ja sam sad bio..krenuli su mjenjati travu, izgleda da su malo radovi usporili na zapaduBorčevac je napisao/la:ima li kakvih slika sa stadiona?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borac_sampion
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
TREĆI PUT ČASTIMO
Vec sam se uvrijedio
staviti nas u isti kos sa policijom mislim stvarno
Otpisani su Milinovic, Vukobratovic i Stanic a slika je stvarno vrh posebno zbog radovanja druga Rodoljuba Petkovica ..
Pa istina je sa Sarajevo trazi Boku he he ali dobice ....
Otpisani su Milinovic, Vukobratovic i Stanic a slika je stvarno vrh posebno zbog radovanja druga Rodoljuba Petkovica ..
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
-
borac_sampion
- Kontakt:
Vec napisao sto znam
kad bude nesto konkretno pisem ovako samo spekulisem kao i Vi..
radovi idu dobro, jedino majstorima ponestaje pive
u ovim vrelim danima
radovi idu dobro, jedino majstorima ponestaje pive
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
donjecemo mi njima pive samo neka oni rade da to bude gotovo u roku tako im reci ha ha haBrigateBL je napisao/la:Vec napisao sto znam
radovi idu dobro, jedino majstorima ponestaje piveu ovim vrelim danima
Taj članak u Blicu je odlično napisan i mislim da je na tragu istine, ko i kako vodi Borac, a ko ga nije pročitao teško da može shvatiti o čemu je riječ...
Šta je Marić radio u svečanoj loži gradskog stadiona ??!! na utakmici protiv Željezničara, kakve se tamo pravare dešavaju to je za svaku osudu...
Šta je Marić radio u svečanoj loži gradskog stadiona ??!! na utakmici protiv Željezničara, kakve se tamo pravare dešavaju to je za svaku osudu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Kakve prevare su u pitanje može li malo detaljnije o tome?RBA 1987 je napisao/la:Taj članak u Blicu je odlično napisan i mislim da je na tragu istine, ko i kako vodi Borac, a ko ga nije pročitao teško da može shvatiti o čemu je riječ...
Teško je to ovako objasniti, uglavnom trebao bi to pročitati, tada ćeš shvatiti poentu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Izvini brate,naravno da na tebe nisam mislio,cast izuzetcima sam zaboravio...BrigateBL je napisao/la:Vec sam se uvrijediostaviti nas u isti kos sa policijom mislim stvarno
![]()
Treci put castimo
" % & првог '
Thursday, 10 June 2010
? сезона - - на $ $ у ? & $ $ " " то & освојеног & " " ? у Европу ? 18 $. ", " се не ' " " $ је ? на & ' $ $ $ " јер је & у - $ јесење ? " $ на првенственој ?, па је " ? ? ? ? ?. " се $ је ангажовање Зорана " у јануару " $ " " је управа ? ?. % " $ " $ је " " у ? 26. & ? $ у ¥ ? на " 8. ? " ? " & " " (2:0).
- " је $ на $ $ $ " $ $ савеза ? & $ ? " $ га $ у ?. " " ' " $ ? $ - " " " тренер јер је & $ " сјајне ? – & је " ? ? " ? ?.
" стварно & је у " $ ? $ ' ? " " сјајну " ?. % $ " $ " ?, & пораза " 19 $ на & $ су ? на ? ?. У " ", " је " $ $, " " ? " $ пораз " $ " $. ? су $ ? " $ 2:0 " са " $ 22 $, $ ? 24, ? " старт у " " ?. У " " " је остао на $ $.
& ове " посјете $ $ $ је $ $ везана пораза у $ " ". & на ове $ " " " " & оне " " " $ ?. % се " $ $ са " " & ¥ је $ $ $, - ? " за све " ? " ? ?. ? " је са $ " " отпутовао у ? $ је остао $ $, а ? пораза $ $ " ", за ? ' ' " " је "?".
- " су $ ? $ " ", ? " " знао $ - на његово ' $ $ тренер " - у & сезоне " " &, а ? $ ? ? са " терена. ' $ $ са гостовања (" ") је поразан " у $ на оно % су " њега $ $ $ " ? " – $ је $ " " " &.
& " у ' су " у ? & су & ? ?, а & се " & " & " ". - су " $ о ' саставу, $ на старту сезоне " ? ' за $ ? " " " ? $, а " " су ? ' ". $ је ' " $ $ $ ¥ ' са ?, а ? се $ је оно $ ту ", $ је " " & ? $ " ".
/ / $ " на $ &, а ? тога ' $, " " $ ', на ? страну, ' су $ " у " ? & су се $ у " &. Оне су за ? ? поразну " $ је ¥ & & " " у / ? уз 22 освојена $ у првенству, " 17, а " 20 ?, $ је у јесењој ? " " ? ? " 31 $ " " ?-? 20:9. $ се $ ова $ ?, јасно је % је & остао & ?.
"" " ?"
" по ? ? његовог ", Зоран " се у ? " " са " попут: "" је " ?." На тај " је овај тренер јасно & % ? о " " су га $ у & " $ га ? за ? ?.
" у ?, " " ? $
$ " " $ " " ? " " & / " " - " $ $. " је у " са " ? " " " ? $ " у ' & ?. Са $ стране, $ $ " " - $ " у $ " $.
(?)
Thursday, 10 June 2010
? сезона - - на $ $ у ? & $ $ " " то & освојеног & " " ? у Европу ? 18 $. ", " се не ' " " $ је ? на & ' $ $ $ " јер је & у - $ јесење ? " $ на првенственој ?, па је " ? ? ? ? ?. " се $ је ангажовање Зорана " у јануару " $ " " је управа ? ?. % " $ " $ је " " у ? 26. & ? $ у ¥ ? на " 8. ? " ? " & " " (2:0).
- " је $ на $ $ $ " $ $ савеза ? & $ ? " $ га $ у ?. " " ' " $ ? $ - " " " тренер јер је & $ " сјајне ? – & је " ? ? " ? ?.
" стварно & је у " $ ? $ ' ? " " сјајну " ?. % $ " $ " ?, & пораза " 19 $ на & $ су ? на ? ?. У " ", " је " $ $, " " ? " $ пораз " $ " $. ? су $ ? " $ 2:0 " са " $ 22 $, $ ? 24, ? " старт у " " ?. У " " " је остао на $ $.
& ове " посјете $ $ $ је $ $ везана пораза у $ " ". & на ове $ " " " " & оне " " " $ ?. % се " $ $ са " " & ¥ је $ $ $, - ? " за све " ? " ? ?. ? " је са $ " " отпутовао у ? $ је остао $ $, а ? пораза $ $ " ", за ? ' ' " " је "?".
- " су $ ? $ " ", ? " " знао $ - на његово ' $ $ тренер " - у & сезоне " " &, а ? $ ? ? са " терена. ' $ $ са гостовања (" ") је поразан " у $ на оно % су " њега $ $ $ " ? " – $ је $ " " " &.
& " у ' су " у ? & су & ? ?, а & се " & " & " ". - су " $ о ' саставу, $ на старту сезоне " ? ' за $ ? " " " ? $, а " " су ? ' ". $ је ' " $ $ $ ¥ ' са ?, а ? се $ је оно $ ту ", $ је " " & ? $ " ".
/ / $ " на $ &, а ? тога ' $, " " $ ', на ? страну, ' су $ " у " ? & су се $ у " &. Оне су за ? ? поразну " $ је ¥ & & " " у / ? уз 22 освојена $ у првенству, " 17, а " 20 ?, $ је у јесењој ? " " ? ? " 31 $ " " ?-? 20:9. $ се $ ова $ ?, јасно је % је & остао & ?.
"" " ?"
" по ? ? његовог ", Зоран " се у ? " " са " попут: "" је " ?." На тај " је овај тренер јасно & % ? о " " су га $ у & " $ га ? за ? ?.
" у ?, " " ? $
$ " " $ " " ? " " & / " " - " $ $. " је у " са " ? " " " ? $ " у ' & ?. Са $ стране, $ $ " " - $ " у $ " $.
(?)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
ево % ' " ја $ $ $ $ ?. " % % је $ ? на $ $
", " у 17 " пренос ? & РС " & " $
ето ' ? $ $ $ ? је " ? $ се " у &
", " у 17 " пренос ? & РС " & " $
ето ' ? $ $ $ ? је " ? $ се " у &
"" ПУТ ""
@nasborik
i uprkos tome, vasa uprava drzi do marica?!
pa zar navijaci borca ne mogu protestima otjerati trenera?
i uprkos tome, vasa uprava drzi do marica?!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

evo naletio sam na neko rusenje pa sam pomislio da bi nekog zanimalo
-
Lesinar1987FKB
- Kontakt:
hahaha cuj savic nije dovoljno dobar za nas a ide u cibaliju koja je dva puta jaca:))))
odlican tekst novinara blica.znaci zakljucak je da je maric sa sobom donjeo crnu magiju!!!
odlican tekst novinara blica.znaci zakljucak je da je maric sa sobom donjeo crnu magiju!!!
Mislim da bi i uprava rado mijenjala trenera, ali levati su sa njim potpisali ugovor do juna 2011 znaci jos god. i morali bi mu platiti debelo obestecenje, ali sami su krivi...tm84 je napisao/la:@nasborik
i uprkos tome, vasa uprava drzi do marica?!![]()
jos bolji je napisao/la:
evo naletio sam na neko rusenje pa sam pomislio da bi nekog zanimalo
Odose nam ovi fini grafiti
Gdje si naletio na sliku jeli negdje na netu reko ako tu ima jos slika radova da pogledamo?
samo sam tu nasao...postavio bi' link da ih ima vise ali nazalost ja ih nisam nasao...ako bude nesto novo stavljam!
Овај & " ? " потпун & ? & $ ?...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ ? па " $, $ $.RBA 1987 je napisao/la:Овај & " ? " потпун & ? & $ ?...
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
U pravu si. Kakvu je Maric facu slozio, pa to je da se upisas od smijeha!RBA 1987 je napisao/la:Овај & " ? " потпун & ? & $ ?...
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.