FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
@NKMramor sutra kakvih guma zapali oko stadiona 
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Što se nas tiče atmosfera će bit odlična, a vi se potrudite da ne budete syebači .Počastio vas je savez i naš klub da uprkos vašoj ružnoj furci prođete bez zaslužene kazne, da opet možete doć ,pa ne budite opet budale kao što su vam bile kone iz šehera i po.rale se u našu dobru furku.Nećete proć olako ovaj put, bar što se drotova tiče. Ja lično bi vas banovo trajno sa Tušnja, makar ni mi ne vidjeli vašeg stadiona.Amar TM'87 je napisao/la:Po vasim najavama kako se karte prodaju mogla bi ovo bit veoma dobro posjecena utakmica. Mislim da ce i nas doc fina brojka.
U subotu aBd dobra atmosfera na tribinama i nek bolji pobjedi.
Pozdrav iz sarajeva
+1kadtrebaglasan je napisao/la:Što se nas tiče atmosfera će bit odlična, a vi se potrudite da ne budete syebači .Počastio vas je savez i naš klub da uprkos vašoj ružnoj furci prođete bez zaslužene kazne, da opet možete doć ,pa ne budite opet budale kao što su vam bile kone iz šehera i po.rale se u našu dobru furku.Nećete proć olako ovaj put, bar što se drotova tiče. Ja lično bi vas banovo trajno sa Tušnja, makar ni mi ne vidjeli vašeg stadiona.Amar TM'87 je napisao/la:Po vasim najavama kako se karte prodaju mogla bi ovo bit veoma dobro posjecena utakmica. Mislim da ce i nas doc fina brojka.
U subotu aBd dobra atmosfera na tribinama i nek bolji pobjedi.
Pozdrav iz sarajeva
HAHA to je taNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Mortus ako se dobro sjecam, taj dan je na ulazu stadiona, kad su specijalne pretresale .. jednog su pitali ima li sta kod sebe on reko da ima bombeprevrnuli ga u marici poslije
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Jbt sanjao sam 0-1 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma nije gazda glup, em sam zasro prosli vikend ubio se ko stoka, odem u hitnu samo da ne idem na poso, al ima opcija da nas pokupi i vodi, radio je to 2-3 puta pa se o njegovom trosku fura.SaltCityAttack je napisao/la:Jarane razboli se taj dan zovi da si bolestan da ne mozes na nogeHeller je napisao/la:Ja radim![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
i ja sam protiv borca sanjao 2-4 pa eto nista hahahDoeTz je napisao/la:Jbt sanjao sam 0-1
. . .šta kaže prognoza . . . vidim da te ide . . .DoeTz je napisao/la:Jbt sanjao sam 0-1
Ja vjerujem samo NY-u kad napiše rezultat 
Sutra ludnica u Tuzli kako god da okreneš 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3-1-Aerials je napisao/la:Ja vjerujem samo NY-u kad napiše rezultat
gg3+Tuzlak04 je napisao/la:. . .šta kaže prognoza . . . vidim da te ide . . .DoeTz je napisao/la:Jbt sanjao sam 0-1
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Znači 3:0 il 4:1.NYKnicks Fan je napisao/la: 3-1-![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
-1+ tako nekako.wobly92 je napisao/la:Znači 3:0 il 4:1.NYKnicks Fan je napisao/la: 3-1-![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Moze li se doc u kavez oko 12:00 ili 12:30?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Naravno da mozeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Moze li se doc u kavez oko 12:00 ili 12:30?
-
tinaslafkr
- Kontakt:
http://www.fukare.ba/vazno-obavjestenje ... ljeznicar/
Fukare su došle do 700 članova !
Fukare su došle do 700 članova !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Hvala, rek'o da nece biti nesto vazno, jer su rekli u 11, a ja cu veceras kasno doc u Tz pa da se naspavam malo...NYKnicks Fan je napisao/la:Naravno da mozeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Moze li se doc u kavez oko 12:00 ili 12:30?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma nece, standardno okupljanje. Bitno je da svi budu tu kad se krene prema stadionu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hvala, rek'o da nece biti nesto vazno, jer su rekli u 11, a ja cu veceras kasno doc u Tz pa da se naspavam malo...NYKnicks Fan je napisao/la:Naravno da mozeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Moze li se doc u kavez oko 12:00 ili 12:30?
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:Ma nece, standardno okupljanje. Bitno je da svi budu tu kad se krene prema stadionu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hvala, rek'o da nece biti nesto vazno, jer su rekli u 11, a ja cu veceras kasno doc u Tz pa da se naspavam malo...NYKnicks Fan je napisao/la: Naravno da moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.