edit: golman zabija u '96, i tako padnem

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
stulic89 je napisao/la:fukara1919 je napisao/la:Taj sistem ti idestulic89 je napisao/la:ljudi, znam da nije s temom, ali zna li neko tacnu formulu za racunanje sistema u premieru bingo 6/8. po mome sistemu kako sam izracunao opasno sam zakinut... vjerovatno svi igrate taj bingo.
6-ti broj 10% od onoga gdje je izasao (na 100KM tvoji 10KM)
7-mi broj 60% (na50KM tvoji 30KM)
8-mi broj mnozi se sa 2.60 (na 10 KM dobijas 26 KM)
hvala druze.
sa nasom ligom se stvarno ne zna. to je da bog mili sacuva... znaci, bolje je ne igrati nikako... evo zrinjski-rudar 1:1, mozda ce zrinjski i dobiti na srecu neku, ili je vec odluceno da treba sloboda biti prvak... mislim, haos je ovo zivi. iskreno mislim da je bolje nasu ligu ne igrati uopce nikako ili samo kontrirati od realnog stanja. klubovi pretezno u losoj finansijskoj situaciji, ruzno je da to iznosim, ali ima situacija gdje sam cuo da su od nastimane utakmice igraci dobili plate, itd, itd...Admir_Sa je napisao/la:samo neka mi neko objasni kojom logikom je danas drina-radnik bio kec. ovima nizašta ne treba, ovi u vrhu gore i bore se, najbolja odbrana lige ovo ono, klubovi oba iz rs-a. pa ni najofirnije utakmice ne znaju namjestiti![]()
ja mislim da sam ja ubjedljivo jedan od najgorih prognozera ikada kada je naša liga u pitanju, ako imam 20% uspješnosti otkad postoji evo glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.