Donnice jel for free I danas, u svakom pogledu vise napredujes. 40 acc , ovaj ti dugo traje. Ostavili ti ovaj za prskanja. Treba te upisati u ginisovu knjigu za prskanje for free
@Probisvjet Cudi me da tako visoko obrazovana osoba kao ti pise s osobom kao donnica aldina nasa mala. Taj zapravo BajroTM I jos 1087726 acc.
Kontaj nije kasno
MuhamedTM je napisao/la:Donnice jel for free I danas, u svakom pogledu vise napredujes. 40 acc , ovaj ti dugo traje. Ostavili ti ovaj za prskanja. Treba te upisati u ginisovu knjigu za prskanje for free
@Probisvjet Cudi me da tako visoko obrazovana osoba kao ti pise s osobom kao donnica aldina nasa mala. Taj zapravo BajroTM I jos 1087726 acc.
Kontaj nije kasno
Moja profesija, nekada staro radno mjesto, je obavezivalo da komuniciram sa svima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
MuhamedTM je napisao/la:Donnice jel for free I danas, u svakom pogledu vise napredujes. 40 acc , ovaj ti dugo traje. Ostavili ti ovaj za prskanja. Treba te upisati u ginisovu knjigu za prskanje for free
Kontaj nije kasno
Moja profesija, nekada staro radno mjesto, je obavezivalo da komuniciram sa svima.
Kad je tako, nadam se da si imao priliku komunicirati s vanzemaljcima. Sta kazu kako su mogli zboraviti aldina
Reci im da je dojadio I Bogu I narodu. Nek ga kroz neke dimenzije dobace, odakle je sljego!
probisvjet jarane ja sam se nedavno registrovao ovdi i ovu temu volim jer ima dosta dobre zajebancije i niko se ne ljuti jer svi vole da se sale i zezaju medjusobno, ali procitao sam da taj neki aldin ili kako mu nick bjese vec ne znam ali mislim da je amazon ima 1000 nikova. posto me on ignorise kada ga pitam ebem mu oca mozes li mi ti reci kako to uspjeva?
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@kyrgios Hladno lik obrnu pare na forumu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rokoko87 je napisao/la:Joj zuhdije brata hahahahahhaah
nisam brat sta je bilo sta sam smijesno to fulio
Izvini.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Probisvjet je napisao/la:
Ma nije toliko problem u mukinu, vidis li ti ovoga Sarajlija88.
Ma malac je degen teski, on je jos u osnovoj skoli. Zamisli kakav ce retard biti kad poraste. To je za psihologa. Vidis ti njemu postova, ne povezani, pravi degen.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.