U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Izvini Steph.
Nista,molit cemo Boga,prirodu i Hare Krisnu i apelovati na mrvu postenja,morala,dostojanstva...Zbog ove ocigledno talentovane djece i zbog nase napacene zemlje.
Evo,nudimo kraljevima da im mi namirimo koliko bi bio taj tal,samo nek puste djecu na evropsko.
Nista,molit cemo Boga,prirodu i Hare Krisnu i apelovati na mrvu postenja,morala,dostojanstva...Zbog ove ocigledno talentovane djece i zbog nase napacene zemlje.
Evo,nudimo kraljevima da im mi namirimo koliko bi bio taj tal,samo nek puste djecu na evropsko.
Gdje se igra ovo kadetsko evropsko prvenstvo?
U Azerbejdžanu.Lakoste je napisao/la:Gdje se igra ovo kadetsko evropsko prvenstvo?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako nas dobiju 3 0 imamo istu gol razliku Belgija i Spanija su imali isto tako pa su na penale odlucili 1 mjesto
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- SuperPippo
- Kontakt:
E budalice.edinedin1 je napisao/la:Nedim Hadzic iz Sarajeva nista nije pokazao u kadetskoj reprezentaciji i normalno da je tek treci izbor, pa lako je davati Mladosti dva puta po 5 golova, momku svaka cast na svim golovima, ali repka je nesto drugo, ta ekipa se uigravala i on je tu na klupi gdje mu je realno i mjesto. Tesko cemo mi preko Rusije i Italije na Evropsko, jedino ako budemo bas imali neke lude srece. Za ove koji ne znaju Kovac je rodjen u Beogradu, tako da je logicno da igra za Srbiju, a on igra za nas, prema tome ....
Ma daj ba teorije , jedino ko nas moze hebat smo mi , dobijemo ljude koji su rasturili tu Rusiju i sad trebamo primit 3 od tih .
- SuperPippo
- Kontakt:
Zacepio je on usta ovim golom tebi i svim pljuvacima, pasa Hodzic je isto trpao ko on pa je tek zadnju godinu prebacen u prvi tim kad je bio izlazna generacija juniroa u zelji tako da poklopite se i sutite uzivajte.Peace je napisao/la:I sto ce reci 4 ekipe skoro 20 golova, u ostalim slabo... nije bas relevantno to trpanje u svom uzrastu... hajd da on daje dosta golova za juniore pa inekako... tj 2 god starijim od sebe, pa 15-20 golova 2 god starijim od sebe je bolje nego 40-50 u svom uzrastu... al on nikako ni ne igra za juniore... pa se to u svakom slučaju uzima sa dozom rezerve...
Hahahahaha ti si baš uporanpaulus je napisao/la:Ako nas dobiju 3 0 imamo istu gol razliku Belgija i Spanija su imali isto tako pa su na penale odlucili 1 mjesto
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- PeppermintSA
- Kontakt:
Zato i pravimo rezultate, jer smo škartirali te dijasporske prevare i poluproizvode koje nam trpaju niz grlo zadnjih petnaest godina u omladinskim selekcijama.Tarik91 je napisao/la:Cudi me da nisu testirali vise igraca iz citave Bosne a ne samo iz Sarajeva. Nije valjda da nemamo vise igraca iz dijaspore..?A sta sa 2000 godisnima..?
Hvala kurcu da smo ih se kutarisali više i dali priliku našoj djeci. Rezultat odmah neizostaje.
onaj oni karacic jel on jos selektor neke , nije pobjedio od pocetka brojanja Hidzretske .
Jel ko pregledo cijeli snimak Gruzije i Rusije , yebo majku jesu nafakli zabise u nadoknadi prvog pol. ma mogu se ukrotit kako god.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
DJECO!!!

Postoji li negdje snimak gola Hadžića?
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Koji je vama qurac ljudi, momci naprave najveci rezultat u historiji a vi tu spominjete teorije zavjere i da ne smijemo izgubit 3 razlike, halo jestel vi normalni, pa ti rusi su od Italije popili 4 komada bez obzira sto su igrali s igracem manje 4 gola je previse za ozbilju ekipu, i danas na srecu dobili Gruziju, Gruzija ih razbila 17-5 sutevi, a oni dali jedan na srecu i sacuvali bunkerom, i sad trebaju nama uvalit 3 komada????? Pa vi ste poludili svi, cuj da Sakib proda utakmicu
Idite se lijeciti.
Sakibe i djeco 
Idite se lijeciti.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Nema nažalost, barem ne još uvijek.Steph je napisao/la:Postoji li negdje snimak gola Hadžića?
Ne treba nista kalkulirati vec odigrati posteno i muski do kraja. Pobijediti Rusiju i ici na EP sa 9 bodova. Kalkulacije i bunker bi mogle dovesti do momenta koji bi mogao napraviti probleme. Jos samo da dodam da Gruziju nikako ne treba podcjenjivati jer ih ni ovi nasi momci nisu nadigrali. Bogme je drugo poluvrijeme protiv Gruzije nasu ekipu spasavao Vasilj i unatoc nasoj pobjedi golman je po meni bio igrac utakmice. Tako da ne treba ni umanjivati vrijednost ove pobjede Rusije protiv Gruzijaca niti podcjenivati kvalitet Rusa niti bilo koga drugoga. Skupiti glave pa hrabro i muski dobiti i ove Ruse. Ovo je ocito jako dobra kadetska ekipa BiH. Nisu oni slucajno ni one Crnogorce 2 puta natamburali. I djetici su se plasirali u dodatne kvalifikacije i nije ih bilo lako 2 putat klepnuti u gostima.
Nevjerovatno da momak ne moze skontati najprostiju matematiku, ni pravila, on i dalje po svomRaonffa je napisao/la:Hahahahaha ti si baš uporanpaulus je napisao/la:Ako nas dobiju 3 0 imamo istu gol razliku Belgija i Spanija su imali isto tako pa su na penale odlucili 1 mjesto
Dragi Pauluse gleda se medjusobni omjer, ako Italija dobije Gruziju, a Rusija nas, imat ćemo po 6 bodova mi, Italija i Rusija, ako izgubimo dva razlike onda cemo imati gol razliku -1, a rusi -2 (jer su izgubili od Italije 0:4), italijani '+3, i idemo kao drugi, a ako izgubimo tri ili više razlike onda idu Italijani i Rusi. Majke mi nije tolko komplikovano samo se dobro skoncetriši.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Uz to gruzija ima teoretske sanse ea drugo mjrsto a u obje tekme su bili bolji.
Envoyé de mon GT-S7710 en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon GT-S7710 en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Utakmica završila prije više od 4 sata, a mi nemamo gdje gola pogledati
. Jesu to na marsu igrali?
Trenutno korisnika/ca: HariTz, napapijri1987 i 19 gostiju.