FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 mar 2016, 12:48

Ne znam sto se sutra uopste igra utakmica kada igramo protiv Zelje... Ja cu danas dzabe toliko putovat da nas Zelju sutra pregazi kao plitak potok. Ljudi su sila, ja jace ekipe nisam vidio, jos imaju trenera nad trenerima. Ponavljam, dzabe sto nemamo poraza na Tusnju, tacnije samo jedan X, sto ukupno imamo samo 2 poraza, sto imamo ekipcinu, sto smo Sarajevo unistili, kada je Zeljo najjaca ekipa na svijetu...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 18 mar 2016, 12:49

SaltCityAttack je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:Imam prijedlog kako ovi Zeljini skupljaju za stolice hajmo mi napraviti akciju da se skupe pare da se zamjeni travnjak na tusnju ovaj teren je davno istrosen da se to uradi kvalitetno a ne ko slavija sto je uradila ja bi tu akciju podrzo max koliko mogu jer sam i ja skoro dosao u inostranstvo a mislim da bi i Dado i ostali svi podrzali tu akciju mislim da imamo dobru drenazu ako i tu malo treba ppopravki
Ja sam svakako za ovo ..ali vidi brate Grbavica je njihov stadion i oni ga rade sebi..mi smo svij stadion predali Seceru i ovim da uzimaju 300 hiljada ..ja , ti i jos neki bez obzira na sve opet bi pomogli ali barem 50%i vise bi reklo zasto ja da dajem a Secer uzima pare platu i td...valjda bi grad trebao nesto uraditi po tom pitanju, a mi bi trebali dati im nasu podrsku svakako tu smo

Posto si vidim vani ako ti bude trebao stream sutra javi mi se ima napravljen brate da se ne guramo na ove druge da ledi i td
Pa to jeste ali dok nasi fudbaleri docekaju secera da nesto uradi polomit ce noge hhe moze strim naravno da bi volio da iman hvala brate puno

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2016, 12:54

DoeTz je napisao/la:Jbt sanjao sam 0-1 :?
mogao bi ti sanjat' saketanje

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 mar 2016, 12:57

kompas je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Igramo protiv kvalitetne ekipe, koji je doveo nekoliko kvalitetnih igraca. Njihov trener dosad se iskazao kao da nije naivan, moram priznati iznenadio me. Pokazao je to kroz nekoliko odmjerenih izjava pred ovu utakmicu. Ali ipak su to Sarajlije, moguce da je to suplja i izgovara reda radi, sto bi nama vise odgovaralo. Ocekujem jak otpor Zelje, ali ako se budu bahato ponasali poput FKS, uzet cemo ih lako.
Iako nam fale par prvotimaca, imamo uigran tim koji igra fantasticno. Noseni publikom i vjecnim Fukarama tri bobe su nase.
Puno jaci timovi su pokleknuli pred punim Tusnjem, ne vidim zasto bi trebalo biti drugacije sutra.

Sloboda do groba!
I Željo je puno jače ekipe znao dobit u gostima, tako da ne vidim zašto to ne bi bilo i sutra.......
ZELJO JE NAJJACI NA SVIJETU! NEMA JACEG I BOLJE KLUBA NIGDJE BOLAN BOLAN! A SLOBODA JE **** NE ZNAM NI JA KAKO SU NA PRVOM MJESTU, SAMO JE PITANJE KAD CE PAST...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 mar 2016, 12:57

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za sjever !
prodaja ulaznica u kaficu ,u kavezu ,besplatna gostovanja sa placenim busevima :bow: :mrgreen:

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 18 mar 2016, 12:58

TaRgEt_ je napisao/la:Sta ovo nema Sky Cola Sloboda ? :kafa:
Sloboda ima ugovor sa pivarom i ona im ne dozvoljava tako sam ja čuo na stranici od sky kole kad sam ih pitao zašto nema našeg kluba odgovor
ovako kazu iz Sky Cole : ''zbog ranije preuzetih obveza i sponzorskih Ugovora FK Sloboda u ovome trenutku nije mogla učestvovati u loyalty programu koji je ponuđen svim klubovima iz Premijer lige. Vjerujemo da ćemo ostvariti suradnju u narednom periodu i stojimo na raspolaganju kada predstavnici FK Sloboda budu u mogućnosti i sa nama sklopiti ugovor.''

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 mar 2016, 12:59

adnan27 je napisao/la:Ili da se skupe pare i ofarbaju reflektori ako ih uspiu popraviti imal sta novo u vezi reflektora
Danas sam vidio radnike DELINGA na stadionu i kombi njihov....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 mar 2016, 13:04

adnan27 je napisao/la:Imam prijedlog kako ovi Zeljini skupljaju za stolice hajmo mi napraviti akciju da se skupe pare da se zamjeni travnjak na tusnju ovaj teren je davno istrosen da se to uradi kvalitetno a ne ko slavija sto je uradila ja bi tu akciju podrzo max koliko mogu jer sam i ja skoro dosao u inostranstvo a mislim da bi i Dado i ostali svi podrzali tu akciju mislim da imamo dobru drenazu ako i tu malo treba ppopravki
Ja sam svakako za ovo ..ali vidi brate Grbavica je njihov stadion i oni ga rade sebi..mi smo svij stadion predali Seceru i ovim da uzimaju 300 hiljada ..ja , ti i jos neki bez obzira na sve opet bi pomogli ali barem 50%i vise bi reklo zasto ja da dajem a Secer uzima pare platu i td...valjda bi grad trebao nesto uraditi po tom pitanju, a mi bi trebali dati im nasu podrsku svakako tu smo

Posto si vidim vani ako ti bude trebao stream sutra javi mi se ima napravljen brate da se ne guramo na ove druge da ledi i td
Nemoj me zaboraviti buraz.
Putujem u Salzburg sutra ali spektakl se mora gledat.
Da odgovorim i momku gore.ucestvovao sam samostalno u mnogim "pizdarijama" ucesvovao bi i u ovome. Travnjak stolice reflektori nebitno jako lijepa ideja.
Moje stajaliste je da su to ozbiljne stvari i stao bi iza toga samo ako klub stane.
Nebitno Azmir ili Vugda da javno pozovu navijace ili neko saopcenje iz kluba zvanicno.
Bilo sta drugo ili bilo ko drugi ne dolazi u obzir.
To je samo moje misljenje i licno stajaliste a ideja je super i svaka ti cast.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 mar 2016, 13:06

Biće ipak i koreografija znači. :thumbup:

Musemić: "Ordagić i Sarić su potencijal i kvalitet za reprezentaciju BiH"
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 18 mar 2016, 13:06

:bih: Sve bi dao da sutra mogu na utakmicu al docu kada budemo slavili titulu ja bi bio zadovoljan nama titula njim kup ja zadovoljan hehe

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 18 mar 2016, 13:09

solinas je napisao/la:

Da odgovorim i momku gore.ucestvovao sam samostalno u mnogim "pizdarijama" ucesvovao bi i u ovome. Travnjak stolice reflektori nebitno jako lijepa ideja.
Moje stajaliste je da su to ozbiljne stvari i stao bi iza toga samo ako klub stane.
Nebitno Azmir ili Vugda da javno pozovu navijace ili neko saopcenje iz kluba zvanicno.
Naravno samo zvanicno iz kluba da se neko oglasi jer kad vidim travnjake ovdje u Francuskoj klub u 5 ligi nemaju tribine male ali zato travnjak je da se place

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 mar 2016, 13:10

Fina je ideja da se ofarbaju reflektori. Pored samog farbanja lijepo bi bilo kad bi se odradila akcija i nacrtali grb Slobode i grb Fukara ( npr. na dijelu istoka, jedan reflektor sa grbom Fukara, a drugi sa godinom 1987 ) @NKMramor , ako ti nije mrsko, poigraj se malo da vidimo kako bi izgledalo :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 mar 2016, 13:11

Chinaglia je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Jbt sanjao sam 0-1 :?
mogao bi ti sanjat' saketanje
kakav ti
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2016, 13:11

Husref gotivi Sarica vise nego mater rodjenu :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2016, 13:13

Mramore, upali voz i furaj s njim citav dan i noc, ometaj ove Zeljkanove :rol:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 mar 2016, 13:18

Chinaglia je napisao/la:Husref gotivi Sarica vise nego mater rodjenu :lol:
Gotivi ga al s razlogom. :) Koliko je Sarić napredovao, od igrača kojeg smo tjerali i jedva čekali da vidimo na klupi dok smo bili na dnu tabele prošle sezone, do neizostavnog igrača u postavi u ovakvoj konkurenciji na sredini terena.
Čak se vidi i po slikama fizički koliko je napredovao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 mar 2016, 13:22

solinas je napisao/la:

Nesikirsj se moce se i na telefonu gledat ako putujes
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 18 mar 2016, 13:22

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Fina je ideja da se ofarbaju reflektori. Pored samog farbanja lijepo bi bilo kad bi se odradila akcija i nacrtali grb Slobode i grb Fukara ( npr. na dijelu istoka, jedan reflektor sa grbom Fukara, a drugi sa godinom 1987 ) @NKMramor , ako ti nije mrsko, poigraj se malo da vidimo kako bi izgledalo :D
Sve se slazem. Samo nama bi trebala internet platforma gdje bih imali imena i prezimena Slobodasa. Da svako ima svoj username i pass.
Takodjer nam treba olaksan pristup transakcije novca iz SAD-a, Austrije, Njemacke, Svedske i slicno.

Na toj platformi bi bilo tacna cifra novca, koliko je ko poslao. Zbirom bi se dobila suma, koja bi bila opravdana racunima tipa ulaganjem u infrastrukturu, stolice itd.

Tada bi se i mnogi pridruzili, jer ljudima treba vjera da ih netko nece izlevatiti i da vide rezultate. Tu bi Mramor mogao odraditi posao, slikanjem i snimanjem ;)

Jos da se podjelimo u radne grupe: pravnici, ekonomisti, informaticari i slicno. Da svaka skupina ima neki zadatak. Mislim da bi se moglo naci dobrog kvaliteta, pomjesanog sa ljudima u inostranstvu i domacim, koji su dole.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 mar 2016, 13:22

wobly92 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Husref gotivi Sarica vise nego mater rodjenu :lol:
Gotivi ga al s razlogom. :) Koliko je Sarić napredovao, od igrača kojeg smo tjerali i jedva čekali da vidimo na klupi dok smo bili na dnu tabele prošle sezone, do neizostavnog igrača u postavi u ovakvoj konkurenciji na sredini terena.
Čak se vidi i po slikama fizički koliko je napredovao.
haha, bravo, jesmo ga tjerali na klupu :mrgreen:

al' dobro, tada je igrao lose, jeste da nije imao ni saigrace bog zna kakve, ali do izrazaja je dolazila njegova sporost, dok skonta sta i kako, protivnicki igrac vec kod njega :roll: ali stvarno je dosta napredovao, prvo kako ga je Husref gurnuo na krilo gdje je igrao bolje nego kao zadnji vezni, a sada ga je vratio na tu poziciju i stvarno igra odlicno, a Ordagic sada igra krilo :lol: uglavnom, mnogo je napredovao, jos kada bi naucio igrat' desnom nogom, bio bi paklen igrac

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 mar 2016, 13:32

solinas je napisao/la: Nemoj me zaboraviti buraz.
Nesikirsj se moce se i na telefonu gledat ako putujes
Ja cu izgleda samo moci odgledati 1. poluvrijeme i onda na posao, jedino ako se mognem na mobitelu nakaciti da odgledam 30ak minuta 2. poluvremena. Nabijem ih, maksuz sa sefom sredio da mi pomjeri slobodan dan sa ponedjeljka na nedjelju radi Slobode i oni ko u inat sve tekme pomjerise u subotu. :lol:
Al neka mi pobjedjujemo pa makar ni jedne ne mogao odgledati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.