Prva liga FBiH 2015./2016.

Moderator/ica: GracanicaAA

crvenobijeli
Kontakt:

Re: Prva liga FBIH: 18.kolo

Post Postao/la crvenobijeli » 17 mar 2016, 08:42

nacelnik je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Ako ništa makar sam vidio da ovaj načelnik nije pismen,pokazao je to u svojoj zadnjoj objavi ovde,i izvini što ti je Radnički trn u oku,opravdano ti je jer je trn u oku i premierligašima,fascinira me to kako jedan klub poput Radničkog koji se trenutno bori za opstanak da može prodrmati neke klubove i u PL,a 90 % u prvoj ovoj ligi :D ...šta mi možemo :D
Meni Radnički nije trn u oku,moraš shvatit da je Bratstvo stepenicu iznad Radničkog u svakom segmentu ,igračkom ,organizacionom,,itd,,i vi ste se usudili u jednoj za vas beznačajnoj utakmici a za nas jako bitnoj da nas dobijete i izbacite iz borbe za Premijer ligu,,,sad vam slijedi kazna a to je put u drugu ligu...snosit posljedice morate ko i Gradina ,kao što su i Banovići kao što će i Zvezda .... ;)
Kaznite nas opet sa 3 boda :urnebes:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 17 mar 2016, 09:21

theboss_RD07 je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Ako ništa makar sam vidio da ovaj načelnik nije pismen,pokazao je to u svojoj zadnjoj objavi ovde,i izvini što ti je Radnički trn u oku,opravdano ti je jer je trn u oku i premierligašima,fascinira me to kako jedan klub poput Radničkog koji se trenutno bori za opstanak da može prodrmati neke klubove i u PL,a 90 % u prvoj ovoj ligi :D ...šta mi možemo :D
Meni Radnički nije trn u oku,moraš shvatit da je Bratstvo stepenicu iznad Radničkog u svakom segmentu ,igračkom ,organizacionom,,itd,,i vi ste se usudili u jednoj za vas beznačajnoj utakmici a za nas jako bitnoj da nas dobijete i izbacite iz borbe za Premijer ligu,,,sad vam slijedi kazna a to je put u drugu ligu...snosit posljedice morate ko i Gradina ,kao što su i Banovići kao što će i Zvezda .... ;)
'Zvezdu' ste pravo kaznili u prvoj polusezoni. Nemojte nas ba onoliko kaznjavat.. :cry:
Čekaj te 27 kolo i taj lijepi majski dan,,,, :opaopa: :opaopa: do tad sanjaj te da ste premijerligaš,,,,buđenje je naručeno.... :lol: :lol: :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 mar 2016, 11:40

Nasel ili Nacelnik? Koji si jbt? Doduse, Naselova prica ima nekog smisla za razliku od ove tvoje. De pusti zdravu komunikaciju na forumu da se razvija. Nije vam Radnicki kriv za onaj poraz nego "samo" 3000 KM koje su ponudjene Prosicu u svlacionici pred samu utakmicu. Nemoj da dalje pisem o toj tekmi, ziv bio. Odlicno znamo da Bratstvu ni tada, a ni sada cilj nije bio PL nego unovcavanje jedne domace utakmice (50.000 KM). Ako treba napisati i ostale detalje, samo reci. Al' prestani lupati vise ziv bio.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 mar 2016, 12:05

Pisi zoom sve

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 17 mar 2016, 13:26

Zoom088 je napisao/la:Nasel ili Nacelnik? Koji si jbt? Doduse, Naselova prica ima nekog smisla za razliku od ove tvoje. De pusti zdravu komunikaciju na forumu da se razvija. Nije vam Radnicki kriv za onaj poraz nego "samo" 3000 KM koje su ponudjene Prosicu u svlacionici pred samu utakmicu. Nemoj da dalje pisem o toj tekmi, ziv bio. Odlicno znamo da Bratstvu ni tada, a ni sada cilj nije bio PL nego unovcavanje jedne domace utakmice (50.000 KM). Ako treba napisati i ostale detalje, samo reci. Al' prestani lupati vise ziv bio.

Kakav Prošić i kakvi bakrači,,,vi ste bili na terenu i utakmica vam je bila ni zašto,,,a vi došli nabrijani povalit Bratstvo i uspjeli ste,,ali sad slijedi kazna i ispast će te iz lige,,,ako se bude Bratstvo pitalo vi ste drugoligaš,,,a nadam se da hoće,,,i Budućnost je bila ko i vi nabrijani hoće para i sl,,a onda hladan tuš,,, ;)

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 17 mar 2016, 13:40

Podgrmec - Buducnost x podgrmec borba za opstanak mogu otkinuti bod buducnosti
Jedinstvo - GOSK 1 jedistvo sklopilo neku solidno ekipu moze sve dobiti kod kuce tako da ce biti jedna domacinska pobjeda 2-0
Rudar Kakanj - Capljina 1 rudar mora pobjediti da ne bi ugrozili svoj opstanak
Radnicki - Gorazde x tvrda utakmica 0-0
Sloga - Bratstvo 2 sloga je vec u 2 ligi
Branitelj - Orasje 2 orasje se bori za titulu branitelju je vrijeme da ispadne
Bosna - Novi Travnik 1 travnik vec u 2 ligi
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1 derbi kola i ocekujem pobjedu zvijezde
SN96

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 17 mar 2016, 15:38

A čuj načelnika,"bratstvo iznad vas stepenicu u svakom segmentu" .. a onda dole piše,došli u goste i poderali vas... pa zar ti to nešto ne govori ? da smo ipak jači od vas hahaha .. onolika gračanica,fabrika do fabrike,para ko salate navodno i vi tražite krivca kao što je Radnički,pa ako vam je zavisila PL od nas,što niste pobjedili ako ste jači u svakom segmentu,moraš druže znati da je Radnički pretrpio u ovih par godina u ovoj usranoj ligi sva zla koja su uvijek bila na vratima Jošika,i nemoj molim te pričati o organizaciji vašoj molim te..vi jedino što znate organizovati jesu pare za sudije,molim te nećemo dalje zalaziti u tu temu :D A ako ćemo o organizaciji,onda tu jednim dijelom pripada i publika,pa vi ni navijače nemate da vas prate na gostovanja,vi samo imate domaću publiku,poljoprivrednike,trgovce,oni košpe i kokice što prodaju koji dođu samo da ubiju vrijeme subotom,a rekordna brojka vam je uvijek bila kad Radnički dođe (malo da potpalim :D )
Što se tiče publike davno su trebali igrati PL Radnički,Jedinstvo,Budućnost,nekim dijelom i Goražde...

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 17 mar 2016, 15:55

Brigada89 je napisao/la:A čuj načelnika,"bratstvo iznad vas stepenicu u svakom segmentu" .. a onda dole piše,došli u goste i poderali vas... pa zar ti to nešto ne govori ? da smo ipak jači od vas hahaha .. onolika gračanica,fabrika do fabrike,para ko salate navodno i vi tražite krivca kao što je Radnički,pa ako vam je zavisila PL od nas,što niste pobjedili ako ste jači u svakom segmentu,moraš druže znati da je Radnički pretrpio u ovih par godina u ovoj usranoj ligi sva zla koja su uvijek bila na vratima Jošika,i nemoj molim te pričati o organizaciji vašoj molim te..vi jedino što znate organizovati jesu pare za sudije,molim te nećemo dalje zalaziti u tu temu :D A ako ćemo o organizaciji,onda tu jednim dijelom pripada i publika,pa vi ni navijače nemate da vas prate na gostovanja,vi samo imate domaću publiku,poljoprivrednike,trgovce,oni košpe i kokice što prodaju koji dođu samo da ubiju vrijeme subotom,a rekordna brojka vam je uvijek bila kad Radnički dođe (malo da potpalim :D )
Što se tiče publike davno su trebali igrati PL Radnički,Jedinstvo,Budućnost,nekim dijelom i Goražde...
Što se tiče navijača mi kad smo imali navijačku skupinu,,,Lukavacje bio mjesna zajednica :rol: :rol: navijate čitavu utakmicu jug se probudio,,nanana,,i vi navijači,,asto se tiče deranja ,,bilo je jesenas a biće i u 29 kolu,,,na suho... :opaopa: :opaopa:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 17 mar 2016, 16:26

Ja neki dan napisah ovde kako mi nismo glupi da sa zapalimo za njegove debilske postove ,kad ono izgleda da sam se prevario... Ne odgovarajte debilu na postove ucinit cete nam , ovde, svima uslugu.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 17 mar 2016, 16:28

Halo ba lukavcani niste se valjda upecali na bolesnika :D
covjek je opet preskocio plave danas ,daltonista 2 put popio zelene i crvene a plave zaboravio :mrgreen:
poslije utakmice ste doobili cestitke ,sto ste i zasluzili ,pobijedili cisto ,posteno, publika vas nagradila aplauzom
izvizdala domace , uprava vam pruzila ruku i sta... da je Keno igro na... bi vi , ovako :D
Pobijedioli mi sezonu prije u Lukavcu , vi poslije u Gracanici bez ikakvih incidenata , cisto sve egal
pa necete valjda dozvoliti da vas jedan komad ???????? napali bezveze , sto je nasem daltonisti, bivsem gmizavcu cilj
da urusi odnose izmedu Bratstva i Radnickog , koji su vise nego odlicni, a to sto mu u kuci neko putuje cesto u lukavac je njegov licni problem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nastavite se vi igrati sa njim neka se opet uzivi da je nesto ili neko :urnebes: :urnebes: :urnebes:

@Soda- bas tako druze....

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 17 mar 2016, 16:38

Podgrmec - Buducnost 1 Buducnost posustaje a podgmecu zadnji voz
Jedinstvo - GOSK 1 teska utakmica , ali opet dajem biscanima prednost , sto zbog domaceg terena ,sto zbog staruih racuna
Rudar Kakanj - Capljina x gosti bolje igraju na starni nego kuci , Rudar neubjedljiv
Radnicki - Gorazde 1 teska sigurno utakmica ,ali msm da komsije mogu ovo zavrsiti sa uspjehom
Sloga - Bratstvo 2 mozda navijacki , ali ipak je sloga siguran putnik u nizi rang
Branitelj - Orasje x branitelju zadnji voz , ako ne bude mutnih radnji x po meni najrealniji
Bosna - Novi Travnik 1 NTravnik zavrio sa prvom ligom u proslom kolu
Zvijezda - Metalleghe-BSI 1 i to lagano sa 2 razlike

jasminka
Kontakt:

Re: Prva liga FBIH: 17.kolo

Post Postao/la jasminka » 17 mar 2016, 16:41

jasminka je napisao/la:TOMISLAVGRAD: Metalleghe-Branitelj 1 moj Keno pravi siguran put u PPL 3+
GORAŽDE: Goražde-Bosna X i jedni i drugi i mjeu solidne ekipe
ČAPLJINA: Čapljina-Radnički 1x volio bih da komsije donesu barem bod
GRAČANICA: Bratstvo-Podgrmeč 1 realno Bratstvo kvalitetnije
ORAŠJE: Orašje-Sloga 1 sloga je vec u drugoj ligi
BANOVIĆI: Budućnost-Jedinstvo 1 Jedinstvo kvalitetno , ali nece komsije ispasti jos iz utrke
TRAVNIK: Novi Travnik-Zvijezda 2 danasnjim porayom znace se jos jedan putnik u nizi rang , sve drugo je iznenadenje
GABELA: Gošk-Rudar 1 atmosfera nabrijana ,GOSK ceka ovu utakmicu da poravnaju racune sa kakanjcima :D
Pa samo Gorazde ofuli, i to x a 2-ca bi , jos malo pa cu znati sve pogoditi ko nas "nacelnik " :D

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 mar 2016, 16:52

@jasminka Jel to Keno ne igra u Gradačcu pa 2 razlike :)
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 17 mar 2016, 18:27

sviunapad1010 je napisao/la:@jasminka Jel to Keno ne igra u Gradačcu pa 2 razlike :)
Igra Keno , ali odlazi u inostranstvo , dobio angazman :D
Zvali ga u rajvosa , ali nema smisla da se dijete upropasti :mrgreen:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 mar 2016, 18:30

jasminka je napisao/la: Pobijedioli mi sezonu prije u Lukavcu , vi poslije u Gracanici bez ikakvih incidenata , cisto sve egal
Upravo to. Bravo!
Došli u Lukavac, pobijedili (2-1) i malo nam poremetili koncepciju. Mogli smo doći u opasnu zonu tad. I niko nije riječi rek'o. Doduše, niko nije riječi rek'o ni nakon Gračanice i naše pobjede. Nisam jednom s (pravim) načelnikom i ostalim ljudima iz Bratstva sjedio i pio kafu i niko riječi nije rek'o. Zato bih zamolio Lukavčane da ne nasjedaju ovdje, a sve info koje imam (a znate da ih imam), možete dobiti lično. Znamo se mi mnogi ovdje i svakodnevno smo u ličnoj komunikaciji pa tako moRemo pričat' o svemu i svačemu. Ja sam na Lukama u Gračanici prisutan skoro isto vremena kao i na Jošiku tako da... :kafa:

Sad prestanimo kvariti temu, jer već dosta korova ima.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 17 mar 2016, 18:40

sodaacm je napisao/la:Ja neki dan napisah ovde kako mi nismo glupi da sa zapalimo za njegove debilske postove ,kad ono izgleda da sam se prevario... Ne odgovarajte debilu na postove ucinit cete nam , ovde, svima uslugu.
Nemaš se šta palit...čekaj to 29 kolo i boga moli da prije obezbijedite opstanak u suprotnom,,,biće.. :wave: :wave: :wave:

a za mog sugrađanina,,,ja sam mnogo češće u Javoru nego u Lukavcu,,,,i znaš onu pjesmu ciganče,ciganče,,,da ti kupim zlatno lanče.... :rol: :rol:

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 17 mar 2016, 18:44

Niko se i ne pali,čak šta više i ložim ovu budalu,vidim da je neuračunljiv :D

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 17 mar 2016, 18:47

Zoom088 je napisao/la:
jasminka je napisao/la: Pobijedioli mi sezonu prije u Lukavcu , vi poslije u Gracanici bez ikakvih incidenata , cisto sve egal
Upravo to. Bravo!
Došli u Lukavac, pobijedili (2-1) i malo nam poremetili koncepciju. Mogli smo doći u opasnu zonu tad. I niko nije riječi rek'o. Doduše, niko nije riječi rek'o ni nakon Gračanice i naše pobjede. Nisam jednom s (pravim) načelnikom i ostalim ljudima iz Bratstva sjedio i pio kafu i niko riječi nije rek'o. Zato bih zamolio Lukavčane da ne nasjedaju ovdje, a sve info koje imam (a znate da ih imam), možete dobiti lično. Znamo se mi mnogi ovdje i svakodnevno smo u ličnoj komunikaciji pa tako moRemo pričat' o svemu i svačemu. Ja sam na Lukama u Gračanici prisutan skoro isto vremena kao i na Jošiku tako da... :kafa:

Sad prestanimo kvariti temu, jer već dosta korova ima.
Svi ste vi fini i dobri sa čelnicima Bratstva,,a ovamo boga molite da se institucija malo potkvači,,,i onda na sijelo pa likujete kako ste hebali čaršiju...kompleksi su čudo,,,ja sam iskren i dabogda ispali iz lige a vi znate zašto...ako bude do Bratstva ispadate,,, :kafa:

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 17 mar 2016, 18:51

Brigada89 je napisao/la:Niko se i ne pali,čak šta više i ložim ovu budalu,vidim da je neuračunljiv :D
Palio ili ložio ili nešto treće,,,upamti sjever je tvoja budućnost,,, :opaopa: :opaopa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 17 mar 2016, 18:51

Zoom088 je napisao/la: NAsel

Nije on Zoom to je onaj P.o.s.k.o.k

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.