RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2010, 10:31

Pitanje za sve Mostarce, kada će se i ko bi trebao biti novi faraon Veleža (ovo je mala šala misli se na predsjednika kluba)?

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 jun 2010, 12:46

Nekakva je tajna u klubu imam osjecaj.Niko ne govori imena ljudi koji bi mogli biti predsjednici,ne spominje se da se prica sa igracima,pa makar sa ovim iskusnim a ostalo kad trener dodje.
A sto se tice ove sezone,imas mladjih igraca koji su zavrsili omladinski staz ima 3 godine i to je posljednja generacija da je nekoliko talenata izaslo u prvi tim a sve ostalo je susa brato,vec 3 godine.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 10 jun 2010, 22:46

Cunami, ne zelis da znas tajnu prijatelju, vjeruj mi, ne pise nam se dobro izgleda. Ljudi, mobilizujmo se svi dok imamo kad, skeptik sam veliki glede slijedece sezone.
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 jun 2010, 23:25

Daj brato,reci tajnu...
Ja sam nesto optimistican za ovu sezonu i ako se jos nista nije izabralo ja sam optimistican jer cim je Dzubur reko javno da se vraca aktivno u klub onda ne znam cemu pesimizam a ako dodje do nekog zaokreta,onda cekam da vidim reakciju Red-Army-a tj.ljudi koji se nesto tamo pitaju
Ima li iko ikakve novosti u vezi kluba??

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 10 jun 2010, 23:34

Evo Sredojevic izjavio SAN-u da su male sanse da preuzme Velez.Nadam se da je to istina.Moja prva dva izbora bi bili Ratko Ninkovic i Milomir Seslija.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 10 jun 2010, 23:41

Ja sam od pocetka bio da trener bude Ratko Ninkovic jer Seslija je bio i imao je rezultat i cim je Dzubur otiso,poceo je sa losim rezultatima u par kola od kako je Dzuba onda otiso i to svak zna.Bio je i hvala mu ali daleko mu kuca od Mostara bila po mom misljenju

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 10 jun 2010, 23:57

Raja sta bi sa onim Dejanom Drakulom ?? jeL isad u Slovackoj ????
Samo jedan klub Velež Mostar

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 10 jun 2010, 23:59

cunami je napisao/la:Ja sam od pocetka bio da trener bude Ratko Ninkovic jer Seslija je bio i imao je rezultat i cim je Dzubur otiso,poceo je sa losim rezultatima u par kola od kako je Dzuba onda otiso i to svak zna.Bio je i hvala mu ali daleko mu kuca od Mostara bila po mom misljenju
Upravo tako. Ja sam za Ninkovića !
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 11 jun 2010, 00:00

Adnel je napisao/la:Raja sta bi sa onim Dejanom Drakulom ?? jeL isad u Slovackoj ????
Evo danas ss.ba objavi da prelazi u Slobodu. A inace je ovih dana u Mostaru,trenira...a bio je u Sutjesci,prva liga RS.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 11 jun 2010, 00:01

Kakve su sanse da se Dzubur vrati u klub? Dzubur-Tana-Ninkovic bi bio fenomenalan trio za nas.Jos da Dzubur vrati neke stare igrace koje su igrali kad je on bio predsjednik(Goran Stokic,Milos-Montenegro-Ognjenovic :) )

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 11 jun 2010, 00:01

ammarc je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Raja sta bi sa onim Dejanom Drakulom ?? jeL isad u Slovackoj ????
Evo danas ss.ba objavi da prelazi u Slobodu. A inace je ovih dana u Mostaru,trenira...a bio je u Sutjesci,prva liga RS.
Koju Slobodu ? Tuzlansku ?

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 11 jun 2010, 00:04

helmet je napisao/la:
ammarc je napisao/la:
Koju Slobodu ? Tuzlansku ?
Izgleda da sam pogresno razumio :D ... U Slobodu prelazi Dejan Drakul,ali nije to onaj "nas",imaju dvojica...A ovaj nas jos uvijek igra u Slovackoj,ali je sada u Mostaru,bas sam juce bio sa njim...izvinite za nesporazum :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 11 jun 2010, 00:07

Gledam i nije mi jasno. :lol:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 11 jun 2010, 00:13

Ma nije to onaj nas Drakul,100 posto.
Mene samo interesuje sto se odugovlaci sa izborom predsjednika?
Evo vidim da je Sredojevic izjavio u SAN-u da su male sanse da bude trener Veleza i sad treba uradit sve i dovest Ninkovica.
Slazem se i mislim da bi Tana i Ninkovic bili dobar tandem a predsjednik se ne mjesa u dovedjenje igraca jer je koliko se ja razumijem u fudbal,da obezbjedi lovu za normalan rad kluba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2010, 14:55

VELEŽ 1974: MARIĆ, RISTIĆ, Dž. HADŽIABDIĆ, ČOLIĆ, PRIMORAC, PECELJ, TOPIĆ, KVESIĆ, BAJEVIĆ (kap.), VLADIĆ i VUKOJE.

VELEŽ 1975: MRGAN, METER, Dž. HADŽIABDIĆ, ČOLIĆ, PRIMORAC, GLAVOVIĆ, TOPIĆ, HALILHODŽIĆ, BAJEVIĆ (kap.), VLADIĆ i VUKOJE.

VELEŽ 1981: MARIĆ (kap.), KALAJDŽIĆ, MIČIĆ, LEDIĆ, MATIJEVIĆ, ĐURASOVIĆ, OKUKA, SLIŠKOVIĆ, V. HALILHODŽIĆ, MEĐEDOVIĆ i SKOČAJIĆ.

VELEŽ 1986: PETRANOVIĆ, PRSKALO, G. JURIĆ, BIJEDIĆ, MATIJEVIĆ (kap.), ŠIŠIĆ, KAJTAZ, SKOČAJIĆ, P. JURIĆ, KARABEG i TUCE.

TO JE TO. SVE SU TO LEGENDE..........................

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 14:56

Ma kakav Drakul, jedva hoda, dabogda da igdje vise zaigra. Nazalost...Dobro je igrao tamo u toj Slovackoj, bio cak i kapiten tog nekakvog Tatrana za kratko vrijeme, ali cujem da se momak nesto razbolio....
Cunami druze, nisam nimalo zadovoljan onim Cevrom, ovako na prvu sto cujem....Mada, eto, opet ti jos vjerujem ....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 11 jun 2010, 15:23

Pitao sam danas jednog prijatelja za Deju Drakula i kaze da ce sve biti uredu.Radio je nekakav zavrsni pregled i izgleda da ce opet igrat lopte a vec trenira.
A sto se tice Cevre,ja ga znam kao mrtvog velezovca a i govore mi neki ljudi e sad,ako mene oni lazu,lazem i ja vas ali sigurno da bi Dzubur bio najbolji ali treba postovat sta god oni odluce.
Ima li ista za novog trenera jer danas citam kako je Sredojevic rekao da su male sanse da dodje u Velez?
Treba dovest Ninkovica,svi imaju samo rijeci hvale koga sam god pito

Urban

Post Postao/la Urban » 11 jun 2010, 15:27

idelan trener bi vam bio ratko ninkovic ili milomir odovic njih dvojica su bas strucnjaci i to provjereni e sad sve zavisi od situacije i pregovora sa srecom
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 11 jun 2010, 17:01

Posto nema ni jednog trenera iz Mostara da bude trener Veleza jer neko rece neki dan da Tana samo ima tu potrebnu lincencu ja tipujem na gospodina Ninkovica i prizeljkujem njegov dolazak u Rođene.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 jun 2010, 17:07

Ma iskren da ti budem, nisam za nikakvog trenera sa strane...Nek Aca, Dzafa zavrse tu licencu, Velez ce ih pricekati...samo opusteno..nece im Velez pobjeci :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.