Regularnost, posjećenost i kvalitet Premijer Lige BiH
Re: Infrastruktura
ni meni fkt nije jasno zasto na gornjoj tribini na pojedinim djelovima nema stolica (na vecinskom djelu ima) a mali dio ostao na kojem nema stolica...odgovorni bi trebali na cijeloj tribini da postave stolice (osim gdje su gostujuci navijaci) jer ovo ovako stvarno ruzno izgleda...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Zbog toga sto za utakmice u Europi,gledatelji ne mogu biti na tribini koja nema barem dio sa stolicama.HARIS XXL je napisao/la:ni meni fkt nije jasno zasto na gornjoj tribini na pojedinim djelovima nema stolica (na vecinskom djelu ima) a mali dio ostao na kojem nema stolica...odgovorni bi trebali na cijeloj tribini da postave stolice (osim gdje su gostujuci navijaci) jer ovo ovako stvarno ruzno izgleda...
Stavili su stolice zato sto su morali i pokusali su maksimalno ustedjeti na njima.Uprava ko uprava,sami lopovi (cast izuzetcima!)
Što se mene tiče,a mislim i velike većine navijača; neka nam naprave tribinu na stajanju kao donju na zapadu onda mogu gornji dio slobodno i rušiti.
Pitate se zašto ne postave sjedalice; Pa zato što nema potrebe jer ih ima 9-10 tisuća i to je sasvim dovoljno,a i Ultrasi imaju svoju tribinu. istina je da izgleda ružno ali tako je.
Dograđuju se prostorije u upravi i dodaje se terentana i sobe za igrače. Obnavlja se prostor za tiskovne konferencije i puno nekih sitnih stvari koje se ne vide na prvu.
Pitate se zašto ne postave sjedalice; Pa zato što nema potrebe jer ih ima 9-10 tisuća i to je sasvim dovoljno,a i Ultrasi imaju svoju tribinu. istina je da izgleda ružno ali tako je.
Dograđuju se prostorije u upravi i dodaje se terentana i sobe za igrače. Obnavlja se prostor za tiskovne konferencije i puno nekih sitnih stvari koje se ne vide na prvu.
Jel istina ovo boldirano....nekako mi to nije bas tako....koliko ja znamMarin je napisao/la:Što se mene tiče,a mislim i velike većine navijača; neka nam naprave tribinu na stajanju kao donju na zapadu onda mogu gornji dio slobodno i rušiti.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- antipolitika
- Kontakt:
Marin je napisao/la:Što se mene tiče,a mislim i velike većine navijača; neka nam naprave tribinu na stajanju kao donju na zapadu onda mogu gornji dio slobodno i rušiti.
Stvarno?To nisam znao!Svaka cast ipak treba za europske utakmice malo to sve poboljsat da nam se ljudi ne smiju kad ih ugostimo.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Koliko stolica toliko karata,to je pravilo!Eagles je napisao/la:Zbog toga sto za utakmice u Europi,gledatelji ne mogu biti na tribini koja nema barem dio sa stolicama.HARIS XXL je napisao/la:ni meni fkt nije jasno zasto na gornjoj tribini na pojedinim djelovima nema stolica (na vecinskom djelu ima) a mali dio ostao na kojem nema stolica...odgovorni bi trebali na cijeloj tribini da postave stolice (osim gdje su gostujuci navijaci) jer ovo ovako stvarno ruzno izgleda...
Stavili su stolice zato sto su morali i pokusali su maksimalno ustedjeti na njima.Uprava ko uprava,sami lopovi (cast izuzetcima!)
AMAR OSIM!!!
Na gornjoj tribin je ravno 3000 sjedalica ,a dolje je negdje oko 6000, možda par stotina gore ili dole. Ne znam u čemu je problem brojka, ima najmanje 8500,a vjerojatno i više.
@ HARIS XXL: Ono ti je vjerojatno govorio radi primjera Partizana gdje je bilo sigurno par tisuća ljudi više negoli je stolica,a tako je na svim stadionima u nas ili kad igra BiH protiv nekog velikog tima u Zenici sigurno bude puno ljudi po stepenicama i sl.
@ HARIS XXL: Ono ti je vjerojatno govorio radi primjera Partizana gdje je bilo sigurno par tisuća ljudi više negoli je stolica,a tako je na svim stadionima u nas ili kad igra BiH protiv nekog velikog tima u Zenici sigurno bude puno ljudi po stepenicama i sl.
Re: Koliki su budzeti sportskih klubova u BIH?
Zrinjski trenutno ima budget oko 2 miliona KM ...
Re: Sto bi trebalo ucinit da se poboljsa kvaliteta Premijer Lige
savez napolje eto sta 

Re: Sto bi trebalo ucinit da se poboljsa kvaliteta Premijer
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Sudije u našoj ligi
kod nas sudije uvijek navijaju za domacine
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Stone Island
- Kontakt:
Meni su sudije najmanje krivi...nisu oni nesposobni i nepošteni ali kad ti neko iskoči s pištoljem i prijeti onda mislim da nije svejedno ! rijetki potkupljuju sudije,sve se to na silu dogovara !
Najviše su krivi klubovi koji to,kad je u njihovu korist,sakrivaju a kad su oni pokradeni kukaju na sve strane !
Kad bi svi pošteni bili i kad bi priznali svoje ''greške'' možda bi i bilo nade za bh.fudbal !
Najviše su krivi klubovi koji to,kad je u njihovu korist,sakrivaju a kad su oni pokradeni kukaju na sve strane !
Kad bi svi pošteni bili i kad bi priznali svoje ''greške'' možda bi i bilo nade za bh.fudbal !
od ovoga sve polaz..kad se pokrade kukaju, a kad im se pomogne niko ni skime...Stone Island je napisao/la:Meni su sudije najmanje krivi...nisu oni nesposobni i nepošteni ali kad ti neko iskoči s pištoljem i prijeti onda mislim da nije svejedno ! rijetki potkupljuju sudije,sve se to na silu dogovara !
nego, mozda jedna ideja kako rijesiti suđenje..recimo da "savez" placa premije sucima koji dobro sude, da ih na neki nacin nagrade ako odsude dobro utakmicu i dobiju dobru ocjenu...nemora to biti nesto specijalno puno,ali opet bi bio neki korak naprijed...znaci imas placu, a ako si odlicno odradio posao imas i nagradu...!?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ljudi za ovo stanje u nasem fudbalu najmanji krivci su sudije.Prvi i najveci krivac su sami klubovi pa onda savez pa tek sudije.Javna tajna je da je dio folkolora postalo cascavanje sudija.Prije meca se ide na rucak dogovaraju se cifre cak iako nije nista dogovoreno sudija se casti nekom cifrom ako je sudio za domacina,ono cisto "da ti se nadje dobar si bio".Zasto ne bi uzeli ljudi kad ti guraju u dzep!!!E sad drugi po redu problem,odnosno savez,znaci ako je neki sudija dobar bio onda klubovi traze da im taj sudija sudi ponovo(uz neku cifru ljudima u savezu)sto im ovi omogucavaju pa skoro svaki klub ima "svog" sudiju.E kad se iskorjene prve dvije grupe onda cemo imati i posteno sudjenje 100%.
I jedan prijedlog za kladionicare igrajte 1 gdje sudi Vladimir Dominikovic sigurica.

Upravu si gavra,treba krenuti sa cistkom odozdo prema gore,prvo klubovi,pa kantonalni savezi,......i dok se stigne do saveza sami ce pobjeci 

AMAR OSIM!!!
9,400 točnije..zapad donja 6,100, gornja zapad 3,300Roterdam je napisao/la:Jel istina ovo boldirano....nekako mi to nije bas tako....koliko ja znamMarin je napisao/la:Što se mene tiče,a mislim i velike većine navijača; neka nam naprave tribinu na stajanju kao donju na zapadu onda mogu gornji dio slobodno i rušiti.
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
- antipolitika
- Kontakt:
A ljepote...Amicko je napisao/la:

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
protiv partizana je bilo pušteno oko 9 tisuća karata u prodaju..sve su rasprodate..ali opet je bilo puno više ljudi negdje oko 13-14 tisuća..donja prekrcana,gornja 70% puna..
sreća pa nam nisu kaznu za to udarili kao što je hns udario hajduka jer je na stadionu prema procjenama bilo 42 000 ljudi,iako je sjedećih 33 000...
sreća pa nam nisu kaznu za to udarili kao što je hns udario hajduka jer je na stadionu prema procjenama bilo 42 000 ljudi,iako je sjedećih 33 000...

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""