U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

paulus
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:16

paulus je napisao/la:Sad sam presalto sve grupe , pogledajte pravila u elitnoj grupi pa grupu 8 . Mi smo maematicki na Evropskom prvenstvu jer se jedna grupa , grupa 8 zavrsila , uostalom provjerite sami , ne mozemo nikako bi iza Spanaca
http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
Moze li neko provjerit ovo i objasnit mi kako novinari nisu to skontali eno pravila elitne grupe sa strane na linku i grupa 8 gdje su zavrsili grupu spanci Belgijanci sa po 5 bodova pri tome odigravsi dvije nerjesene sa svima osim zadnjeg sto se oduzima .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2016, 16:20

paulus je napisao/la:
paulus je napisao/la:Sad sam presalto sve grupe , pogledajte pravila u elitnoj grupi pa grupu 8 . Mi smo maematicki na Evropskom prvenstvu jer se jedna grupa , grupa 8 zavrsila , uostalom provjerite sami , ne mozemo nikako bi iza Spanaca
Moze li neko provjerit ovo i objasnit mi kako novinari nisu to skontali eno pravila elitne grupe sa strane na linku i grupa 8 gdje su zavrsili grupu spanci Belgijanci sa po 5 bodova pri tome odigravsi dvije nerjesene sa svima osim zadnjeg sto se oduzima .
Al' možemo biti treći ako izgubimo od Rusije sa 3 ili više razlike, u tome je poenta :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 mar 2016, 16:21

Pa fino,Sake dobije instrukcije od šefova i kaze mu se da ce biti ugradjen,malo istumba sastav,podijeli krive savjete,ostavi rupe za koje naravno sazna i protivnik,i tome prilagodi svoju taktiku.

Taktika je vrlo uspjesno primjenjivana nekoliko puta.Po mome sudu,u utakmicama A reprezentacije protiv Nigerije i Irske,da se u proslost ne vracamo,ona je toga puna.

Uostalom sacekajmo,ja ne vjerujem dok ne vidim.E jedino ako smo vec plasirani kao sto kolega iznad veli.

Ono sto je sigurno,telefoni su uzareni a lesinari kruze.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 17 mar 2016, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 mar 2016, 16:24

paulus je napisao/la:
Stranicu prije je sve objasnjeno, stalno se u krug vrtimo...
Nismo mi nista osigurali matematicki jer jos uvijek mozemo zavrsiti 3. u grupi ako Italija pobjedi Gruziju a mi izgubimo od Rusije 3:0 ili vise.
Poraz od 2:0 nas vodi dalje i to je to.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 mar 2016, 16:27

Hajde, ostavite se sad teorija zavjere. Nema potrebe da kvarimo ovu lijepu priču.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:28

Raonffa je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Al' možemo biti treći ako izgubimo od Rusije sa 3 ili više razlike, u tome je poenta :D
Od Rusije koja je primila 4 komada od italije , uostalom zar se ne gledaju medjusobni gdje smo mi dobili Talijane i jos nes Talijani moraju dobit Gruziju i mi izgubit 4 0 . Pa ako to postignu neko je prodo 100 %

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2016, 16:29

Fidelis je napisao/la:Pa fino,Sake dobije instrukcije od šefova i kaze mu se da ce biti ugradjen,malo istumba sastav,podijeli krive savjete,ostavi rupe za koje naravno sazna i protivnik,i tome prilagodi svoju taktiku.

Taktika je vrlo uspjesno primjenjivana nekoliko puta.Po mome sudu,u utakmicama A reprezentacije protiv Nigerije i Irske,da se u proslost ne vracamo,ona je toga puna.

Uostalom sacekajmo,ja ne vjerujem dok ne vidim.E jedino ako smo vec plasirani kao sto kolega iznad veli.
Čitao sam sve do ovog dijela sa Irskom i Nigerijom, onda sam skontao da si malo paranoičan druže :D

Ne znam koliko misliš da Sake može dobiti da proda utakmicu al' ja ti garantujem da će puno više dobiti ako ode na EP, prvo on kao trener a pogotovo igrači koji će biti skautirani od najboljih klubova na svijetu.

Da ne pričamo o tome kako će dobiti izdašniji ugovor od saveza a možda nafata i kakav klub.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:30

Plus da dodam na sve to Rusi sa nerjesenim idu dalje a ako napadnu rizikuju da ispadnu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2016, 16:32

paulus je napisao/la: Od Rusije koja je primila 4 komada od italije , uostalom zar se ne gledaju medjusobni gdje smo mi dobili Talijane i jos nes Talijani moraju dobit Gruziju i mi izgubit 4 0 . Pa ako to postignu neko je prodo 100 %
Da, Talijani moraju dobiti Gruziju a Rusi nas 3-0 ili više, znači ne četiri nego tri razlike i u tom slučaju ispadamo. Uostalom poenta je da još nismo na Euru kako si ti mislio a to šta će se desiti desiti u nedjelju tek treba vidjeti.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 mar 2016, 16:33

Ne pametuj bezveze života ti. Teoretski je moguće da se ne plasiramo i to je to.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 mar 2016, 16:33

Nije zavjera.Jesmo li svjedocili praznoj lijevoj strani protiv Nigerije,jesu li oni upravo tu kidisali ko sumanuti,jesmo li svi vidjeli gdje smo suplji i sta treba popraviti,je li selektor cijelu utakmicu pred ocima imao tu suplju stranu,je li je i u jednom momentu zatvorio....?

Nije to teorija nego praksa,na zalost.

A ne da mi se sad o Irskoj,nekad kasnije.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:35

Da su pametni i jedni i drugi nabijat loptee i alat se na svaki faul i zabari out

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 17 mar 2016, 16:35

Steph je napisao/la:Ne pametuj bezveze života ti. Teoretski je moguće da se ne plasiramo i to je to.
Pa da,i kad se teorija ostvari bice,kakva steta,nismo imali srece itd.
I ujeo vuk magarca.A i ti ces prvi podrzati to o neimanju srece.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:37

Raonffa je napisao/la:
paulus je napisao/la: Od Rusije koja je primila 4 komada od italije , uostalom zar se ne gledaju medjusobni gdje smo mi dobili Talijane i jos nes Talijani moraju dobit Gruziju i mi izgubit 4 0 . Pa ako to postignu neko je prodo 100 %
Da, Talijani moraju dobiti Gruziju a Rusi nas 3-0 ili više, znači ne četiri nego tri razlike i u tom slučaju ispadamo. Uostalom poenta je da još nismo na Euru kako si ti mislio a to šta će se desiti desiti u nedjelju tek treba vidjeti.
Ne mogu nikako da skontam sto bi rusi gulili da nas izbace ako vec i sami idu i rizikovat da sami ispadbu , cak i ako povedu recimo , ne mislim da ce srlja da zabiju jos dva jer im nista ne znaci

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 mar 2016, 16:37

paulus je napisao/la:Da su pametni i jedni i drugi nabijat loptee i alat se na svaki faul i zabari out
Cekaj malo, Rusi moraju ostvariti bolji rezultat od Talijana. Imaju po 3 boda oba tima, ali Tale bolji medusobni omjer. Znci Rusima odgoara remi, samo ako Tale izgube od Gruzije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 mar 2016, 16:39

Fidelis je napisao/la:
Steph je napisao/la:Ne pametuj bezveze života ti. Teoretski je moguće da se ne plasiramo i to je to.
Govorim Paulusu, koji proziva medije bez razloga... :mrgreen:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:39

Fidelis je napisao/la:
Ma ovo nije teoreski , Rusi nas moraju dobit 3 0 a njima dosta nerjeseno da idu ko i mi plus nisu neka ekipa ako su od zabara primili 4 komada , Znaci ovo je napij se vode sa izvora

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 mar 2016, 16:41

ako prokockamo ovo, momentalno ugasiti ove selekcije
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 mar 2016, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2016, 16:41

paulus je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ne mogu nikako da skontam sto bi rusi gulili da nas izbace ako vec i sami idu i rizikovat da sami ispadbu , cak i ako povedu recimo , ne mislim da ce srlja da zabiju jos dva jer im nista ne znaci
Brate Rusi zavise od Talijana, ako Talijani dobiju Gruziju što je vrlo realno onda Rusi nas moraju dobiti 3-0 ili ispadaju. Ako Talijani odigraju neriješeno sa Gruzijom onda je Rusima dovoljna bilo kakva pobjeda protiv nas i mi i oni idemo dalje a Talijani ispadaju i treći slučaj ako Talijani izgube od Gruzije onda je Rusima dovoljan x protiv nas.

E sad ti skontaj koliko je realno da Talijani ne dobiju Gruziju i samim tim koliko je realno da Rusi neće morati zapeti protiv nas da dobiju 3-0 :D

@Fidelis

Vidjećemo, nećemo džaba trovati temu tim stvarima.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 17 mar 2016, 16:44

Mokes je napisao/la:
paulus je napisao/la:Da su pametni i jedni i drugi nabijat loptee i alat se na svaki faul i zabari out
Cekaj malo, Rusi moraju ostvariti bolji rezultat od Talijana. Imaju po 3 boda oba tima, ali Tale bolji medusobni omjer. Znci Rusima odgoara remi, samo ako Tale izgube od Gruzije.
Mah manara ne znam sa se mantam i ja Rusija ta je dobila Gruziju 1 0 i izgubila od Italije 4 0 , ako izgubimo 3 0 od take ekipe u utakmici za Euro neko je pare uzo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.