Decko ti isti likovi su i napravili ovu temu i utabali je da bi 90 % likova koji nemaju ni dlake na qurcu mogli srat 1200 strana. Zato miran budi i ne filozofiraj. Ko ti se ne sviđa stavi ga na ignoreSarajlija88 je napisao/la:ima ovdje 40+ likova koji pisu takve bljuvotine, to nisu djecija prepucavanja.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dobro, ja tebe postujem. Meni je receno da djuturumi znaju biti senilni pa postovanje se pokazati mora. Halali mi ako sam te uvrijedio. Znaci moj dedo rahmetli otiso u rajvosa, drago mi je da si ga znao. Opanke cuvam ko oko u vugla.Cocaine je napisao/la:Ma boli me racku muhice samo nemoj na forumskoj kladari zijanit dedine opanke s kojim je zakoračio u rajvoSaMuhamedTM je napisao/la:Sta fali pastrmka ako se kladimo u avatar? Jel ti smeta?
Nije nama smetalo kad si ovdje davio o madjaricama I clanskim prije hitlera, taksistima romske kl.Zato ššš.![]()
Nego hocel opet dijaspora prvit crvenu noc da vam da sadake?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nije ni cudo sto te Aldin zigu 200 strana sa tim prijepoljskim smislom za humor. Muha opet ti kažem nemoj da grotlo forumske kladionice skine sa zida izlizane opanke koje su presle 400 kilometara do rajvosa. A bježi babune jedan

Ja ti fino kazem, postujem te ti pominjes donnicu
tebe I njega ba I solinas kara bez puno napora. Te fore iz kamenog doba ne piju vode ovih dana.
Ovi te Tuzlaci guze vise nego macu ba. Idi sad jedan apaurin I promijeni pelene djuturume. **** te taksista ne romske kl.
tebe I njega ba I solinas kara bez puno napora. Te fore iz kamenog doba ne piju vode ovih dana.
Ovi te Tuzlaci guze vise nego macu ba. Idi sad jedan apaurin I promijeni pelene djuturume. **** te taksista ne romske kl.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nije to sadaka babune nego ljubav prema svom klubu. Evo da to piše neki šošon nego neko ko se pravi da navija za Želju a upratim ga svaku tekmu na forumu. Nego zagrni rukave i halali pare od 30 lisnatih sa sirom za stolicu na grbavici bez obzira što neces nikad sjest na nju. To je ljubav prema svom klubu a ne sadaka prijepoljski Don Kihote.MuhamedTM je napisao/la: Nego hocel opet dijaspora prvit crvenu noc da vam da sadake?
O mojim okršajima necemo i daj bola ne uvlači se tuzlacima u šupak nece li ti neki upast pomoc dok sam te prebacio preko pulta u tvojoj pekari i zimgu kao pohotni ždrijebac neku putericu
Ti znas da sam na forumu sunce ti kalajisano, suti idi nemoj se ljutiti odma. Miran zekane da te kamen ne opali. **** te velez ugasio se ko I ti vrlo brzo. Izvini druze Tito ali oni su sad seljaci. Nije to stari velez sad ih kara ko stigne
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
S obzirom da si iz prijepolja pokusaj ove uvrede necu uzeti za zlo. Yebiga u vrijeme tita si pravio buhtle za drugog a sada za sebe . Moram ti priznati da si napredovao u novom rezimuMuhamedTM je napisao/la:Ti znas da sam na forumu sunce ti kalajisano, suti idi nemoj se ljutiti odma. Miran zekane da te kamen ne opali. **** te velez ugasio se ko I ti vrlo brzo. Izvini druze Tito ali oni su sad seljaci. Nije to stari velez sad ih kara ko stigne
Ja imam jedan acc od prije 100 godina a ovo je tebi koji? Toliko o tebi a stvarno sam se na pocetku salio s tobom.
Samo ti se upalis brzo, it's okej. Ja I dalje tebe postujem djutu.
Samo ti se upalis brzo, it's okej. Ja I dalje tebe postujem djutu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
@sarajlija88 Decko imas slobodnu temu http://forum.klix.ba/obicne-djevojke-ko ... s1100.html idi tamo i siri moral. Ovi starci su opustenog qurca koji su pravili prohodnost septickih jama po bivsoj YU. a ostaci klitoriziranja se osjete jos izmedju zuba.Cocaine je napisao/la:Decko ti isti likovi su i napravili ovu temu i utabali je da bi 90 % likova koji nemaju ni dlake na qurcu mogli srat 1200 strana. Zato miran budi i ne filozofiraj. Ko ti se ne sviđa stavi ga na ignoreSarajlija88 je napisao/la:ima ovdje 40+ likova koji pisu takve bljuvotine, to nisu djecija prepucavanja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sarajlija88 je napisao/la:ima ovdje 40+ likova koji pisu takve bljuvotine, to nisu djecija prepucavanja.
Admin undercover. Nije napisao da se ovdje okuplja otpad s foruma al opet se odao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovo je najjaca tema, nema niko postovanja sekunde. Tako I treba nek se postuju gdje hoce, ovdje NE
Not safe around here
Probisvjet tebi svaki grijeh s ove teme ide, ti si otvorio ovu kafanu
birtiju.
Not safe around here
Probisvjet tebi svaki grijeh s ove teme ide, ti si otvorio ovu kafanu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
Pusti ba admina. Skriva se iza auteriteta mocnog da nas svaki momenat ukine. Ako ima sta da raspravlja sa nama neka dodje na temu. Sta ce on meni da pametuje? Dvije diplome sa dva nesrodna fakulteta iz one drzave.wobly92 je napisao/la:Sarajlija88 je napisao/la:ima ovdje 40+ likova koji pisu takve bljuvotine, to nisu djecija prepucavanja.
Admin undercover. Nije napisao da se ovdje okuplja otpad s foruma al opet se odao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj, meni je u nauci nekada bila zanimljiva tema "Povezanost psihijatrije sa psihologijom". Proucavanjem tih grana sam omogucio sebi i slicnima da napravim temu koja ce "preskociti" sve ostale teme. Kako vidim premasili smo sve ostale, niti jedna za ovo vrijeme otakako"mi prepucavaci" postojimo nije imala toliko postova. Admin, pardon amin.MuhamedTM je napisao/la:Ovo je najjaca tema, nema niko postovanja sekunde. Tako I treba nek se postuju gdje hoce, ovdje NE![]()
Not safe around here![]()
Probisvjet tebi svaki grijeh s ove teme ide, ti si otvorio ovu kafanubirtiju.
- amazon
- Kontakt:
Stvarno je ovaj malac muki pokazatelj danasnje omladine nazalost. Degen do degena ali bukvalno
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jeste, mlad, a dosao jos nama pametovati. Kakvu mi imamo buducnost sa takvom omladinom ( za krmka, mladezi).amazon je napisao/la:Stvarno je ovaj malac muki pokazatelj danasnje omladine nazalost. Degen do degena ali bukvalno
prepucavaci moraju ostati ujedinjeni!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 18 mar 2016, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
gledaj ove dvojice staraca. je li zna neko ko je vise taj aldin ebem mu ocaMuhamedTM je napisao/la:Dobro, ja tebe postujem. Meni je receno da djuturumi znaju biti senilni pa postovanje se pokazati mora. Halali mi ako sam te uvrijedio. Znaci moj dedo rahmetli otiso u rajvosa, drago mi je da si ga znao. Opanke cuvam ko oko u vugla.Cocaine je napisao/la:Ma boli me racku muhice samo nemoj na forumskoj kladari zijanit dedine opanke s kojim je zakoračio u rajvoSaMuhamedTM je napisao/la:Sta fali pastrmka ako se kladimo u avatar? Jel ti smeta?
Nije nama smetalo kad si ovdje davio o madjaricama I clanskim prije hitlera, taksistima romske kl.Zato ššš.![]()
Nego hocel opet dijaspora prvit crvenu noc da vam da sadake?
- amazon
- Kontakt:
Ma to je primjer danasnji degena nazalost. Skola, kuca, internet i zatupljeni degen postane sta drugo.Probisvjet je napisao/la:Ma jeste, mlad, a dosao jos nama pametovati. Kakvu mi imamo buducnost sa takvom omladinom ( za krmka, mladezi).amazon je napisao/la:Stvarno je ovaj malac muki pokazatelj danasnje omladine nazalost. Degen do degena ali bukvalno
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
izvinjavam se samo vi nastavite. ja htio da priupitam samoProbisvjet je napisao/la:zuhdija upadas u dijalog. Zapoceli smo ozbiljan dijalog.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije toliko problem u mukinu, vidis li ti ovoga Sarajlija88.amazon je napisao/la:Ma to je primjer danasnji degena nazalost. Skola, kuca, internet i zatupljeni degen postane sta drugo.Probisvjet je napisao/la:Ma jeste, mlad, a dosao jos nama pametovati. Kakvu mi imamo buducnost sa takvom omladinom ( za krmka, mladezi).amazon je napisao/la:Stvarno je ovaj malac muki pokazatelj danasnje omladine nazalost. Degen do degena ali bukvalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.