Bit ce ne sikirajte seMaxi je napisao/la:Da li nam neko može obezbijediti stream za sutra?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Duze vremena razmisljam o ovom ali neznam bil to bilo ok
Kontam trebalo se registrovat na GO FUND ME i postavit ratne slike stadiona i sadasnje i trazit donaciju
Ima nas dosta po americi koji volimo ZELjU a siguran sam da bi i nako dosta ljudi doniralo a dosta i amerikanaca
Samo bi trebalo uklopit dobru pricu
Et ja bi to mogao napravit i siguran sam da bi se moglo lahko skupi 100k dollara ali sad neznam dali bi se ljudi iz kluba i ostali slozili s tim
Kontam trebalo se registrovat na GO FUND ME i postavit ratne slike stadiona i sadasnje i trazit donaciju
Ima nas dosta po americi koji volimo ZELjU a siguran sam da bi i nako dosta ljudi doniralo a dosta i amerikanaca
Samo bi trebalo uklopit dobru pricu
Et ja bi to mogao napravit i siguran sam da bi se moglo lahko skupi 100k dollara ali sad neznam dali bi se ljudi iz kluba i ostali slozili s tim
"Volim te Zeljo"
Prijedlog za ove studente, srednjoskolce i ostale kokuze koji ne mogu izdvojiti 30 KM za stolicu.. neka se utali vas 5-6, cak i vise.. po petaka recimo i kupite jednu stolicu. Nas par s faxa tako radimo, pa yebi ga koliko toliko se pomogne..
- savatihotece
- Kontakt:
Hvala druže. Da su bogdom svi kao ti ne bi nikad bilo problema na utakmici i ja bih danas poveo i dijete sa sobom, al jbg vremena su kokuzna.xeksor je napisao/la:Pozz slobodno dođi i nemaš se šta kriti, uživaj i prati svoj klub, da sam sutra slobodan ja bi te dočekao i bio bi moj gost, a ako nemaš obezbjeđenu kartu nemoj onda dolazit jel otisle su sve karte a -rasprodate jedino jos ima na sjeveru gdje su navijači slobode.savatihotece je napisao/la:Hajd redom.
Poštom stigla članska No. 2815 (nikad nije kasno). Danas odoh uplatit za stolicu, a sutra, naravno, Tušanj.
Stariji sam čovjek, sakriću se među njihove.
Rezultat: Sloboda - Željezničar 0 : 2.
Strijelci: M. Stevanović (24 min), Bekrić ( 41 min).
Dosta od mene.
Sretno sutra i neka pobjedi bolji ( moja želja je sloboda)
Drugar iz Tuzle mi je nabavio kartu.
Nek pobijedi bolji.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Na gostovanje Zeljo krece, zaustavit nas niko nece...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- diplomatija
- Kontakt:
Imam osjećaj da se tuzlaci nece moći pomiriti s tim ako danas izgube i da bi moglo biti ružnih scena, pa čak možda i prekid utakmice ako vide da ne mogu nista, nadam se da griješim i da nece sebi dozvoliti taj luksuz, u savezu jedva čekaju da im skresu krila, oduzmu tri četiri boda i Beusov klub prvak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Objektivno Sloboda je favorit,uigranijibsu,stvarno dobra ekipa ali isto sam siguran da cemo ih dobro namucit pa zasto ne i dobit.
Sve u svemu vazda je bilo tesko uzet tricu u Tz ali idemo jako ABD
Sve u svemu vazda je bilo tesko uzet tricu u Tz ali idemo jako ABD
Zeljeznicar! 1921 !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sretan put za sve koji ce doci danas! Da bolji pobjedi i da utakmica prodje bez ikakvog incidenta!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Živinički manijaci se okupljaju polako,ja 20 minuta udaljen od Tusnja danas a ne mogu gledati zbog posla..
Ako neko bude mogao nek postavi stream za mobitel da barem tako pogledam koliko budem u mogucnosti.
Sretno ljoŽe!!
Ako neko bude mogao nek postavi stream za mobitel da barem tako pogledam koliko budem u mogucnosti.
Sretno ljoŽe!!
Velika vecina njih je toliko zadojena mrznjom prema glavnom gradu da sumnjam da ce proci bez problema ako mi pobijedimodiplomatija je napisao/la:Imam osjećaj da se tuzlaci nece moći pomiriti s tim ako danas izgube i da bi moglo biti ružnih scena, pa čak možda i prekid utakmice ako vide da ne mogu nista, nadam se da griješim i da nece sebi dozvoliti taj luksuz, u savezu jedva čekaju da im skresu krila, oduzmu tri četiri boda i Beusov klub prvak
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Imal danas prenos na BHT ili kojoj drugoj tv a da nije MOJA TV hvala.
Jedino na moja tv, ali bit ce neki stream sigurno ovdje, a repriza veceras vjerovatno na bhtumirza_it je napisao/la:Imal danas prenos na BHT ili kojoj drugoj tv a da nije MOJA TV hvala.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Hvalairfo je napisao/la:Jedino na moja tv, ali bit ce neki stream sigurno ovdje, a repriza veceras vjerovatno na bhtumirza_it je napisao/la:Imal danas prenos na BHT ili kojoj drugoj tv a da nije MOJA TV hvala.
Ja neznam kako će te ući . Samo navijaci koji organizovano dolaze i imaju od kluba obezbjeđene karte mogu ući. Kako za navijace slibode tako i za zelje imat ce 3 chappointa, a zeljini će bit negdje zaustavljeni i dovedeni na stadion. Svi koji će nakin oretresa pikusat da se prikljuce kolobi bit će odstranjeni. Tako iz MUP-a Kazu.sudac92 je napisao/la:Živinički manijaci se okupljaju polako,ja 20 minuta udaljen od Tusnja danas a ne mogu gledati zbog posla..![]()
![]()
Sretno ljoŽe!!
Prosle godine isto tako bilo ali ovi što su blize su prvi usli,bez problema.xeksor je napisao/la:Ja neznam kako će te ući . Samo navijaci koji organizovano dolaze i imaju od kluba obezbjeđene karte mogu ući. Kako za navijace slibode tako i za zelje imat ce 3 chappointa, a zeljini će bit negdje zaustavljeni i dovedeni na stadion. Svi koji će nakin oretresa pikusat da se prikljuce kolobi bit će odstranjeni. Tako iz MUP-a Kazu.sudac92 je napisao/la:Živinički manijaci se okupljaju polako,ja 20 minuta udaljen od Tusnja danas a ne mogu gledati zbog posla..![]()
![]()
Sretno ljoŽe!!
Busevi iz Sarajeva dosli tek nekad oko 60 minute.
Hoce li biti neki stream za danas, zanima me? :/
Ima li sta za mobitel?kyrgios je napisao/la:https://streamup.com/LARSSON1921
plati pa se klatisudac92 je napisao/la:Ima li sta za mobitel?kyrgios je napisao/la:https://streamup.com/LARSSON1921
Pa skines aplikaciju streamup pa zalijepis ovaj link unutar aplikacije i mozes preko telefona gledati bez problemasudac92 je napisao/la:Ima li sta za mobitel?kyrgios je napisao/la:https://streamup.com/LARSSON1921
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Proximic i 26 gostiju.