Ne spominji mi Cocalica u veznom redu molim te... A Zuka nema potrebe da se u reprezentaciji trosi na lijevom beku kad imamo KOlasinca, a treba nam uz spahu kvalitetan stoper
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nepozivanje Bicakcica u reprezentaciju je debilizam koji nece progutati ni onaj koji reprezentaciju prati usputno. Cuj nije ni neki igrac, rupa...i slicno. Naravno da Bicakcic nije u gornjem rangu evropskih stopera ali je NEUPOREDIVO bolji od svakog stopera osim Spahica i mozda Zukanovica pod odredjenim uslovima. Svi drugu, ne da nisu dobra opcija nego su katastrofa. Cocalic, Anicic, Sunjic, Graovac...ispred Bicakcica??????? E vala se Mesi treba ispisati u usta zbog ovoga! Argentina? Pa dobro jeste losa utakmica, ali recimo Spahic koji je neprikosnoven ima dvije jos gore (Nigerija i Irska), ima ih i jedan Vidic nekoliko. Osim te utakmice sve drugo je bilo solidno, ako cemo tako i u detalje onda se moze reci da je njegovim golom poceo preokret protiv Slocacke, koji je Hajrovic potvrdio i koji nam je sirom otvorio vrat SP-u. Cetvorica stopera koja su trebala biti pozvana su: Spahic, Zukanovic, Bicakcic i Graovac (da se isproba i osjeti atmosferu realno imamo U OVOM trenutku boljih tj vise dokazanih - u jacim klubovima). Ako ce vec biti Vranjes, znaci i on moze to igrati uz eto toga Susica i Kolasinca, sasvim dosta u odbrani. Ako je pinokio htio isprobati mladje onda nije trebao zvati ni Spahica ni Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Zukanovica (bar protiv Luksemburga) a kamoli Suntavog Sunjica i slicne rage.
Koliko me got neodoljivo podsjecas na jednog forumasa sa kojim sam vodio bas neukusne rasprave po pitanju Hadzica u ovom postu se do crte slazem sa tobom. Skoro do crte jer imam rezervu za meni najdrazeg reprezentativca mog sugradjanina. Mislim da se trebao oprostiti ali eto. Cinjenica je ovo sto si napisao da je jedan od najboljih i tu nema spora ali ja ovaj zakljucak donosim gledajuci dugorocno korist i stetu. Ipak ako on zeli igrati i dalje te izbaciti ona kasnjenja i divljaluk kao na zadnjoj utakmici on je uvijek dobrodosao.Hatuna je napisao/la:Nepozivanje Bicakcica u reprezentaciju je debilizam koji nece progutati ni onaj koji reprezentaciju prati usputno. Cuj nije ni neki igrac, rupa...i slicno. Naravno da Bicakcic nije u gornjem rangu evropskih stopera ali je NEUPOREDIVO bolji od svakog stopera osim Spahica i mozda Zukanovica pod odredjenim uslovima. Svi drugu, ne da nisu dobra opcija nego su katastrofa. Cocalic, Anicic, Sunjic, Graovac...ispred Bicakcica??????? E vala se Mesi treba ispisati u usta zbog ovoga! Argentina? Pa dobro jeste losa utakmica, ali recimo Spahic koji je neprikosnoven ima dvije jos gore (Nigerija i Irska), ima ih i jedan Vidic nekoliko. Osim te utakmice sve drugo je bilo solidno, ako cemo tako i u detalje onda se moze reci da je njegovim golom poceo preokret protiv Slocacke, koji je Hajrovic potvrdio i koji nam je sirom otvorio vrat SP-u. Cetvorica stopera koja su trebala biti pozvana su: Spahic, Zukanovic, Bicakcic i Graovac (da se isproba i osjeti atmosferu realno imamo U OVOM trenutku boljih tj vise dokazanih - u jacim klubovima). Ako ce vec biti Vranjes, znaci i on moze to igrati uz eto toga Susica i Kolasinca, sasvim dosta u odbrani. Ako je pinokio htio isprobati mladje onda nije trebao zvati ni Spahica ni Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Zukanovica (bar protiv Luksemburga) a kamoli Suntavog Sunjica i slicne rage.
Vrlo dobra zapazanja samo bi pored Cocalica, a u vezi Bicakcica pomenuo i Sunjica, te Anicica. Za Hadzica se potpuno slazem, dao mu je sansu protiv Velsa i posle toga ga nema nigdje na vidiku, veznog igraju Cocalic i cak Vranjes, a tu su i Hadzic, Salihovic i Grahovac i plus nam treba da jurimo rezultat. Sta sada ocekuje od Hadzica, kako mu moze koristiti, kada je uz Besica jos nekoliko solidnih igraca prispjelo za tu poziciju? Ima li da je nekome to jasno? Za Dumica sam zoboravio, taman da popuni kvotu odbrambenih igraca, idealna prilika da se isproba moze li biti nesto od njega.dubrovnik je napisao/la: Evo ti par primjera koji su u najmanju ruku cudni. Koji je razlog izostanka poziva Bicakcicu a u isto vrijeme se poziva npr. Cocalic koji je povrijedjen duze vrijeme? Kako je moguce da 2 utakmice izbace Krunica iz igre a npr. nekim drugim igracima sredine terena to nije bitno(Vrancic npr)? Kako je moguce da najbolji strijelac Dinama bude konstantno ignoriran radi U21 ekipe koja je potonula u svakom slucaju? Zasto zove Anela Hadzica a kada Besic ne igra mjenjaju ga stoperi? Sta ce mu onda Anel i koja je svrha njegovog poziva? Ni jedan od ovih igraca nije igrac koji je nemjerljivo bolji ili losiji od moguce zamjene ali standardi su i vise nego cudni i unose nemir. Slicne stvari smo zamjerali Susicu pa mi nije jasno zasto ne bi i njemu. Ja se ne bi zacudio da mu Anel istrci kao AM protiv Luxemburga. Vise me od njega nista ne bi zacudilo. Niti ga zelim pljuvati niti braniti ali da su mi njegovi cudni potezi pomalo poceli ici na zivce jesu. Zove Dumica dok je igrao u Danskoj i rece mu da ga prati i da ce ga pozvati u ekipu ako nastavi igrati na tom nivou. Momak napreduje, ode u Nizozemsku gdje igra odlicno a ne desava se nista unatoc tome sto ima idealan momenat za isprobati ga. Za razliku od njega u obranu zove igraca ili bolje reci igrace koji vrlo malo ili nikako ne igraju u zadnje vrijeme. Ima puno nelogicnosti i znam da on kao selektor ima pravo izbora. Ipak jednom je pao na ispitu pa i mi sada imamo pravo propitivati njegove poteze. Ni manje ni vise nego sto smo i Safetu radili.
Ne znam za toga, ja uglavnom izbjegavam neukusne rasprave samo zbog neslaganja oke nekoga igraca, posebno kao vidim da je opsti dojam u korist reprezentacije BiH, a ne neki hirovi iz proslih vremena i jos uvijek nekakva borba sa vjetrenjacama tipa porodice Susic. Ako vidim da neko razumije fudbala da su mu analize na mjestu, sigurno da necu insistirati da posto poto budem u pravu oko svakog svoga misljenja i ocjene. Drugo je ako igracu pripisuju i ocjenjuju da li i kako pjeva himnu kao sto se, cuo sam, negdje radilo za Hadzica. Iskreno mislim da jo Anel bio nuzno zlo, da je koliko sam upratio osim Izraela koliko toliko odradio to sto je igrao, ali da ga vise nema smisla pozivati jer jednostavno ima boljih i perspektivnijih.dubrovnik je napisao/la:Koliko me got neodoljivo podsjecas na jednog forumasa sa kojim sam vodio bas neukusne rasprave po pitanju Hadzica u ovom postu se do crte slazem sa tobom. Skoro do crte jer imam rezervu za meni najdrazeg reprezentativca mog sugradjanina. Mislim da se trebao oprostiti ali eto. Cinjenica je ovo sto si napisao da je jedan od najboljih i tu nema spora ali ja ovaj zakljucak donosim gledajuci dugorocno korist i stetu. Ipak ako on zeli igrati i dalje te izbaciti ona kasnjenja i divljaluk kao na zadnjoj utakmici on je uvijek dobrodosao.Hatuna je napisao/la:Nepozivanje Bicakcica u reprezentaciju je debilizam koji nece progutati ni onaj koji reprezentaciju prati usputno. Cuj nije ni neki igrac, rupa...i slicno. Naravno da Bicakcic nije u gornjem rangu evropskih stopera ali je NEUPOREDIVO bolji od svakog stopera osim Spahica i mozda Zukanovica pod odredjenim uslovima. Svi drugu, ne da nisu dobra opcija nego su katastrofa. Cocalic, Anicic, Sunjic, Graovac...ispred Bicakcica??????? E vala se Mesi treba ispisati u usta zbog ovoga! Argentina? Pa dobro jeste losa utakmica, ali recimo Spahic koji je neprikosnoven ima dvije jos gore (Nigerija i Irska), ima ih i jedan Vidic nekoliko. Osim te utakmice sve drugo je bilo solidno, ako cemo tako i u detalje onda se moze reci da je njegovim golom poceo preokret protiv Slocacke, koji je Hajrovic potvrdio i koji nam je sirom otvorio vrat SP-u. Cetvorica stopera koja su trebala biti pozvana su: Spahic, Zukanovic, Bicakcic i Graovac (da se isproba i osjeti atmosferu realno imamo U OVOM trenutku boljih tj vise dokazanih - u jacim klubovima). Ako ce vec biti Vranjes, znaci i on moze to igrati uz eto toga Susica i Kolasinca, sasvim dosta u odbrani. Ako je pinokio htio isprobati mladje onda nije trebao zvati ni Spahica ni Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Zukanovica (bar protiv Luksemburga) a kamoli Suntavog Sunjica i slicne rage.
To o Hadzicu sam onako usput napisao a to i nije toliko vazno.Hatuna je napisao/la:Ne znam za toga, ja uglavnom izbjegavam neukusne rasprave samo zbog neslaganja oke nekoga igraca, posebno kao vidim da je opsti dojam u korist reprezentacije BiH, a ne neki hirovi iz proslih vremena i jos uvijek nekakva borba sa vjetrenjacama tipa porodice Susic. Ako vidim da neko razumije fudbala da su mu analize na mjestu, sigurno da necu insistirati da posto poto budem u pravu oko svakog svoga misljenja i ocjene. Drugo je ako igracu pripisuju i ocjenjuju da li i kako pjeva himnu kao sto se, cuo sam, negdje radilo za Hadzica. Iskreno mislim da jo Anel bio nuzno zlo, da je koliko sam upratio osim Izraela koliko toliko odradio to sto je igrao, ali da ga vise nema smisla pozivati jer jednostavno ima boljih i perspektivnijih.dubrovnik je napisao/la:Koliko me got neodoljivo podsjecas na jednog forumasa sa kojim sam vodio bas neukusne rasprave po pitanju Hadzica u ovom postu se do crte slazem sa tobom. Skoro do crte jer imam rezervu za meni najdrazeg reprezentativca mog sugradjanina. Mislim da se trebao oprostiti ali eto. Cinjenica je ovo sto si napisao da je jedan od najboljih i tu nema spora ali ja ovaj zakljucak donosim gledajuci dugorocno korist i stetu. Ipak ako on zeli igrati i dalje te izbaciti ona kasnjenja i divljaluk kao na zadnjoj utakmici on je uvijek dobrodosao.Hatuna je napisao/la:Nepozivanje Bicakcica u reprezentaciju je debilizam koji nece progutati ni onaj koji reprezentaciju prati usputno. Cuj nije ni neki igrac, rupa...i slicno. Naravno da Bicakcic nije u gornjem rangu evropskih stopera ali je NEUPOREDIVO bolji od svakog stopera osim Spahica i mozda Zukanovica pod odredjenim uslovima. Svi drugu, ne da nisu dobra opcija nego su katastrofa. Cocalic, Anicic, Sunjic, Graovac...ispred Bicakcica??????? E vala se Mesi treba ispisati u usta zbog ovoga! Argentina? Pa dobro jeste losa utakmica, ali recimo Spahic koji je neprikosnoven ima dvije jos gore (Nigerija i Irska), ima ih i jedan Vidic nekoliko. Osim te utakmice sve drugo je bilo solidno, ako cemo tako i u detalje onda se moze reci da je njegovim golom poceo preokret protiv Slocacke, koji je Hajrovic potvrdio i koji nam je sirom otvorio vrat SP-u. Cetvorica stopera koja su trebala biti pozvana su: Spahic, Zukanovic, Bicakcic i Graovac (da se isproba i osjeti atmosferu realno imamo U OVOM trenutku boljih tj vise dokazanih - u jacim klubovima). Ako ce vec biti Vranjes, znaci i on moze to igrati uz eto toga Susica i Kolasinca, sasvim dosta u odbrani. Ako je pinokio htio isprobati mladje onda nije trebao zvati ni Spahica ni Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Zukanovica (bar protiv Luksemburga) a kamoli Suntavog Sunjica i slicne rage.
Za Spahica bi se slozio da nije ovoliki haos na stoperskim pozicijama. Iskreno ne mogu da vjerujem da bi nam bilo sta dobro mogao donijeti stoperski par Sunjic - Zukanovic, a to je nekako najizglednije. Mozda bi i nekako izdrzali sa Bicakcic - Zukanovic, pa cak da prevalim i to Cocalic - Zukanovic. Najvise zato sam da Spaha jos ostane, pratim ga redovno u Hamburgu, kao u svugdje gdje je bio ima postovanje cijelog kluba od navijaca do redara
Lambadija ga u nebesa dize, realno igra najbolji fudbala od svih nasih stopera. Jos samo da dodam da, ako me intuicija na prvu ne vera, da bi ovaj Graovac mogao u ne toliko dalekoj buducnosti uzeti Spahinu poziciju (ozbiljan sam), i da je i zato vazno da malo bude zajedno sa njime.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Stvarno smo odvratan narod to nema nigdje. Nadam se samo da je to sve djecurlija sto pise, i da ce te kad tad doci pameti. Ne mogu da vjerujem koliko pljuvanja Mese radi ne pozivanja jednog Bicakcica. Kao da je izostavio Pjanica, Dzeku ili Begovica pa mu se ovdje sve zivo psuje. Yebo vas Bicakcic. Jednostavno selektoru on u ovom trenutku nije potreban i to je to.
Nadam se da se prva recenica odnosi samo ne tebe, neka samokritika ili tako nesto, inace nemas pravo tako drugima govoriti, narocito ako su ljudi u pravu. Po tebi bi trebali formirati kolonu sa selektorom na celu i jedni drugima ljubiti supak. Mesa je djubre, jer je zbog vjerovatno osobnih rezloga izostavio igraca, a pozvao druga CETIRI koji su losiji na njegovoj poziciji. Ili je mozda cak u pitanju istetovirani ljiljan, sto se ne svidja beogradskom zetu i jugoslovenu?????DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Stvarno smo odvratan narod to nema nigdje. Nadam se samo da je to sve djecurlija sto pise, i da ce te kad tad doci pameti. Ne mogu da vjerujem koliko pljuvanja Mese radi ne pozivanja jednog Bicakcica. Kao da je izostavio Pjanica, Dzeku ili Begovica pa mu se ovdje sve zivo psuje. Yebo vas Bicakcic. Jednostavno selektoru on u ovom trenutku nije potreban i to je to.
Da nema mjesta za njega pa hajde al ovako je nepošteno. Nije isti aršin prema svima,barem meni to smeta. Uredu,ako je igranje za tim uslov da budeš pozvan onda neka tako bude za sve a ne neko mora igrati neko moze i sa klupe.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Stvarno smo odvratan narod to nema nigdje. Nadam se samo da je to sve djecurlija sto pise, i da ce te kad tad doci pameti. Ne mogu da vjerujem koliko pljuvanja Mese radi ne pozivanja jednog Bicakcica. Kao da je izostavio Pjanica, Dzeku ili Begovica pa mu se ovdje sve zivo psuje. Yebo vas Bicakcic. Jednostavno selektoru on u ovom trenutku nije potreban i to je to.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa naravno da nije isto za svakog igraca. Evo Begovic ne igra 4 mjeseca jel to nije trebao dobit poziv? Na selektoru je da odluci ko ce da igra. Cinjenica je da imamo jednog stopera koji odskace od ostalih iako ima 35 godina, ovi drugi su tu negdje u pet deka. Da budem jasan nije ni meni Mesa neki trener, niti mi je bio u top 3 kandidata za selektora, ali toliko pljuvanja radi jednog igraca poput Bicakcica je smjesno.Bobadilla je napisao/la:Da nema mjesta za njega pa hajde al ovako je nepošteno. Nije isti aršin prema svima,barem meni to smeta. Uredu,ako je igranje za tim uslov da budeš pozvan onda neka tako bude za sve a ne neko mora igrati neko moze i sa klupe.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Stvarno smo odvratan narod to nema nigdje. Nadam se samo da je to sve djecurlija sto pise, i da ce te kad tad doci pameti. Ne mogu da vjerujem koliko pljuvanja Mese radi ne pozivanja jednog Bicakcica. Kao da je izostavio Pjanica, Dzeku ili Begovica pa mu se ovdje sve zivo psuje. Yebo vas Bicakcic. Jednostavno selektoru on u ovom trenutku nije potreban i to je to.
najbolje bi bilo da je mesa objavio spisak od jedno 80-tak igraca i udovoljio svima na dunjaluku.
i tad bi se nasao neko da mu se pokenja na spisak, jer ako moze biti 80-ti taj i taj sto ne moze onda i onaj neki...
i tad bi se nasao neko da mu se pokenja na spisak, jer ako moze biti 80-ti taj i taj sto ne moze onda i onaj neki...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nevjerovatan je nas mentalitet. Nama bi bas trebao spisak od ca. 80 igraca i da su onda svi zadovoljni.
Selektore se prozivalo za pozivanje i ne pozivanje: Tina Susica, Matea Susica, Bicakcica, Cocalica, Grahovca, Anicica, Spahica, Zukanovica, Sehica, Burica, Vranjesa, Hadzica, Prcica, Duljevica..
To su igraci koji su samo ovdje na forumu toliko cesto prizivani da ih se pozove ili da ih se izbaci. Kad ih se ne pozove - selektor ima nesto protiv njih, kad ih se pozove - selektor je u talu sa nekom menadzerskom agencijom pa ih poziva...
Nadam se da ce akcija Luksemburg & Svicarska biti uspjesna i da ce selektor uspjeti napokon da bez rezultatskog bremena testira svoje zamisli i uspostavi neki vlastiti sistem igre.
Selektore se prozivalo za pozivanje i ne pozivanje: Tina Susica, Matea Susica, Bicakcica, Cocalica, Grahovca, Anicica, Spahica, Zukanovica, Sehica, Burica, Vranjesa, Hadzica, Prcica, Duljevica..
To su igraci koji su samo ovdje na forumu toliko cesto prizivani da ih se pozove ili da ih se izbaci. Kad ih se ne pozove - selektor ima nesto protiv njih, kad ih se pozove - selektor je u talu sa nekom menadzerskom agencijom pa ih poziva...
Nadam se da ce akcija Luksemburg & Svicarska biti uspjesna i da ce selektor uspjeti napokon da bez rezultatskog bremena testira svoje zamisli i uspostavi neki vlastiti sistem igre.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Pozitivne stvari su pozivanje ovog Susica na beka jer tu nam treba alternativa za Mujdzu a nemamo je.
Treba isprobati i razne kombinacije desetki, ovdje prizivaju TSS da igra to, ali eto nek se proba po ko zna koji put da vidimo na sta ce to izgledati nakon defanzivnog, centralnog veznog te lijevog krila, probati ga na poluspici.
Prcic ne znam koliko je zasluzio poziv prije Krunica ali eto, iduci put se Krunic mora probati definitivno.
Minus je nepozivanje Bice a pozivanje Spahe, zao mi je sto Cimirot nece moci pomoci i uigrati se jer sam misljenja da Cimi-Besic-Pjanic mogu ciniti sredinu terena i moraju.
U spicu nema rotacija tu se oslanjamo na provjereno. I bilo bi dobro da Sehic i Buric dobiju tekmu po pola naravno ne protiv Svicaraca.
Pozivi Graovcu kao najbolje stoperu lige i Duljevicu su nagrada za nase igrace mada sam misljenja da Dulja nije u formi i da nije pravi trenutak za poziv.
Trebalo je pozvati ili Ordagica iz Slobode ili probati Veselinovica na desnom krilu jer su u dobroj formi obojica (Zeba je star za repku a Ahmetovic ima paklenu konkurenciju).
Cocalic se nametnuo kao standardni stoper, po meni ima brzinu ali je Bico svakako ispred njega i prvi stoperski par bi trebali biti Zuka i Bico, a u rezervi Graovac, Anicic, Sunjic.
Prijateljske su da se isproba, pa neka miksa i radi sta hoce, ali ocekujem TOP ulazak u kvale i plasman na SP.
Treba isprobati i razne kombinacije desetki, ovdje prizivaju TSS da igra to, ali eto nek se proba po ko zna koji put da vidimo na sta ce to izgledati nakon defanzivnog, centralnog veznog te lijevog krila, probati ga na poluspici.
Prcic ne znam koliko je zasluzio poziv prije Krunica ali eto, iduci put se Krunic mora probati definitivno.
Minus je nepozivanje Bice a pozivanje Spahe, zao mi je sto Cimirot nece moci pomoci i uigrati se jer sam misljenja da Cimi-Besic-Pjanic mogu ciniti sredinu terena i moraju.
U spicu nema rotacija tu se oslanjamo na provjereno. I bilo bi dobro da Sehic i Buric dobiju tekmu po pola naravno ne protiv Svicaraca.
Pozivi Graovcu kao najbolje stoperu lige i Duljevicu su nagrada za nase igrace mada sam misljenja da Dulja nije u formi i da nije pravi trenutak za poziv.
Trebalo je pozvati ili Ordagica iz Slobode ili probati Veselinovica na desnom krilu jer su u dobroj formi obojica (Zeba je star za repku a Ahmetovic ima paklenu konkurenciju).
Cocalic se nametnuo kao standardni stoper, po meni ima brzinu ali je Bico svakako ispred njega i prvi stoperski par bi trebali biti Zuka i Bico, a u rezervi Graovac, Anicic, Sunjic.
Prijateljske su da se isproba, pa neka miksa i radi sta hoce, ali ocekujem TOP ulazak u kvale i plasman na SP.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
E da i ti pristanes da se TSS proba pa i na ovaj uvijeni nacin ne mogu vjerovati. Kada dodje Milicevic on bi trebao uzeti tu poziciju bez dileme. Ova trojka u sredini Cimirot-Pjanic-Besic bi stvarno mogla dobro izgledati i tu se slazem sa tvojim postom. Nesto slicno igra i Roma koja doduse ima dobre krilne napadace. Pogotovu se ovo odnosi na Salaha a i mi tu imamo Viscu a u buducnosti i Milicevica. Stoperi Zukanovic-Bicakcic bi bili i moj prvi izbor. Za ne vjerovati da se i ja sa tobom slazem. Jos da dodam da bi se i Mateo mogao pokazati kao pun pogodak. On je u Istri stvarno odlicno igrao pa se nadam da je malo i napredovao. Dobar post unatoc ovom ironicnom komentaru na kraju price o TSS.bhsport je napisao/la:Pozitivne stvari su pozivanje ovog Susica na beka jer tu nam treba alternativa za Mujdzu a nemamo je.
Pa gledaj, opstepoznato je da ne gotivim TSS ni kao covjeka ni kao igracadubrovnik je napisao/la:E da i ti pristanes da se TSS proba pa i na ovaj uvijeni nacin ne mogu vjerovati. Kada dodje Milicevic on bi trebao uzeti tu poziciju bez dileme. Ova trojka u sredini Cimirot-Pjanic-Besic bi stvarno mogla dobro izgledati i tu se slazem sa tvojim postom. Nesto slicno igra i Roma koja doduse ima dobre krilne napadace. Pogotovu se ovo odnosi na Salaha a i mi tu imamo Viscu a u buducnosti i Milicevica. Stoperi Zukanovic-Bicakcic bi bili i moj prvi izbor. Za ne vjerovati da se i ja sa tobom slazem. Jos da dodam da bi se i Mateo mogao pokazati kao pun pogodak. On je u Istri stvarno odlicno igrao pa se nadam da je malo i napredovao. Dobar post unatoc ovom ironicnom komentaru na kraju price o TSS.bhsport je napisao/la:Pozitivne stvari su pozivanje ovog Susica na beka jer tu nam treba alternativa za Mujdzu a nemamo je.
Sto se taktike tice, istog sam misljenja da idemo na 4-5-1, krila Lulic i Visca, alternative nikakve. Sada ce se probati Duljevic koji ima startnost, dribling ali nema mozga, a desno Miroslav Stevanovic ako se dozove ili probati Veselinovica iz Slobode, jer od Hajrovica jos uvijek nema nista.
Milicevic je dobro krilo iako odlicno igra AM. Valjda ce i Milosevic na kraju upasti u igru. Hajradinovic ima potencijala takodjer. Uz 3 krila koja su na ovom spisku i stidljivo spminjanje poznatog nam Svedjanina Muje(moze igrati krilnog napadaca) mogla bi u buducnosti i ova pozicija biti dobro pokrivena. Bazdarevic neke stvari stvarno odradi dobro pogotovu ove bitne za sirinu kadra. Meni je poceo kidati zivce sa nekim cudnim potezima ali sta se moze valjda tako mora biti.bhsport je napisao/la:Pa gledaj, opstepoznato je da ne gotivim TSS ni kao covjeka ni kao igracadubrovnik je napisao/la: E da i ti pristanes da se TSS proba pa i na ovaj uvijeni nacin ne mogu vjerovati. Kada dodje Milicevic on bi trebao uzeti tu poziciju bez dileme. Ova trojka u sredini Cimirot-Pjanic-Besic bi stvarno mogla dobro izgledati i tu se slazem sa tvojim postom. Nesto slicno igra i Roma koja doduse ima dobre krilne napadace. Pogotovu se ovo odnosi na Salaha a i mi tu imamo Viscu a u buducnosti i Milicevica. Stoperi Zukanovic-Bicakcic bi bili i moj prvi izbor. Za ne vjerovati da se i ja sa tobom slazem. Jos da dodam da bi se i Mateo mogao pokazati kao pun pogodak. On je u Istri stvarno odlicno igrao pa se nadam da je malo i napredovao. Dobar post unatoc ovom ironicnom komentaru na kraju price o TSS.ali ako je vec na spisku, daj mu sansu pa da vidimo jel moze ili ne. Sve je nekako nedoreceno u vezi ovog igraca. Ima sut, jak je, al okretan ko doner, u hrvatskoj je medju boljim igracima, ali ne moze da ode nigdje vani iako se vec godinama forsira. Nesto mu fali pa sta pitanje je. On moze igrati protiv L ekipa i to je jasno, to moze i Zeba iz Slobode u ovim godinama, ali nama treba neko ko se moze tuci sa Belgijancima za prvo mjesto. Zato bih dao po poluvrijeme Tini i Prcicu kontra Svice pa da vidimo mogu li sta na tom nivou ako da, imamo izbor i konkurenciju, a ako ne. Trazimo dalje, Milicevic, Krunic ...
Sto se taktike tice, istog sam misljenja da idemo na 4-5-1, krila Lulic i Visca, alternative nikakve. Sada ce se probati Duljevic koji ima startnost, dribling ali nema mozga, a desno Miroslav Stevanovic ako se dozove ili probati Veselinovica iz Slobode, jer od Hajrovica jos uvijek nema nista.
Hajmo reci da mu je ovo privi spisak koji moze probati bez rezultatskog pritiska, evo ima vremena do septembra nek sve isproba pa cemo vidjeti sa cim ulazimo u kvale.dubrovnik je napisao/la: Milicevic je dobro krilo iako odlicno igra AM. Valjda ce i Milosevic na kraju upasti u igru. Hajradinovic ima potencijala takodjer. Uz 3 krila koja su na ovom spisku i stidljivo spminjanje poznatog nam Svedjanina Muje(moze igrati krilnog napadaca) mogla bi u buducnosti i ova pozicija biti dobro pokrivena. Bazdarevic neke stvari stvarno odradi dobro pogotovu ove bitne za sirinu kadra. Meni je poceo kidati zivce sa nekim cudnim potezima ali sta se moze valjda tako mora biti.
Begovic, Sehic, Buric - Vranjes,Vrsajevic, Bicakcic, Graovac, Spahic, Dumic, Zukanovic, Kolasianac - Besic, Grahovac Krunic, T.Susic, Pjanic, Visca, Lulic, Duljevic, Veselinovic - Hodzic, Dzeko, Ibisevic
Ovo je spisak koji bi najbolje pokrio trenutno stanje a jos pruzio mogucnost da se neki momci isprobaju. Na skoro svakoj poziciji se nalaze po dva igraca. Ludost je pricati kako su eto prijateljske utakmice, nisu kvalifikacije i tako opravdavati nepozivanje npr Hodzica a s'druge strane govoriti da se u prijateljskim trebaju probati sve varijante...Eto Hodzic je rutiniran igraca pa ce samo cekati kvalifikacije da igra...A reprezentacija mora biti svetinja, i sve sto moze koristiti toj reprezentaciji samo ce budala prepustiti mladjim reprezentacijama u totalno nevaznim utakmicama. U pitanju je odlazak na SP, kakva mlada reprezentacija tamo trebaju igrati momci koji nisu jos za A tim, nema tu puno filozofije. Ako je bas neko finale u pitanju pa da razmislimo, cuj Kazahstan???? Za Bicakcica se jos jednom po..rem na selektora , ni rijeci nigdje da kaze, cak objasnjava Hajrovica i slicne ali o Bici nista. Bukvalno je izbacio momka koji je manje vise standardan par godina u Bundes Ligi a pozvao dzibere i dizelase koji su uglavnom poispadali iz svih kombinacija te "zvijezde" Belgijskog i Kazahstanskog fudbala plus strasna premijer liga BiH. Ma MARS!
Ovo je spisak koji bi najbolje pokrio trenutno stanje a jos pruzio mogucnost da se neki momci isprobaju. Na skoro svakoj poziciji se nalaze po dva igraca. Ludost je pricati kako su eto prijateljske utakmice, nisu kvalifikacije i tako opravdavati nepozivanje npr Hodzica a s'druge strane govoriti da se u prijateljskim trebaju probati sve varijante...Eto Hodzic je rutiniran igraca pa ce samo cekati kvalifikacije da igra...A reprezentacija mora biti svetinja, i sve sto moze koristiti toj reprezentaciji samo ce budala prepustiti mladjim reprezentacijama u totalno nevaznim utakmicama. U pitanju je odlazak na SP, kakva mlada reprezentacija tamo trebaju igrati momci koji nisu jos za A tim, nema tu puno filozofije. Ako je bas neko finale u pitanju pa da razmislimo, cuj Kazahstan???? Za Bicakcica se jos jednom po..rem na selektora , ni rijeci nigdje da kaze, cak objasnjava Hajrovica i slicne ali o Bici nista. Bukvalno je izbacio momka koji je manje vise standardan par godina u Bundes Ligi a pozvao dzibere i dizelase koji su uglavnom poispadali iz svih kombinacija te "zvijezde" Belgijskog i Kazahstanskog fudbala plus strasna premijer liga BiH. Ma MARS!
Fali ti GojkoHatuna je napisao/la:Begovic, Sehic, Buric - Vranjes,Vrsajevic, Bicakcic, Graovac, Spahic, Dumic, Zukanovic, Kolasianac - Besic, Grahovac Krunic, T.Susic, Pjanic, Visca, Lulic, Duljevic, Veselinovic - Hodzic, Dzeko, Ibisevic
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.