ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zverev je ovo izgubio a ne Nadal dobio, ali to je tako u tenisu. Koliko sam puta vidio kako mladi igrač zapuca set ili meč poen poput Zvereva na onom poluvoleju i da se više ne vrati u meč. A Nadal igra u nekom polhsnu, par poena genijalno pa onda par poena ko da je tek ustao iz kreveta...
Inače Federer se vraća već u Key Biscaneu
Inače Federer se vraća već u Key Biscaneu
Što ga Žo sašamaraClaus je napisao/la:Bolje bi ti bilo da si pogledao meč igrača s najviše pobjeda u ovoj sezoni, nego što trošiš vrijeme na Nadala.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema veze, ostvario je dobar rezultat u IW-u. A svakako je preumoran, dobro će mu doći da malo odmori pred nastavak sezone, ionako se od njega još uvijek ne očekuju zapaženiji rezultati na betonu. Šljaka je prioritet.DANTES je napisao/la:Što ga Žo sašamaraClaus je napisao/la:Bolje bi ti bilo da si pogledao meč igrača s najviše pobjeda u ovoj sezoni, nego što trošiš vrijeme na Nadala.
ajd vidjećemo. po onome što sam vidio, (samo par gameova moram priznati) on mi vuče više na tip dosadnog igrača nego na nešto drugo. ja kad vidim meč u kome igraju verdasco ili ferrer ja promjenim program. onako na prvi pogled nije thiem daleko od toga
nadam se da griješim
nadam se da griješim
Ne znam šta podrazumijevaš pod "zanimljiv igrač". Cirkusanti tipa Monfils ili nešto drugo 
Jel to imaš nešto protiv MonfilsaClaus je napisao/la:Ne znam šta podrazumijevaš pod "zanimljiv igrač". Cirkusanti tipa Monfils ili nešto drugo
mislim na igrače koje nije dosadno gledati
Kako je lijepo gledati ovakvog tek solidnog Nadala a znas da ovo nije jos ni 60% njegovih mogucnosti, a i ovakav samara kvazi top 5 igrace svijeta,not bad
I da, koliko god Rafin FH je los u zadnje vrijeme, toliko mu je BH dobar, pogotovo onaj defanzivni, koliko ga je tesko probiti
U 1/2 finalu na Novaka vjerovatno, kad bi uspio set iscupati ja prezadovoljan, ipak je sve ovo tempiranje forme znamo za koji turnir...
I da, koliko god Rafin FH je los u zadnje vrijeme, toliko mu je BH dobar, pogotovo onaj defanzivni, koliko ga je tesko probiti
U 1/2 finalu na Novaka vjerovatno, kad bi uspio set iscupati ja prezadovoljan, ipak je sve ovo tempiranje forme znamo za koji turnir...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Odličan meč između Noleta i Tsonge. 
Tsonga standardno , puno winnera , a Bogami i grešaka.
Sam sebe dobi Tsonga u drugom tie-breaku.
Tsonga standardno , puno winnera , a Bogami i grešaka.
Sam sebe dobi Tsonga u drugom tie-breaku.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Rafaelito konačno ulazi u duel s Novakom sa solidnim šansama, zato mislim da ovoga puta neće biti nikakvog gaženja. Važan je ovo meč za Nadala, još jedan poraz bi mu izuzetno teško pao, ali on se malo toga pita. Đoković igra pod ručnom već neko vrijeme, da li je to posljedica infekcije oka ili je došlo do izvjesnog pada u formi - ne znam, ali ubrzo ćemo saznati.
vidjećemo, ja očekujem da ga pomete
u koliko sati igraju
u koliko sati igraju
Pretpostavljam da će početi večeras oko pola devet.
Ma set je maximum, budimo realni. Ne slazem se da ce mu poraz tesko pasti, i on je svjestan da na betonu nema puno sansi protiv Novaka. Tek na sljaci na ona 3 mastersa i na RG cemo vidjeti pravo od Nadala i tu ocekujem pobjedu protiv Novaka nakon duzeg vremena, koji je u blagom padu forme rekao bih.Claus je napisao/la:Rafaelito konačno ulazi u duel s Novakom sa solidnim šansama, zato mislim da ovoga puta neće biti nikakvog gaženja. Važan je ovo meč za Nadala, još jedan poraz bi mu izuzetno teško pao, ali on se malo toga pita. Đoković igra pod ručnom već neko vrijeme, da li je to posljedica infekcije oka ili je došlo do izvjesnog pada u formi - ne znam, ali ubrzo ćemo saznati.
Veceras Nadal mora odigrati jos bolji mec nego protiv Keia, prije svega od prvog servisa ce ovisiti mnogo toga, ne smije dozvoliti da mu Novak na prvi servis vec nakon riterna uzme inicijativu u poenu, to je kljucna stvar.
Mec ce oko 20,15 do 9 krenuti vjerovatno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- OnaJeBomba
- Kontakt:
VAMOS RAFA
joj s kojim ću merakom odgledati tenis večeras ... ugradio mi se hirurški osmjeh na licu poslije ovoga danas u tuzli 
Niko da pohvali igre Raonica u Kaliforniji ove sedmice. Ja sam igrom slucaja odgledo sve njegove meceve i moram reci da prikazuje strasnu igru. Od servisa preko baselinea udaraca a i kretanje je drasticno popravio. Nece biti lagano kome god ko bude u finalu protiv njega, naravno ako prodje Goffina a ne vidim nacina da Belgijanac mu moze parirati.
Ti pitar?jestamaji je napisao/la:joj s kojim ću merakom odgledati tenis večeras ... ugradio mi se hirurški osmjeh na licu poslije ovoga danas u tuzli
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ti jal pjan jal mahnitDANTES je napisao/la:Ti pitar?jestamaji je napisao/la:joj s kojim ću merakom odgledati tenis večeras ... ugradio mi se hirurški osmjeh na licu poslije ovoga danas u tuzli
Uzima ovo Nadal.
Nolo nije u nekoj formi, dosta se patio i sa slabijim konkurentima.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.