Ti nekome pričaš o nadmenosti?Bundesliga je napisao/la:Eh ovako.
Katastrofalno otvaranje utakmice i jad od fudbala smo gledali od našeg Baye čitavo prvo poluvrijeme.
Alonso i Vidal nikada više ALI NIKADA ne smiju igrati zajedno gdje će Alonso biti zadnji vezni a Vidal da igra nekakvog ofanzivnog veznog.
Vidal je DOMINATOR na poziciji zadnjeg veznog i to se vidjelo odmah nakon što je Alonso izašao a Vidal zauzeo tu poziciju.
Alonso nije bio u stanju iznjeti loptu, a Vidal je bio igrač manje na AMF-u. Svaki gubitak lopte je značio i stopostotnu priliku za Juve jer Alonso ne može to pokriti.
Imali smo sreće i da sudija čist gol poništi Juventusu jer bi tada sve bilo gotovo.
Vidala je Guardiola gušio pa gotovo 3 mjeseca na neprirodnoj poziciji, pa ga je u posljednjih nekoliko utakmica stavio na prirodnu poziciju da bi danas ponovo napravio istu grešku i čovjeka stavio tamo gdje ne treba. Zašto je to uradio? Je li mi moramo gubiti živce zbog njegovih gluposti?
Dakako da moramo, samo nadam se da mu je ovo danas bila škola i da više nikada neće uraditi ništa slično.
Alaba je bio loš na beku, što je neobično za njega, čak je i Bernat bio bolji.
Benatia mi se čini kao propala investicija, ili je većinu vremena povrijeđen ili igra katastrofalno kao večeras.
Neuer je napravio kardinalnu grešku kod prvog gola ali nas je spasio da ne primimo i treći.
Ribery je silio, ali njega ne treba kriviti čovjek 2 utakmice zaredom igra čitavih 90 minuta i danas još malo produžetka.
Još nije spreman za takve napore a opet je izdržljiviji nego Robben.
I prije ovog dvomeča sam rekao da su nam najviše potrebni Muller i Lewa i to se ispostavilo tačnim.
Costa napokon jedan odmjeren centaršut i odmah gol, Coman s druge strane izdominirao 2 utakmice zaredom svaka ti čast momče!
Šta reći za Mullera, našu legendu. Nema ga čitavu utakmicu i onda riješi prolazak dalje jednim potezom.
Za Thiaga sam rekao da se treba ubacivati iz drugog plana jer ima osjećaj za gol i to se još jednom potvrdilo tačnim.
Ima sreće da Vidal ispravlja njegove greške i izgubljene lopte.
Treba reći i da smo imali nevjerovatnu sreću u ovoj utakmici jer je Juve promašio mnogo zicera.
Do 70 minute nismo imali nikakvu igru i fizički smo bili slabiji od italijanske ekipe kada se pogleda komplet utakmica.
Juve nam je u zadnjih 5 minuta produžetka stvorio 3 čiste prilike a izgledalo je da su oni fizički pali. Iluzija dakako.
Na kraju treba reći da će nam trebati mnogo sreće i oporavljeni štoperi da bi osvojili trofej koji vjerujem da možemo osvojiti.
Moja želja u 1/4 finala su prenapuhani hegemoničari. Da ih raspemo ko' rižu.
Inače, čestitke na prolazu. Kad se sve sabere i oduzme ipak je bolji tim prošao, mada je prolazak polagano prolazio mimo vas. Srećom po vas imate Mullera i neustrašivi švapski mentalitet koji ne prihvata poraz prije no što sudija svira kraj.