FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
kako 15 uzastopnih četvrtfinala kad smo 2007. igrali Kup Uefa?
- anton 1983
- Kontakt:
Također! Pa da i nije, kaj se nesećate skupine Deportivo, Lens , Milan. Nekako mi to sve malo smrduckacoelho41 je napisao/la:kako 15 uzastopnih četvrtfinala kad smo 2007. igrali Kup Uefa?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
15 ukupno od '92.
tačno, i da uzmemo u obzir da se samo mjeri kad smo igrali LP, tad smo ubjedljivo zadnji bili sa dva remija protiv strašnog Lensa, to su nam jedini bodovi meščini tad bilianton 1983 je napisao/la:Također! Pa da i nije, kaj se nesećate skupine Deportivo, Lens , Milan. Nekako mi to sve malo smrduckacoelho41 je napisao/la:kako 15 uzastopnih četvrtfinala kad smo 2007. igrali Kup Uefa?
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kad primismo sinoć gol za 0-2, prvi koji mi je naumpao je PEP, Karlo ili kako već
Ima nešto ba i u ovom forumu, mada su dosta slabije rasprave nego ranije, ali dobro.
Hajde da se svi potrudimo da ovaj naš podforum dignemo na noge, i da postanemo najjača tema na forumu.
Ima nešto ba i u ovom forumu, mada su dosta slabije rasprave nego ranije, ali dobro.
Hajde da se svi potrudimo da ovaj naš podforum dignemo na noge, i da postanemo najjača tema na forumu.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- farinelli123
- Kontakt:
& је % за " & $ $ & ' па $ ? $. $
& ". Оно % су " & " $ ? је ? " & $ $ $ је " засејан " у ' познатој "; % & је " аутостопер са све "& & спенсер" " на ' $ & њ. " ' онај ? ' $ Пеп " $ на & " не $ & ? ? у $ трофеја. % ¥ " % ? & -, ¥ ' се %. Ова " $ " - $ " $ $ &.
•
Na stranu sve al ovaj kimih ne moze igrat stopera nikako bar ne jos dok ne dobije na kilazi I visini jer svaki duel se odbijao od igraca kojeg cuva ne samo sinoc nego inace. Lako se branit protiv werdera I slabijih ekipa al dok dodje ozbiljnija ekipa protivnicki napadaci ce nam lahko stvarati prilike.
joj hamo vidi mu glave
Sa ovim se apsolutno slazem!!! Kao da je presjedio sezonu na klupi i dosao na svoje!muamerc je napisao/la:Ovaj momak me je kupio, odavno neko nije pokazao vise radosti i energije![]()
RESPECT
Stern des Südens
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kimmich vam je bio najslabija karika u ovom dvomeču. Realno. Pored Pepa. Da vas on nije ograničio svojim viđenjem fudbala ne bi vaš prolaz nikad došao u pitanje. Sreća pa ide, počeo mi se gaditi Bayern zbog njega, a inače sam uvijek vas uvijek gotivio.robben je napisao/la:Na stranu sve al ovaj kimih ne moze igrat stopera nikako bar ne jos dok ne dobije na kilazi I visini jer svaki duel se odbijao od igraca kojeg cuva ne samo sinoc nego inace. Lako se branit protiv werdera I slabijih ekipa al dok dodje ozbiljnija ekipa protivnicki napadaci ce nam lahko stvarati prilike.
Da se vratim na Kimmicha, slažem se da ovakav kakav je ne može igrati štopera. Premlak je i prelahko ispada. Pa i sinoć je zaslužio crveni zbog onog lakta, ili drugi crveni barem kod onog faula nad Pogbom kod šesnaesterca. Dodamo li na to i njegove greške u prvom susretu sve bude jasno.
Ali ko zna, možda nešto i bude od njega. Nisam ekspert
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Bayern@heart
- Kontakt:
@L'Avvocato Kimih i onako nije stoper nego zadnji vezni i u budućnosti je nasljednik Xabija stopera sad igra samo zato što nema Boatenga
Danas zdrijeb, volio bi izbjeci Barcu i Atletico, a zelja je Man City 
znaci momci danas dobijamo prcelonu ili PSG 100%
daj odma ,ko bude pobjednik duela tja ce biit prvak evrope
daj odma ,ko bude pobjednik duela tja ce biit prvak evrope
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Nismo mi jos spremni za Barse bez ovih stopera. Iznabijali bi nas. Tako danas sto lakse to bolje, dok se ovi ne vrate.
Nikad dočekati izvlačenje ubi ova neizvjesnost. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma kad vidim kako Arsenal olako stvara sanse Barseloni, sa zdravom odbranom i Vidalom i Martinezom da zatvore Barsin napad ja se nimalo ne bi brinuo za prolaz. Jos kad se uzme u obzir kakve "igracine" cine odbranu Barse
.
Samo je njima jedina prednost Pep.
Ima igrace koji mogu da pojedu bilo koji tim, ali on i njegova filozofija i famozna taktika.
Ima igrace koji mogu da pojedu bilo koji tim, ali on i njegova filozofija i famozna taktika.
Mia San Mia
Samo nas on može gurnuti u provaliju, krenuo bi previše otvoreno a napad Blaugrane bi to uredno kaznio.R32 je napisao/la: Samo je njima jedina prednost Pep.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Re: RE: Re: FC Bayern München
Pa da, nije da je napad nesto tesko zaustavit.. Btw Pique je alfa i omega odbrane Barce, a u srijedu nije igraoR32 je napisao/la:Ma kad vidim kako Arsenal olako stvara sanse Barseloni, sa zdravom odbranom i Vidalom i Martinezom da zatvore Barsin napad ja se nimalo ne bi brinuo za prolaz. Jos kad se uzme u obzir kakve "igracine" cine odbranu Barse.
muamerc je napisao/la:Nismo mi jos spremni za Barse bez ovih stopera. Iznabijali bi nas. Tako danas sto lakse to bolje, dok se ovi ne vrate.
ako nista javi ce biti fit boa bi moga u revans zasto ne
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- anelbavarac
- Kontakt:
@Sarma katalonac u dusi, vidi se
Zrijeb, ko god prolazimo.
Zrijeb, ko god prolazimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.