Možeš se ti brato pucat žutim a da ne mjenjaš klub za koji navijaš. Nebi bio prvithemaniaks je napisao/la:Ja da navijam za velez u venu bi se fekoCocaine je napisao/la:Bola prcila vas vise ta prica. Ko je prodao ko kupio i ko je preslikao statut. Dosadno vise. Puknes se alkoholom i pustiš Marvina Gayea
[youtube][/youtube]
Vrh vrhova
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kucam, trazim nesto po googlu i prvu sliku sto otvori imam sta da vidim
- FrantoBauzek
Stadion Tusanj, Subota sa pocetkom u 15hFrantoBauzek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na Tusnju ovo ocekuje Strumpfove![]()
![]()
![]()
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kucam, trazim nesto po googlu i prvu sliku sto otvori imam sta da vidim![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Coromandel
- Kontakt:
samo da uokvirim, trebaće mi kasnije kad se budem smijaoamazon je napisao/la:Almir Hurtić: Još uvijek se ne odričem titule
tito te je.bo kakav cirkus od kluba hahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHANAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kucam, trazim nesto po googlu i prvu sliku sto otvori imam sta da vidim![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vidi ovog Bilzerianadzelllo je napisao/la:BSV tj.Bosansko Svinjsko Valjanjeamazon je napisao/la:Pitarska tkz stoka od kluba
Guziš li i dalje?
1946
Ka'e nemoj da ti plesku zviznem.
Jel se to Sloboda boys boje kladiti?
Nije valjda samo Muki vs Eldinica I Ajzea vs ? (Ne znam mu nick al znam da se kladio)
Hajde ba juce vas bagrcavi pita 5 puta hocel ko u avatar I potpis. Hastra hastra izdace vas Zeba ili mu pucamo fatwu za sva vremena.
Nije valjda samo Muki vs Eldinica I Ajzea vs ? (Ne znam mu nick al znam da se kladio)
Hajde ba juce vas bagrcavi pita 5 puta hocel ko u avatar I potpis. Hastra hastra izdace vas Zeba ili mu pucamo fatwu za sva vremena.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
BitiSrcemVezan je napisao/la:Vidi ovog Bilzerianadzelllo je napisao/la:BSV tj.Bosansko Svinjsko Valjanjeamazon je napisao/la:Pitarska tkz stoka od kluba
Ko je dir'o, momčino?
Guziš li i dalje?
lezVe do bagro
Pito sam ih i ja vise puta ali se ne javlja nikoMuhamedTM je napisao/la:Ka'e nemoj da ti plesku zviznem.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Tan nema ambicija da Cardiff uvede u Premiership, a ne da od Sarajeva pravi evropski klub
Njemu je bitna Akademija, i da talentovane mlade igrace salje u Kotrijk, u ponajbolju ligu za razvoj mladih igraca.
Sto se kluba tice, pozitivno je sto nemaju dug i ostaje im ta osvojena titula, ali povratak u prosjek bh fudbala je vec uslijedio.
S druge strane, za ovo sto radi Zeljeznicar imam samo rijeci hvale.
I Sloboda bi mogla postati i ostati bitan faktor, barem okvirima lige. 
Sto se kluba tice, pozitivno je sto nemaju dug i ostaje im ta osvojena titula, ali povratak u prosjek bh fudbala je vec uslijedio.
S druge strane, za ovo sto radi Zeljeznicar imam samo rijeci hvale.
- amazon
- Kontakt:
muki priznaj raji da si ti ovaj lijeviMuhamedTM je napisao/la:Ka'e nemoj da ti plesku zviznem.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irfo u svakom sportu za najvece negativce navija
Kladiti cu se ja, ako Sloboda izgubi 15 dana avatar i potpis. Naravno iskljucuje se **** faca Amara Osima, njega necu postaviti, ne podrzavam gej lobi.
Sloboda pobjedi ja trazim od gubitnika isto.
Kladiti cu se ja, ako Sloboda izgubi 15 dana avatar i potpis. Naravno iskljucuje se **** faca Amara Osima, njega necu postaviti, ne podrzavam gej lobi.
Sloboda pobjedi ja trazim od gubitnika isto.
Koja strumfovska kurvica hoce se kladiti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irfo meni, on mi je rival na forumu 
Hahhaha moze, bas smo rivali pravi , imal ista da za nekog istog navijamotuzlak1987 je napisao/la:Irfo meni, on mi je rival na forumu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Slabo je sada nasih tu, a i onako cete plave avatare da nosite pa koliko god da nas je 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sto.dejavu je napisao/la:jes @slinas nervozan
"Modra boja,na bijelome platnu,
Što neko reče neki dan, lako je vama kad imate alternativni forum 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.