Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

let3
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la let3 » 19 mar 2016, 02:12

čovek, pre, žreb....Sprechen Sie Ekavica :crazy:

nisam znao da je ovaj Anonimus prekodrinac :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 mar 2016, 02:13

Ali zato si ti tu da nas podsjetiš @anonymous :cool:

Pazi ovo,

"Od kada se Florentino Perez vratio na čelo Reala, u 13 izvlačenja 1/8 i 1/4 finala lige šampiona, Barcelona, Bayern, Chelsea, PSG, Arsenal, Milan, City i Inter su se međusobno sastali 24 puta. Real Madrid niti jednom !
Za to vrijeme Real je u 12 izvukao: Apoel, CSKA, Schalke X2, Tottenham, Galatasaray, Roma, BvB, Wolfsburg, Lyon, Manchester United (kada je Real završio drugi u grupi) i Atletico.

Na taj način je uspio da izbjegne: Bayern X7, Juve X5, Chelsea X4, Barsa X6, Inter X3, Milan X4, Arsenal X4, PSG X7, I City X4.

Jednom se može nazvati sreća, dva puta luda sreća, tri puta luda slučajnost ...13 puta eliminiše svako objašnjenje bazirano na statistici"

I za kraj
slika
Čovječe kako volim ove teorije zavjera :kafa:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 02:20

Prošle godine Atletico Madrid MI dobili, pretprošle BVB.
Ali da, nama se štima. Zato smo unazad 10 godina igrali jednom finale. Pa da nam se štima, igrali bi svake druge godine. Sad ćete reć loši smo, pa ako smo loši upravo zato služi štimanje, da dobijamo najlakše, ali klinac. Juve, BVB, Bayern, Barca, svi nas izbace. :lolno:
Kakvi likovi.

Cules naštimao nama, a vama neće. HAHAHAHA!

Hajde tako analiziraj i parove Barce, slobodno.
Vi ste kao dobijali jače. Kao Bayer, Shakhtar, Arsenal, City, PSG, sv ejaki klubovi unazad 10 godina bili, hahaha. :damn: :facepalm:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 mar 2016, 08:02

SlevinKelevra je napisao/la:A zasto se ne bi susreli? Kakvo je to glupo pravilo? :think: Znate mene i teorije zavjere, ali sve sam vise ubjedjen da UEFA stima zdrijeb LP.

Dosta sam se ovoga i o dosadnoći parova načitao nakon ždrijeba pa se pitam wtf. (PS tvoj post sam uzeo slučajnim odabirom :D )

Što se ovdje u biti očekuje?

Ljude ja predpostavljam, boli činjenica što Real-Barca-Bayern od 2009-2010 nisu igrali jedan protiv drugog prije 1/2 finala. Nemojte ovo shvatiti kao da suigrali 2009/10 ili 2008/09. Tada negdje 2010 se počinje formirati ta "famozna trojka".

I to je jedini razlog zašto ja non stop čitam o toj namještenosti. Sad će ljudi reći, pa kaj to nije čudno - mislim ljudi postavite si to matematički pa pogledajte brojku koja je šansa da se to dogodi, ja to izračunat ne znam no siguran sam da ispadne neka smiješna brojka koja bi izbila sveopće čuđenje.

I onda imamo clash kontradiktornosti. Svima nama je u krvi da navijamo za **** protiv špeka. Evo recimo većina javnosti sada će navijati za Benficu ili Wolfsburg i svi će se veseliti ako oni prođu dalje. No što onda? Tu dolazi do kontradiktornosti - jel ko stvarno u 1/2 finalu LP-a želi gledati okršaj Wolfsburga i Benfice? zar vam nije zanimljiviji sraz titana Bayern - Real? Mislim ajmo bit realni, koja bi utakmica prikovala ljude za stolice?

Nije Uefa kriva što svaki klub nije Barca, Real, Bayern - krivi smo mi što to plačamo :mrgreen:

Ove sezone jedan MUTD ili Valencia nisu prošli skupinu, a sigurno bi ljepše izgledali na papiru od PSV-a i Genta. S jedne strane veselili smo se što su MUTD i Valencia ispali a s druge strane kada treba gledati bolje i zanimljive tekme onda nam oni fale. Kontradiktornost!!! Ne može se očekivati da će svake sezone u skupinama biti po 8 iznenađenja, jer dva su ćisto dovoljno, ja tu dosadnoću ne vidim u teoriji. A kad se dogode iznenađenja, onda nam se gadi što je **** prošlo dalje jer ćemo u knock - out fazi dobiti trulije parove :lol:

I sada imamo 1/8 finale. Bilo je debilnih parova protiv kojih Uefa nemre ništa (Kiew-City) i jako dobrih po imenu i neizvjesnih po tekmi parova.

Imali smo Bayern - Juve - strašan par, strašne tekme

PSG - CHELSEA - jak par, dobre tekme

Barcelona - Arsenal - jak par, jaka imena, trula tekma. Ovdje je problem što smo to previše puta gledali, pa će se ići na tu dosadnoću. **** poklopilo se. No što je ovdjeustvari problem kao kod još nekih parova koje ću kasnije navesti. Barca NIJE KRIVA što je toliko jaka da može pobristi pod s Arsenalom. Ovo je par najjače Španjolske ekipe ikandidata za engleski tron. Uefa ne može ništa napraviti protiv toga što je Arsenal slab. I sada bi neki morti htjeli da je Barca izvukla nekog drugog? Nit Bayerna nit Real nisu mogli. Koji bi to klub od preostalih imao šanse, Juve? Pa onda ne bi imali tekmu Bayern - Juve ;)

Real - Roma - unaprijed osuđen na propast, a s kim je to real trebao biti sparen?

Man City - D Kiew - proljev zbog proitvnika, ali niti ih nema 16 jakih koji idu dalje, tak da se ovo mora dogoditi.

Atletico - PSV - utakmica za pamćenje zar ne - ali ta utakmica ne stavlja guzice u stolice. Problem nije samo u neatraktivnom nogometu koji su oboje pokazali, već u neatraktivnosti samoga para.

Zenit - Benfica - Bomba od ravnopravnosti, no ko će to gledat, razmažena derišta?

Wolfsburg - Gent - također ****,jer ko će to gledat.

I sad mi idemo lupat po UEFI, s tim da nam ona daje ono što hoćemo, ali nam se gadi kad to dobijemo.

U slučaju kada se sretnu dva giganta - Bayern Juve onda se stvaraju parovi poput Wolfsburga i Genta - imamo zanimljivu tekmu u obliku Bayern Juve i gnoj u obliku Gent - Wolfsburg, a mogli smo imati MUTD-Valencia i recimo sada umjesto Wolfsburga, MUTD - Real - bar na papiru bi bilo zanimljivije.

Ako želite stavljati kamen spoticanja, Realu - Bayernu - Barci onda budite spremni na proljeve od tekme sa Wolfsburgom i nekim šugavcem i sa truležim od klubova u 1/2 finalu LP-a. Ja osobno ne želim ( ne zato kaj igra sa Bayernom) u 1/2 finalu LP-a ikada više vidjeti Benficu.

Nije striktno Uefa kriva za dosadnoći, nego sami klubovi koji su uspjeli napraviti preveliku razliku u kvaliteti između samih sebe - tekma Barca - Arsenal je već unaprijed odlučena i protiv te dosadnoće UEFA nemre ama baš ništa!

Zamislite si da su sada u 1/4 finalu izvučeni slijedeći parovi umjesto ovih koji jesu:

Real - Bayern
PSG - Barca
Benfica- Wolfsburg
Atletico - City

Jel bi stvarno bilo drkice što su u 1/4 finalu izvučeni Real i bayern i PSG i Barca - 4 prva favorita za naslov od kojih dva idu doma, a jedna Benfica ili Wolfsburg idu 1/2 finale?

Kakav bi to bio trulež u 1/2 finali LP-a - City protiv Wolfsburga? Što nebi povračali?

Sa važečim ždrijebom postoji velika šansa da gledamo 4 najjača kluba u 1/2 finalu koji tamo zaslužuju biti, a s druge strane ako ne bude tako, znači da smo u 1/4 finalu imali nepredviđeni ŠPEKtakl.

Zato se malo okanite tih govana o dosadnoći i namještenosti, jer druga strana vuće za sobom svoju dosadnoću i trulež!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 mar 2016, 08:47

BavaracZenica je napisao/la:Pa ja, vukovi ce namucit fasiste, benfica ce namucit kobasicare, samo ce hegemonija svrsavat po ostalim.. odbice se te izjave od glavu ljudino, odbijale su se i one godine kad je seven up proradio ili one sezone kad je Torres koji ne moze meda.. pogodiio :D

Samo polako ! Svi imaju respecta prema Barci, jer i jesu trenutno najbolja ekipa, al to ne znaci da ti trebas ostale ponizvat ili bilo koji navijac Barce, imali ste igrace, svi su oni prolazili, pa reko bi covjek da imate titula Lige Prvaka vise od Reala i Milana zajedno :D

milan je nekad bio hegemonija .. strahulja :D ziv bio spusti se na zemlji, odes sa cuurom prohodas malo, na sladoled, na kolac !

Najbolje u svemu sto je hegemonska prica potpuno realna,kao prvo trebas malo bolje citati jer ne rekoh da ce benfica namuciti bayerna mego da ce bayern imati najlaksi poso,kao drugo da bi vukovi mogli namuciti reala,ne znam sta je cudno,vukovi su ozbiljna ekipa sa nekoliko extra igraca i prosetali su se do cetvrtfinala,real je nikad gori,nadigrale su i ove sezone i dosta slabije ekipe od wolfsburga,sta je tu cudno

Kao trece, sta je cudno u tome da ce barca rutinski proknjiziti jorgandzije, enrikeova barca ima itekako recept za njih,zadnjih 5 utakmica, 0 pobjeda atletica, 0 nerijesenih, 5 pobjeda barce, pametnom dosta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2015/16

Post Postao/la Lillard » 19 mar 2016, 09:37

Dobar si anonimni, nabrajas teske klubove koje ste dobili u polufinalu :rol:
Vau, jednom dobili Atletico. Dortmund je bio najpozeljniji zdrijeb tada.
A da ne pricam za APOEL, Schalke, Galatasaray, Tottenham, Romu i sve ostale..

Ali da, PSG i Arsenal su losi klubovi, ovi gore su prejaki :rol:

Ne znam jel se stima, ali izgleda sumnjivo jbt, dvije jake ekipe dobije R. Madrid u toliko godina (izuzev polufinala jer tada mozes dobit jedino jaku)..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 mar 2016, 10:23

Bayern - Benfica 70%-30%
Imaju Portugalci finu ekipu ali i imaju dosta novih igrača sto mislim da im neće biti dosta protiv Bavaraca. Bayernu se vraća nekoliko bitnih ratnika i Benfica neće proći.

Barcelona - Atletico 65%-35%
Cholovi ratnici su izuzetno kompaktna ekipa nazad i organizirani do detalja. Mislim da im čuvanje gola neće mnogo pomoći protiv ovakvog protivnika. Blaugrana ima sve da prodje ovu prepreku ali ne mora značiti da ce tako biti. Očekuje nas dvije velike bitke.

Wolsfburg -Real 30%-70%
Vukovima je ovo veliki uspjeh. Mogu oni i imaju finih igrača ali potcjenjivati Real ne treba niko. Pričamo o velikom šampionu a ne o Zelenim zmajevima iz Bugojna.

Man City - PSG 45%-55%
Engleski tim ima svoje adute, iskusne igrače jednog od 10 napadača na svijetu nemaju snažnu odbranu, Paris ima dobro izbalansiranu ekipu jaku navalu i mislim da ce proći, iskreno zbog Zlaje bih volio da dostignu finale.

Eh sad, zakon velikih brojeva kaže da neko od favorita treba poljubiti patos. Ko ce to biti?

Mozda MSN? Stoji to da u sudarima sa Atleticom imaju najbolji mogući skor u novije vrijeme ali ne možete istim ljudima iste fore prodavati svaki put.
A zbog situacije u domaćem prvenstvu mislim da ce Zizzou zapeti iz petnih žila.

Biće to dobre tekme pune ritma, zara i svega onog sto fudbalski fanatici vole.

Neka pobijedi bolji, sretniji i da ne bude sudijskih s.r.anja (a vrlo su cesta pleme li im j.e.bem)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 19 mar 2016, 11:05

Romariooo je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Pa ja, vukovi ce namucit fasiste, benfica ce namucit kobasicare, samo ce hegemonija svrsavat po ostalim.. odbice se te izjave od glavu ljudino, odbijale su se i one godine kad je seven up proradio ili one sezone kad je Torres koji ne moze meda.. pogodiio :D

Samo polako ! Svi imaju respecta prema Barci, jer i jesu trenutno najbolja ekipa, al to ne znaci da ti trebas ostale ponizvat ili bilo koji navijac Barce, imali ste igrace, svi su oni prolazili, pa reko bi covjek da imate titula Lige Prvaka vise od Reala i Milana zajedno :D

milan je nekad bio hegemonija .. strahulja :D ziv bio spusti se na zemlji, odes sa cuurom prohodas malo, na sladoled, na kolac !

Najbolje u svemu sto je hegemonska prica potpuno realna,kao prvo trebas malo bolje citati jer ne rekoh da ce benfica namuciti bayerna mego da ce bayern imati najlaksi poso,kao drugo da bi vukovi mogli namuciti reala,ne znam sta je cudno,vukovi su ozbiljna ekipa sa nekoliko extra igraca i prosetali su se do cetvrtfinala,real je nikad gori,nadigrale su i ove sezone i dosta slabije ekipe od wolfsburga,sta je tu cudno

Kao trece, sta je cudno u tome da ce barca rutinski proknjiziti jorgandzije, enrikeova barca ima itekako recept za njih,zadnjih 5 utakmica, 0 pobjeda atletica, 0 nerijesenih, 5 pobjeda barce, pametnom dosta

Ma nista ostaje nam da ispratimo te utakmice pa cemo vidjet sta dalje, samo sam ti pokusao skrenuti paznju da manje piskis po ostalim klubovima da ih podcjenjujes, a da dizes svoje u nebesa, pa kad se padne sa nebesa bolii strasno bolii..
Imas svojih momenata fino ti tipkaras drug, al malo respecta ba.. :D
FC Bayern !!!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 13:00

Pa ja da sam navijač klub koji dere sve redom prvo bi me zaboli qur ac za protivnika kojeg ću dobiti, drugo zabolio bi me qur ac za bilo koji drugi klub i njihovog protivnika.
Vi ste obični komplekši, od navijača, do uprave, do igrača, vi ne možete da prestanete da mislite o RM, više mislite o RM nego o svom klubu, tolike su vam komplekse nabili da se 100 godina ne možete oporaviti. RM kad je titulu uzeo, niko se vas nije setio, niko nije znao ni da postojite, a mi smo bili počasni gost na vašoj proslavi, ne možete bez nas.
Poremećeni kompleksaši.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 mar 2016, 13:14

Kompleksi, kompleksaši :urnebes:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2015/16

Post Postao/la Lillard » 19 mar 2016, 13:14

E cuj kompleksi :rol:
Evo da dominirate kroz godine pa mozda bi i povjerovao u tu pricu, al ono...
Ako kazemo da je sumnjivo odma smo kmecavci i kompleksasi, svasta.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 13:28

Pa fkt da se kompleksaši, da vam je 10 titula LP, da vam je 32 titule lige, da vam je to, da budete bolji, sve dok to nemate vi ste iza.
Mi kad osvojimo, mi smo gospoda, ko vas ****, dok vi kad osvojite, setite se RM. To su kompleksi. Osvajate titule a RM vam i dalje u mislima.

Cules naštimao žreb RM, a svojima najtežeg protivnika.
Toliko su jaki, da se žale što su dobili Atletico Madrid, hahaha.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 mar 2016, 13:33

Mislio sam da se čovjek nije naspavao sinoć, ali ovo je izgleda hronično. :rol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 mar 2016, 13:35

anonymousHD je napisao/la:Pa fkt da se kompleksaši, da vam je 10 titula LP, da vam je 32 titule lige, da vam je to, da budete bolji, sve dok to nemate vi ste iza.
Mi kad osvojimo, mi smo gospoda, ko vas ****, dok vi kad osvojite, setite se RM. To su kompleksi. Osvajate titule a RM vam i dalje u mislima.

Cules naštimao žreb RM, a svojima najtežeg protivnika.
Toliko su jaki, da se žale što su dobili Atletico Madrid, hahaha.
Smiješan si lik. Zaboli me q za RM, isto bi komentirao da neki drugi klub godinama ždrijeb mazi.
Briga me samo za trofeje koje sam ja gledao i slavio, zaboli me za 60-te kojima se navijači Madrida i danas diče kad im spomeneš dominaciju Barcelone u 21. stoljeću :wave:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 13:38

Ja sam fenomenalno spavao.
Dok vi niste, forum **** je poludio. Najjača, najmoćnija Barca dobila teškog protivnika, hahah. :lol:
Cules nam naštimao težak protivnik, Perez mu platio da izvuće Wolfsburg. Predsednik Wolfsburga dobar prijatelj sa Perezom. Teorije zavere. Svi štimaju RM, a oni meda ne mogu unazad 10 godina, hahaha. Bože sačuvaj, hajde da imamo još 5 titula unazad 10 godina, pa bi rekao ima istine, štima nam se, ali mi ne možemo finale igrati, hahaha. Propali ko žeton a ljudi se i dalje bave RM. :lol:

Pazi im direktora kluba, sramota za klub. Jadno da ne može jadnije.
slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 mar 2016, 13:42

Nafataj nekog moderatora da ti pobriše postove. :lol:

Freixa trenutno nema nikakve veze sa klubom. :rol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 mar 2016, 13:45

Ovog anonimnog lobotomca je Barca toliko mentalno izjebala i tlačila godinama, toliko nabila kompleksa niže vrijednosti - da lik više ne šta piše :facepalm:

Dođe ovdje traži neku raspravu, a culesi ga svaki put nalupaju tastaturom pa glavi i ostave uplakanog....jadničak, meni ga žao :( :(

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 mar 2016, 13:47

Pa svejedno, svi su takvi.
Od navijača do kluba, svi samo razmišljaju o RM.

Meni komplekse nabijaju, kad ja to dolazim i nešto pišem o Barci? Ovde sam jer je po vama Cules naštimao žreb RM, a svom ex klubu naštimao najtežeg.
Ovde glume heroje, a na Barca Balkan plaću. :lol:

Šta kaže ja padobranac, a četvorica ih brane interese Barce, svi naseli i sletili na temu. :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 mar 2016, 13:51

Majke mi treba početi vaditi postove od prije dvije godine dok su ordinirali na temi Barcelone, dok su još i bili neki faktor. Sad od sramote ne pišu ni na njihovoj temi. :rol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2016, 13:52

anonymousHD je napisao/la:Prošle godine Atletico Madrid MI dobili, pretprošle BVB.
Ali da, nama se štima. Zato smo unazad 10 godina igrali jednom finale. Pa da nam se štima, igrali bi svake druge godine. Sad ćete reć loši smo, pa ako smo loši upravo zato služi štimanje, da dobijamo najlakše, ali klinac. Juve, BVB, Bayern, Barca, svi nas izbace. :lolno:
Kakvi likovi.

Cules naštimao nama, a vama neće. HAHAHAHA!

Hajde tako analiziraj i parove Barce, slobodno.
Vi ste kao dobijali jače. Kao Bayer, Shakhtar, Arsenal, City, PSG, sv ejaki klubovi unazad 10 godina bili, hahaha. :damn: :facepalm:
Štimanje ili ne činjenica je da Real unazad nekoliko sezona dobija lagane protivnike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.