U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BA1997
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la BA1997 » 18 mar 2016, 10:32

Peace je napisao/la:
BA1997 je napisao/la:
edinedin1 je napisao/la::tralala: Nedim Hadzic iz Sarajeva nista nije pokazao u kadetskoj reprezentaciji i normalno da je tek treci izbor, pa lako je davati Mladosti dva puta po 5 golova, momku svaka cast na svim golovima, ali repka je nesto drugo, ta ekipa se uigravala i on je tu na klupi gdje mu je realno i mjesto. Tesko cemo mi preko Rusije i Italije na Evropsko, jedino ako budemo bas imali neke lude srece. Za ove koji ne znaju Kovac je rodjen u Beogradu, tako da je logicno da igra za Srbiju, a on igra za nas, prema tome ....
Zasto sutis, ti i @Peace???
O cemu sutimo... pa ucinak mu je 1 gol u 5 utakmica... nije bas brilijantno kako vi pokusavate pokazati... a malom iz dinama kojeg omalozavate maksimalno 5 golova na 8 utakmica... i logicno svakom normalnom i ko imalo konta fudbal ovaj drugi imao prednost....
30min protiv Srbije, 10protiv Moldavije i 50protiv Ukrajine i sada 25min i go, ovo je nesto vise od jedne utakmice a ne od 5 idiote

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 mar 2016, 10:51

Peace je napisao/la:slika

Evo kakvog smo mi kapitalca dobili, ne znam ni ja kojim cudom... ovo je jos dok je igrao za pionirsku reprezentaciju Srbije... momcina je bio i kapiten....
Zvezdina skola, mora biti dobar! :) ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 mar 2016, 11:10

Bravo momci! Samo naprijed! :bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 18 mar 2016, 11:12

Malo nam za sriću trebaaa
Opstanak moramo izboriti

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 18 mar 2016, 12:32

BA1997 je napisao/la:
Peace je napisao/la:
BA1997 je napisao/la: Zasto sutis, ti i @Peace???
O cemu sutimo... pa ucinak mu je 1 gol u 5 utakmica... nije bas brilijantno kako vi pokusavate pokazati... a malom iz dinama kojeg omalozavate maksimalno 5 golova na 8 utakmica... i logicno svakom normalnom i ko imalo konta fudbal ovaj drugi imao prednost....
30min protiv Srbije, 10protiv Moldavije i 50protiv Ukrajine i sada 25min i go, ovo je nesto vise od jedne utakmice a ne od 5 idiote
Pa ni Dadic nije odigrao onda 8 utakmica... nego 5 maksimalno... jer ni on nije startao svaku... a i kad bi startao obicno je izlazio, na poluvremenu ili ranije...

A to idiote... malo se kulturoloski emancipuj... nismo mi ovce cuvali zajedno...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 18 mar 2016, 12:44

Peace kad nam dajes neke podatke onda iznosi tacno a ne da izmisljas ti si jedan ljubomorni gad i sve sto nije vezano za zelji tebi ne valja sjasi vise sa ove teme bogati

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2016, 12:45

Peace, malo je burno reagovao ali on je u vupra. U nasoj ligi je daleko najbolji strijelac i niko mu nije ni ravan dok u reprezentaciji ne dobija neku vecu sansu(25-30 minuta u prosjeku) a koji je razlog za to iskreno ne znam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 18 mar 2016, 13:06

Ali kao sto vidis prednost u reprezentaciji u odnosu na njega nema niko iz nase lige... nego napadaci Bayerna i Dinama Zg... osim ako ti ne vidis da igra neko drugi iz nase lige ispred njega.... dakle on je najbolji napadac u ovom uzrastu u nasoj ligi... i to je bez daljneg i zato se valjda i poziva... ali činjenica da on nije bolji i efikasniji od ovog iz Dinama... ali se opet taj momak maksimalno omalovažava od strane vas koji gledate kroz prizmu klubova... dzaba sto je bolji i efikasniji...
ovog iz bayerna ne komentarisem jer sam ga jednom u životu gledao i ne znam kakav je... ali eto u 2 nastupa nije dao gol... a igrao je pofino... valjda i to znaci da ni on nije bas nesto posebno...

Uglavnom Dadic mora biti prvi izbor jer je najbolji strijelac i najviše odgovara nasoj igri...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 18 mar 2016, 13:09

:thumbup: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Peace je napisao/la:Ali kao sto vidis prednost u reprezentaciji u odnosu na njega nema niko iz nase lige... nego napadaci Bayerna i Dinama Zg... osim ako ti ne vidis da igra neko drugi iz nase lige ispred njega.... dakle on je najbolji napadac u ovom uzrastu u nasoj ligi... i to je bez daljneg i zato se valjda i poziva... ali činjenica da on nije bolji i efikasniji od ovog iz Dinama... ali se opet taj momak maksimalno omalovažava od strane vas koji gledate kroz prizmu klubova... dzaba sto je bolji i efikasniji...
ovog iz bayerna ne komentarisem jer sam ga jednom u životu gledao i ne znam kakav je... ali eto u 2 nastupa nije dao gol... a igrao je pofino... valjda i to znaci da ni on nije bas nesto posebno...

Uglavnom Dadic mora biti prvi izbor jer je najbolji strijelac i najviše odgovara nasoj igri...
Opstanak moramo izboriti

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 18 mar 2016, 13:29

Znamo mi da vi niste spavali sto je hadzic odveo repku na evropsko ali sta ce te placiti bolesnici

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 mar 2016, 13:49

Ove kalkulacije koliko ne smijemo izgubiti od protivnika koji nije kvalitetniji od prethodna dva dokazuju samo koliko puta smo dosli do izvora a nismo se vode napili, sto se tice svih reprezentacija i svih uzrasta. Drago mi je da se bar u jednoj omladinskoj kategoriji radi kako treba, idemo mi njih razbiti 3-0 ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 18 mar 2016, 15:18

Ovaj Benjamin Hadzic iz Bayerna se cini kao veliki potencijal, u reprezentaciji se jos nije pronasao, ali u omladinskoj ligi Njemacke za Bayern dao 14 golova u 20 utakmica sto nije nimalo mala stvar...

http://www.transfermarkt.com/benjamin-h ... ler/349530

A da ne govorim da taj isti Bayrrn u17 daje barem 5-6 reprezentativaca njemacke u raznim selekcijama u16 i u17
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 18 mar 2016, 15:22

Peace je napisao/la:
BA1997 je napisao/la:
edinedin1 je napisao/la::tralala: Nedim Hadzic iz Sarajeva nista nije pokazao u kadetskoj reprezentaciji i normalno da je tek treci izbor, pa lako je davati Mladosti dva puta po 5 golova, momku svaka cast na svim golovima, ali repka je nesto drugo, ta ekipa se uigravala i on je tu na klupi gdje mu je realno i mjesto. Tesko cemo mi preko Rusije i Italije na Evropsko, jedino ako budemo bas imali neke lude srece. Za ove koji ne znaju Kovac je rodjen u Beogradu, tako da je logicno da igra za Srbiju, a on igra za nas, prema tome ....
Zasto sutis, ti i @Peace???

Ne u 5 utakmica. Nego u 4 utakmice. U 3 utakmice je dobijao sansu samo po 5 do 15 minuta najvise a u cetvrtoj jednom bio starter i od igrao poluvrijeme dok je taj dadic 90% utakmica bio starter prvi provjeris fino i onda napises. Znamo ba da vam je krivo sto je Hadzic dao go iz prostog razloga sto ne igra za Zelju, Zeljo da je bio pametan mali bi igrao za njih ali zato se poklopite i sutite. Najbolji je strijelac lige ubjedljivo dok vasih nema i jos je zabio go kojim je obezbjedio evropsko.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 18 mar 2016, 15:30

SuperPippo je napisao/la:
Peace je napisao/la:
BA1997 je napisao/la: Zasto sutis, ti i @Peace???

Ne u 5 utakmica. Nego u 4 utakmice. U 3 utakmice je dobijao sansu samo po 5 do 15 minuta najvise a u cetvrtoj jednom bio starter i od igrao poluvrijeme dok je taj dadic 90% utakmica bio starter prvi provjeris fino i onda napises. Znamo ba da vam je krivo sto je Hadzic dao go iz prostog razloga sto ne igra za Zelju, Zeljo da je bio pametan mali bi igrao za njih ali zato se poklopite i sutite. Najbolji je strijelac lige ubjedljivo dok vasih nema i jos je zabio go kojim je obezbjedio evropsko.
:rol: :rol: :rol: :tokralju: :bow:

:facepalm:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 mar 2016, 17:22

Primorac je napisao/la:Znamo mi da vi niste spavali sto je hadzic odveo repku na evropsko ali sta ce te placiti bolesnici
Fakat niste više normalni
Anfernee "Penny" Hardaway #1

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 18 mar 2016, 20:33

Peace je napisao/la: Zato sto idu prva 2 direktno... i skoro da ti je svejedno hoces biti prvi ili drugi... msm nije svejedno u konacnici zbog grupa na EP, ali meni jest jer nikad nismo igrali na EP... pa sam prezadovoljan i ucescem....
Jel to sigurno da prvi i drugi iz grupe idu na EP? Na rezultatima pise da samo prvi ide direktno...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 18 mar 2016, 20:43

dubrovnik je napisao/la:Ne treba nista kalkulirati vec odigrati posteno i muski do kraja. Pobijediti Rusiju i ici na EP sa 9 bodova. Kalkulacije i bunker bi mogle dovesti do momenta koji bi mogao napraviti probleme. Jos samo da dodam da Gruziju nikako ne treba podcjenjivati jer ih ni ovi nasi momci nisu nadigrali. Bogme je drugo poluvrijeme protiv Gruzije nasu ekipu spasavao Vasilj i unatoc nasoj pobjedi golman je po meni bio igrac utakmice. Tako da ne treba ni umanjivati vrijednost ove pobjede Rusije protiv Gruzijaca niti podcjenivati kvalitet Rusa niti bilo koga drugoga. Skupiti glave pa hrabro i muski dobiti i ove Ruse. Ovo je ocito jako dobra kadetska ekipa BiH. Nisu oni slucajno ni one Crnogorce 2 puta natamburali. I djetici su se plasirali u dodatne kvalifikacije i nije ih bilo lako 2 putat klepnuti u gostima.
Ocigledno ne znas da je Sakib sto se tice bunkera najbolji na ovim prostorima ;)

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 mar 2016, 21:02

DeeWa je napisao/la:
Peace je napisao/la: Zato sto idu prva 2 direktno... i skoro da ti je svejedno hoces biti prvi ili drugi... msm nije svejedno u konacnici zbog grupa na EP, ali meni jest jer nikad nismo igrali na EP... pa sam prezadovoljan i ucescem....
Jel to sigurno da prvi i drugi iz grupe idu na EP? Na rezultatima pise da samo prvi ide direktno...
Jeste. Pobjednici grupa, znaci njih 8, plus 7 najboljih drugoplasiranih i jos plus domacin.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 mar 2016, 21:10

Mene zivo interesuje kako smo mogli Srbiji uzeti Stefana Kovaca. Momak je bas kapitalac, ali opet ne znam zasto ne uzmemo Svedima Anela Ahmedhodzica, ustavri zasto niko ne reaguje po njegovom pitanju.
Inace Svedska je izbacila Hrvatsku iz bilokakvih sansi za EP.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 mar 2016, 21:24

emir79 je napisao/la:Mene zivo interesuje kako smo mogli Srbiji uzeti Stefana Kovaca. Momak je bas kapitalac, ali opet ne znam zasto ne uzmemo Svedima Anela Ahmedhodzica, ustavri zasto niko ne reaguje po njegovom pitanju.
Inace Svedska je izbacila Hrvatsku iz bilokakvih sansi za EP.
Jer sa jedne strane imas igraca koji ima zelju da nastupa za BiH a sa druge strane igrace kojima je toliko dobro (sto je razumljivo) da ne zele rizikovati klupsku karijeru promjenom reprezentacije i stavljati se u nevolju, kakva god ona bila. Ahmedhodzic, Halvadzic, Suljic, Tankovic itd. su od svoje petnaeste godine reprezentativci i imaju uslove koji nikada nece imati u BiH dresu. Tako da ako ne postoji ogromna zelja kod tog igraca, naravno da on nece rizikovati sve i promjeniti reprezentaciju. Mnogo albanaca je pocelo nastupati za Kosovo i Albaniju kad su dostigli dvadesetu godinu, a do tada su bili u opticaju ili igrali za neke od svedski omladinski selekcija.

Hrvatska je sama sebe izbacila u prvom kolu sa porazom od Velsa.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot] i 21 gost.