FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Isto mi pade na pamet.uhvatit se kakvog camca pa ih s jezera ubit sa wagnerom 
Nije do specijalaca. Ni do Securitasa. Klub je kriv, treba priznat i kad pogriješe. Nisu angažovali ljudi da osiguravaju onoliko kolika je inače norma, trebalo je biti još barem 20-tak zaštitara oko terena. Provjereno.katarakta je napisao/la:Na Koševu je vrhunski organizovana utakmica. Naši drotovi makar trebaju prepisat. Očekivana kazna, jer je propust u organizaciji i da su specijalci bili gdje su trebali da budu, oni ne bi pomislili da krenu prema atletskoj stazi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad ce garant bit rigoroznija kontrola na ulasku i nas domacih cc
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Jel ko vidio sliku da je i onaj Husic danas trenirao u Simin Hanu
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Kakvi su ono naruceni tekstovi u klixu sunce ti da Husrefa vrate 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ovi komentari za izjavu Husrefa o tome kako voli FK Sarajevo su besmisleni.Pa vidite da sarajevski novinari svo vrijeme čovjeka ljubomorno ispituju vezano za FK Sarajevo,od kako je počeo nizat uspjehe,posebno nakon uspješne jeseni.Normalno da će reć da voli taj klub,igrao je u Sarajevu,bio trener,žena i djeca žive tu.Musemić je maksimalno usredotočen na Slobodu,pregazio je Sarajevo i hita ka duploj kruni sa Slobodom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce da ga vrate da mu mogu psovati mrtve, dijete i gadjati bakljamaTaRgEt_ je napisao/la:Kakvi su ono naruceni tekstovi u klixu sunce ti da Husrefa vrate
A inace i Horde su mu psovale kad je Krpic zabio.
tuzlak1987 je napisao/la:Mramore kupi vuvuzuele i pred motel
auuu karte za Želju puštene u pretprodaju na CD Shop Mido, da se ne bi stvarala gužva, biće naroooda bićee..Jel mi može neko reći kakva je situacija za karte kod Fukara, jel neko uzimo, šta kažu iz UG hoće li bit dovoljno za sve članove? Nisam još stigo uzet..neće biti problema sutra, neću izvisit nadam se?
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 17 mar 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
tzmalisa je napisao/la:nikako ne mogu da skontam, polijepljeni plakati po gradu ''sloboda - zeljo'', i na dosta mjesta sam vidio da su plakati poderani
pitanje dana
zašto?
preči je Dado polumenta u Galaksisu
Solina navija za Slobodu!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Il aleksandra prijovicSOLINA je napisao/la:tzmalisa je napisao/la:nikako ne mogu da skontam, polijepljeni plakati po gradu ''sloboda - zeljo'', i na dosta mjesta sam vidio da su plakati poderani
pitanje dana
zašto?
preči je Dado polumenta u Galaksisu
-
intercontinental
- Kontakt:
Ja sam dana kupio 3 karte kod Mide,kaže da prodaja ide odlično što znači pun Tušanj (kol'ko tolko zbog ovih hajvana iz sa) 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nece niko ostati bez karte, koliko ima clanski toliko je obezbijedjeno i karticoelho41 je napisao/la:auuu karte za Želju puštene u pretprodaju na CD Shop Mido, da se ne bi stvarala gužva, biće naroooda bićee..Jel mi može neko reći kakva je situacija za karte kod Fukara, jel neko uzimo, šta kažu iz UG hoće li bit dovoljno za sve članove? Nisam još stigo uzet..neće biti problema sutra, neću izvisit nadam se?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
i polovkaklma1 je napisao/la:hocel se moci glavusica unijeti
Cc sto su hajvani? Ne vrijedajte ba ljude bezveze.navijaj i voli svoje.bilo i ostace.
0,33 bez problemaNYKnicks Fan je napisao/la:i polovkaklma1 je napisao/la:hocel se moci glavusica unijeti
I triest deka mezetine
-
intercontinental
- Kontakt:
za ono od prošli put,zbog tog hajvani,zato što su gađali penzionere i djecu!Sariel je napisao/la:Cc sto su hajvani? Ne vrijedajte ba ljude bezveze.navijaj i voli svoje.bilo i ostace.
u transu pjesma nek zagrmi
Slobodini igrači sa 2 žuta kartona.
Zeba Zajko, Ordagić Amer, Stjepanović Nemanja, Veselinović Mladen, Haurdić Anes.
Zeba Zajko, Ordagić Amer, Stjepanović Nemanja, Veselinović Mladen, Haurdić Anes.
Ja volim FK Tuzla City
E zato ima organizator obezbjedjenje i policijaintercontinental je napisao/la:za ono od prošli put,zbog tog hajvani,zato što su gađali penzionere i djecu!Sariel je napisao/la:Cc sto su hajvani? Ne vrijedajte ba ljude bezveze.navijaj i voli svoje.bilo i ostace.
drug .njima njihovo nama nase.
SLOBODA TUZLA na prvom mjestu.sve receno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.