Hvala,navijamo za vasmuhamed121 je napisao/la:http://connectcast.tv/LARSSONCHE evooo link

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
covjek se svaki put spetlja nikoga ne moze proci **** ga led.....definitivno je igrac manje.SaltCityAttack je napisao/la:nama da je Djelmic dosao na drugu stranu definitivno bi uzeli titulu ...Haurdic ne moze nije to to ebiga ..steta sto nismo doveli Djelmica imam osjecaj i da je cekao nas poziv ali ebiga ..ovako on i Veelinovic na dvije strane strasno
sto se sekiras bezveze,nije bitno kako se na tv-u cuje bitan je stadion,inace svaka cast na igri,nisam previse pratio Slobodine utakmice al ovo sto danas gledam je vrijedno hvale.Pozdrav svim normalnim navijacima Slobodebarca_87 je napisao/la:najebem se matere ovima iz moje tv prigusili fukare sa tonom a manijake stavili da se cuju ,ti mikrofoni rade na 100% ovi priguseni cccc
kako se u poo preijenosa primjeti kako smanjise tamo kraj fukara mikrfone
barca_87 je napisao/la:najebem se matere ovima iz moje tv prigusili fukare sa tonom a manijake stavili da se cuju ,ti mikrofoni rade na 100% ovi priguseni cccc
kako se u poo preijenosa primjeti kako smanjise tamo kraj fukara mikrfone
Nije na svijetu ali od vas jest jaci i bolji i u jek ce bit poz.......SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ZELJO JE NAJJACI NA SVIJETU! NEMA JACEG I BOLJE KLUBA NIGDJE BOLAN BOLAN! A SLOBODA JE **** NE ZNAM NI JA KAKO SU NA PRVOM MJESTU, SAMO JE PITANJE KAD CE PAST...kompas je napisao/la:I Željo je puno jače ekipe znao dobit u gostima, tako da ne vidim zašto to ne bi bilo i sutra.......FrantoBauzek je napisao/la:Igramo protiv kvalitetne ekipe, koji je doveo nekoliko kvalitetnih igraca. Njihov trener dosad se iskazao kao da nije naivan, moram priznati iznenadio me. Pokazao je to kroz nekoliko odmjerenih izjava pred ovu utakmicu. Ali ipak su to Sarajlije, moguce da je to suplja i izgovara reda radi, sto bi nama vise odgovaralo. Ocekujem jak otpor Zelje, ali ako se budu bahato ponasali poput FKS, uzet cemo ih lako.
Iako nam fale par prvotimaca, imamo uigran tim koji igra fantasticno. Noseni publikom i vjecnim Fukarama tri bobe su nase.
Puno jaci timovi su pokleknuli pred punim Tusnjem, ne vidim zasto bi trebalo biti drugacije sutra.
Sloboda do groba!
Jel vam ovo eminem sastavio?Antifriz je napisao/la:
Hahahakompas je napisao/la:Nije na svijetu ali od vas jest jaci i bolji i u jek ce bit poz.......SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ZELJO JE NAJJACI NA SVIJETU! NEMA JACEG I BOLJE KLUBA NIGDJE BOLAN BOLAN! A SLOBODA JE **** NE ZNAM NI JA KAKO SU NA PRVOM MJESTU, SAMO JE PITANJE KAD CE PAST...kompas je napisao/la: I Željo je puno jače ekipe znao dobit u gostima, tako da ne vidim zašto to ne bi bilo i sutra.......