Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
Mislim da bi Barcelona - Atletico Madrid mogao biti najbolji par, tu će biti svega, najbolji ispit i za jedne i druge.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Zar neće jedan dan biti jedna utakmica, a drugi dan druga? I sljedeće sedmice druga dva para.jose je napisao/la:Mislim da će zbog tv uslova staviti u jedan dan Wolfsburg - Real i PSG - M.City, a drugi dan Bayern - Benfica i Barcelona - Atletico (da ne igraju oba njemačka, odnosno španska tima isti dan).Lillard je napisao/la:Stave li isti dan ova 2 idiotska para yebat ću im majku.
Lillard je napisao/la:Stave li isti dan ova 2 idiotska para yebat ću im majku. I ovako im jbem. E čuj Roma i Woflsburg![]()
Lani Schakle
City ima odlican ofanzivni potencijal, al msm da je PSG u ovom momentu ipak mal ispred, pocev od odbrane preko veznog reda, pogotov ako Verrati bude spreman.U svakom slučaju oočekujem da im City pruži veći otpor od Chelsea, iako su opet Parižani favoriti, jer su prvenstvo već riješili i mogu odmarati glavne igrače, a čini se da imaju i manje problema sa povredama.
Ali ne treba zaboraviti ni maestralni duo Silva - Aguero, tako da sa moje strane, 60:40 u korist Parizana.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ja sranja i parova Bože sačuvaj, jedino Barca-Atletico zanimljivo ostalo nigdje veze.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ovo je vec postalo smijesno ,godinama isto,pa sto uopste izvlace ,treba pravilo stavit na snagu ds se ne muce kad izvlace .da real automatski dobija najslabije u zrijebu a barca najteze.lakse ce svima biti .ono da se ne nerviramo dzaba.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
PSG-City 2008/09

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
4/5. i 12/13 aprilarelinho je napisao/la:Zar neće jedan dan biti jedna utakmica, a drugi dan druga? I sljedeće sedmice druga dva para.jose je napisao/la:Mislim da će zbog tv uslova staviti u jedan dan Wolfsburg - Real i PSG - M.City, a drugi dan Bayern - Benfica i Barcelona - Atletico (da ne igraju oba njemačka, odnosno španska tima isti dan).Lillard je napisao/la:Stave li isti dan ova 2 idiotska para yebat ću im majku.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A kad su izvukli Bayern i Juve, nigdje culesa da se žale, kad njih opekne onda su prvi 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svega ovdje ima.Belmin6 je napisao/la:ma lik je opasna neka šifra, sjecam se kad je bajern izbacio uniteda zadnji put da je isto ovako roman napisao.Marvin je napisao/la:Ja sam fakat u jednom momentu poceo da razmisljam je li ovo poezija ili proza? Onda posmatrajuci mu voz misli ukapiram da je to ipak neka esejska forma jer ni njemu samome nije jasno jel voli ili mrzi Juventus,da li ga se boji ili ne boji.leorey je napisao/la:Kakve su ovo Andricove recenice sto ovaj anton pise![]()
![]()
Ovako ni Tomislav Zidak ne pise na Jutarnjem poslije dobra 3 litra loze i dosta meze
![]()
Nedostajalo je samo da stavi jos sliku Riberija i opise ga ispod kao nekog sarmantnog princa iz bajke tako detaljno da se Dostojevski postidi![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Najjaci u kmecanju uvijek bili kuknjavario_Ferdy88 je napisao/la:A kad su izvukli Bayern i Juve, nigdje culesa da se žale, kad njih opekne onda su prvi
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
5. i 6. ne 4. i 5.NYKnicks Fan je napisao/la: 4/5. i 12/13 april
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Clutch je napisao/la:Najjaci u kmecanju uvijek bili kuknjavario_Ferdy88 je napisao/la:A kad su izvukli Bayern i Juve, nigdje culesa da se žale, kad njih opekne onda su prvi
daj malog Patetica da se igramo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bravo, moja greskamiki_92 je napisao/la:5. i 6. ne 4. i 5.NYKnicks Fan je napisao/la: 4/5. i 12/13 april
- zlatan1982
- Kontakt:
ima nekoliko pravila prilikom ždrijeba..
1.barsa dobije najtežeg mogućeg..
2. real najlakšeg...
3.bajern drugog najlakšeg...
4. moraju se dva španska sresti da ih se riješe(ovo pravilo vrijedi i za europa ligu).
1.barsa dobije najtežeg mogućeg..
2. real najlakšeg...
3.bajern drugog najlakšeg...
4. moraju se dva španska sresti da ih se riješe(ovo pravilo vrijedi i za europa ligu).
Tottenham, Apoel, Galatasaray, Dortmund, Atletico, WolfsburgClutch je napisao/la:Najjaci u kmecanju uvijek bili kuknjavario_Ferdy88 je napisao/la:A kad su izvukli Bayern i Juve, nigdje culesa da se žale, kad njih opekne onda su prvi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stani malo, zar ovo neće biti jedna utakmica u jednom danu već će biti dvije utakmice istu noć??NYKnicks Fan je napisao/la:Bravo, moja greskamiki_92 je napisao/la:5. i 6. ne 4. i 5.NYKnicks Fan je napisao/la: 4/5. i 12/13 april
Izasli su iz rupica. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Je li ovo taj Realov nevjerovatni žrijeb ?Lillard je napisao/la:Tottenham, Apoel, Galatasaray, Dortmund, Atletico, WolfsburgClutch je napisao/la:Najjaci u kmecanju uvijek bili kuknjavario_Ferdy88 je napisao/la:A kad su izvukli Bayern i Juve, nigdje culesa da se žale, kad njih opekne onda su prvi
![]()
![]()
Ako ništa, barem Krišćjano trlja dlanove iz sezone u sezonu

2 tekme za istu noc, DAarelinho je napisao/la:
Stani malo, zar ovo neće biti jedna utakmica u jednom danu već će biti dvije utakmice istu noć??
to razvlacenje imas samo u 1. KO fazi
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 1 gost.