BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Gotovo je ovo haj bice bolje u Miami-u .Nema serve I nema forhanda I nema backhanda .Nema nista ybg .
Nije svadja toliki problem...svadjao se i Mekenro....al ovaj naš ko da ima prekidač, odjednom klik i počne mlatarat reketom ko da igram ja a ne profesionalni teniser...Mentalna blokada, poremecaj, možemo nazvat kako hocemo, postoje ljudi placeni i strucni da pomognu da s eto otkloni...Dotad, mi smo saucesnici u budalaštini, bolje reć voajeri budalaštine....Željo je šampion
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ja kad bih ovako gubio meceve dobro bi se zapitao jesam li ja za ovaj sport.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nikad,ali bas nikad nisam pisao protiv naseg sporta uopste,ali ovo je preslo sve granice ukusa. Amaterizam je blaga rijec za ovo neznanje.nezalaganje i sve sto rijec NE moze povezivati. Bjezi batamo,amateru jedan. Ovo je prevsrilo svaku mjeru. Vrati se u Prijedor,Doboj,Kiseljak,Brcko.
BosnaE
Čovjek treba okončati karijeru jer je zalutao u sport i posvetiti se psihičkom zdravlju.
Čovjek ga rasturio u prvom setu nemogu da objasnim sam sebi kako vako mozes da padneš i umjesto da upise 9 bodova na ATP listi on pakuje kofere
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima sve to, osim servisa, fh je sad solidan na betonu, odlično je pogađao s njim u 1. setu ali nakon one male svađe je sve stalo. On nema pameti, dok to ne nabavi nema od njega ništa, mogao je a može još uvijek da napravi velike stvari u karijeri ali bojim se da neće jer će ga psiha uništit.BosnaSTL je napisao/la:Gotovo je ovo haj bice bolje u Miami-u .Nema serve I nema forhanda I nema backhanda .Nema nista ybg .
Mislim da je ovim rezultatom MD RG-a izgubljen. Samo nisam 100% siguran kad se briše Casablanca prije ili poslije entry liste RGa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ne pozdravi se na kraju
Ovo nije normalno nikako ko da je namjestajka
Paksu zesci .oldtown1990 je napisao/la:Ne pozdravi se na kraju
Nista on nema .Parrdon zayebo sam se ima DROPSHOTUnofficialpage je napisao/la:Ima sve to, osim servisa, fh je sad solidan na betonu, odlično je pogađao s njim u 1. setu ali nakon one male svađe je sve stalo. On nema pameti, dok to ne nabavi nema od njega ništa, mogao je a može još uvijek da napravi velike stvari u karijeri ali bojim se da neće jer će ga psiha uništit.BosnaSTL je napisao/la:Gotovo je ovo haj bice bolje u Miami-u .Nema serve I nema forhanda I nema backhanda .Nema nista ybg .
Mislim da je ovim rezultatom MD RG-a izgubljen. Samo nisam 100% siguran kad se briše Casablanca prije ili poslije entry liste RGa.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 17 mar 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Tenis u BiH,hmmmm
Jado jadni, imal shminke poznavaoca **** li ga vavrinka
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
oldtown1990
- Kontakt:
Da ga hoce suspendovat volio bih nego ista, da se ne pati dzabe, ni on a bgm ni mi...BosnaSTL je napisao/la:Paksu zesci .oldtown1990 je napisao/la:Ne pozdravi se na kraju
-
FcNankatsu
- Kontakt:
Re: BiH Teniseri,teniserke
Udarile pare u glavu... odraz drustva koje ga je izrodilo
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Nema ono sto je najvaznije u tenisu, a to je psiha.Unofficialpage je napisao/la:Ima sve to, osim servisa, fh je sad solidan na betonu, odlično je pogađao s njim u 1. setu ali nakon one male svađe je sve stalo. On nema pameti, dok to ne nabavi nema od njega ništa, mogao je a može još uvijek da napravi velike stvari u karijeri ali bojim se da neće jer će ga psiha uništit.BosnaSTL je napisao/la:Gotovo je ovo haj bice bolje u Miami-u .Nema serve I nema forhanda I nema backhanda .Nema nista ybg .
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Re: Tenis u BiH,hmmmm
Yebem ti Damire pogano sve, smetljaru jedan! Treba mu preispitat psihu, odmah ga u ludaru strpat a i pokrenuti opsezne istrage da li namjesta meceve. Ovo je nevjerovatno sta radi, ne pozdraviti se sa covjekom i to mu nije prvi put smetljaru. Nikad nisam nekog naseg sportistu pljuvao i ovakve rijeci koristio, pa cak ni za hebenog sakatog na stelu pozvanog Kvrzica velevakta, ali ovo je dno dna. Stidi se klosaru!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sve uslove ima. Sponzor kakav je da je . Udovoljava se da ne igra za DC .
IZGUBI COVJECE OD 10 000. IGRACA NA SVIJETU NIJE PROBLEM.
Al ne budi levat i supak.
Bjezi ba , zlo si zivo. Osvoji RG,nista mi ne znaci vise.
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
IZGUBI COVJECE OD 10 000. IGRACA NA SVIJETU NIJE PROBLEM.
Al ne budi levat i supak.
Bjezi ba , zlo si zivo. Osvoji RG,nista mi ne znaci vise.
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
BosnaE
Sljedeci turnir sto odigrao dobro vecina ce nas reci bravo majstore yebat nas.
E bas tako ali ovaj put bez meneBosnaSTL je napisao/la:Sljedeci turnir sto odigrao dobro vecina ce nas reci bravo majstore yebat nas.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ja za sebe mogu reci da mu necu vise "kapu skinuti"kad bi sve GS u godini osvojio. Za mene je u rangu tenisera iz Gvineje Bisau. Ovo je vise prevrsilo sve mjere.BosnaSTL je napisao/la:Sljedeci turnir sto odigrao dobro vecina ce nas reci bravo majstore yebat nas.
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 17 mar 2016, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.