbolji igrac Huljev i jos par igraca,dolaze Hasagić, Kajtaz, Mešić,u zadnjem kolu gubimo titulu u ŠB.

Amar zna!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 jun 2010, 23:27

Najveca prednost je ostanak Amara Osima, sve ostalo je nadoknadivo... :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 jun 2010, 23:29

Prodje jos jedan dan a mi se nismo raspali! Veoma znacajna stvar za nas klub!

Zamolio bih najavljivace raspadanja da ne preskoce iza ponoci da napisu koji post o raspadu, da me lijepo doceka ujutro kad se logujem na poslu. Unaprijed zahvalan .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 09 jun 2010, 23:41

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Kadeti dobili Slobodu 2-0 i tako se ponosno oprostili , respekt

P.S. ako je vec objavljena info , onda nek mod obrise post
mogli su proci,da nisu za*rali na gr
jedini koji nas prestavljaju na drzavnom su pioniri koji igraju sutra u 16 na glavnom ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 jun 2010, 23:57

Raja ako je istina da Šehiću istiće ugovor u decembru onda je bolje da se sada proda jer koliko ja vidim ništa se nepriča oko produženja ugovora... :shock:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 09 jun 2010, 23:58

Raspadamo se?sta sad ljudi moji,necemo vise ici na utakmice??? zasto bi kad u Zelji nema Bucana,Bajica,Bekrica i Simica.Svi ce oni otici,dolaze novi i oni odlaze al ljubav je ta koja uvijek ostaje,al kad kazem ljubav ne mislim na ove nove kao neke "ultra" furke,obucem ja crnu maju,bijele tene,bar sal stanem u sektor C i ja sam glavni...Dosta je vise ovih "navijaca" zbog kojih se ja svaki dan iznerviram citajuci njihove postove,zar se ne moze sacekati da pocne sezona pa da onda vi "strucnjaci" svprokomentarisete raspadamo li se ili ne?...Samo se sjetite poraza od Zrinjskog 5-0 pa svi i po Osimu i po igracima,upravi pa onda prvo kolo Celika dobijemo u Zenici poslije toliko godina posta...(pametnom dosta)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 10 jun 2010, 01:39

iskopaće oet amar negdje "nekog" Jureta Guvu, pa ćemo ga tušnuti opet za neka odijela ;)

ma Amar je majstor ove igre
no sikiriki
samo opušteno
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 41 gost.