U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Mislim da možemo izvući remi protiv Sovjeta, i pobjedu što da ne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije, Belgija je prva iz razloga što su oni imali baš IDENTIČNE rezultate i na kraju su ih Belgijanci dobili na penale 4-3 u međusobnom dueluZukanovic je napisao/la:http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
Kod Belgije i Spanije je sve isto oba prvo mjesto
Ovo sam rijetko vidio, i Belgijanci i Španci 0-0 protiv Slovenaca a i jedni i drugi dobili Izrael po 1-0, u njihovom međusobnom bilo 0-0 al' Belgijanci na penale uzeli prvo mjesto jer vjerovatno nije bilo načina da se odredi ko je prvi ko je drugi osim penala i pobjede jedne od te dvije selekcije
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoćemo bunkerisat malo ha ? 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
To je to, ja sam se gore zayebao jer sam računao gol razliku i u utakmicama sa Gruzijom što se ne gleda u ovo trouglu. Al' eto sticajem okolnosti sam došao na isto tj. da ne smijemo izgubiti više od dva razlikehurem je napisao/la:2 - smijemo izgubiti 2:0 od Rusa, svaki veci poraz znaci da bismo bili tek treceplasirani...jer bi se zatvarao krug izmedju 3 repke, Italija, Rusija, BiH:
Italijani imaju gol razliku 4:1, u slucaju poraza od 2:0 mi bismo imali gol razliku 1:2, a Rusi 2:4...u tom slucaju bismo bili drugoplasirani..
a ako izgubimo 3:0 onda bismo imali gol razliku -2, 1:3, a Rusi -1, 3:4, u tom slucaju bismo bili 3.plasirani.
Naravno, vjerujem da nasi igraci nece podbaciti, mada nista nije nemoguce ako pogledamo u proslost...mozda nas i Gruzija pogura, dvije tekme su gutavo izgubili, mozda iznenade Talijane remijem.
Nesretni - bas smo nesretni, imas 6 bodova i opet nisi siguran putnik dalje, cak ni 2.mjesto nije zagarantovano...hmm...baksuzi smo prve klase.
Kad se sjetim EP u kosarci u Sloveniji, prvi put u povijesti da je neka reprezentacija ispala s 3 pobjede u grupi i nije nastavila dalje takmicenje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Daj neko informacija o našim kadetima,gdje igraju,ko su najveći talenti ? Veladžić je već igrao za pravi tim Sarajeva,dao je i gol u Premijer ligi jesenas.
imali ista novog oko Dzenis Burnica, jakupovic, Suljic, Curovic, Sabovic, redzic, adin bukva,Adnan Maric, Halvadzic, adi terzic, dresevic, Hadzikic...
nellic07 je napisao/la:Daj neko informacija o našim kadetima,gdje igraju,ko su najveći talenti ? Veladžić je već igrao za pravi tim Sarajeva,dao je i gol u Premijer ligi jesenas.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Na penale je uzela Belgija prvo mjesto, penali su završeni 4-3 u korist Belgijanaca.Zukanovic je napisao/la:http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
Kod Belgije i Spanije je sve isto oba prvo mjesto
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Teoretski ne možemo biti najgori drugi, ne zato što već imamo 6 poena a Španija 5. Već što imamo 3 boda protiv prvoplasiranih ili treceplasiranog. Rezultat protiv zadnjeg iz grupe se ne računa u toj računici kod najslabije drugog.
Da je Španija kojim slučajem igrala neriješeno sa Izrael om a dobila sloveniju, onda bi oni imali opet 5 bodova, ali kad odbiješ protiv zadnjeg bod, to bi značilo sa oni u tom poretku drugoplasiranih imaju 4 boda a mi sa porazom od Rusije 3, i tu bi bili lošiji od njih.
Ovako da ne komplikujemo, poraz od 3 gola znaci ispadanje, 0:2 i manje prolaz. U slučaju da italija ne dobije Gruzija možemo popušiti i 10:0
Da je Španija kojim slučajem igrala neriješeno sa Izrael om a dobila sloveniju, onda bi oni imali opet 5 bodova, ali kad odbiješ protiv zadnjeg bod, to bi značilo sa oni u tom poretku drugoplasiranih imaju 4 boda a mi sa porazom od Rusije 3, i tu bi bili lošiji od njih.
Ovako da ne komplikujemo, poraz od 3 gola znaci ispadanje, 0:2 i manje prolaz. U slučaju da italija ne dobije Gruzija možemo popušiti i 10:0
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma samo ih napast ba
Nadam se da će ga Sadiku uvaljat glavom i 7moj minuti i da ćemo bunkerisat do kraj utakmice .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ljudi ko je bio najbolji jel ko gledao ?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Evo pogledaj Rusija - Gruzija, bolji Gruzijci bili, u drugom poluvremenu Rusi nisu centra prelazili, mrtvi bunker. Mislim da nas ne mogu dobit tri razlike osim ako baš ne bude neka luda nesrećazizu1991 je napisao/la:Mislim da možemo izvući remi protiv Sovjeta, i pobjedu što da ne.
Šteta što ćemo biti uskraćeni za prenos (stream) protiv Rusa.
Uspjet cemo mi vec nekako prosuti to,ne berite brigu.
Mogu misliti da su se odredjeni ljudi iz saveza i oko saveza vec ponudili za saradnju i da se uveliko licitira scenarijima i cijenama.
Moze se ovo fino unovcit.
Mogu misliti da su se odredjeni ljudi iz saveza i oko saveza vec ponudili za saradnju i da se uveliko licitira scenarijima i cijenama.
Imali negdje gol da se vidi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sad sam presalto sve grupe , pogledajte pravila u elitnoj grupi pa grupu 8 . Mi smo maematicki na Evropskom prvenstvu jer se jedna grupa , grupa 8 zavrsila , uostalom provjerite sami , ne mozemo nikako bi iza Spanaca
http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ne vjerujem, prošla su ta vremena u savezu. Savez finansijski sigurno odlično stoji a rezultat omladinskih selekcija je možda i najbitniji da se fudbal u našoj zemlji podigne na veći nivo. Hoću reći, plasman na prvenstvo bi im sigurno donio više nego prodaja utakmice, vjerujem da su svjesni toga.Fidelis je napisao/la:Uspjet cemo mi vec nekako prosuti to,ne berite brigu.
Pare od prodaje nece ici savezu,krivo me razumijes.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem, prošla su ta vremena u savezu. Savez finansijski sigurno odlično stoji a rezultat omladinskih selekcija je možda i najbitniji da se fudbal u našoj zemlji podigne na veći nivo. Hoću reći, plasman na prvenstvo bi im sigurno donio više nego prodaja utakmice, vjerujem da su svjesni toga.Fidelis je napisao/la:Uspjet cemo mi vec nekako prosuti to,ne berite brigu.
A logika ti je pogresna,kod nas je bolje 100 milja meni nego milion savezu,odnosno svima nama.Uvijek je tako bilo.
I ne samo u fudbalu.
Kako misliš da će prodati utakmicu? I ko uopšte?Fidelis je napisao/la:Pare od prodaje nece ici savezu,krivo me razumijes.Raonffa je napisao/la:Ne vjerujem, prošla su ta vremena u savezu. Savez finansijski sigurno odlično stoji a rezultat omladinskih selekcija je možda i najbitniji da se fudbal u našoj zemlji podigne na veći nivo. Hoću reći, plasman na prvenstvo bi im sigurno donio više nego prodaja utakmice, vjerujem da su svjesni toga.Fidelis je napisao/la:Uspjet cemo mi vec nekako prosuti to,ne berite brigu.
A logika ti je pogresna,kod nas je bolje 100 milja meni nego milion savezu,odnosno svima nama.Uvijek je tako bilo.
I ne samo u fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.