BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: BiH Teniseri,teniserke

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2016, 13:02

thelightblue je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:I bez mene. Ja od sad ne pratim više Damira. Bar neko vrijeme. Nije vrijedno pažnje.
Haha, nakon Wimbledona si rekao da neces vise pratiti Basica :D

Vec u Miamiju ces navijati :bih:
Znam. Možda bih ga gledao već večeras :mrgreen: Lako reći ali teško uradit :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 18 mar 2016, 13:33

Unofficialpage je napisao/la:
OnaJeBomba je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:@OnajeBomba ne, neće se tolerisat. Nikome pa ni tebi, pravilo foruma.
Pa nisi valjda stvarno pomislio da ja od tebe trazim da mi se tolerise ma znas koliko mene zaboli... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Čekaj, pitao si hoće li se tolerisati i ja ti odgovorio. Ne bitno je od koga tražiš dozvolu ali ja kao moderator imam pravo da prekinem trolanje. I vezano za to hoće li se tolerisati ili ne, završavamo raspravu na ovu temu.

Imaš pravo komentarisanja, pisanja da misliš da neće ništa napraviti ali konstantno trolanje, ismijavanje na svaki poraz, ne, to nemaš pravo.

Ma sve si ti u pravu ali to nije tako :lol: al moras priznat da sam za sve bio u pravu vezano za dzumhura..

bhsport
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la bhsport » 18 mar 2016, 13:59

Kad igra Mirza, kad ce raspored kvala?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2016, 14:20

OnaJeBomba je napisao/la:Ma sve si ti u pravu ali to nije tako :lol: al moras priznat da sam za sve bio u pravu vezano za dzumhura..
Djelimično i budeš u pravu ali to kažeš pogrešno.

Žrijeb je u nedjelju, ne znam tačno kad.

Damir Dzumhur!!!!

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 18 mar 2016, 15:41

Unofficialpage je napisao/la:
OnaJeBomba je napisao/la:Ma sve si ti u pravu ali to nije tako :lol: al moras priznat da sam za sve bio u pravu vezano za dzumhura..
Djelimično i budeš u pravu ali to kažeš pogrešno.

Žrijeb je u nedjelju, ne znam tačno kad.
Pogresno :D kako sam ja to pogresno rekao objasni mi..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2016, 15:49

Pa da, na malo kriv način. Ali ne bitno, da ovdje završimo raspravu. :D

Damir Dzumhur!!!!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 18 mar 2016, 16:17

Unofficialpage je napisao/la:Pa da, na malo kriv način. Ali ne bitno, da ovdje završimo raspravu. :D
Gle opet...sta sam ti rek'o na pp? :mrgreen:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2016, 16:37

UltraSA je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Pa da, na malo kriv način. Ali ne bitno, da ovdje završimo raspravu. :D
Gle opet...sta sam ti rek'o na pp? :mrgreen:
Hahaha nikad potrefit :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 18 mar 2016, 17:06

Uff jako los pokusaj uff :thumbdown: al jbg pa ti ustvari nemas argumente pa zato zavrsavamo raspravu..ok. uredu povlacis se povlacis postujem kad neko prizna poraz.. :thumbup:
newton_heath_lyr je napisao/la:Sve uslove ima. Sponzor kakav je da je . Udovoljava se da ne igra za DC .
IZGUBI COVJECE OD 10 000. IGRACA NA SVIJETU NIJE PROBLEM.
Al ne budi levat i supak.
Bjezi ba , zlo si zivo. Osvoji RG,nista mi ne znaci vise.
FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
BosnaSTL je napisao/la:Sljedeci turnir sto odigrao dobro vecina ce nas reci bravo majstore yebat nas.
Unofficialpage je napisao/la:I bez mene. Ja od sad ne pratim više Damira. Bar neko vrijeme. Nije vrijedno pažnje.
Effenberg je napisao/la:Damir Dzumhur - sinonim za ljudsko smece!

Kontam ovo u potpis da stavim!
newton_heath_lyr je napisao/la:Nazalost,trpi,trpi ,trpi,trpi ali u pitanju je "teniser". Fuj i ponasanje i pomalo i sve ostalo.
kyrgios je napisao/la:Sad ce doci shminka i braniti ga, a frajer veze nema
AnkleBreaker je napisao/la:Ja kad bih ovako gubio meceve dobro bi se zapitao jesam li ja za ovaj sport.
newton_heath_lyr je napisao/la:Nikad,ali bas nikad nisam pisao protiv naseg sporta uopste,ali ovo je preslo sve granice ukusa. Amaterizam je blaga rijec za ovo neznanje.nezalaganje i sve sto rijec NE moze povezivati. Bjezi batamo,amateru jedan. Ovo je prevsrilo svaku mjeru. Vrati se u Prijedor,Doboj,Kiseljak,Brcko.
Kumar je napisao/la:Čovjek treba okončati karijeru jer je zalutao u sport i posvetiti se psihičkom zdravlju.
BosnaSTL je napisao/la:
oldtown1990 je napisao/la:Ne pozdravi se na kraju
Paksu zesci .
oldtown1990 je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:
oldtown1990 je napisao/la:Ne pozdravi se na kraju
Paksu zesci .
Da ga hoce suspendovat volio bih nego ista, da se ne pati dzabe, ni on a bgm ni mi...
EVO TI JOS ARGUMENATA KOLIKO SAM JA USTVARI DJELIMICNO U PRAVU..OVO JE ONO STO SAM JA PISAO PRIJE 1-2 GODINE KADA SAM POKUSAVAO DA VAM OTVORIM OCI JER NISAM MOGAO DA VJERUJEM KOGA PODRZAVATE..A SAD VI PISETE ONO STO SAM PISAO JA ZNACI NAPOKON STE PROGLEDALI SAMO SE NADAM DA NECETE PONOVO OSLIJEPIT SA JEDNOM NJEGOVOM POBJEDOM..

ZOVU ME:

[youtube][/youtube]

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2016, 17:32

Večina ono što su sinoć rekli sad bi blaže ali dosta blaže. U afektu kažu ljudi kažu svašta. Damir je dobar teniser, zna igrat ali psihički nije stabilan. Kratak fitilj. To ako popravi može daleko dogurat. Kakav je čovjek, to me ne zanima, njegov problem, govorim samo ono što vidim na terenu i ono sinoć ne podržavam.

Ima nekih stvari koje si zaista u pravu, ali pokvare to drugi postoji ili drugi dio posta, gdje imam utisak kao da se raduješ kad naši izgube. Ne želim da uopšte raspravljam koje u pravu a ko ne, jer to nebitno. Pozdrav. :thumbup:

Damir Dzumhur!!!!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 mar 2016, 17:44

Unofficialpage je napisao/la:Damir je dobar teniser, zna igrat ali psihički nije stabilan. Kratak fitilj. To ako popravi može daleko dogurat.
Mislim da dugo vremena govorimo ako" popravi ovo, ako popravi ono, može daleko dogurati".
Damir je još relativno mlad, ali očito da se nekih stvari nikad neće riješiti i da će, nažalost, ostati samo jedan odtenisera oko TOP100.
Volio bih da griješim, ali ovo je činjenica prema onome što sam vidio do sada.

Kada je trebao napraviti neke iskorake, uvijek je podbacio, padao bi u igri i dopuštao protivniku da ga lagano pobijedi.
U njegovoj glavi očito ima neka barijera koju ne može prevazići, a svi znamo da kada bi se riješio toga mnogo bi bolje kotirao.

Usput @Unoff, povedi malo računa o gramatičkim greškama, ipak si glavni ovdje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2016, 18:03

Rokoko87 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Damir je dobar teniser, zna igrat ali psihički nije stabilan. Kratak fitilj. To ako popravi može daleko dogurat.
Mislim da dugo vremena govorimo ako" popravi ovo, ako popravi ono, može daleko dogurati".
Damir je još relativno mlad, ali očito da se nekih stvari nikad neće riješiti i da će, nažalost, ostati samo jedan odtenisera oko TOP100.
Volio bih da griješim, ali ovo je činjenica prema onome što sam vidio do sada.

Kada je trebao napraviti neke iskorake, uvijek je podbacio, padao bi u igri i dopuštao protivniku da ga lagano pobijedi.
U njegovoj glavi očito ima neka barijera koju ne može prevazići, a svi znamo da kada bi se riješio toga mnogo bi bolje kotirao.

Usput @Unoff, povedi malo računa o gramatičkim greškama, ipak si glavni ovdje.
Naravno, neće nikad "glavu" dovesti do nivoa Novaka ili Ferrera, jednostavno ne može. Samo treba naučit kontrolisat to. Naučit kako da se skoncetriše samo na meč a ne na neke nebitne stvari, tipa: je li out ili ne. Temperament je takav i ne može se puno toga učiniti.

Servis i fh isto mora još popravit, radit na tom' maksimalno. Kao što kažeš, ima vremena, mlad je. Vidjet ćemo kamo će sve ići.

Popravit će se i gramatika. :D

Damir Dzumhur!!!!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 mar 2016, 18:10

:thumbup:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 18 mar 2016, 18:15

Unofficialpage je napisao/la:Večina ono što su sinoć rekli sad bi blaže ali dosta blaže. U afektu kažu ljudi kažu svašta. Damir je dobar teniser, zna igrat ali psihički nije stabilan. Kratak fitilj. To ako popravi može daleko dogurat. Kakav je čovjek, to me ne zanima, njegov problem, govorim samo ono što vidim na terenu i ono sinoć ne podržavam.

Ima nekih stvari koje si zaista u pravu, ali pokvare to drugi postoji ili drugi dio posta, gdje imam utisak kao da se raduješ kad naši izgube. Ne želim da uopšte raspravljam koje u pravu a ko ne, jer to nebitno. Pozdrav. :thumbup:

Samo se ti tjesi ti dobro znas da svi oni to misle a to mislis i ti..evo ko misli blaze neka se javi pa da vidimo koliki ce broj biti..a ja mislim da bi te trebalo zanimati prije svega kakav je neko covjek da bi navijao za njega a to se jako dobro vidi na terenu..pa samo najvece djubre moze da se ne pozdravi sa protivnikom a to se moze i desiti jednom i nekog bijesa iz ne znam ni ja cega ali 4-5 puta u karijeri koja nije toliko duga pa onda svada sa sudijama,publikom...pa ja nikada ne bih navijao za rafu da ima i upola ponasanje kao doticni..evo jedan djokovic majstor za tenis i postujem ga kao tenisera i samo kao tenisera a kao covjek je **** najvece..

hahahah uvijek neki drugi dio posta pa evo reci mi gdje to ja nisam u pravu ili ces opet "podvit rep" i reci da zavrsimo raspravu..ja znam da ti meni neces priznat da sam u pravu u potpunosti i da ces ti tjerati svoje i govoriti da nisam ali vazno je da ti znas da nemas argumente i to mi je dovoljno a sta ces ti napisati to je potpuno nebitno..

ZOVU ME : znas vec kako.. :salut:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 mar 2016, 20:11

Unofficialpage je napisao/la:Večina ono što su sinoć rekli sad bi blaže ali dosta blaže. U afektu kažu ljudi kažu svašta. Damir je dobar teniser, zna igrat ali psihički nije stabilan. Kratak fitilj. To ako popravi može daleko dogurat. Kakav je čovjek, to me ne zanima, njegov problem, govorim samo ono što vidim na terenu i ono sinoć ne podržavam.

Samo se ti tjesi ti dobro znas da svi oni to misle a to mislis i ti..evo ko misli blaze neka se javi pa da vidimo koliki ce broj biti..a ja mislim da bi te trebalo zanimati prije svega kakav je neko covjek da bi navijao za njega a to se jako dobro vidi na terenu..pa samo najvece djubre moze da se ne pozdravi sa protivnikom a to se moze i desiti jednom i nekog bijesa iz ne znam ni ja cega ali 4-5 puta u karijeri koja nije toliko duga pa onda svada sa sudijama,publikom...pa ja nikada ne bih navijao za rafu da ima i upola ponasanje kao doticni..evo jedan djokovic majstor za tenis i postujem ga kao tenisera i samo kao tenisera a kao covjek je **** najvece..

hahahah uvijek neki drugi dio posta pa evo reci mi gdje to ja nisam u pravu ili ces opet "podvit rep" i reci da zavrsimo raspravu..ja znam da ti meni neces priznat da sam u pravu u potpunosti i da ces ti tjerati svoje i govoriti da nisam ali vazno je da ti znas da nemas argumente i to mi je dovoljno a sta ces ti napisati to je potpuno nebitno..

ZOVU ME : znas vec kako.. :salut:
Ja iskreno nista od sinoc sto sam rekao ne bih mijenjao.
BosnaE

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 18 mar 2016, 20:32

Ema u finalu dubla u Orlandu.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 18 mar 2016, 22:49

oldtown1990 je napisao/la:Ema u finalu dubla u Orlandu.
Izgubila je Finale

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 mar 2016, 00:09

@bomba - ovo sto radis vodi samo u jednom smjeru. banovice. do tebe je hoces li dobiti kartu u jednom smjeru. diskusija sa @unnnoficialom je zavrsena. i prestani koristiti caps lock. lijepo sam te zamolio, nemoj kasnije da bude da nisam. hvala.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 19 mar 2016, 00:24

AnelMid je napisao/la:
oldtown1990 je napisao/la:Ema u finalu dubla u Orlandu.
Izgubila je Finale

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bas kao i prosle sedmice.

OnaJeBomba
Kontakt:

Post Postao/la OnaJeBomba » 19 mar 2016, 03:58

newton_heath_lyr je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la: Ja iskreno nista od sinoc sto sam rekao ne bih mijenjao.
Eto ga @uno pa mozda i najveci navijac damira nekada je imao samo jednu recenicu vjerovatnu upucenu tebi sa jasnim stavom NISTA OD SINOC STO SAM REKAO NE BIH MIJENJAO.svaka ti cast..
@uno jedno pitanje koliki je broj onih sto govore u afektu -1...

2.reci mi jos jedno da li ces mi pruziti ruku poput rafe kada je porazen ili ces me banovat kao sto radi dzumhur nakon poraza okrenuti glavu i otici kao najveci olos..???

ZOVU ME: znas vec kako.. :salut:

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.