FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma ljudi pustite seljacine eto sta su oni seljacinee sutra gostujuca tribnia njih 200 niko iz sarajevaaa ahahahah smiejsno zato kad zagrmimo zaledice im s ekrv u zilama ima da se sjebuuu sto su dosliii docwekat ne moguuu
****.. vam mater u PIC..
****.. vam mater u PIC..
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
-
batigol777
- Kontakt:
Ja mislim da vi suzra zelju trebate docekat sa crvenim tepihom. Ako su vas i izbacili napravili su vam najbolju uslugu, udarili ste u dno sto ste i zasluzili. Sada zivite svoj san i uzivajte u tome jer su se stvari poredale kako treba.
Sutra Sloboda dobija 2:0 , kladionicari uzmite lovu. Sretnooo vam.
Sutra Sloboda dobija 2:0 , kladionicari uzmite lovu. Sretnooo vam.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
kakva ce to ludnica d abudee dugo ce se pricattt sjever u transu2 ajdeeeee bud..eeeeee
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
ScoutInternational je napisao/la:Poštovanje Tuzlaci (Fukare),
sutra želim prvenstveno da budemo svjedoci pobjede nogometa, pa svega zatim ostaloga.
Po meni trenutno, susret dvaju najboljih ekipa u prvenstvu. Očekujem, vrlo zatvorenu utakmicu u kojoj če greške protivnika donjeti pobjednika. Vi trentuno živite svoj san, grad je na nogama, euforija je primjetna a gosp. Husic radi veoma korektan i dobar posao i ja mu od srca želim sve najbolje u nastavku. Ali, upravo među tom euforijom očekujem da izgorite i nama otvorite prostor za konkretno djelovanje. Vaše prilike vidim iz prekida, tj slobodnih udaraca gdje igrač Zajko Zeba daleko prednjači (oko 20 m). Također, očekujem, blago sudijsko navlačenje na stranu FK Sloboda jer je gosp. Husic na vrijeme digao "buru" kako je utvrdio šta mu se sprema u Kup takmičenju. Tako, vjerujem da če suđenje biti blago nastrojeno prema domačinu, što zbog nedavnih incidenata, te zbog atmosfere koja ce biti paklena a mnogo če značiti sudijska smirenost, tj mogučnost da vodi jednu ovakvu utakmicu.
Sve u svemu, želim da vidim dobar nogomet, pa tko bude bolji, neka pobijedi.
Moja prognoza rezultata je sljedeća:
FK Sloboda 1:3 FK Željeznicar
(Lendric (8 min)/(84 min), Zeba - (41 min), Bekric (78 min))
Također, zanimaju me informacije vezane za Vas stadion.
Da li ima aktivnih radova?
Za koji period je predviden zavrsetak ISTOCNE tribine?
Da li Vam je finansijska konstrukcija zatvorena ili nije?
Hvala
Moram prokomentarisat, sta kaze ocekujem zatvorenu utakmicu 1:3. Gori je od sablje.
. . .sad cujem da bi pojedini došli na tekmu, ali problem su im djeca (puno im valjda dođe to). Zar je moguće da djeca plaćaju ulaz . .. koja godišta su oslobođena ili se odnosi na svu djecu . . . prvi put čujem za ovo .. . .neko će doći sa djetom i onda će skontati da i on mora platiti a ne može nigdje kupiti . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jupi koreografija 
malo je jos ostalo...1:0 za nas i mi sretni...Nismo prokleti dosta i minimalna pobjeda....
& $ ?
-
Sloboda1919
- Kontakt:
ako je neko propustio na fb
ako uzmemo i mi i oni trofej lige mozda vidjet kakvu prijateljsku organizovat

ako uzmemo i mi i oni trofej lige mozda vidjet kakvu prijateljsku organizovat

Al' samo na Tušnju...Sloboda1919 je napisao/la:ako je neko propustio na fb![]()
![]()
ako uzmemo i mi i oni trofej lige mozda vidjet kakvu prijateljsku organizovat![]()
![]()
-
Sloboda1919
- Kontakt:
moze vala i u Mramoru, a sto da ne i u ŽivinicamaNKMramor je napisao/la:Al' samo na Tušnju...Sloboda1919 je napisao/la:ako je neko propustio na fb![]()
![]()
ako uzmemo i mi i oni trofej lige mozda vidjet kakvu prijateljsku organizovat![]()
![]()
Pozz raja, jos jedan novi kolacic...dugogodisnji sam pratitelj ove teme i eto napokon se odlucih i ja prijavit...veliki pozz za solinasa, inace za mene "kapitena" ove teme kao i ostale ljudine, puno puta ste me oraspolozili braco do sad...do pobjede sutra
...nadam se da će momci moje komsije iz Srebrenika sutra da budu glavni akteri, prvenstveno na Ordagu mislim, a Piriji zelim sto manje posla
Pssssttuzlak1987 je napisao/la:Jupi koreografija
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
doe ima l' te sutra 
- tuzlak1987
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Pssssttuzlak1987 je napisao/la:Jupi koreografija
Daj nek mi neko napise gdje tacno dodje kavez, nisam do sad bio tu a iz Gracanice sam?
Iza Elektrotehničke škole.s4mke1987 je napisao/la:Daj nek mi neko napise gdje tacno dodje kavez, nisam do sad bio tu a iz Gracanice sam?
@Doe kaže brat da je vidio i da će bit mnogo bolja od one zadnje
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Boli vas,vi mozete na utakmicu,a meni valja u drugu smjenu
Sretno sutra i da pobjedimo.. 1:0
Sretno sutra i da pobjedimo.. 1:0
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Od kada radi sutra biletarnica?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
. . .od 13 hEthel je napisao/la:Od kada radi sutra biletarnica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.