FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Fenomenalan protivnik. Ne bi trebalo biti problema, nadam se da kuci prvu igramo. Taman da se vrate ovi za polufinala.
dobar žrijeb i nadam se da prvu igramo a tako bi trebalo kući da im damo 3 komada rasterećeni da igramo a ne da ganjamo rezultat...
-
KayserSose
- Kontakt:
Opet vama Portugalci u ovoj fazi. Ovo bi trebalo biti puno lakše nego lani. Čestitke na polufinalu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Prvu igramo kuci i to prvi put otkad je Pep trener, mislim da nam je to i bolje. Isto tako znamo sta je bilo s Portom proslu sezonu tako da oprez.
do polufinala bi trebali biti svi abd fitbajern100 je napisao/la:dobar žrijeb i nadam se da prvu igramo a tako bi trebalo kući da im damo 3 komada rasterećeni da igramo a ne da ganjamo rezultat...
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- farinelli123
- Kontakt:
" " ? са ? " - $ " са 5 " јер - $ у " ? $ " & $ " ? %, " у ? ' & са 5-4 " ? " & $ ? ? $, ' прегаоца " $ " ? ? у ? $ ' $ са Rai Uno-а " $ " & & ? " ?. На " & &. А ? на $ &.
•
- anelbavarac
- Kontakt:

kufur nakon kingslijevog gola
ovo se ne zaboravlja,kada volis jedan klub

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
@ Mike10 Barrselona ovisi o pojedincima, izbaci Mesia i Suareza. Barselona postaje prosjecan tim. Prva postava vam nema dostojne zamjene, skoro ni na jednoj poziciji. Sto se tice odbrambene linije, Bayern ima prednost u vidu Lama i Alabe, koji su i vise nego klasa iznad Alvesa i Albe.
Formacija i nema veze toliko, naspram filozofije igre jednog tima. U tome je razlika.
Moze Morata, moze Mesi pravit slalom. Ali ako si vidio da se igrac ne smije povuci za rukav, ne smije faulirati na pola centra i sl. zbog Pepa koji hoce perfekciju, ali ni jedan igrac ne moze igrati perfektno. To Pepun ne zeli da shvati, on riskira, prima gol radi igre koju gradi.
U prijevodu on pokusava nemoguce, ali opet mu treba skinut kapu za hrabrost.
I naravno pozelit mu svu srecu u daljnjem radu, samo sto dalje od Bayerna.
Formacija i nema veze toliko, naspram filozofije igre jednog tima. U tome je razlika.
Moze Morata, moze Mesi pravit slalom. Ali ako si vidio da se igrac ne smije povuci za rukav, ne smije faulirati na pola centra i sl. zbog Pepa koji hoce perfekciju, ali ni jedan igrac ne moze igrati perfektno. To Pepun ne zeli da shvati, on riskira, prima gol radi igre koju gradi.
U prijevodu on pokusava nemoguce, ali opet mu treba skinut kapu za hrabrost.
I naravno pozelit mu svu srecu u daljnjem radu, samo sto dalje od Bayerna.
Mia San Mia
Očekivao neko jačeg al' može i Benfica taman da se zagrijemo za 1/2.Vjerovatno nam je slijedeći protivnik Real. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
momci kad se igraju polufinala
datumi
5. aprila Minken, a sedam dana poslije tj. 8 daana poslije 13. aprila u goste idemo, ovo je sad sve zbrženo radi Eura, to nama godi, da ne dopustimo protivnicima da nam analiziraju igru..kao npr što je Allegri imo 3 sedmice..Karlo je napisao/la:momci kad se igraju polufinala![]()
datumi
Uglavnom Benfika odličan protivnik;0 ako budemo igrali pametno, prvu tekmu možemo se očistit s kartonima za neke igrače i nabit rezultat da bi drugu priveli lagano kraju i ne bi doveli prolaz u pitanje, kao protiv Juveta. Zaista bespotrebno ste prizivali te velikane da nam dođu rasuli bi nas sa odbranom Lahm - Kimmich - Alaba - Bernat, ovo je super dok se Boa oporavi može i protiv Benfike osjetit malo LP u drugoj tekmi i onda idemo bez povreda u polufinale i tu tj. tad tražim najjačeg.
Ja sam nas već upisao u polufinale, ne treba bit sad cjepidlaka, nije ovo Juve, prošlo kolo nas je žrijeb nagradio najgorim mogućim protivnikom, sad najboljim, boljim čak i od Wolfsburga..
- anelbavarac
- Kontakt:
Sa Riberyem, Robbenom, Comanom, Mullerom, Costom, Gotzeom , i Lewom imamo najjacu navalu na planeti.
Nezapamcen raskos, koji mislim Bayern nikada nece imati, niti je imao.
Protiv Juvea zadnji primjer, ulazak Comana "macka u vreci" kako ga prozvase ovde, okrenu utakmicu iz temelja.
Martinez blizu povratka, Boa treba jos vremena.
Prosle i predprosle nismo imali srece sa povredama, stavise, ovo je treca sreca nadam se.
Nezapamcen raskos, koji mislim Bayern nikada nece imati, niti je imao.
Protiv Juvea zadnji primjer, ulazak Comana "macka u vreci" kako ga prozvase ovde, okrenu utakmicu iz temelja.
Martinez blizu povratka, Boa treba jos vremena.
Prosle i predprosle nismo imali srece sa povredama, stavise, ovo je treca sreca nadam se.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Benfica, pa fino. Bayo osvaja LP ove sezone!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ok,R32 je napisao/la:@ Mike10 Barrselona ovisi o pojedincima, izbaci Mesia i Suareza. Barselona postaje prosjecan tim. Prva postava vam nema dostojne zamjene, skoro ni na jednoj poziciji. Sto se tice odbrambene linije, Bayern ima prednost u vidu Lama i Alabe, koji su i vise nego klasa iznad Alvesa i Albe.
ovo je jedan od najglupljih postova koje sam čuo na forumu, a bilo ih je ..

Costu smo etiketirali kao macka u vreci a ne Comana.anelbavarac je napisao/la:Comana "macka u vreci" kako ga prozvase ovde
Dobro je sto je Benfika, znaci trebalo bi biti polufinale, nova lova je tu, super.
hah, pogodio sam njemacke timove.
za bayern se zna da prolazi, ali i za ´vukove´ imam dobar filing.
za bayern se zna da prolazi, ali i za ´vukove´ imam dobar filing.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Jel vam imaju dostojne zamjene? Gdje bi ste bili bez navedene dvojice?
Bas me interesuje.
Dok su i Alba i Alves ispod koljena Alabi i Lamu.
Ma kakvih koljena, nisu dostojni da se stave u istu recenicu sa navedenom dvojicom.
I treca stvar sto je kod vas na podforumu prosjek 15 godina. Pa kod vas je i Valdez bio najbolji golman svijeta.
Bas me interesuje.
Dok su i Alba i Alves ispod koljena Alabi i Lamu.
Ma kakvih koljena, nisu dostojni da se stave u istu recenicu sa navedenom dvojicom.
I treca stvar sto je kod vas na podforumu prosjek 15 godina. Pa kod vas je i Valdez bio najbolji golman svijeta.
Mia San Mia
Prijateljski savjet,
nemoj više
nemoj više

Bgm ja na "svojoj" temi.
Bas si inteligentan
A ti trolaj i bacaj drkicu na nesto drugo
Bas si inteligentan
A ti trolaj i bacaj drkicu na nesto drugo
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.