Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Pa zato vi služite da pišete.
Kad već na svom forumu pišete o nama, možete i ovde, ha ja. Taman vam to ide od ruke.
Prvi na ovoj temi ko je RM spomeno ste upravo vi, jer vi ne možete da prestanete misliti o RM.
Kad već na svom forumu pišete o nama, možete i ovde, ha ja. Taman vam to ide od ruke.
Prvi na ovoj temi ko je RM spomeno ste upravo vi, jer vi ne možete da prestanete misliti o RM.
Dobiju kao sto i svako i dobija. Moras uzeti cinjenicu da je Real svake godine prvi u grupi i da u 1/8 ne moze igrati protiv spanaca i sto u grupi najcesce imaju neku dobru ekipu (ni u Bayerna nisu nesto razlicitiji protivnici samo sto je kod Bayerna jedan superteskas, pa buranija, pa 'teskas... dok se kod Reala to malo drugacije rasporedi). U osminama i da hoces ne mogu dobiti najbolje, opet dobiju taj neki jaki rang drugoplasiranih u osminama kao npr. Roma ili Schalke (Apoel je izuzetak). U cetvrtinama i polufinalima su opet igrali jake tekme, igrali su sa Dortmundom, Mancesterom, Atletikom prosle godine isto kao i ove sto je Barsa, Juventusom, Bayernom. Ako cemo realno, PSG, a i City u zadnje vrijeme dobijaju najteze protivnike pa niko da se zauzme za njih niti nesto kmece po forumima, nego znaju da moraju igrati i da se moraju pokazati i proci te najbolje ako hoce da budu vrh.Saurman je napisao/la:Štimanje ili ne činjenica je da Real unazad nekoliko sezona dobija lagane protivnike.
Raspali BvB*.anonymousHD je napisao/la:Prošle godine Atletico Madrid MI dobili, pretprošle BVB.
Ali da, nama se štima. Zato smo unazad 10 godina igrali jednom finale. Pa da nam se štima, igrali bi svake druge godine. Sad ćete reć loši smo, pa ako smo loši upravo zato služi štimanje, da dobijamo najlakše, ali klinac. Juve, BVB, Bayern, Barca, svi nas izbace.![]()
Kakvi likovi.
Cules naštimao nama, a vama neće. HAHAHAHA!
Hajde tako analiziraj i parove Barce, slobodno.
Vi ste kao dobijali jače. Kao Bayer, Shakhtar, Arsenal, City, PSG, sv ejaki klubovi unazad 10 godina bili, hahaha.![]()
Juve, Bayern, Barca je polufinale, tu ni čika Pero ne pomaže
Ovo je analiza talijanskog novinara, ne moja.
Internet je unaprijed znao da će Real dobiti nekog od Wolfsburga/Benfice, a to nije normalno priznat ćeš, barem ne kada se 13 puta desi.
Mediji, među kojima i Marca bruje o Realovoj ''sreći'', a mi ovdje samo prenosimo .. tako da, njima se žali
Možeš vjerovati u šta hoćeš, ali u 13 godina JEDAN pravi protivnik ..
Ok, ako su BVB, United raspali klubovi onda ni Barci nemojte racunati raspali Milan, Arsenal a vala i skup mental midgeta City.
Jesu li se ovo konacno vratili navijaci Rejala na forum, kad su vidjeli koga su izvukli ?
Steta sto ce to trajat do 3 aprila

27.10.2020
Šta ćeš jbg, neki bi rekli kompleks, dominacija Reala zadnjih par godina, kako u Španiji, tako i u Evropi, je morala ostaviti neke posljedice na nama.anonymousHD je napisao/la: Prvi na ovoj temi ko je RM spomeno ste upravo vi, jer vi ne možete da prestanete misliti o RM.
I drugi klubovi su završavali prvi u grupi pa su dobijali teže protivnike.Evo primjer Bayerna u 1/8 u 6 sezona igrali sa Inter,Juventus ,x2 Arsenal,Fiorentina i Basel.muamerc je napisao/la:Dobiju kao sto i svako i dobija. Moras uzeti cinjenicu da je Real svake godine prvi u grupi i da u 1/8 ne moze igrati protiv spanaca i sto u grupi najcesce imaju neku dobru ekipu (ni u Bayerna nisu nesto razlicitiji protivnici samo sto je kod Bayerna jedan superteskas, pa buranija, pa 'teskas... dok se kod Reala to malo drugacije rasporedi). U osminama i da hoces ne mogu dobiti najbolje, opet dobiju taj neki jaki rang drugoplasiranih u osminama kao npr. Roma ili Schalke (Apoel je izuzetak). U cetvrtinama i polufinalima su opet igrali jake tekme, igrali su sa Dortmundom, Mancesterom, Atletikom prosle godine isto kao i ove sto je Barsa, Juventusom, Bayernom. Ako cemo realno, PSG, a i City u zadnje vrijeme dobijaju najteze protivnike pa niko da se zauzme za njih niti nesto kmece po forumima, nego znaju da moraju igrati i da se moraju pokazati i proci te najbolje ako hoce da budu vrh.Saurman je napisao/la:Štimanje ili ne činjenica je da Real unazad nekoliko sezona dobija lagane protivnike.
Real u istom periodu : x2 Schalke,x2 Lyon,Man Utd,CSKA.
Tako da priču " dobija kao i svako drugi" možeš okačiti mačku o rep.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja sam samo realan, i nemam lazne skromnosti da pisem limunada postove, igramo protiv atletico madrida i sad da diplomatski pricam gluposti o sansama 60:40 posto, sto je realno, realno je,sanse jorgandzija su ispod 10 posto, u deset utakmca jednu bi mozda dobili, brane se dobro, al nedovoljno sveukupno kvaliteta imaju da zaustave barcu, rezultati to pokazuju, da je pepova ona barca jednodimenzionalna protiv koje je bunker ponekad palio pa hajd, ovu barcu u dvije utakmice ne mogu zaustaviti, pokusavali su u zadnjim susretima svasta, i bunkere, i da udaraju ko ludi, i da napadnu, svasta nesto, i protiv oslabljene barce, jednostavno ne mogu meda, nece moci ni sada kad je barca u strasnoj formi, svi kad su zdravi i nabrijani maximalno da odbrane ligu prvakaBavaracZenica je napisao/la:Romariooo je napisao/la:BavaracZenica je napisao/la:Pa ja, vukovi ce namucit fasiste, benfica ce namucit kobasicare, samo ce hegemonija svrsavat po ostalim.. odbice se te izjave od glavu ljudino, odbijale su se i one godine kad je seven up proradio ili one sezone kad je Torres koji ne moze meda.. pogodiio
Samo polako ! Svi imaju respecta prema Barci, jer i jesu trenutno najbolja ekipa, al to ne znaci da ti trebas ostale ponizvat ili bilo koji navijac Barce, imali ste igrace, svi su oni prolazili, pa reko bi covjek da imate titula Lige Prvaka vise od Reala i Milana zajedno![]()
milan je nekad bio hegemonija .. strahuljaziv bio spusti se na zemlji, odes sa cuurom prohodas malo, na sladoled, na kolac !
Najbolje u svemu sto je hegemonska prica potpuno realna,kao prvo trebas malo bolje citati jer ne rekoh da ce benfica namuciti bayerna mego da ce bayern imati najlaksi poso,kao drugo da bi vukovi mogli namuciti reala,ne znam sta je cudno,vukovi su ozbiljna ekipa sa nekoliko extra igraca i prosetali su se do cetvrtfinala,real je nikad gori,nadigrale su i ove sezone i dosta slabije ekipe od wolfsburga,sta je tu cudno
Kao trece, sta je cudno u tome da ce barca rutinski proknjiziti jorgandzije, enrikeova barca ima itekako recept za njih,zadnjih 5 utakmica, 0 pobjeda atletica, 0 nerijesenih, 5 pobjeda barce, pametnom dosta
Ma nista ostaje nam da ispratimo te utakmice pa cemo vidjet sta dalje, samo sam ti pokusao skrenuti paznju da manje piskis po ostalim klubovima da ih podcjenjujes, a da dizes svoje u nebesa, pa kad se padne sa nebesa bolii strasno bolii..
Imas svojih momenata fino ti tipkaras drug, al malo respecta ba..
druge klubove ne potcjenjujem, atleticove defanzivne sposobnosti sam uvijek hvalio, fino sam rekao da su vjerovatno najtezi protivnik koga smo mogli izvuci itd. kad sam pisao o slabostima recimo bayerna, to nije bilo potcjenjivanje, protiv juventusa smo vidjeli sve te slabosti koje sam taksativno naveo, sve se pokazalo na terenu protiv ozbiljnog protivnika, ja sam to pisao prije revansa, mnogi su poslije vidjenog tako isto pisali, dakle nista ja nisam potcjenjivao ni bayerna, samo sam dobro primijetio gdje su im slabosti i to realno iznio, sad poslije vidjenog s tim se slazu i navijaci bayerna sami i svako ko ih je gledao protiv juvea
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dakle, "najteži" protivnik ima tek ispod 10% šansi, šta tek reći za ostale? Fino, bogme, nemoj samo da se opet gubiš po nekoliko mjeseci ako ne dođe "sve po planu" 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
normalno, psg isto kao i atletico, sta reci za ostale, zar da jednom realu dajemo vise od 10 posto sanse kojeg smo bez messija rastemali na njihovom terenu 4 0 a mogli su primiti komotno i deset komada koliko su jadni,ili bayernu da dajemo velike sanse koji se provukao protiv oslabljenog juvea uz nevidjenu srecu i pomoc sudija, bayernova defanziva uzasna protiv najboljega napada ikada, satiranje je tu neminovnost, sam lud covjek misli da bi barca mozda stala i povukla se ko juve, ili da ne bi napravili i vise sansi, i da ne bi bayernu uzeli i posjed, i da ih messi i ostali ne bi izmasakrirali. ne znam kome bi to stvarno da vise od deset posto sansi, tako ste mnogo puta pricali i smijesnim proglasavali taj procenat, kad utakmica prodje i vide se sta je bilo na terenu, obicno i tih deset posto bude previseS-Y-L-A-R je napisao/la:Dakle, "najteži" protivnik ima tek ispod 10% šansi, šta tek reći za ostale? Fino, bogme, nemoj samo da se opet gubiš po nekoliko mjeseci ako ne dođe "sve po planu"
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:normalno, psg isto kao i atletico, sta reci za ostale, zar da jednom realu dajemo vise od 10 posto sanse kojeg smo bez messija rastemali na njihovom terenu 4 0 a mogli su primiti komotno i deset komada koliko su jadni,ili bayernu da dajemo velike sanse koji se provukao protiv oslabljenog juvea uz nevidjenu srecu i pomoc sudija, bayernova defanziva uzasna protiv najboljega napada ikada, satiranje je tu neminovnost, sam lud covjek misli da bi barca mozda stala i povukla se ko juve, ili da ne bi napravili i vise sansi, i da ne bi bayernu uzeli i posjed, i da ih messi i ostali ne bi izmasakrirali. ne znam kome bi to stvarno da vise od deset posto sansi, tako ste mnogo puta pricali i smijesnim proglasavali taj procenat, kad utakmica prodje i vide se sta je bilo na terenu, obicno i tih deset posto bude previseS-Y-L-A-R je napisao/la:Dakle, "najteži" protivnik ima tek ispod 10% šansi, šta tek reći za ostale? Fino, bogme, nemoj samo da se opet gubiš po nekoliko mjeseci ako ne dođe "sve po planu"
a u prcelone je granitna odbrana nema sta
Nejjmar ni po cemu nije bolji od roberija ili ribaca moze pricati ko sta hoce ,on da bi bio kalibra jednog robena mora jos supe posrkati kako individulano rako i kolektivno. ne vidim po cemu je suarez bolji od lewandovskog
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal neko uputstvo sa instrukcijama za čitanje postova od ovog Karla? Google translate ne prepoznaje jezik na kojem piše.
Karlo je napisao/la: ne vidim po cemu je suarez bolji od lewandovskog
Donnie Darko je napisao/la:Imal neko uputstvo sa instrukcijama za čitanje postova od ovog Karla? Google translate ne prepoznaje jezik na kojem piše.
cmarko @ vrati se u skolu pa nauci slova pa ces znati citati haj produzi
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Karlo je napisao/la: cmarko
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
prcelonac haj prosvjetli me svojim prcelonskim videnjemmandraX je napisao/la:Karlo je napisao/la: ne vidim po cemu je suarez bolji od lewandovskog![]()
barcina odbrana taman je dobra toliko da u dvomecima ne primi vise od dva gola protiv bilo koga, a ovo tvoje poredjenje igraca je zalosno, neymar i suarez su space shutlovi za vase napadace, a to sto mislite da bi nas izbacili jer istina imate siru klupu, nidje veze, bi mozda kad bi mogli izvesti 14 igraca na teren umjesto 11 pa da igraju sva ta silna bayernova krila, belaj je sto se moraju dvojica izabrati, a sta god izaberes slabije je od nasih azdahaKarlo je napisao/la:Romariooo je napisao/la:normalno, psg isto kao i atletico, sta reci za ostale, zar da jednom realu dajemo vise od 10 posto sanse kojeg smo bez messija rastemali na njihovom terenu 4 0 a mogli su primiti komotno i deset komada koliko su jadni,ili bayernu da dajemo velike sanse koji se provukao protiv oslabljenog juvea uz nevidjenu srecu i pomoc sudija, bayernova defanziva uzasna protiv najboljega napada ikada, satiranje je tu neminovnost, sam lud covjek misli da bi barca mozda stala i povukla se ko juve, ili da ne bi napravili i vise sansi, i da ne bi bayernu uzeli i posjed, i da ih messi i ostali ne bi izmasakrirali. ne znam kome bi to stvarno da vise od deset posto sansi, tako ste mnogo puta pricali i smijesnim proglasavali taj procenat, kad utakmica prodje i vide se sta je bilo na terenu, obicno i tih deset posto bude previseS-Y-L-A-R je napisao/la:Dakle, "najteži" protivnik ima tek ispod 10% šansi, šta tek reći za ostale? Fino, bogme, nemoj samo da se opet gubiš po nekoliko mjeseci ako ne dođe "sve po planu"
a u prcelone je granitna odbrana nema sta![]()
![]()
,ohani malo drug
,sata je roberijem koji ce biti u punoj snazi aBd.samo da se ne bude povreda,sata je sa benzincima costom i comanom,milerom + slag na tortu lewa jelde oni su slabiji od msn how yes no jesmo istna slabiji za mesija ali sa zato nadoknadujemo kvanitetom a ujedno i kvalitetom ovim 6 igraca dok vi za lesija ,suareza i nejmara nemate dostojne kako tako zamjene , durg budi siguran istina msn moze davati golove ,ali mozemo i mi
i to kako ,ako jos se sam desi da ta noc bude nasa
.
Nejjmar ni po cemu nije bolji od roberija ili ribaca moze pricati ko sta hoce ,on da bi bio kalibra jednog robena mora jos supe posrkati kako individulano rako i kolektivno. ne vidim po cemu je suarez bolji od lewandovskog,vasa prednost je samo lesi i pep guardiola vidjet cemo da li ce biti dovoljno da nas izbacite ako se susretnemo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ako si moderator na ovom pdfu zaradi sevapa i obrisi zadnje 3-4 str.rio_Ferdy88 je napisao/la:Karlo je napisao/la: cmarko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Riberi i Robben zajedno nisu odigrali 20 utakmica ove sezone i lik pita po cemu je Neymar bolji, pa brate prvo moraju igrati da bi se ikako mogli porediti sa Neymarom.Svaka njima cast na nekim sezonama prije, ali njihovo vrijeme prolazi, to su igraci koji su svako malo van terena zbog povreda, ako imaju zajedno 15 golova ove sezone **** me.U svoje vrijeme jesu bili klase i najbolja krila svijeta, ali svacije vrijeme prodje pa tako i njihovo.
- anonymousHD
- Kontakt:
Onih 10 i onih 32 bode u oči.mandraX je napisao/la:Šta ćeš jbg, neki bi rekli kompleks, dominacija Reala zadnjih par godina, kako u Španiji, tako i u Evropi, je morala ostaviti neke posljedice na nama.
Samo mislite o tome, sad imate jedinstvenu priliku da se približite, ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.