ali ne, on je do sada donio milione Zeljkanu svojim transferima, ovo je simbolika, bla, bla
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
draze mu otici na Maldive, nego "izgradit" tribinu voljenom klubu
ali ne, on je do sada donio milione Zeljkanu svojim transferima, ovo je simbolika, bla, bla
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Proklestvo je najgora bolest. Dzeko nije duzan marke dati Zelji, to kazem kao simpatizer Zelje.
Mi tačno njega ni ne zaslužujemo. Žali Bože što vam je dao i tih 30 stolica.
Jedan je Džeko Edin, legenda! Sretan rodjendan majstore i hvala na svemu!
Isti pobunjenici će mu ljubiti stope kad zabije prvi naredni gol ili donesi prvi naredni milion od transfera. Fuj!
Edine, voli te Bosna cijela, ne gledaj na sebičnjake.
Edine, voli te Bosna cijela, ne gledaj na sebičnjake.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Fakat cuj ISO na godisnji ja misa sto se kurci.Sto nije ISO na Boracko sta fali domace sve i drvo domace voda ptice domace halo a on na tako neke strane plaze.Dzeko jeni ti to trebalo djecijeg mi doplatka.
Svaka mu čast i na ovome, treba imati granicu.
Mislim da je ovo dovoljno samo da pokaže da nije zaboravio klub u kojem je počeo i da je tu kada je neka akcija među prvim.
Aferim Edine svakako, bez obzira što neki misle da je malo i da ti spavaš na parama, a i da spavaš, to njihova briga nije, ovo se samo treba pohvaliti.
Mislim da je ovo dovoljno samo da pokaže da nije zaboravio klub u kojem je počeo i da je tu kada je neka akcija među prvim.
Aferim Edine svakako, bez obzira što neki misle da je malo i da ti spavaš na parama, a i da spavaš, to njihova briga nije, ovo se samo treba pohvaliti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Najbolje godine za napadaca
- akisarajevo92
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kao da sam jucer ovo gledao... Tada 22-godisnji Dzeko i Miske
Don't believe the hype.
Ovaj drugi go je majstorija i nekako mi Džeko trenutno ne djeluje kao igrač koji bi mogao ovo izvesti.akisarajevo92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Imam osjećaj da je izgubio na brzini i driblingu, a da je godinama u Engleskoj postao još jači.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Simbolicno vas drzi od propadanja svojim transferima ali **** nikad dosta...Saurman je napisao/la:Ma ja najlakše je reći simbolika.Mogao je simbolično uplatiti 30 milja ali,...Virtu4l je napisao/la:Simbolika Saurmane, simbolika...Saurman je napisao/la:Niko mu pare i nije tražio al' kad već želi pomoći klubu onda neka to uradi kako i dolikuje a ne se brukati sa 30 stolica.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dzeko jest izgubio na brzini ali mislim da nije letio za parama i da je ostao samo jos jednu godinu u njemackoj onda kada je otisao u city, iduce sezone bi sigurno zavrsio u bayernu a onda samo nebo je granica. Bio bi jos veca igracina. Njemu je oduvijek lezala njemacka liga i to je to. On se izgubio u ovim nekim modernim stvarima gdje svi traze brze i tehnicare a on je sve to izgubio. To je poprilicno izumrla pozicija. Zato se bayern cak i razmislja rijesiti lewandoskog, i vjerujem kada god lewa ode da ce doci neki igrac na aubameyangov princip, zato je i bio u prici chicharito, on odgovara tom tipu napadaca kakvi se danas traze.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Halo bolan,
Dzeko je tada mogao maltene da bira klub, ali niko nije htio da izdvoji 30-ak milioncica koliko je Wolfsburg trazio za jednog bosanskog igraca osim Shitija koji je tada jedini bacao pare...
Ovaj sto spominje BAYERN MUNCHEN, dogovor je bio postignut, skoro pa sve rijeseno, ali je stvar zeznuo menadzer s vecim potrazivanjima za sebe, tu je zaskripalo, u medjuvremenu naletio duplo jeftiniji Mandzukic i to je zavrsena prica...
Ne treba se vracati na sta bi bilo kad bi bilo...sad je u Romi i bitno je da nastavi s formom iz posljednjih utakmica.
Dzeko je tada mogao maltene da bira klub, ali niko nije htio da izdvoji 30-ak milioncica koliko je Wolfsburg trazio za jednog bosanskog igraca osim Shitija koji je tada jedini bacao pare...
Ovaj sto spominje BAYERN MUNCHEN, dogovor je bio postignut, skoro pa sve rijeseno, ali je stvar zeznuo menadzer s vecim potrazivanjima za sebe, tu je zaskripalo, u medjuvremenu naletio duplo jeftiniji Mandzukic i to je zavrsena prica...
Ne treba se vracati na sta bi bilo kad bi bilo...sad je u Romi i bitno je da nastavi s formom iz posljednjih utakmica.
Ko da je jučer bilo kada mu je bilo 20 i kusur i pratio ga u Wolfsburgu. Pa nekad kad' ne stignem pogledati utakmicu, gledam na teletextu koliko je Džeko dao golova

Nikakav dogovor nije postignut sa Bayernom jer su odmah odustali kad je Wolfsburg postavio cijenu, Džeko je napravio grešku kad je produžio ugovor da to nije uradio mogao je otići u Bayern i proslaviti se.hurem je napisao/la:Halo bolan,
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Igra li veceras.Mislim da nece pocet u prvih11.