Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

topnik1
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la topnik1 » 18 mar 2016, 20:39

Pravilo da se klubovi iz istih država ne mogu susresti u 1/8 finala je nešto najgluplje u ovom žrijebu. Druga najgluplja stvar je izvlačenje parova za polufinale. Ko se koji qurac sjeti da izvlači parovi za samo 4 kluba jbt :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 mar 2016, 21:11

enobarca je napisao/la:
Karlo je napisao/la:Nijee da nisu mocan trojac u napadu msn,ali brate prvo ko garantuje da ce prcelona dalje proc protiv atl.madrida iako je statistika na vasoj strani u zadnje vrijeme,mozda.bas ovaj put bude prvi put kad cete foboti po njusci i da ispadnete.i daprodjete i naletite na nas,tesko da se moze ponoviti prosla sezona,jos pogotovu ako svi budemo fit,a nismo daleko od toga.samo gzardiola ako bude i malo imao pameti i bude da je nauci na greskama iz predh.dva polufinala bayern moze izbaciti barcelonu.
Ko je tebi garantovao da ce Bayern satrati Juve kad si onakve postove pisao prije utakmice, a sama sreca vas je spasila, nista vise, da je Juve bio hladniji u zavrsnici primio bi Bayern jos.Samo zbg tebe sam prizeljkivao da Bayern ispadne onu noc, podsjecas me na Romaria koji se sa hegemonijom popeo na krc mislim 90% forumasa :facepalm: I taj isti Guardiola nije na greskama naucio vec par sezona, nece ni sad, ali ne sumnjam da bi dvoboj Barcelone i Bayerna bio spektakl, to nek ostane za finale.

Sto se tice utakmica cetvrtfinala ocekujem sigurne prolaze Reala i Bayerna, to i ptice na grani znaju.Utakmica Barcelona-Atletico bi mogla biti neizvjesna, ali ipak Enrique redovno samara Jorgandzije, trebala bi to Barcelona rijesiti lakse nego sto mnogi misle, naravno ako ne bude kakvih nepredvidjenih povreda i sl.Zadnja utakmica naftasa, tu ocekujem najvecu neizvjesnost, nijedna ekipa nije pokazala nista posebno u Ligi prvaka, tesko da ijedna ekipa moze u finale, nebitno ko prodje
.

Garantovo mi je prvi mec i igra koju smo igrali najvecim djelom u tom mecu i sam ostvaren rezultat,sad sto pepi od Guardile hoce da bude "takticki mag sa svoji sranjima " u situaciji kada za to nije vakat i sto je svojim magovskim genijalnim taktickim potezima od gotova napravio veresiju to je dr.prica.
Bilo je sta je bilo mrtvi jube jeste se momacki ponio i hrabro krenuo i svaka cast na tome niko od nas to nije iskreno ocekivao,ocekivali smo da se mafija nece predati jer oni su ti kojima je trebao dobar rez.a ne nama jer smo imali dobar kapital, ali eto jednom se desi nekoj ekipi kao jubetu tu vece pa ih krenulo ,ljudi su jednostavno iskoristili nase kardinalne greske u odbrani koje se kao ovakve dese jednom u kolko godina, u odbarani sa neiskusnim ,nejakim kimicom,van forme stalno povredjenim mehagom,alabom tu vece kao da je litar konjaka popio ,tromi alonzo morningom koji je odavno za klupe a ne za prve postave u ovakvim mecevima ,bez obzira na veliki respekt koji imam prema njemu kao prekaljenom velikom igracu,njeg,pravo vrijeme je proslo.Ja sam ubjedjen da je bilo koji drugi solidan trner bio u datom momentu mjesto guardiole i da je normalno postavio formacije i nacin igre da bi mrtvi jube sigurno do 90 minuta napustio A.arenu pognute glave i da ne bi imao prostora kao sto mu je guardiola dao a on to samo iskoristio .

Helem nejse ,ubjedjen sam da bajern sa svim igracima moze do finala ,uz samo malo ozbiljniji,racionalniji takticki pristup guradiole samome protivniku,covjek je esteticar fudbalski na kvadrat, sve ce zrtvovati za to.I da se bajern sa svim fit igracima rame uz rame moze nostiti sa prcelonom.Ponavljam i kazem nas najveci problem jeste sam Guardiola i nista vise .To mozda moze biti presudno u korist protivnika kao i pred.dvije sezone ako se pepi ne dozove pameti.A za nadati je se da ce mu malo doci iz guzice u glavu,ipak mu je ovo treca velika sansa u velikanu kakav je bayern ,da osvoji tu **** kantu ,po kojoj je postao poznat iz vremena prcelone ,na cjeni je njegov renome koji je izgradio u katal.klubu,htjeli priznati ili ne svjet je velikim djelom vidio dobre mane guardile koje je dobro sakrivao u prceloni kako tako ,ali u bayernu su mnoge stvari izasle na vidjeli,nazalost mi trpimo zbog toga.U svakom slucaju vidjet cemo sve je do Guardiole.

Ovo poredenje sa vasim uvazenim kolegom bratom Romariom@ nema zaista potrebe :stop: jer smo mi razliciti svjetovi u svakom pogledu i vidjenju stvari nista negativno ili lose u vezi samog Romarija,@ on tako voli da iznosi svoja vidjenja i ja to postujem ,ja volim bajern ali ga ne glofikujem kao vas uvazeni kolega ,imam postovanje prema svim velikim klubovima izuzev mafije :mrgreen: ,i ako ,to sto barcu nekad nazovem prcelona jer mi je simapticno ili hala madrid i drugim velikanima ... ali prema tim klubovima imam veliki respekt i postovanje :cool: -Zivo :D
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2016, 21:29

Eki "mrtvi Jube", a ljudi ih držali za jaja do 91 minute :facepalm:

zapanjujuca je šizologika kod ovih prepotentnih bavaraca....helem, Pep je kriv za svaki poraz i neuspjeh :rol: a za uspjehe su "krivci" iskljucivo igraci :urnebes: a njega placaju po 17 miliona godišnje, onako na lijepe oci :kafa:

Uglavnom, samo zbog Pepa oni mogu izgubiti tu i tamo poneku utakmicu i ne osvojiti LP, nikako drugacije :tokralju: kao da se protivnici ništa ne pitaju na terenu :lol: A on je poslan iz katalonije po zadatku da ih uništi iznutra, još ga placaju milione za to :tokralju:

jbm ti sunce :tokralju:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 mar 2016, 21:33

topnik1 je napisao/la:Pravilo da se klubovi iz istih država ne mogu susresti u 1/8 finala je nešto najgluplje u ovom žrijebu. Druga najgluplja stvar je izvlačenje parova za polufinale. Ko se koji qurac sjeti da izvlači parovi za samo 4 kluba jbt :lol:
to se i ja pitam ,al nisu dzaba to napravili
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 mar 2016, 21:58

let3 je napisao/la:Eki "mrtvi Jube", a ljudi ih držali za jaja do 91 minute :facepalm:

zapanjujuca je šizologika kod ovih prepotentnih bavaraca....helem, Pep je kriv za svaki poraz i neuspjeh :rol: a za uspjehe su "krivci" iskljucivo igraci :urnebes: a njega placaju po 17 miliona godišnje, onako na lijepe oci :kafa:

Uglavnom, samo zbog Pepa oni mogu izgubiti tu i tamo poneku utakmicu i ne osvojiti LP, nikako drugacije :tokralju: kao da se protivnici ništa ne pitaju na terenu :lol: A on je poslan iz katalonije po zadatku da ih uništi iznutra, još ga placaju milione za to :tokralju:

jbm ti sunce :tokralju:

kao prvo ako si gledo tekmu ,od gola lew ,mrtvi jube merak mi ih tako zvati ,jube je poceo padati bajern pritiskati gdje je mrtvi jube poceo lagano da puca ostalo je historija,

Jok moj rahmetli dedo je odgovoran :crazy: ,daj covjece :stop: :roll: ,niko nije nepobediv ali care ,nije sramota
izgubiti kad te protivnik nadigra u svemu ,i kada hoces preko hljeba pogace to je situaciaj kod pepija od katalunje ,kod njega je sto bezveze igrati noramlno jednsotavno ,svi igraci na maticnim pozicijama normalna formacije ,taktika...kod njega je obrnuto mi cemo ici slozenim putem ,a ubjedjen je da to daje rezultate,a nazalost situacija je obruta kada treab da se nesto postigne i rezutltat toga je da zadnje dvije godine dobijamo po usima od prot.koji su zbog nas grizli nokte,a najveceim djelom i krivicom guardiole,jer toboze on je trenerski mag koji je sa mocnom prcelonom sve uzduz i poprijeko pokorio , i onje uvijek upravu .

Ono sto je guardiola uradio prosle sezone nepsoredno pred nase polufinale ,ono je ispod svakog renomea trenera svjetskog kalibra za kojeh on slovi .hvaliti igraca protiv.mocadi ,a uz to kao lafo usput gledati tekmu barcelone da je skautira ,to ko i malo ima razuma vidi se da guardila vidi se da je pristrasan i da je po meni neprof.postupio.zasta sluze skauti i ljudi koji su zaduzeni za te stvari ,ali kao fol njegovo magovsko oko ce bolje to vidjedi u zivo ....blabla mislim da ne duzim ,guardiola jos mora dobro dobro raditi i ucit da bi opravdao titulu velikog trenera na kojoj moze samo zahvaliti mesiju i nikom vise ,sto ga je digao u visine ,a inace bi davno negdje bio i zavrsio kao rajkard i njemu slicni,
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2015/16

Post Postao/la Lillard » 18 mar 2016, 22:03

@Solinas je drama nepismen, ali ovaj postavlja neke nove standarde.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 mar 2016, 22:11

Lillard je napisao/la:@Solinas je drama nepismen, ali ovaj postavlja neke nove standarde.
momcino ,ocigledno vi provocirate i to bas ono jeftino ,ja vam fino odgvoraam,ali vidim da su neki kao ti ocigledno malao vise bezobrazni.A vjeruj mi mogu i ja vrlo lako promjeniti ton i odnos prema vam ;) .Vidim pravis se da si strucnjak u gramatici i lektorstvu ,momak haj ti lijepo na neki ling,portal formu pa tamo ,prosipaj svoje,zivota ti postedi me tih jeftinih pubertetskih provokacija :roll: :eh: :yawn: :shh: :facepalm: :arrow:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2016, 22:26

Karlo je napisao/la:
kao prvo ako si gledo tekmu ,od gola lew ,mrtvi jube merak mi ih tako zvati ,jube je poceo padati bajern pritiskati gdje je mrtvi jube poceo lagano da puca ostalo je historija,

Jok moj rahmetli dedo je odgovoran :crazy: ,daj covjece :stop: :roll: ,niko nije nepobediv ali care ,nije sramota
izgubiti kad te protivnik nadigra u svemu ,i kada hoces preko hljeba pogace to je situaciaj kod pepija od katalunje ,kod njega je sto bezveze igrati noramlno jednsotavno ,svi igraci na maticnim pozicijama normalna formacije ,taktika...kod njega je obrnuto mi cemo ici slozenim putem ,a ubjedjen je da to daje rezultate,a nazalost situacija je obruta kada treab da se nesto postigne i rezutltat toga je da zadnje dvije godine dobijamo po usima od prot.koji su zbog nas grizli nokte,a najveceim djelom i krivicom guardiole,jer toboze on je trenerski mag koji je sa mocnom prcelonom sve uzduz i poprijeko pokorio , i onje uvijek upravu .

Ono sto je guardiola uradio prosle sezone nepsoredno pred nase polufinale ,ono je ispod svakog renomea trenera svjetskog kalibra za kojeh on slovi .hvaliti igraca protiv.mocadi ,a uz to kao lafo usput gledati tekmu barcelone da je skautira ,to ko i malo ima razuma vidi se da guardila vidi se da je pristrasan i da je po meni neprof.postupio.zasta sluze skauti i ljudi koji su zaduzeni za te stvari ,ali kao fol njegovo magovsko oko ce bolje to vidjedi u zivo ....blabla mislim da ne duzim ,guardiola jos mora dobro dobro raditi i ucit da bi opravdao titulu velikog trenera na kojoj moze samo zahvaliti mesiju i nikom vise ,sto ga je digao u visine ,a inace bi davno negdje bio i zavrsio kao rajkard i njemu slicni,
jarane, da ne ulazimo sad u dublju raspravu - mislim da nisu u pravu za mnogo toga napisanog ;) ali dobro, svakom svacije, jel.... poštujem tvoj stav i to je to :salut:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 mar 2016, 22:50

Kobasicari i frankovci koje sam prizeljkivao se spasise,voljom kuglica ili uefinih mracnih sila spasise se od degeneka,sad moramo degenechiti jorgandzije,uz psg to nam je bio najgori protivnik,ali ajd, dobice degenek i oni, iako imaju mocnu defanzivu,borbenost i disciplinu, iako ce igrati armirani bunker envera hodze,nece im to pomoci, hegemonija ima oruzje za probijanje bunkera,osiromaseni uranij ceka jorgandije

Dobra je stvar sto se prva igra na camp nou gdje ne vjerujem da ce atletico prezivjeti prvi talas napada u pola sata, samo je bitno rano povesti, kad se pocnu otvarati dozivjet ce potop,da je ovo pepova barca zabrinuo bi se,ova barca sa triom msn i njihovim nevjerovatnim snalazenjem u malom prostoru je nezaustavljiva za atleticov bunker, iako bi atletico namucio a i moguce izbacio sve druge klubove jer su jaki i kompaktni

Ko hoce pare kakve da uzme nek igra crveni karton jer ce jorgandzije da udaraju ko sivonje,godin crveni karton ce biti fix mjeseca aprila

Sto se tice ostalih parova vukovi bi trebali namuciti frankovce,ako budu imali muda mogu ih i izbaciti jer ovaj real je odron i gubi dosta utakmica i od slabijih ekipa od vukova, kobasice imaju najlaksi poso jer benfica nije ona na kakvu smo naucili,dosta slaba ove sezone, rusi i arapi bi mogli odigrati najneizvjesniju utakmicu,ali po meni arapi ce proci jer su izbalansiraniji i manje plasticni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 mar 2016, 23:05

Romariooo je napisao/la:Kobasicari i frankovci koje sam prizeljkivao se spasise,voljom kuglica ili uefinih mracnih sila spasise se od degeneka,sad moramo degenechiti jorgandzije,uz psg to nam je bio najgori protivnik,ali ajd, dobice degenek i oni, iako imaju mocnu defanzivu,borbenost i disciplinu, iako ce igrati armirani bunker envera hodze,nece im to pomoci, hegemonija ima oruzje za probijanje bunkera,osiromaseni uranij ceka jorgandije

Dobra je stvar sto se prva igra na camp nou gdje ne vjerujem da ce atletico prezivjeti prvi talas napada u pola sata, samo je bitno rano povesti, kad se pocnu otvarati dozivjet ce potop,da je ovo pepova barca zabrinuo bi se,ova barca sa triom msn i njihovim nevjerovatnim snalazenjem u malom prostoru je nezaustavljiva za atleticov bunker, iako bi atletico namucio a i moguce izbacio sve druge klubove jer su jaki i kompaktni

Ko hoce pare kakve da uzme nek igra crveni karton jer ce jorgandzije da udaraju ko sivonje,godin crveni karton ce biti fix mjeseca aprila

Sto se tice ostalih parova vukovi bi trebali namuciti frankovce,ako budu imali muda mogu ih i izbaciti jer ovaj real je odron i gubi dosta utakmica i od slabijih ekipa od vukova, kobasice imaju najlaksi poso jer benfica nije ona na kakvu smo naucili,dosta slaba ove sezone, rusi i arapi bi mogli odigrati najneizvjesniju utakmicu,ali po meni arapi ce proci jer su izbalansiraniji i manje plasticni
Ne provaljuj se.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 mar 2016, 23:09

Pa ja, vukovi ce namucit fasiste, benfica ce namucit kobasicare, samo ce hegemonija svrsavat po ostalim.. odbice se te izjave od glavu ljudino, odbijale su se i one godine kad je seven up proradio ili one sezone kad je Torres koji ne moze meda.. pogodiio :D

Samo polako ! Svi imaju respecta prema Barci, jer i jesu trenutno najbolja ekipa, al to ne znaci da ti trebas ostale ponizvat ili bilo koji navijac Barce, imali ste igrace, svi su oni prolazili, pa reko bi covjek da imate titula Lige Prvaka vise od Reala i Milana zajedno :D

milan je nekad bio hegemonija .. strahulja :D ziv bio spusti se na zemlji, odes sa cuurom prohodas malo, na sladoled, na kolac !
FC Bayern !!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2016, 23:13

BavaracZenica je napisao/la:Pa ja, vukovi ce namucit fasiste, benfica ce namucit kobasicare, samo ce hegemonija svrsavat po ostalim.. odbice se te izjave od glavu ljudino, odbijale su se i one godine kad je seven up proradio ili one sezone kad je Torres koji ne moze meda.. pogodiio :D

Samo polako ! Svi imaju respecta prema Barci, jer i jesu trenutno najbolja ekipa, al to ne znaci da ti trebas ostale ponizvat ili bilo koji navijac Barce, imali ste igrace, svi su oni prolazili, pa reko bi covjek da imate titula Lige Prvaka vise od Reala i Milana zajedno :D

milan je nekad bio hegemonija .. strahulja :D ziv bio spusti se na zemlji, odes sa cuurom prohodas malo, na sladoled, na kolac !
Ljudino, ti na osnovu jednog navijaca trpaš sve navijace Barce u isti koš :thumbup: bravo...plus na to sve , zbog forumskih piskaranja nas forumaša iz Bosne - želiš da Barca ispadne :shock: i šta reci na to :roll:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 mar 2016, 23:28

Romariooo je napisao/la:Kobasicari i frankovci koje sam prizeljkivao se spasise,voljom kuglica ili uefinih mracnih sila spasise se od degeneka,sad moramo degenechiti jorgandzije,uz psg to nam je bio najgori protivnik,ali ajd, dobice degenek i oni, iako imaju mocnu defanzivu,borbenost i disciplinu, iako ce igrati armirani bunker envera hodze,nece im to pomoci, hegemonija ima oruzje za probijanje bunkera,osiromaseni uranij ceka jorgandije

Preoptimistican si. Jesmo najjaci, ali Atletico ima najbolju odbranu na svijetu. Oni ako izvuku 0-0 na Campu kao onda ili jos gore 1-1 , pusiona je to 85 %. Dobili smo najtezeg moguceg protivnika, uprkos sto smo ih dobili 6 puta zaredom. Nema kluba kojeg oni ne mogu pobijediti.

Mislim jesmo favoriti, ali odvadi malo.
27.10.2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 mar 2016, 23:34

let3 je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Pa ja, vukovi ce namucit fasiste, benfica ce namucit kobasicare, samo ce hegemonija svrsavat po ostalim.. odbice se te izjave od glavu ljudino, odbijale su se i one godine kad je seven up proradio ili one sezone kad je Torres koji ne moze meda.. pogodiio :D

Ljudino, ti na osnovu jednog navijaca trpaš sve navijace Barce u isti koš :thumbup: bravo...plus na to sve , zbog forumskih piskaranja nas forumaša iz Bosne - želiš da Barca ispadne :shock: i šta reci na to :roll:

ti meni navedi gdje sam ja napisao da zelim da ispadne :D ajd citaj malo, imam respect prema Barci, plus sam napisao d aste najbolja ekipa trenutno, sta vise da ti napisem, ali nije samo Romarioo.. previse se uzdigla navijacka bagra Barce, nesto slicno je bilo za vrijeme Juppa kad se spominjjala neka NADMOC Bayerna nad ostalim .. gdje ja nikad nisam volio ni cut ni vidjet.. samo hocu reci da su svi od krvi i mesa, i ako vec pisa po ostalima, sto ne bi malo popiso i sebe, nije Barca sa neba pala :) a ni Bayern i bilo koji klub.. zivio
FC Bayern !!!!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 mar 2016, 00:18

Nadmoć ili ne, pitanje je sad :?

slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 mar 2016, 00:21

Lillard je napisao/la:@Solinas je drama nepismen, ali ovaj postavlja neke nove standarde.
:urnebes:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 01:39

I tako, prema Culesima, Cules naštimao Real Madridu žreb Lige prvaka.

slika

Kada Culesi, ni ne znaju da je Zambrotta bio član Barcelone, jbg, nogomet se gleda unazad 4-5 godina, haha.
Cules naštimao Realu Wolfsburg, a svojima Atletico Madrid.
Živio Perez. :clap: :bow:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 mar 2016, 01:59

Po čemu je to Zambrotta Cule? Što je igrao za Barcelonu? :rol: Onda je i Zlatan Cule, o Specijalnom Prevodiocu da ne pričamo. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 02:03

Pa čovek pre početka hvali Barcu, govori kako su favoriti, na sve strane hvali klub, igrače, Messija, itd i sad štima žreb u koristig kluba kojeg mrzi.
Kakvi paćenici.

Ovaj list treba zakonom zabranit, kakva sramota. Ovo je na nivou kao kad je Real Madrid na službenoj stranici se žalio za crveni karton Pepea protiv Barce. Oj sramote.
Zambrotta svom bivšem klubu naštimao najtežeg, a najvećem rivalu najlakšeg. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 mar 2016, 02:11

Sreća naosvajao se Zambrotta sa Barcelonom pa ga vežu lijepe uspomene, a ne bio tu u najgorem periodu za klub u zadnjih 10 godina. Yebe se njemu za Realom i Barcom, kao i bilo kojem prosječnom Italijanu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.