e ebem mu oca ko je taj. ne treba se za mene prijatelju svadjati nisam zato tu.MuhamedTM je napisao/la:Ne moras se ti svadjati, aldin ce I za sebe I tebe. U jednom trošku.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ok dobroaleksandar_veliki je napisao/la:Amazon i Muhamed posljednje upozorenje pred iskljucenje s foruma.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Smije li koja plava dama u avatar sutra?? Deremo ih lagano sutra, iz keca u kec.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Smije li koja plava dama u avatar sutra?? Deremo ih lagano sutra, iz keca u kec..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- amazon
- Kontakt:
Hocu ja. Ako Zeljo pobjedi ti stavljas grb Sarajeva ?joker90 je napisao/la:Smije li koja plava dama u avatar sutra?? Deremo ih lagano sutra, iz keca u kec..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ovaj bi po svaku cijenu da se otarasi Slobodinog avataraDoeTz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Smije li koja plava dama u avatar sutra?? Deremo ih lagano sutra, iz keca u kec..
pa makar nosio i Zeljin
"Volim te Zeljo"
Posteno!amazon je napisao/la:Hocu ja. Ako Zeljo pobjedi ti stavljas grb Sarajeva ?joker90 je napisao/la:Smije li koja plava dama u avatar sutra?? Deremo ih lagano sutra, iz keca u kec..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako Zeljo izgubi nosis do kraja sezone ovajjoker90 je napisao/la:Posteno!amazon je napisao/la:Hocu ja. Ako Zeljo pobjedi ti stavljas grb Sarajeva ?joker90 je napisao/la:Smije li koja plava dama u avatar sutra?? Deremo ih lagano sutra, iz keca u kec..
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma jel to prpaaajoker90 je napisao/la:Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma ovo se oko avatara malo zajebavam, ne mogu ugovarati svakako nista dok ne odsluzim ovo sad.DoeTz je napisao/la:Ma jel to prpaaajoker90 je napisao/la:Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Brat si nasjoker90 je napisao/la:Ma ovo se oko avatara malo zajebavam, ne mogu ugovarati svakako nista dok ne odsluzim ovo sad.DoeTz je napisao/la:Ma jel to prpaaajoker90 je napisao/la:Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa.![]()
A sutra navijam za Slobodu, bez zajebancije.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evooo i kamiondzijee konacnoooMortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa.![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Evooo i kamiondzijee konacnoooMortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ne moze @Doe brate, morao bih navijati za kone sutra onda. Ja bih za zeljkana navijao jedino da igra protiv republike srpske. Odradit cu svoje 2 sedmice avatara posteno i sedmicu potpisa.![]()

MortemHz je napisao/la:

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:

Pravo pitanje 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Koliko kosta da objavite clanak o jednom igracu ?aleksandar_veliki je napisao/la:Amazon i Muhamed posljednje upozorenje pred iskljucenje s foruma.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
@doe jesi spreman za avatar I sliku Amara Osima, kako grli pehar. Sta je 4 sedmice. Pussy smoke 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.