R.Beaubois 10,5 više 1,60 wwin
Ko igra u wwinu ovo bi trebao biti poklon u ostalim kladama je na 13,5 14,5 koseva
Lik igra u odlicnoj formi zadnjih 5 u EK postize 14,12,23,17,16 dok u Francuskom prvenstvu zadnjih 6 utakm 22,21,19,16,17,16
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kralju ala ih skidas, kapa dole...svaka cast...pa koji god par da sam ovdje tvoj vidio prosao jeadis30 je napisao/la:Cibona i Enisey ko GS I Phoenix 115 koseva poluvrijeme![]()
R.Beaubois 10,5 više 1,60 wwin
Ko igra u wwinu ovo bi trebao biti poklon u ostalim kladama je na 13,5 14,5 koseva
Lik igra u odlicnoj formi zadnjih 5 u EK postize 14,12,23,17,16 dok u Francuskom prvenstvu zadnjih 6 utakm 22,21,19,16,17,16
Evo ihmdeebosna je napisao/la:
PS @Adis30 ajd baci kojeg igraca za nba
Skoro pa cijela ekipa povrijedjenabambus je napisao/la:Zasto je ovolika kvota na Memphis Grizzlies ?
za aminua stoji tip under,al on nema nikakve veze sa duncanom i aldridgeomSPY je napisao/la:Lopez 21,5 VIŠE
Hood 15,5 VIŠE
Aminu 9,5 MANJE
Lopez protiv Čikaga koji je u jednoj velikoj banani što se rotacije igraca tiče. Mislim da su tu večeras najranjiviji i da će Lopez to iskoristit. Hayward je večeras upitan za meč, piše da je doubtful što u večini slučajeva znaci da neće igrat ali eto treba sačekat informaciju. Može on Finixu i sa Haywardom ubacit 16 poena ali ukoliko on ne nastupi Hood je strogi over. Aminu, igraju protiv Spursa. Mislim da se neće nadavat koševa večeras protiv TImija i Aldriđa. Moguć je i BO tako da dosta realan under. Kvota 6,86, uplata 10 zmajevi kladionica
Dobrodosao nazad Mikyzgmiky je napisao/la:pošto je danas St.Patricks day jedan prijedlog od mene za dobra stara vremenatj dva
Tottenham-Borussia D. over 1.5 1.pol 2.50
od igrača H.Kane daje gol 2.40
pozz za staru raju i pišemo si preko poruka, poseban pozz za bevandu
kane sa klupe pocinjezgmiky je napisao/la:pošto je danas St.Patricks day jedan prijedlog od mene za dobra stara vremenatj dva
Tottenham-Borussia D. over 1.5 1.pol 2.50
od igrača H.Kane daje gol 2.40
pozz za staru raju i pišemo si preko poruka, poseban pozz za bevandu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.