U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Vjere ti reci nam ko je po tebi talenat
Asist Hajradinovića u debiju za Haugesund u nedjelju
https://hnytt.no/2016/03/14/karikari-so ... fkh-seier/
https://hnytt.no/2016/03/14/karikari-so ... fkh-seier/
Neko ko npr sa 17, 18 god igra ravnopravno u prvom timu... eto gojak, hadziahmetovic, hodzic... ili neko sa 15, 16 a igra sa barem 2 god starijim od sebe i jos je pritom dobar... to je talenat, i to onaj kojeg treba ozbiljno pratiti....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Zanimljivo navodis samo zeljinu djecu za primjer daj ba malo objektivnosti ,ljubomora je opasna bolest
Pa eto reci je li ima neko sa njima sl karijerom u dr klubovima....nema... i da su se ovako mladi probili i dokazali u nasoj ligi kao najbolji ili medju najboljim igracima... nije to ljubomora, to je nesto sto se zovu cinjenice...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Kada igraju kadeti drugu utakmicu?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Šta se prvo gleda u slučaju istog broja bodova kod ovih kadeta, međusobni duel ili gol razlika?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
MedjusobniRaonffa je napisao/la:Šta se prvo gleda u slučaju istog broja bodova kod ovih kadeta, međusobni duel ili gol razlika?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Međusobni susret se gledaRaonffa je napisao/la:Šta se prvo gleda u slučaju istog broja bodova kod ovih kadeta, međusobni duel ili gol razlika?
Link
rusi dobili, znaci kako god zavrsi, danas se nece rijesiti. ako ne dozivimo fiasko danas, imat cemo prednost zbog gol razlike nad rusima. mada bi naravno bilo dobro uzeti makar bod, da ne budemo mi u slucaju da zavrsimo drugi, onaj koji ne ide na ep.
Ja gledo drugo poluvrijeme, znači mrtvi bunker Rusi, centra ne prelaze, Gruzijci napadaju, šanse stvaraju, bolji deset puta, mislim po ovoj tekmi mi smo bolji puno od Rusadino-92 je napisao/la:rusi dobili, znaci kako god zavrsi, danas se nece rijesiti. ako ne dozivimo fiasko danas, imat cemo prednost zbog gol razlike nad rusima. mada bi naravno bilo dobro uzeti makar bod, da ne budemo mi u slucaju da zavrsimo drugi, onaj koji ne ide na ep.
Ima li link neki
Nisam upoznat sa ruskim timom u ovom elitnom krugu ali na razvojnim turniru uefa u finskoj dok su ove selekcije pripadale U16 oderali smo ruse sa nekoliko golova.blavor je napisao/la:Ja gledo drugo poluvrijeme, znači mrtvi bunker Rusi, centra ne prelaze, Gruzijci napadaju, šanse stvaraju, bolji deset puta, mislim po ovoj tekmi mi smo bolji puno od Rusadino-92 je napisao/la:rusi dobili, znaci kako god zavrsi, danas se nece rijesiti. ako ne dozivimo fiasko danas, imat cemo prednost zbog gol razlike nad rusima. mada bi naravno bilo dobro uzeti makar bod, da ne budemo mi u slucaju da zavrsimo drugi, onaj koji ne ide na ep.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ima sigurno link ali ne mogu da nadjem, sve prenose na youtube no garant je na arapskom napisano pa se ne moze naci na pretrazivacu, ako neko nadje nek postavi
I ja evo trazim, ne uspijevam naci link. Mozda samo prenose utakmicu domacina. Zna li neko je li bio link kad su igrali Rusi i Italijani?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
edinjo-bih
- Kontakt:
jucer su mi se igrom najvise svidjeli vasilj i resic, samo se nadam da resic nece postati novi travancic, neka neglumi zvijezdu kao jucer i smanji emocije, neka uci da bude profesionalac, ko je vidio zna sta mislim.
Ima utakmica koliko sam uspio vidjet na tv1 gruzija. Ko ima mogucnost da koristi VPN i da taj ima server u Gruziji mislim da moze bez problema gledat.
Ipak nisam bio u pravu. Repriziraju u 14:00h utakmicu protiv Rusije. Cini se ipak da nema prenos.
Ipak nisam bio u pravu. Repriziraju u 14:00h utakmicu protiv Rusije. Cini se ipak da nema prenos.
Trenutno korisnika/ca: hansbosna, IgmanskiVukovi, kaskada1922, UtdBiH21 i 25 gostiju.